HOLMENDAMMEN - 3 eksklusive familieboliger med lekker standard og flott hage. Bilheis. Bi-inngang. S

HOLMENDAMMEN - 3 eksklusive familieboliger med lekker standard og flott hage. Bilheis. Bi-inngang. S

Nøkkelinfo

 • Pris
  24.000.000 – 24.500.000,–
 • Bruksareal
  242 – 244m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Thomas Lerstadgrind

Kort om prosjektet

HOLMENDAMMEN - 3 eksklusive familieboliger med lekker standard og flott hage. Bilheis. Bi-inngang. Solrik takterrasse.

Høydepunkter

Velkommen til Aspehaugveien 19 B, C og D.

Vi har gleden av å presentere 3 av 4 rålekre familieboliger. De nye boligene vil være over tre plan med en arealeffektiv planløsning og takterrasse, moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger. Forventet ferdigstillelse ca. 15 måneder etter oppstart. Beliggenheten er tilbaketrukket og skjermet, samtidig er det kort avstand til barnehage, skoler og offentlig transportmuligheter.

Boligene får et moderne og tidløst uttrykk, med en godt gjennomtenkt etasje-/romfordeling. Det er rikelig med vindusflater som skaper lyse rom, samtidig som hver bolig får bruksrett til sin del av hagen som innbyr til lek og rekreasjon.

- Kjøkkeninnredning leveres av Drømmekjøkken med hvitevarer fra Miele
- Oppholdsrom med parkettgulv
- Delikate flisvalg
- Elko Plus på brytere og kontakter
- Bi-inngang til u. etasjen
- Bilheis med plass til 2 biler
- Prosjektet er tegnet av Frogner Arkitektkontor og bygges etter TEK17
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Generøs takhøyde på ca. 2,45-60 cm. i 1. etasje
- Solrik takterrasse
- 4 soverom
- Totalt 3 baderom + vaskerom/bad
- Lave omkostninger

Hus B: Kr. 24 500 000,- + omk.
Hus C: Kr. 24 000 000,- + omk.
Hus D: Kr. 24 500 000,- + omk.

For tilgang til fullstendig salgsmateriell, trykk på linken til prosjektets hjemmeside til høyre i annonsen.

Visning etter avtale. Ta kontakt for å avtale gjennomgang av prosjektet!

Kontakt megler Jan Fredrik Bonde 95147957 eller Thomas Lerstadgrind 47632249

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i veletablert og meget attraktivt boligområde ved Gressbanen med nærhet til både marka og byen. Eiendommen ligger innerst i en blindvei og har en svært barnevennlig beliggenhet.

Området er egnet for alle som trives litt utenfor bykjernen, samtidig med nærhet til de mest sentrale deler av Oslo. Gangavstand til barnehage, skoler og matbutikk. Det er umiddelbar nærhet til buss på Holmendammen og gangavstand til Makrellbekken T-banestasjon.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
2 24.500.000,-24.673.842,-244m24
3 24.000.000,-24.173.842,-244m24
4 24.500.000,-24.673.842,-242m24

Mer om eiendommen

Nærhet til sportsanlegget Gressbanen hvor Ready har sin base. Her er det fotball på kunstgressbanen om sommeren, mens det om vinteren er et yrende skøyteliv i regi av en av norges største ungdomsklubber i bandy. Ready er for øvrig aktive innen alpint, langrenn, friidrett, og ellers diverse aktiviteter.

Kort vei til fine turstier og skiløyper rundt Holmenkollanlegget og Frognerseteren. Alpinanlegget Tryvann Vinterpark er nå et flerbruksanlegg med sikre snø forhold og lang brukstid fra november til langt ut på våren. Kort sagt åpner Nordmarka seg med sine flotte muligheter året rundt kun en kort kjøretur med bil.

Innhold

HUS B - kr. 24 500 000,- + omk
U. etasje: Kjellerstue, soverom, bad, bad/vaskerom, gang og bod/teknisk rom.
1. etasje: Entré, stue/kjøkken med utgang til hage og bilheis.
2. etasje: Stue, 3 soverom, 2 bad, gang og garderobe.
Takterrasse: Ca. 46,9 kvm.
Totalt BRA. inkl. bilheis 244 kvm.

HUS C - kr. 24 000 000,- + omk.
U. etasje: Kjellerstue, soverom, bad, bad/vaskerom, gang, walk-in closet og bod/teknisk rom.
1. etasje: Entré, stue/kjøkken med utgang til hage og bilheis.
2. etasje: Stue, 3 soverom, 2 bad, gang og garderobe.

Takterrasse: Ca. 46,9 kvm.
Totalt BRA. inkl. bilheis 244 kvm.

HUS D - kr. 24 500 000,- + omk.
U. etasje: Kjellerstue, soverom, bad, bad/vaskerom og bod/teknisk rom.
1. etasje: Entré, stue/kjøkken med utgang til hage og bilheis.
2. etasje: Stue, 3 soverom, 2 bad, gang og garderobe.
Takterrasse: Ca. 56 kvm.
Totalt BRA. inkl. bilheis 242 kvm.

Rammetillatelse er gitt. Oppstart/IG er stipulert 3. kvartal 2022.

Faste løpende kostnader

Hver seksjon må dekke utgifter som kommunale avgifter, renovasjon, vann- og avløpsavgifter, felles fullverdiforsikring, felles strøm til fellesarealer, samt drift av sameie m.v. Utgiftene fordeles iht. eierbrøk.

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt.

Alle boligene får solrike og fine uteplasser samt takterrasse. Gjennomgående høy standard. Kun av illustrativ karakter. Avvik vil forekomme.
Hus D og C. Kun av illustrativ karakter. Avvik vil forekomme.

Eiendomsskatten utgjør for tiden 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt. Satsen for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Tomt

Fellestomt: 1706 kvm.
Fordelt på:
Gnr. 27 Bnr. 1309: 853,4 kvm.
Gnr. 27 Bnr. 2271: 853,4 kvm.

Godkjente utomhusplan og fasadetegninger ligger til grunn for hvordan tomten opparbeides. Tomten planeres og leveres med ferdigplen. Det plantes bøk hekk ca. 1,5 meter høy mellom husene.

Deler av tomten kan ha naturpreg. Noe avvik kan forekomme dersom tilpasninger på tomten er nødvendig. Vei- og gangareal iht. utomhusplan leveres med singel. Leveres ikke med kantstein, kan fås som tilvalg. Regnbed eller lignende overvannstiltak kan komme på tomten dersom overvannsprosjekteringen krever det.

Det leveres ikke beplantning bortsett fra innplanting av trær og hekk som vist på utomhusplan. Eksisterende trær og busker i tomtens ytterkant forsøkes beholdt. Selger forbeholder seg retten til å fjerne hele eller deler av eksisterende gjerder i forbindelse med byggearbeidene. Selger erstatter ikke manglende eller eventuelt ødelagte gjerder.

Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig levering, utforming og materialvalg for utomhusanlegget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne plasseres synlige drenskummer på utearealet. Endelig plassering av disse er ikke fastsatt og kjøpere må påregne at dette kan plasseres der det er mest hensiktsmessig på tomten.

Parkering

Det medfølger en bilheis til hver av boligene i prosjektet. Monteres 1 stk. el-billader.

Garasjeporter leveres i samme farge som vinduer eller dører.

Hus B og innkjørsel. Kun av illustrativ karakter. Avvik vil forekomme.
Illustrasjonsbilde av stue i hus C. Avvik vil forekomme.

Vegger og himling i bilheissjakt leveres i ubehandlet gips eller betong/puss.

Kjøper må være oppmerksom på at det medfører utvidet vedlikeholdsbehov av bilheis, i tillegg til at kommunen kan kreve periodisk sikkerhetskontroll hvert andre år. De fleste heisene krever jevnlig tilsyn og service, gjerne et par ganger i året. Kjøperne må derfor påregne å tegne en serviceavtale med leverandør av bilheisen for å sørge for et tilstrekkelig vedlikehold. Eventuelle reklamasjonskrav kan bli avvist eller avkortet dersom jevnlige servicer på bilheisene ikke er gjennomført.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vannbåren gulvvarme med Eton termostat med nattsenking i: Hele første etasje, andre etasje med stue og gang og underetasje.

Illustrasjonsbilde av stue i hus D. Avvik vil forekomme.
Illustrasjonsbilde av stue i hus B. Avvik vil forekomme.

Varmepumpe vann til vann tilkoblet vannbåren varme.

Gasspeis kan fås som tilvalg.
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner med separat anlegg til hver bolig.

Sameiet

Boligene vil bli organisert i to forskjellige sameier. Sameiet Aspehaugveien 19 A og B vil bestå av eiendommene på Gnr. 27 Bnr. 1309. Sameiet Aspehaugveien 19 C og D vil bestå av de to eiendommene på Gnr. 27 Bnr. 2271. Den enkelte sameier vil ha full rettslig råderett over sin seksjon, herunder til salg, bortleie og pantsettelse. Se for øvrig sameiets vedtekter for ytterligere informasjon.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jfr. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Boligkjøperforsikring

Kjøper kan ikke tegne boligkjøperforsikring via HELP da salg av bolig under oppføring reguleres av bustadoppføringsloven.

Betalingsbetingelser

10 % innbetales så snart fullførelsesgaranti iht Bufl §12 er stillet overfor kjøper. Resterende beløp + omkostninger og tilvalg forfaller til betaling før ferdigstillelse/overtakelse. Alle beløp betales til meglers klientkonto.

Kun av illustrativ karakter. Avvik vil forekomme.
Kun av illustrativ karakter. Avvik vil forekomme.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 1309 i Oslo kommune
Gnr. 27 Bnr. 2271 i Oslo kommune.

Lovgivning / Garantier

Kjøpet følger Bustadoppføringslova frem til midlertidig brukstillatelse er gitt, hvor selger bl.a. plikter å stille en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper, jfr. bufl. § 12. Garantien gjelder for selgers plikt til oppfyllelse av kjøpekontrakten og vil utstedes når det er gitt igangsettingstillatelse, tilstrekkelig antall boliger er solgt og byggelånet er åpnet. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova.

Bankgarantien er på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Dette i henhold til bustadoppføringslova § 12. Garantien skal stilles senest 10 dager etter at alle selgers forbehold er løftet.

Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjon for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt.

Boligene vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument. Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger.

Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Thomas Lerstadgrind

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Kontakt Thomas på e-post
tle@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
47 63 22 49

Thomas er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2019, og har jobbet som trainee i Trondheim hos Heimdal Eiendomsmegling fra 2016-2019. Fra juni 2019 har han arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig med egen portefølje frem til 01.01.21. Han har bistått med totalt over 400 boligtransaksjoner, både bruktbolig og prosjekterte boliger. Thomas arbeider som co-megler for en av de mestselgende eiendomsmeglere, Jan Fredrik Bonde, samtidig som han jobber med egen portefølje.

Av tidligere kunder kommer det frem at Thomas er en hyggelig, ærlig og hardtarbeidende eiendomsmegler.

Les mer