Aspehaugveien 21 B, C og D

Aspehaugveien 21 B, C og D

Nøkkelinfo

 • Pris
  14.600.000 – 15.100.000,–
 • Bruksareal
  205 – 205m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Utvikler

Sanatoriebakken 2 AS

Kort om prosjektet

HOLMEN/GRESSBANEN - 2 SOLGT. Nye eneboliger med høy standard og dobbelgarasje. Store vindusflater og terrasser.

Høydepunkter

- Nytt boligprosjekt på Vestre Holmen, attraktivt strøk
- 2 parkeringsplasser integrert i boligen
- Romslig entré med plass til garderobe
- Ca. 205 m² BRA
- 2 bad, vaskerom og ekstratoalett
- Gode planløsninger med sosiale soner
- 4 soverom
- 1. etasje med stor kjøkkeninnredning
- Walk-in-closet i 2. etasje
- Utgang fra kjøkken til markterrasse i 1. etasje
- 2 balkonger i loftsetasjen
- Bruksvennlig hage

FORVENTET FERDIGSTILLELSE 3. KVARTAL 2019

Kort om Aspehaugveien 21 A, B, C og D

Aspehaugveien 21 A, B, C og D er et nytt prosjekt med totalt 4 enheter fordelt på to små sameier i form av eneboliger på Vestre Holmen i Oslo. Hus A er reservert av hjemmelshaver. Eiendommen er beliggende i veletablert og meget attraktivt boligområde ved Gressbanen med nærhet til både marka og byen. Boligene vil få store vindusflater og gode planløsninger med totalt 4 soverom, 2 bad, vaskerom og wc-rom fordelt på 3 etasjer. Første etasje vil ha dobbelgarasje med sportsbod tilknyttet garasjen. Entré med adkomst til stort allrom med åpent kjøkken. God plass til stor spisestue i kjøkken, med videre adkomst til markterrasse og hage.

2. etasje har adkomst via trapp fra 1. etasje til stor stue med god plass til innredning og hovedsoverom med adkomst til eget bad gjennom walk-in-closet.
Fra walk-in-closet er det også adkomst til vaskerom/teknisk rom. I tilknytning til stuen er det wc-rom for gjester. Videre opp i loftsetasjen er det romslig lofstue og 3 soverom, baderom og utgang til balkong fra hver side av boligen. Boligene fremstår som attraktive med gode lys- og solforhold.

Området er egnet for alle som trives litt utenfor bykjernen, samtidig med nærhet til de mest sentrale deler av Oslo. Gangavstand til barnehage, skoler og matbutikk. Det er umiddelbar nærhet til buss på Holmendammen og gangavstand til Makrellbekken T-banestasjon.

Nærhet til sportsanlegget Gressbanen hvor Ready har sin base. Her er det fotball på kunstgressbanen om sommeren, mens det om vinteren er et yrende skøyteliv i regi av en av norges største ungdomsklubber i bandy.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
2 14.600.000,-14.701.222,-205m24

Mer om eiendommen

Ready er for øvrig aktive innen alpint, langrenn, friidrett og hopp, og ellers diverse aktiviteter.

Kort vei til fine turstier og skiløyper rundt Holmenkollanlegget og Frognerseteren. Alpinanlegget Tryvann Vinterpark er nå et flerbruksanlegg med sikre snø forhold og lang brukstid fra november til langt ut på våren. Kort sagt åpner Nordmarka seg med sine flotte muligheter året rundt kun en kort kjøretur med bil.

Innhold

HUS B
1. etasje: Garasje med plass til to biler, teknisk/bod i garasje, entré og kjøkken.
2. etasje: Stue, wc-rom, soverom med walk-in-closet og adkomst til bad og vaskerom.
Loftetasje: Loftstue, 3 soverom og bad.

HUS C
1. etasje: Garasje med plass til to biler, teknisk/bod i garasje, entré og kjøkken.
2. etasje: Stue, wc-rom, soverom med walk-in-closet og adkomst til bad og vaskerom.
Loftetasje: Loftstue, 3 soverom og bad.

HUS D
1. etasje: Garasje med plass til to biler, teknisk/bod i garasje, entré og kjøkken.
2. etasje: Stue, wc-rom, soverom med walk-in-closet og adkomst til bad og vaskerom.
Loftetasje: Loftstue, 3 soverom og bad.

Standard

Kjøkkeninnredning er vist med modellen Prato fra Kvik med Siemens hvitevarer og 12 mm kompakt laminat benkeplate i svart farge. Kjøkkenet er budshettert med en kostnadsramme på kr. 250.000,- inkl. mva og montering. Kjøkkeninnredning kan endres innenfor budsjettert pris som tilvalg.

Som baderomsinnredning leveres Dansani Inzo dobbelvask og to kraner i farge Coffee på speilskap med led lys og to dører på bad i 2. etasje og loft. På wc- rom leveres Dansani Inzo Kantate med to skuffer i farge Coffe og speilskap med led lys. Blandebatteri leveres av Vola, og toaletter fra Villeroy & Boch.

Det blir lagt ferdig Kaahrs mattlakkert 1- stavs eikeparkett i stue, soverom og bod i 2. og 3 etasje. Gulvfliser fra Faglis AS i entré og garasje i 1. etasje.

ute 3
ute 2ee

På bad, toalett og vaskerom blir det lagt fliser av typen Cæsar Tecnolito på gulv og vegger.

Det leveres vannbåren gulvvarme med termostat med gulvføler og nattsenking i entré, kjøkken, stue og garasje. Elektriske varmekabler i bad, toalett og vaskerom. Det leveres balansert ventilasjon fra Flexit eller tilsvarende.

Tekniske plasseringer kan ikke endres.

Se vedlagte leveransebeskrivelse og tilvalgsliste.

Utomhusarbeider

Det leveres ferdigplen på grøntarealer, og singel på vei/parkeringsarelaer. Kantstein kan velges som tilvalg.

Tomt

Eiet tomt: 1513 m².

De to tomtene på totalt 1513 m² inndeles i fellesarealer og egne områder for hver seksjon som opprettes med eksklusiv bruksrett for hver enkelt sameier.

Tomten er delt i to. Adkomstvei, gårdsplass, snuplass samt areal for søppelcontainere og postkasser skal være ihht. seksjonering. De øvrige deler av tomten er inndelt i eksklusive bruksområder for den enkelte seksjon.

Parkering

Hver seksjon har dobbelgarasje integrert i 1. etasje med plass til parkering av to biler. I tilknytning til garasjen er det også sportsbod. Lading for el-bil er ikke medtatt, men mulig som tilvalg.

Oppvarming

Boligene varmes opp med vannbåren gulvvarme med termostat og nattsenking i entré, kjøkken, stue og garasje. Elektriske varmekabler i bad, toalett og vaskerom. Varmeovner i soverom med nattsenking i tillegg til varmepumpe i 2. og 3. etasje.

Sameiet

Sameiet er ikke stiftet enda, men det er sendt seksjoneringsbægjering til Plan- og bygningsetaten og seksjoneringsvedtak foreligger.

Boligene vil bli en del av Sameiet Aspehaugveien 21 A og B, eller Aspehaugveien 21 C og D. Sameiene består hver av 2 seksjoner, og reguleres av vedlagte ikke fastsatte vedtekter.

Situasjonsplan-1
ACCamera_8

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtektene som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Lovgivning/Garantier

Kjøpet følger Bustadsoppføringslova frem til midlertidig brukstillatelse er gitt, hvor selger bl.a. plikter å stille en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper, jfr. bufl. § 12. Garantien gjelder for selgers plikt til oppfyllelse av kjøpekontrakten og vil utstedes når det er gitt igangsettingstillatelse, tilstrekkelig antall boliger er solgt og byggelånet er åpnet.

ACCamera_9e
ACCamera_6

Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova.

Bankgarantien er på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Dette i henhold til bustadoppføringslova § 12. Garantien skal stilles senest 10 dager etter at alle selgers forbehold er løftet.

Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjon for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt.

Boligene vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt som er vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at delinnbetaling (forskudd) på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet, samt at skriftlig dokumentasjon på finansiering skal fremlegges av kjøper. Beløpet er en sikkerhetsstillelse fra kjøper overfor selger for gjennomføring av oppgjøret og for dekking av ethvert eventuelt tap (forsinkelsesrenter og/eller erstatning)

ACCamera_5
ACCamera_10

selger måtte lide dersom kjøper ikke oppfyller denne avtalen korrekt. Selger er derfor berettiget til å kreve ethvert tap kjøpers kontraktsbrudd har medført dekket av forskuddet. Kjøper forplikter seg ved denne avtalen til ikke å kreve beløpet tilbakeført til egen konto. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stillet garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for forskuddet. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Eventuelle tilvalg vil faktureres direkte fra entreprenør. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen med en ukes skriftlig varsel.

Alle innbetalinger skal skje til meglers klientkonto og merkes med adresse og oppdragsnummer. Kjøpesummen regnes ikke som betalt med befriende virkning for kjøperen før den er godskrevet (valutert) meglerens klientkonto. Denne dato er utgangspunkt for renteberegning mellom partene.

For den del av kjøpesummen som ikke måtte være betalt til megleren i rett tid, betaler kjøperen forsinkelsesrente etter forsinkelsesrenteloven til selgeren. Denne bestemmelse gir dog ikke kjøperen rett til å forlenge betalingsfristen ut over de frister som er avtalt. Ved vesentlig forsinket betaling vil selgeren også kunne stanse arbeidet og/eller heve kontrakten.

Den del av kjøpesummen som forfaller til betaling ved kontraktsinngåelsen vil bli innsatt på meglerens klientkonto. Beløpet kan bare utbetales til selgeren før overtagelse dersom tilfredsstillende selvskyldnergaranti, utstedt til kjøperen iht.

bufl. § 47, foreligger. Dersom selvskyldnergaranti ikke fremlegges, vil oppgjør med selgeren først finne sted etter kjøperens overtagelse av seksjonen og skjøte er tinglyst med hjemmelsoverføring til kjøperen.

Dersom kjøperen ønsker å påberope seg mangler ved overtakelse eller noe av beløpet på annen måte er omtvistet ved overtakelse, kan ikke selgeren holde tilbake nøkler eller nekte å overlevere seksjonen, dersom kjøperen deponerer på meglerens klientkonto. Megleren skal kunne foreta utbetalinger fra kontoen i samsvar med rettskraftig dom eller annen avgjørelse som har virkning som rettskraftig dom.

Selgeren kan også kreve at beløpet utbetales fra megler dersom selgeren dokumenterer at arbeidene det deponerte beløpet er relatert til er utført, og kjøperen ikke lojalt medvirker til å få beløpet frigjort.

Dersom partene er uenige om størrelsen på eventuelt beløp som skal deponeres og/eller tilbakeholdes, kan partene avtale å engasjere en uavhengig takstmann eller lignende til å vurdere beløpets størrelse. Dersom konklusjonen til den engasjerte er rimelig i samsvar med det enten kjøperen eller selgeren har gjort gjeldende som et riktig beløp, skal den annen part dekke kostnadene til den engasjerte.

Selgeren tar forbehold om å heve avtalen som følge av manglende betaling også etter overtakelse eller etter at skjøte er gitt forbrukeren, jfr. Bufl. § 57 andre ledd.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har 29 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 3000 omsetninger og har i løpet av de ti siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer