BYGDØY - Lekkert prosjekt tegnet av Snøhetta

BYGDØY - Lekkert prosjekt tegnet av Snøhetta

Nøkkelinfo

 • Pris
  13.900.000 – 23.000.000,–
 • Bruksareal
  134 – 162m2
 • Soverom
  2 – 4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Kort om prosjektet

BYGDØY - Lekkert prosjekt tegnet av Snøhetta: 4 romslige leiligheter med høy standard og store lysflater - Garasjeplass - Vender mot grønt friareal med kveldssol - Svært attraktiv og idyllisk beliggenhet - Kun 1 igjen!

Høydepunkter

* 4 eksklusive og romslige leiligheter i moderne villabygg tegnet av Snøhetta - størrelser fra 130-158 m².
* Svært gode solforhold på tomten - det blir opparbeidet en frodig felles hage med en omfattende landskapsplan.
* Gode tilvalgsmuligheter i samarbeid med utvikler og Snøhetta - tilpass etter eget ønske.
* Attraktiv og idyllisk beliggenhet på Bygdøy i et veletablert og rolig villaområde.
* 2 toppleiligheter med egen takterrasse og 2 hageleiligheter med store markterrasser/uteareal.
* Den ene toppleiligheten har medfølgende båtplass i Langviksbukta.
* Hageleilighetene får egen praktikantdel i u. etasje med egen inngang.
* Minimum 1 garasjeplass til hver leilighet. Ekstra plass kan kjøpes.
* Flotte bad med innredning/ustyr fra bl.a. Duravit, Tapwell og Dornbracht.
* Stilrene kjøkken fra HTH.
* Peis.

Beliggenhet

Bygdøynesveien 26 ligger i et solfylt område rett ved Frammuseet, Kon-Tiki museet og Norsk Maritimt Museum. Eiendommen grenser til et grønt friareal som har gitt et parkaktig hageanlegg. Stien gjennom friområdet fører til Løchenveien og bryggen til båtforeningen, Løchenløkken. Det følger med én båtplass til én av seksjonene.

Det er kort vei til strandsonen i Herbernveien og det medfølger en bruksrett til en felles strandparsell. Bygdøyfergen stopper like ved og har avganger til Herbern og Rådhuset. Bygdøy er nær storbyen, men samtidig for seg selv ved sjøen og naturen.

Velkommen til Bygdøynesveien 26

Bygdøynesveien 26 er et ekslusivt prosjekt tegnet av Snøhetta, bestående av 4 store og luftlige leiligheter fra ca. 130-160 m². Boligene skal kunne passe flere aldersgrupper og familiekonstellasjoner. To av enhetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til hagen på alle sider. Hageleilighetene har en kjellerstue med egen inngang og separat baderom i tillegg til interntrapp fra leiligheten. Enhetene i 2. etasje har i tillegg en loftsetasje med stue, soverom med separat wc og vask samt en vestvendt takterrasse.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
4 23.000.000,-23.576.222,-162m2158m242

Mer om eiendommen

Leilighetene i 2. etasje har stedvis dobbel etasjehøyde.

Boligene blir liggende med langfasaden mot Bygdøynesveien og to fløyer rundt et felles tun. Adkomsten blir via et portrom som også fører en inn til tunet, som blir opparbeidet som et symmetrisk, grønt og frodig hageanlegg med stauder, busker og plen. Boligene har på denne måten to sider; en mer formell mot Bygdøynesveien og en mer privat, frodig i form av tunet mot friområdet.

Husets form bygger på en idé om at beboerne har eierskap til hver sin fløy, samtidig som huset vil fremstå som stramt og formelt mot veien. Gjennom portrommet får man en spennende gløtt inn i den frodige private hagen og friområde som ligger bak. Huset blir kledd i tre; med stående panel for leilighetene nede og liggende oppe. Den stående kledningen vil møte bakken og spille en fin takt sammen med vinduer/dører mot hagen rundt huset. Hele 1. etasjen blir behandlet på samme måte og vil skille leilighetene nede fra de overliggende. Den liggende kledningen i 2. etasje og loftet tillater en friere måte å sette inn vinduer på og gir huset et lekent uttrykk. Takformen har ulike vinkler som følger leilighetsenhetene og gir hver av dem en unik karakter.

Standard

For standard på interiør og materialer har utvikler i samarbeid med Snøhetta utformet 3 varianter til inspirasjon for å tilpasse seg etter kjøpers behov og ønsker;
* Standard: Tidløs med lyse og nøytrale overflater i alle rom.
* Pluss: Tilbyr en variasjon i forhold til fargevalg på kjøkken og noen utvalgte overflater, samt utstyr.
* Arkitektens valg: Her tilfører man en annen materialitet på kjøkkeninnredning og utvalgte flater. Skreddersøm tilbys i samarbeid med arkitekt.
Detaljene rundt overnevnte varianter vil presenteres i tilvalgsprosessen.

I designet av leilighetene har utvikler og arkitekt fokusert på sømløshet og forlengelse av rom, der både tak og gulvet strekker seg helt ut i vindusåpningene.

2_Fasade
2_stue

Rommet strekker seg mot ute og følelsen av lys og natur strømmer inn i stuen. Paletten er enkel og delikat, men strammes opp av svarte vinduskarmer og mørke strukturer på veggene.

KJØKKEN:
Kjøkkenet er plassert med umiddelbar tilgang til spisestuen og stuen, slik at det er enkelt å bruke av flere. Det skal være rom for alle anledninger. I samarbeid med Snøhetta har utvikler designet en trivelig, sosial og funksjonell sone både for gjester og kokk. Kjøkkenet frir til resten av rommet, med en stor øy som fremstår som en et flott møbel belagt med en heldekkende laminat i matt svart.

Innredningen har et grepsfritt design, type Athena HTH med VH-7 Concept; -enkelt, elegant og vakkert. Det er valgt en fargepalett som kan fungere som et blankt lerret, klart til å fylles med personlighet. Koksgrått og hvitt understreker det klassiske og tidløse, og er enkelt å kombinere med andre farger og materialer.

Over kjøkkenøyen har vi lagt opp til utenpåliggende spotter i tak med hvitt eller svart armatur.

Det vil være mulighet for individuelle tilpasninger av kjøkkenet under tilvalgsprosessen.

BAD:
Baderommet er et rom som benyttes hver eneste dag. Det skal være et sted for velvære, og vi har fokusert på å skape en lun og romslig stemning.
Fargepaletten er nøytral og stilren, slik at man kan sette sitt eget personlige preg på badet. Badene blir flislagt i lyse toner, med passende indirekte belysning, som skaper en delikat spa-følelse. Takdusjer og dusjarmatur fra Tapwell, samt servantarmaturer fra Dornbracht viderefører den eksklusive atmosfæren. Baderomsinventar leveres av kvalitetsleverandøren Duravit.

SOVEROM:
Hovedsoverommet er plassert skjermet fra entré og oppholdsrom. Det er et todelt rom, der den ene delen gir hovedrollen til en stor
seng for ro og avslapping, mens den andre delen har plass til en generøs garderobe. I flere av leilighetene er det direkte inngang til et privat bad.

Det er valgt en nøytral fargepalett og et tidløst, enkelt design for å ivareta den luftige og rommelige følelsen. Alle soverommene er lyse, med den samme dør- og vindusinnrammingen, som i resten av leiligheten.

2_stue2
2_kjøkken

Det legges opp til mulighet for variert belysning i de ulike soverommene gjennom tilvalgsprosessen; fra downlights og lyspunkter for pendler. Det vil også være mulig å tilpasse soveromsplanene til å inkludere walk-in.

GULV:
Alle rom utenom bad og wc leveres 1-stavs eikeparkett 18 cm bredde. På baderom og WC legges porselenfliser av typen Re_Plain Puro PA 07 Natural fra Mirage i format 30x60 cm format på gulv og vegger. I dusjene legges elegante sluk fra Unidrain.

For nærmere beskrivelse av materialer, innredning, utstyr etc. vises det til leveransebeskrivelsen vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt / Landskapsplan

Eiet tomt på ca. 1379 kvm. Tomten vil være eiet av sameiet, og det meste av denne vil utgjøre fellesareal.

2_bad
Illustrasjon av hovedsoverom i leil. 4 (standard konsept)

P-plasser og uteplasser vil så langt det lar seg gjøre tillegges seksjonene som tilleggsareal, alternativt vil bruksfordeling vedtektsfestes.

Utearealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i landskapsplanen laget av Snøhetta. Innkjørsel fra Bygdøynesveien 26 markeres med stolper med integrert belysning, slik at adkomst for kjørende og gående beboere og gjester er tydelig. Hele hageområdet vil ha en parkmessig beplantning med granittheller som skiller mellom gangsoner og beplantende områder. Det etterstrebes å gi hver enhet et uteområde som er skjermet fra øvrige beboere for å sikre privatlivets fred. Dette sikres primært gjennom beplantning. Det henvises til egen beplantningsplan i salgsoppgaven som blant annet viser plassering av ulike busker, trær, hekk og staudebed.

Felleshage:
Grøntområder beplantes med vegetasjon og legges med ferdiggress.

Det blir installert et vannspeil i midten av felleshagen mellom leilighetene.

Private hager/takterrasser:
Det vil bli inndelt private hager for to av enhetene som er skjermet med beplantning. Toppleilighetene vil få egne takterrasser. Hager og plattinger vil så langt det er mulig tillegges seksjonene som tilleggsareal.

Parkering

Det vil bli etablert et underjordisk garasjeanlegg hvor alle leilighetene får direkte adkomst via trapp. Det vil bli satt inn en bilheis med adkomst fra bakkeplan og i parkeringskjeller som sikrer brukervennlig og driftsikker transport av både kjøretøy og passasjerer.
Leilighetene får i tillegg innvendige boder, samt sportsboder i P-kjelleren. Det er tilsammen 7 P-plasser i parkeringskjelleren og 2 P-plasser på bakkeplan, hvorav leil.

Illustrasjon av loftstue til leil. 4 (standard konsept) - etableres også for leil. 3.
Felles portal med åpning inn mot det frodige tunet med et vannspeil sentralt i motivet
Utomhusplan

1 og 2 får én tilhørende garasjeplass, mens leil. 3 og 4 får to garasjeplasser. Den siste garasjeplassen i kjelleranlegget og den ene biloppstillingsplassen på bakkeplan kan kjøpes i tillegg (her gjelder førstemann til mølla-prinsippet). Konferer megler for ytterligere informasjon.

Oppvarming / Ventilasjon

For hver leilighet leveres en innebygget, ensidig innmurt peisinnsats for vedfyring av type Contura eller tilsvarende. Peisen blir plassert godt synlig i stuens fondvegg. Hver peis fårr sitt eget pipeløp over tak. Kjøper har mulighet for å oppgradere til gasspeis som tilvalg om ønskelig (ref. eget punkt om tilvalg i salgsoppgaven). For øvrig vil leilighetene bli varmet opp med varmefolie som legges i alle oppholdsrom foruten soverom som leveres med elektrisk panelovn.

På badene leveres det elektriske varmekabler. Mindre fellesarealer som entréer og trappeoppganger vil bli varmet opp med elektriske varmekabler og/eller diskrete panelovner.

Det blir installert balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner til hver leilighet. Friskluft tilføres stue, oppholdsrom og soverom, mens avtrekk skjer via bad, toalett, vaskerom og bod. Leilighetene vil ha tilført friskluftsmengder som er i henhold til teknisk forskrift (TEK 10).

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene.

Planteplan til fellesområdene
Oversiktsbilde med illustrasjon av bygget

Felleskostnader er ut fra blant annet erfaringstall stipulert til kr. 30 pr kvm bra pr mnd/ for første driftsår. Fellesutgiftene skal dekke blant annet felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift, vedlikehold og renhold av fellesarealer/utomhusarealer (vaktmester/gartner).

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets fellesutgifter i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter. Det presiseres at driftsutgifter for garasje fordeles likt pr. parkeringsplass.

Energi til varmeanlegg og forbruksvann til hver seksjon fra fellesforsyning, fordeles etter målt forbruk over eget forbruksregnskap. Estimert månedlig kostnad til dette vil være avhengig av bruksmønster og er anslått til å kunne beløpe seg til ca. kr. 5,- til kr. 10,- pr. kvm BRA/mnd. Beløpet innbetales månedlig som en forskuddsvis, a konto innbetaling.

Seksjonseier må i tillegg dekke strømabonnement, innboforsikring, abonnement for internettilgang, eiendomsskatt og alle øvrige kostnader relatert til egen seksjon.

Betalingsbetingelser

Det skal innbetales et depositum på 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, likevel tidligst 1 uke etter at Selger har presentert garantidokument i henhold til bustadoppføringsloven § 12. Depositumet utgjør Kjøpers sikkerhetsstillelse for oppfyllelse av kjøpet, jfr. bustadoppføringslovens § 46. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet Selger under forutsetning av at Selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers
mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer