Bygdøy - Frontline sjø! To prosjekterte villaer utenom det vanlige. Eksklusivt, gjennomtenkt og kont

Bygdøy - Frontline sjø! To prosjekterte villaer utenom det vanlige. Eksklusivt, gjennomtenkt og kont

Nøkkelinfo

 • Pris
  54.000.000 – 54.000.000,–
 • Bruksareal
  354m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Kort om prosjektet

Bygdøy - Frontline sjø! To prosjekterte villaer utenom det vanlige. Eksklusivt, gjennomtenkt og kontinentalt.

Innhold

Unikt, fantastisk beliggenhet, topp standard, sjelden anledning - ord du gjerne leser i en bolig annonse. Denne gangen mener vi å ha disse ordene i behold.

Sem & Johnsen har gleden av å presentere to unike moderne eneboliger, innerst i Langviksbukten, med en fantastisk beliggenhet kun 60 meter fra vannet. Boligene leveres med en topp standard, og kvaliteter helt utenom det vanlige. Dette er etter vår vurdering en av Bygdøy sine beste gjenværende tomter - en sjelden anledning.

401 kvm. BTA / 354 BRA, 70 kvm terrasser.

Moderne arkitektur med hele glassfasader mot sjøen.

Her blir hele matrisen dekket - en fullstendig fleksibel planløsning hvor det kan leveres 3-5 gode soverom, walk-in closet, 5 bad, store oppholdsareal/stuer, filmrom, trimrom, vinkjeller, "au pair del" m.v. Gode takhøyder. Dobbel garasje med panoramautsikt over fjorden, hvor du går tørrskodd inn i egen bolig. Denne gjøres lett om til ett "partyrom" hvor panorama vinduene skyves til side.

Vi opplever det blir levert en standard helt utenom det vanlige. Kjøkken og garderober fra Expo Nova/Poliform. Snekkerbygde innredninger. Eksklusive flis og materialvalg. Fullt smarthus, ventilasjon med kjøling - til og med eget sorpsjonsavfukter i garasjen som gjør at en ny beboer er garantert tørr bil selv på en snefull vinterdag rett fra fjellet.

Beliggenheten gir en panoramautsikt over fjorden og byens lys fra alle oppholdsrom. Godt skjermet uten gjenboere mellom deg og sjøen på den eksklusive halvøyen Bygdøy. Gå barbent de 60 meterne ned til vannet, eller finn frem kajakken. Kanskje du vil ha båten hos båtforeningen 100m. unna? Eller spise middag med familien på Lille Herbern eller Lanternen?

Litt på landet, litt i byen, litt på ferie - hver dag.

Ta kontakt med megler og registrer deg som interessent så sender vi deg et prospekt med bilder og all informasjon.

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 312 i Oslo kommune
Bygdøynesveien 12A (seksjon 1) og Bygdøynesveien 12B (seksjon 2). Seksjonsnummer for hver av boligene etableres i forbindelse med seksjoneringen.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
HUS 1 54.000.000,-54.376.342,-354m23
HUS 2 54.000.000,-54.376.342,-354m23

Mer om eiendommen

Kjøkken leveres fra Poliform med kjøkkentype My Planet.
Gjennomtenkt planløsning med store sosiale soner. Det er montert utvendige elektriske screens som solskjerming på sydvestsiden.
Dobbelgarasje tilrettelagt for flerbruk. Vannbåren varme i gulvet samt avfuktningsanlegg med sorpsjon i garasjerom.

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer