Bråtejordet byggetrinn 2 - leiligheter

Bråtejordet byggetrinn 2 - leiligheter

Nøkkelinfo

  • Pris
    2.290.000 – 5.690.000,–
  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Utvikler

Bråtejordet Tomteselskap AS

Kort om prosjektet

Strømmen/Bråtejordet - 2-, 3-, 4- og 5-roms selveierleiligheter med balkong. Heis. Mulighet for garasjeplass. Utsolgt!

Beliggenhet

Bråtejordet ligger sentralt til på en høyde ovenfor Strømmen sentrum, med flott utsikt og kort vei til Strømmen stasjon og Strømmen storsenter. I tilknytning til Bråtejordet ligger idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Bråtejordet skole er ny og åpnet ved skolestart høsten 2014. Bråteåsen og Bråteskogen, med blant annet egen lysløype, byr på et rikt natur- og friluftsliv like utenfor stuedøren. Skedsmo er en allsidig kommune. Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har kommunen et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all slags utendørsaktiviteter hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor.

Østmarka byr også på gode rekreasjonsmuligheter med tur- og skiterreng og bade- og fiskevann. Her finner du flotte gang- og sykkelveier, samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva som også er rik på gode fiske- og båtmuligheter. Ikke langt unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m., samt Marikollen idrettspark med blandt annet lysløype, alpinanlegg, ny idretttshall, fotballbaner og svømmehall. Skedsmo kommune er med andre ord en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i.

Oppdragsansvarlig

Nyeboliger AS / Tom Z. Bliksmark

Selger/Utbygger

Bråtejordet Tomteselskap AS

Betegnelse

Gnr. 78 Bnr. 408 i Skedsmo kommune

Mer om eiendommen

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Innhold

Det er mange som venter på at leilighetene på Bråtejordet skal komme for salg, og nå er ventetiden over!
Det vil bygges 23 leiligheter i byggetrinn to, fordelt på to oppganger, og tre etasjer, samt et garasjeanlegg.
Bygget vil bestå av både 2-, 3- og 4-roms leiligheter i forskjellige størrelser på mellom 39-104 kvm. Alle leilighetene vil få balkong/uteplass/terrasse, en god standard og det vil bli heis med direkte adkomst til et garasjeanlegg, med mulighet for kjøp av plass. Flere av leilighetene vil få sep. toalett i tillegg til bad, noen vil få garderobe og/eller bad i tilknytning til hovedsoverommet, og flere vil få stue med adskilt kjøkken.

Standard

Leilighetene vil bli bygget iht.

TEK 10 og får en god standard.

Gulv: Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14 mm 3 stavs hvit matt lakkert eikeparkett som standard.

Bad leveres keramiske fliser, 30x30 cm, lys beige. I nedsenket dusjsone på bad leveres tilsvarende flis i format 3x3 cm. På bad med dusj leveres keramiske fliser på vegg, type 30x60 cm liggende, lys beige.
På WC leveres keramiske gulvfliser 30x30 cm i samme farge som bad. Hjørnesluk. På WC/toalettrom leveres malte gipsvegger i eggehvit farge. Der hvor WC leveres med sluk i gulv monteres én høyde med sokkel flis på vegg.

KJØKKEN
Som standard leveres hvit glatt kjøkkeninnredning med laminat fra anerkjent leverandør. Det vil være anledning til å velge mellom et utvalg laminat benkeplater i 30 mm tykkelse, uten tillegg i pris. Det leveres rustfri nedfelt kjøkkenvask med 1½ kum.

23 leiligheter legges nå ut for salg.
Romslig toppleilighet med adskilt kjøkken

Kjøkken leveres med overskap og takforing. Tilvalg på kjøkken kan gjøres innenfor leverandørens sortiment og frister for prosjektet. Integrerte hvitevarer kan bestilles som tilvalg.
Kjøkkentegning utarbeides av entreprenør, plassering av vvs, el og ventilasjon kan ikke endres. Det vil bli anledning for tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper hvor kjøper kan bestille tilvalg/endringer innenfor gitte frister for prosjektet.

GARDEROBE
Hvite skap med fronter i type hvit glatt. Det blir avsatt 1 m. plass pr. sengeplass for garderobeskap. Det leveres ikke skap eller innredning i gang/entré eller boder, med mindre dette spesifikt fremkommer av kontraktstegning. Stiplet møblering leveres ikke.

BAD
På bad leveres innredning med underskap i bredde 60 eller 90 cm. Bredden på den enkelte innredning fremkommer av salgstegning og kontrakts tegninger, men det må kunne påregnes at enkelte bad må utformes med avvik av målsetting og plantegninger iht.

forskrifter og tekniske installasjoner. Standard hvit baderomsinnredning, med heldekkende hvit servant. Over servant monteres speil utenpå flisvegg. Videre leveres ettgreps servantbatteri, stikk på vegg i/ved innredning, samt dusjbatteri med dusjgarnityr. Dusjarmatur monteres på vegg i dusjhjørnet. Plassering av blandebatteri kan avvike fra tegning. Rette dusjvegger i glass. Dusjsone er nedsenket med ca en flishøyde. Enkelte bad leveres med fast dusjvegg der dette er mer hensiktsmessig som følge av møblering. Det leveres vegghengt toalett i hvit porselen med dempesete. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel) i alle boliger. Hvitevarer til bad leveres ikke, men kan bestilles som tilvalg. Det må påregnes høydeforskjell mellom bad og tilleggende rom.
På bad, WC og i entré leveres LED downlights i tak og med dimmer i bad.

Det vil bli installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat i hver leilighet alternativt et sentralanlegg. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Tilluft til øvrige rom. Ventilasjonsaggregat blir fortrinnsvis plassert i bod eller i skap på kjøkken.

I tillegg til bod eller skapplass i boligen får hver bolig 1 stk.

Lys og hyggelig stue med utgang til stor balkong.
Kjøkken fra anerkjent leverandør

sportsbod i kjeller.

Oppvarming

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme for dette prosjektet.
Oppvarming av leiligheten leveres med vannbåren varme. Det leveres vannbåren gulvvarme i bad, radiatorer i øvrige rom. Det installeres felles forbruksmålere for hver bolig for oppvarming og for varmt forbruksvann, for avregning etter faktisk forbruk. Varmefordelingsskap plasseres på egnet sted.

Parkering / Garasje

Det vil være mulighet for å kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er et begrenset antall plasser.

God spiseplass
Flere av leilighetene vil få romslige balkonger

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført.

Soverom
Delikat og pent flislagt bad
Illustrasjon av stue i 3-roms

Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jfr. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jfr. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Oppgjør

Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene er andel tomteverdi kr. 7.000,-- pr. kvm BRA, noe som gir en dokumentavgift på kr. 175 pr. kvm. BRA. I tillegg påløper tinglysningsgebyrer p.t. kr. 525,- for skjøte og kr. 727,- pr pantobligasjon (inkl.

Illustrasjon av stue i 3-roms
Illustrasjon av stue i 4-roms

attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet, samt seksjoneringsgebyr kr. 5.000,-. Totalt kun ca. kr. 23 000,- avhengig av boligens størrelse,-. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang.

Planlagt overtagelse

Antatt overtagelse er 1 kvartal 2018. Dette under forutsetning av byggestart 4. kvartal 2016. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.

Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....

Megler

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer