Østensjøporten - kun 2 leiligheter igjen.

Østensjøporten - kun 2 leiligheter igjen.

Nøkkelinfo

  • Pris
    8.500.000 – 9.990.000,–
  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Selveier

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Nagell Prytz

Kort om prosjektet

Nytt prosjekt helt inn mot marka. Byggingen er i gang.

Høydepunkter

Prosjektet skal byggestartes og skal være klart for overtakelse i perioden april - juni 2024

Beliggenhet

NEPTUNE PROPERTIES
Det er Neptune Properties som står bak utbyggingen av Østensjøporten. Gjennom flott arkitektur, funksjonelle boliger og solid kvalitet har vi som mål å skape gode nabolag i alle prosjektene vi gjennomfører. Det skal vi også få til her ved Østensjø. Tomten ligger naturskjønt til med kort vei til sentrum, og vi har samlet det beste teamet av arkitekter og ingeniører til å forme verdens beste nabolag.

PORTEN TIL MARKA. PORTEN TIL SENTRUM.
Østensjøporten blir et moderne boligprosjekt skapt for deg som vil leve et aktivt liv, men som også vil bo med kort reiseavstand til sentrum. Her har du Østensjøvannet med sitt rike fugleliv og mange naturopplevelser, og hele Østmarka med et omfattende nett av stier og turløyper. Og bare noen minutters gange unna ligger T-banen som tar deg til sentrum på bare 21 minutter. Vi kaller det å bo naturbant.

ØSTENSJØVANNET
Østensjøvannet er et vernet naturreservat med et rikt og unikt fugleliv. Turen rundt er 4,5 km, tar du med Klopptjern like nedenfor Østensjøporten er den på 7 km. Det er asfalt eller grusdekke, og egner seg derfor for både sykkel-, jogge- og fotturer. På vinteren er det skiløyper.

MARKA PÅ SYKKEL
Trives du best på to hjul? Østmarka er preget av rygger og høydedrag - og mange flotte vann. Du kan sykle på både grusveier og stier med lett til middels vanskelighetsgrad. Ikke langt unna Østensjøporten ligger «Pioneren», Oslos første og tilrettelagte stitur for sykling.

NØKLEVANN
Nøklevann er en idyll i Østmarka og inviterer til bading og padling, fisking og fotturer. Ruta begynner på merket gangvei fra Ulsrud stasjon. Derfra er det fin turvei rundt Nøklevann. Den går forbi historiske Sarabråten og flere vakre steder. Turen er ca. 10 kilometer lang og går i kupert terreng.

MARKA PÅ SKI
Bor du i Østensjøporten har du masse muligheter som skiløper. Start gjerne fra Skullerudstua der det er egen konkurranseløype. Men det kjøres også opp løyper i andre retninger, blant annet til Grønmo, Rustadsaga, Skraperudtjern og Øgården. Pass på å legge turen innom en av markastuene, for en kanelsnurr og en kopp kaffe.

KORTREIST FISKELYKKE
Prøv fiskelykken i Østmarka. I skogene finnes mange fiskevann som kan by på et spennende fiske etter fin ørret, eller andre fiskearter. Er du heldig kan du komme i kontakt med kilosfisk. Faktisk er det nærliggende Nøklevann et av de beste fiskevannene i Østmarka.

PLUKK DIN EGEN SOPP

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A303 8.500.000,-8.537.992,-93.5m293.5m233
B402 9.990.000,-10.022.912,-80.5m280.5m224

Mer om eiendommen

Østensjøporten er også porten til sanking av bær og sopp. Om du er usikker på om soppen du har plukket er spiselig, er det jevnlig gratis soppkontroll på Rustadsaga ved Nøklevann. Sjekk kalenderen på soppognyttevekster.no

OSLOBOLIG:
Boligspleis - Oslobolig har kjøpt 9 boliger i boligprosjektet Østensjøporten, og selger eierandeler i disse boligene videre gjennom en boligkjøpsmodell. Disse boligene er merket med en O på slutten i prislisten og på oversikten over ledige boliger. Boligspleis gir muligheter for delkjøp av leilighet med noe mindre egenkapital. Du kan få mer informasjon om Oslobolig på www.oslobolig.no eller ved å ta kontakt med prosjektmegler.

Bebyggelse

TO BYGG MED SPENNENDE SÆRPREG I GRØNNE OMGIVELSER
Østensjøporten blir et prosjekt du legger merke til, samtidig som det føyer seg naturlig inn i boligmiljøet rundt og den flotte skogen i skråningen ned mot Klopptjern. Det blir to lave hus, Hus Syd og Hus Nord, begge med tre som fasadedekning. Treverket varierer i leggeretning, dimensjoner og farge, slik blir det et spill i fasaden som speiler skogens forskjellige farger. Alle leilighetene har store vinduer, egen balkong/terrasse (unntatt en av 2-roms lelighetene)

og tilgang til takterrasse. Det er det anerkjente arkitektkontoret Delta Arkitekter som står bak utformingen av Østensjøporten.

45 AREALEFFEKTIVE LEILIGHETER
Østensjøporten består av 45 to- til femroms leiligheter fordelt på to hus. Størrelsen varierer mellom 35 og 94 m2 BRA slik at du enkelt kan finne en bolig som passer ditt behov. Felles for dem er at de er arealeffektive, det vil si at de utnytter plassen godt og er enkle å møblere.

Det er solide materialvalg med 3-stavs eikeparkett og kjøkken- og baderomsløsninger fra anerkjente leverandører. For detaljer på de enkelte rommene anbefaler vi at du leser romskjemaet senere i prospektet. Hver leilighet får en egen sportsbod i kjelleren der du kan lagre ski, sykkel, dekk og andre ting.

EGET HOBBYROM MED SMØREBENK OG SYKKELVASK
Østensjøporten får et innholdsrikt hobbyrom på ca 20 m2. Her kan du mekke sykkelen før tur og rengjøre den i sykkelvasken når du er tilbake.

Mot vest ligger 5 toppleiligheter med takterrasse.
Kort vei ned til området rundt Østensjøvannet

På vinteren kan du preppe ski. Og har du andre ting som skal fikses, er det også mulig her. Kanskje treffer du også en nabo som kan hjelpe deg?

Tomt

GODE UTEOMRÅDER
Vi har lagt stort vekt på å lage et utemiljø som skaper trivsel for alle. Mellom Hus Nord og Syd kommer det et eget tun med busker og trær, ikke minst et eget tuntre. Det blir en hellelagt sti, solplass og sandkasse med et lite lekehus for de minste. Foran inngangene har vi satt av plass til sykkelparkering og det går et trygt og godt fortau langs Bogerudveien som er lite trafikkert. Mot vest blir det naturhage.

På plenen mot skogen vil det komme egne fastmonterte treningsapparater du kan bruke når du vil. Det blir en variasjon av apparater som gjør at du enkelt kan trene samtidig som du får frisk luft.

Slik kan du kombinere styrkeøvelser med kondisjonstrening i marka, om du vil.

FLOTTE, FELLES TAKTERRASSER
Alle vil få tilgang til takterrassene, to av dem på hvert hus. Her har vi satt av soner både for privatliv og felleskap. Det blir plantekasser som skjermer, og egne områder der du kan samle familien, venner og naboer, eller bare slappe av i solen. På de felles takterrassene, vil du også få anledning til å drive yoga på egne matter. Her monterer vi også ribbevegger som gir mulighet for både variert trening og uttøyning

Parkering

Det er underjordisk garasjekjeller med heis opp til alle leilighetsplan. Garasjeplass kan for enkelte leiligheter kjøpes i tillegg til leiligheten, og koster kr. 420 000,-.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Fellesutgiftene inkluderer et estimert akonto beløp til fyring.

A206 - eksempel på bad
Østensjøporten ligger i kort gangavstand til Bogerud med T-bane og butikker
På toppen ligger 5 toppleiligheter med store vindusflater og egen takterrasse
På begge bygg er det flotte felles takterrasser
Leilighetene har store vinduer og de fleste også vestvendte balkonger

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne Nagell på e-post
knp@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne Nagell på telefon
41 43 89 31

Karianne har jobbet i eiendomsbransjen siden hun gikk ut fra Eiendomsmeglerstudiet i 2000. De siste 9 årene har hun jobbet med prosjektsalg hos OBOS Nye Hjem. Hun har vært ansvarlig for prosjektene på Fornebu og en rekke andre prosjekter i Oslo og Viken, som Middelthunet, Bjørnegårdsvingen, Lillebergtunet, Søndre Bondi Terrasse og Hoffsveien Hage.

Les mer