Enebolig Bakketoppen 3

Enebolig Bakketoppen 3

Nøkkelinfo

 • Pris
  11.600.000 – 13.400.000,–
 • Bruksareal
  193 – 194m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Utvikler

Jongsbru AS

Kort om prosjektet

NORDSTRAND - Ny enebolig og tomannsbolig med markterrasse. Moderne bygg med garasje i u. etg. Funksjonelle løsninger.

Høydepunkter

- Nytt boligprosjekt på Nordstrand
- Stor entré med plass til garderobe
- 193 kvm BRA
- 2 bad, vaskerom og ekstratoalett
- 3 soverom hvorav ett med eget bad
- Sosial og stor løsning mellom kjøkken, spisestue og stue
- Kjøkkeninnredning fra Bærum kjøkkensenter
- Baderomsinnredning fra Brødrene Dahl
- Markterrasse med utgang fra stuen i 1. etasje
- Balansert ventilasjon

Utbygger: Jongsbru AS
Totalentreprenør: Nordisk Husprosjekt AS
Arkitekt: Lorentz Gedde-Dahl

FORVENTET OVERTAGELSE INNEN 1. KVARTAL 2020

Kort om Bakketoppen 3

Bakketoppen 3 er et nytt prosjekt på Nordstrand tegnet av Ark. Lorentz Gedde-Dahl hvor det settes opp en ny tomannsbolig og en enebolig. Boligene vil strekke seg over tre plan med svært arealeffektiv planløsning. Boligene får et moderne arkitektonisk uttrykk og funksjonelle løsninger. Alle boligene vil få parkering for bil i underetasje. Gode materialvalg og vannbåren gulvvarme i alle rom med parkett og fliser som styres via romføler/termostat. Hovedetasjen i huset har stort og fint kjøkken utstyrt med god benk- og skapplass. En god sosial løsning hvor kjøkken er sammenhengende med spisestue som er en naturlig avdeling mellom kjøkken og stue. Fra stuen er det videre adkomst til solrik markterrasse med god plass til møblering. Det leveres kjøkkeninnredning fra Bærum kjøkkensenter. Kjøkkeninnredning og rør/blandebatteri og el. tilkobling er kostnadsberegnet til kr. 90.000,- inkl. mva. og montering. Videre opp i boligens 2. etasje er det 3 gode soverom med god plass til innredning og garderober. Hovedsoverom har tilknytning til eget bad, mens det er ett ekstra bad til de to øvrige soverom i 2. etasje. Baderomsinnredning leveres fra Brødrene Dahl av type Malin 60/90 eller tilsvarende kvalitet. Boligens underetasje har parkering for bil med adkomst direkte inn til vaskerom og stor bod til lagring. En perfekt og funksjonell løsning i den travle hverdagen.

Familievennlig og solrikt beliggende i attraktivt og veletablert villaområde på Nordstrand.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
1 13.400.000,-13.736.222,-193m23
2 11.600.000,-11.891.222,-194m23
3 12.900.000,-13.223.722,-194m23

Mer om eiendommen

Kort vei til skoler og diverse barnehager. Matbutikk, trikk og bussholdeplass rett over veien. Kun få minutters gange til Sæter handelssenter med et variert servicetilbud inkludert bank, post, butikker ,og kafeer m.m. I nærheten finner man den flotte delikatessebutikken Jacobs på Holtet og Lambertseter senter med Symra kino, Deichmanske bibliotek og Elixia mm. Kort vei til Oslo Sentrum med tog fra Hauketo, 79 buss til Munkelia t-bane eller trikk fra Ljabru.

Et rikt fritidstilbud i området, med bl.a. umiddelbar nærhet til Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Munkerud skole har ballbaner på sommeren og skøytebane på vinteren. Et mangfold av tilbud i nærområdet med tennishaller, alpinbakker, treningsstudioer og svømmehall.

Kort vei til Hverven bukta, Ingierstrand og Tusenfryd. Ekeberg og Østmarka ligger ikke langt unna med sine flotte tur og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Innhold

Enebolig - Hus 1
Underetasje: Garasje med tilstøtende bod, vaskerom, wc, bod og hall.
1. etasje: Kjøkken i åpen løsning mot spisestue og stue med videre adkomst til markterrasse.

2. etasje: TV-stue/lek, hovedsoverom med eget bad i tillegg til 2 soverom og baderom.

Tomannsbolig - Hus 2
Underetasje: Garasje med tilstøtende bod, vaskerom, wc, bod og hall.
1. etasje: Kjøkken i åpen løsning med spisestue og stue med videre adkomst til markterrasse.
2. etasje: TV-stue/lek, hovedsoverom med eget bad i tillegg til 2 soverom og baderom.

Tomannsbolig - Hus 3
Underetasje: Garasje med tilstøtende bod, vaskerom, wc, bod og hall.
1. etasje: Kjøkken i åpen løsning med spisestue og stue med videre adkomst til markterrasse.
2. etasje: TV-stue/lek, hovedsoverom med eget bad i tillegg til 2 soverom og baderom.

Standard

Kjøkkeninnredning levers fra Bærum kjøkkensenter.

Inngangsparti og gårdsplass - Kun illustrasjon
Spisestue og stue - Kun illustrasjon

Kjøkkeninnredning og rør/blandebatteri og el. tilkoblig er kostnadsberegnet til kr. 90.000,- inkl. mva. og montering. Spesifiseres nærmere etter avtale. Godt med skap- og benkeplass.

Baderomsinnredning leveres fra Brødrene Dahl av typen Malin 60/90 eller tilsvarende kvalitet. Baderomsinnredning er kostnadsberegnet til ca. kr. 8.000,- inkl. mva. og montering per bad i boligen. Det leveres kun vask med blandebatteri til wc-rom.

Det leveres ferdig lagt 1- stavs 14 mm eikeparkett på gulv i beboelsesrom fra Moland/Burghley Wideplank Eik m/kjerne. Det leveres hvitmalte gulvlister i furu i alle rom som leveres med parkett. Alt listverk leveres med synlig spikring. Gulv på bad, vaskerom og wc leveres med keramiske fliser. Boder, garasje og disponible rom leveres som ubehandlet mur eller ubehandlet gips klar for sparkling og maling på vegger og himling.

Landskapsplan

Tomten skal ferdig opparbeidet fremstå som en pen tomt ferdig planert med ferdigplen. Det gjøres oppmerksom på at deler av utomhusarealene kan ha en senere ferdigstillelse på grunn av tidspunkt for salg og avtale om overtagelse. Felles vei opp til nye og eksisterende hus og gangveier til de enekelte boenheter gruses. Parkeringsplass skal også gruses. Bearbeiding av utomhusarealene med eventuelt hekk, trær, leker etc. inngår ikke i leveransen. Rekkverk vil være av flettverk og/eller spilerekkverk avhengig av område.

Tomt

Fellestomt: 1035 m².

Den felleseide tomten på 1035 m² inndeles i fellesarealer og egne områder for hver seksjone som diponeres med eksklusiv bruksrett for hver enkelt sameier. Adkomstvei, gårdsplass, snuplass samt areal for søppelcontainere og postkasser skal være fellesareal. De øvrige deler av tomten er inndelt i eksklusive bruksområder for den enkelte seksjon.

Situasjonsplan
Spisestue og kjøkken - Kun illustrasjon

Parkering

Det disponeres parkering for bil i underetasje for alle boligene. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme fra dobbelmantlet bereder i alle rom med parkett og flis som styres via romføler/termostat. Det leveres også peisovn av typen Curve 100 med stål front fra Peisselskabet AS.

Sameiet

Sameiet er ikke stiftet enda, men det vil bli sendt seksjoneringsbegjæring til Plan-og bygningsetaten.

Boligene vil bli en del av Sameiet Bakketoppen 3. Sameiet vil bli bestående av 3 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter.

Kjøkkeninnredning - Kun illustrasjon
Stue - Kun illustrasjon

Med mindre annet er opplyst må kjøper på regne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtektene som ligger vedlagt i prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Lovgivning/Garantier

Kjøpet følger Bustadsoppføringslova frem til midlertidig brukstillatelse er gitt, hvor selger bl.a. plikter å stille en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper, jfr. bufl. § 12. Garantien gjelder for selgers plikt til oppfyllelse av kjøpekontrakten og vil utstedes når det er gitt igangsettingstillatelse, tilstrekkelig antall boliger er solgt og byggelånet er åpnet.

Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova.

Bankgarantien er på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Dette i henhold til bustadoppføringslova § 12. Garantien skal stilles senest 10 dager etter at alle selgers forbehold er løftet.

Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjon for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt.

Boligene vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt som er vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at delinnbetaling (forskudd) på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet, samt at skriftlig dokumentasjon på finansiering skal fremlegges av kjøper. Beløpet er en sikkerhetsstillelse fra kjøper overfor selger for gjennomføring av oppgjøret og for dekking av ethvert eventuelt tap (forsinkelsesrenter og/eller erstatning)

selger måtte lide dersom kjøper ikke oppfyller denne avtalen korrekt. Selger er derfor berettiget til å kreve ethvert tap kjøpers kontraktsbrudd har medført dekket av forskuddet. Kjøper forplikter seg ved denne avtalen til ikke å kreve beløpet tilbakeført til egen konto. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stillet garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for forskuddet. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Eventuelle tilvalg vil faktureres direkte fra entreprenør. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen med en ukes skriftlig varsel.

Alle innbetalinger skal skje til meglers klientkonto og merkes med adresse og oppdragsnummer. Kjøpesummen regnes ikke som betalt med befriende virkning for kjøperen før den er godskrevet (valutert) meglerens klientkonto. Denne dato er utgangspunkt for renteberegning mellom partene.

For den del av kjøpesummen som ikke måtte være betalt til megleren i rett tid, betaler kjøperen forsinkelsesrente etter forsinkelsesrenteloven til selgeren. Denne bestemmelse gir dog ikke kjøperen rett til å forlenge betalingsfristen ut over de frister som er avtalt. Ved vesentlig forsinket betaling vil selgeren også kunne stanse arbeidet og/eller heve kontrakten.

Den del av kjøpesummen som forfaller til betaling ved kontraktsinngåelsen vil bli innsatt på meglerens klientkonto. Beløpet kan bare utbetales til selgeren før overtagelse dersom tilfredsstillende selvskyldnergaranti, utstedt til kjøperen iht. bufl. § 47, foreligger. Dersom selvskyldnergaranti ikke fremlegges, vil oppgjør med selgeren først finne sted etter kjøperens overtagelse av seksjonen og skjøte er tinglyst med hjemmelsoverføring til kjøperen.

Dersom kjøperen ønsker å påberope seg mangler ved overtakelse eller noe av beløpet på annen måte er omtvistet ved overtakelse, kan ikke selgeren holde tilbake nøkler eller nekte å overlevere seksjonen, dersom kjøperen deponerer på meglerens klientkonto.

Megleren skal kunne foreta utbetalinger fra kontoen i samsvar med rettskraftig dom eller annen avgjørelse som har virkning som rettskraftig dom.

Selgeren kan også kreve at beløpet utbetales fra megler dersom selgeren dokumenterer at arbeidene det deponerte beløpet er relatert til er utført, og kjøperen ikke lojalt medvirker til å få beløpet frigjort.

Dersom partene er uenige om størrelsen på eventuelt beløp som skal deponeres og/eller tilbakeholdes, kan partene avtale å engasjere en uavhengig takstmann eller lignende til å vurdere beløpets størrelse. Dersom konklusjonen til den engasjerte er rimelig i samsvar med det enten kjøperen eller selgeren har gjort gjeldende som et riktig beløp, skal den annen part dekke kostnadene til den engasjerte.

Selgeren tar forbehold om å heve avtalen som følge av manglende betaling også etter overtakelse eller etter at skjøte er gitt forbrukeren, jfr. Bufl. § 57 andre ledd.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer