Bråtejordet byggetrinn 3 - rekkehus

Bråtejordet byggetrinn 3 - rekkehus

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.990.000 – 6.990.000,–
 • Bruksareal
  103 – 155m2
 • Soverom
  3 – 4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Utvikler

Bråtejordet Tomteselskap AS

Kort om prosjektet

Bråtejordet / Strømmen - Utsolgt!

Faste løpende kostnader

pr
Felleskostnader kr. pr
Eiendomsskatt utgjør kr XXXX pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør xx m2 som omfattes av
sekundærrom utgjør xx m2 som omfattes av
2. etg: primærrom utgjør xx m2 som omfattes av
sekundærrom utgjør xx m2 som omfattes av

Tomt

Eiet tomt: kvm.

Oppvarming

Bråtejordet ligger sentralt til på en høyde ovenfor Strømmen sentrum, med flott utsikt og kort vei til Strømmen stasjon og Strømmen storsenter. I tilknytning til Bråtejordet ligger idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Bråtejordet skole er ny og åpnet ved skolestart høsten 2014. Bråteåsen og Bråteskogen, med blant annet egen lysløype, byr på et rikt natur- og friluftsliv like utenfor stuedøren. Skedsmo er en allsidig kommune. Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har kommunen et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all slags utendørsaktiviteter hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor.

Østmarka byr også på gode rekreasjonsmuligheter med tur- og skiterreng og bade- og fiskevann. Her finner du flotte gang- og sykkelveier, samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva som også er rik på gode fiske- og båtmuligheter. Ikke langt unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m., samt Marikollen idrettspark med blandt annet lysløype, alpinanlegg, ny idretttshall, fotballbaner og svømmehall. Skedsmo kommune er med andre ord en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i.

Sameiet

Byggetrinn 3 består av 28 nye rekkehus over to og tre plan i varierte størrelser fra 103 til 155 kvm BRA. Alle boligene vil få en garasjeplass/carport inkludert i prisen, flere av boligene vil få direkte adkomst til garasjeanlegget, noen vil få takterrasse, noen vil få balkong og alle vil få hage. Boligene vil få innholdsrike planløsninger med kvaliteter som walk-in closet, hovedsoverom med egne bad, vaskerom, loftsstue, kjellerstue m.m. Noen boliger vil også få mulighet for praktikantdel/hybel.

Mer om eiendommen

Boligene selges til fast pris etter først til mølla prinsippet.

Fremdrift og økonomi
Antatt overtagelse for boligene i byggetrinn 3 er 4. kvartal 2018.

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun kr. 29.002,-.

Størrelsen på fellesutgiftene er enda ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir vil blant annet avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse utgiftene. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg fra ca. kr. 18,- til 22,- per kvm. BRA/mnd. I tillegg kommer kr. 150,- per garasjeplass per måned for drift/vedlikehold av garasjeanlegget. Fellesutgiftene skal dekke forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, vedlikehold av fellesarealer m.m.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter.

Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Andel fellesgjeld

Kr.

Sameiet/Borettslaget/Aksjelaget har lån i X
Restgjeld kr X pr X
Rente X% pr X
Restløpetid: X år X mnd
Avdragsfrihet:
IN-ordning: ja/nei

Sameiet/Borettslaget/Aksjelaget skal ta opp ytterligere lån i forbindelse med X og nevnte fellesgjeld og felleskostnader vil øke f.o.m. X.

Byggetrinn 3 med 28 nye rekkehus på Bråtejordet er nå for salg.
Moderne arkitektur og flotte fasader.
Rekkehusene har gode planløsninger og moderne arkitektur.
Det blir flere lekeplasser for barna. Her vil dere trives!
Oversiktsbilde. Bråtejordet ligger flott til på en høyde ovenfor Strømmen sentrum.
Oversiktsbilde over noen av boligene på Bråtejordet.
Kjøkken åpent mot spisestue. Kun ment som illustrasjon.
Hyggelig stue. Kun ment som illustrasjon.
Hyggelig stue. Kun ment som illustrasjon.
Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Kun ment som illustrasjon.
Kjøkken åpent mot spisestue. Kun ment som illustrasjon.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer