ULLERN: (KUN 1 IGJEN - Bygging startet) Seks kjedete boliger m/egne takterr. - høy standard - mulig

ULLERN: (KUN 1 IGJEN - Bygging startet) Seks kjedete boliger m/egne takterr. - høy standard - mulig

Nøkkelinfo

 • Pris
  10.600.000 – 11.600.000,–
 • Bruksareal
  130 – 149m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Utvikler

Crux Utvikling AS

Kort om prosjektet

ULLERN: (KUN 1 IGJEN - Bygging startet) Seks kjedete boliger m/egne takterr. - høy standard - mulig hybeldel - garasje

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende med fjordutsikt i et etablert villaområde på Vækerø i enden av en blindvei med et meget barnevennlig og godt bomiljø. Boligene vil ligge luftig. Fra takterrassene og en del av oppholdsrommene blir det utsikt mot fjorden.

Sentralt beliggende nær kjøpesenteret CC Vest. Om sommeren kan du ta deg en dukkert på Hydrostranda eller Sollerudstranda, kun ti minutter unna. Trikken tar deg til Aker Brygge på 13 minutter. God offentlig kommunikasjon med både buss og trikk. Gangavstand til Furulund stasjon. Vækerø terrasse ligger pent plassert i et barnevennlig område med nærhet til skoler, barnehager, et godt tennismiljø, fotballbaner, treningssentre og diverse badeplasser. Like ved sjøen, byen og stien langs historiske Lysakerelva - grensen mellom Oslo og Bærum.
Bestumkilen og Bygdøy ligger i nærheten og byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 1 508,- per md. (estimert av utvikler).

Hver seksjon må dekke fellesutgifter, som fordeles likt etter eierbrøk med et tillegg på anslagsvis kr 200,- per mnd. for eier av ekstra garasjeplass. Felleskostnadene er foreløpig beregnet til å dekke: kommunale avgifter (renovasjon, vann- og avløp etc.), strøm til fellesområder/anlegg, felles forsikring, samt drift og vedlikehold av fellesarealer. Evt. forvaltning/forretningsførsel av ekstern forretningsfører og avsetting av midler til vedlikeholdsfond er ikke medtatt i beregningen.
Sameiet skal etter konstituering vedta endelige felleskostnader i forhold til hvor mange tjenester sameiet skal holde. Estimering av felleskostnader foretatt av utvikler er kun en indikasjon på forventede månedlige felleskostnader, basert på innhentet informasjon fra Oslo kommune, innhenting av tilbud fra forsikringsselskap (If).

Øvrige kostnader som egen innboforsikring, strøm, kabel-TV/internett, alarm osv. vil komme i tillegg og kan variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
1 11.600.000,-11.663.722,-136.5m24

Mer om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

Sem & Johnsen Eiendomsmegling ved Marit Tukjær Lie og Kristoffer Kendall i samarbeid med utvikler Crux Utvikling AS har nå for salg 6 prosjekterte kjedete eneboliger på idylliske Vækerø med fin utsikt. Det etableres 6 enheter i 2 bygg som henvender seg mot et gårdstun og Oslofjorden. Alle er skåret over samme lest, men med ulike planer i nederste etasje. De vil bli liggende forskutt i forhold til hverandre, både i plan og høyde som gir private soner både ute og inne.
Boligene blir bygget etter TEK 10 og det leveres meget god standard i kombinasjon med funksjonelle løsninger og høy arkitektonisk kvalitet.

Fra arkitekten:
Crux Arkitektur AS har lagt vekt på å skape en gjennomtenkt planløsning med stor bruksfleksibilitet og med mye naturlig lys gjennom store vinduer. Det er også lagt mye arbeid i å frembringe en konsistent arkitektur med klare former og flater. Vi håper den presentable arkitekturen skal være identitetsskapende og bidra til å frembringe stolte beboere og ved det bidra til et stabilt og hyggelig naboskap.

Alle boligene får vedtektsfestet eksklusiv bruksrett til uteområder med varighet i 30 år fra konstituering av sameiet.

Uteområdene vender mot syd og blir solrike. På takterrassene vil man kunne nyte sol hele dagen. I tillegg blir det et fellesområde som kan bli et flott sted for lek og moro.

Utvikler Crux Utvikling AS har gjennom Crux Arkitektur AS lang fartstid med utvikling av denne typen prosjekter i Oslo og Akershus. Andre prosjekter kan ses ved å gå inn på www.cruxarkitektur.no.

Innhold

På Vækerø finner du boligprosjektet Sørvangen 14 D-J som består av totalt 6 kjedede eneboliger fordelt over 2 bygg. De er utformet som moderne trehus med et presist arkitektonisk uttrykk. Alle får egen takterrasse og garasjeplass i felles underjordisk garasjeanlegg. Boligene vil bli levert med en gjennomgående god standard på utstyr, materialvalg og overflater, som bl.a. inkluderer designkjøkken fra HTH med AEG hvitevarepakke, rentbrennende peisovn i stuen, 4 soverom, flislagt bad og eget vaskerom, 1-stavs eikeparkett, Flexit balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, egen takterrasse og sportsbod.

2
Sørvangen 14 D-J

Boligene vil bli seksjonert som eierseksjoner i et sameie med lik eierbrøk, med adresse Sørvangen 14 D-J.

Det gjøres oppmerksom på at per 01.03.2019 er Sørvangen 14 E, 14 F og 14 G solgt. Av den grunn er planskisser av disse boligene ikke vedlagt i siste versjon av salgsoppgaven.

Boligene vil få følgende arealer:
Bolig 14 D: BRA: 136,5 m²
P-rom: 126,3 m²
S-rom: 10,2 m²

Bolig 14 E (SOLGT!)

Bolig 14 F: (SOLGT!)

Bolig 14 G (SOLGT!)

Bolig 14 H: (SOLGT!)

Bolig 14 J: (SOLGT!)

Byggene oppføres over 3 og 4 etasjer, samt takterrasse for hver seksjon med følgende fordeling:
U. etasje for tre av enhetene - Sørvangen 14 D, E og F (14.4-26,6 m²):
Egen inngang fra garasjekjeller, sluse, sportsbod og trapp.

1. etasje (42.2-56.5 m²):
Entré, vaskerom og stort soverom med eget bad og bod. Soveromsdelen har egen dør til markterrassen og kan bl.a. egne seg som praktikantdel eller hybel. Den kan også brukes som master bedroom eller TV-stue. Se alternativ planskisse med forslag fra arkitekt. I forbindelse med inngangen ligger markterrasse og hage/fellesområde. De tre enhetene som ikke får underetasje (Sørvangen 14 G, H og J), vil i tillegg ha egen inngang fra garasjeanlegget og sportsbod på dette planet.

2. etasje (42,6 m²):
Stue og kjøkken med panoramavindu som fyller rommet med dagslys fra flere himmelretninger og gir en storslagen utsikt.

3. etasje (37,3 m²):
Tre soverom og bad, samt trapp til takterrasse. Ulike variasjoner er mulig, det kan f.eks. opprettes to soverom og TV-stue, eller et stort og et lite soverom. Dette kan avklares nærmere med utbygger. Se vedlagt alternativ planskisse fra arkitekt.

Takterrassen:
Stor takterrasse på 22 m² med fantastisk utsikt og mulighet for å etablere kjøkkenbenk med vask.

For ytterligere informasjon, se vedlagte bygge- og leveransebeskrivelse fra utvikler vedlagt i salgsoppgaven.

S-01 Oversikt U.etg & 1.etg
Sørvangen 14 D-J

Garantier

Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova §12, og selger plikter å stille bankgaranti så snart kjøpekontrakt er signert, på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper.
Blir ikke dette gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har selger heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med Bufl § 12, har forbrukeren rett til å heve avtalen.

Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger.

Illustrasjon av takterrasse (avvik kan forekomme)
Illustrasjon av stuen fra 14 J (avvik kan forekomme)

Bebyggelse

Bebyggelse på tomten vil bestå av 6 boligenheter fordelt på 2 bygninger, med felles underjordisk garasjeanlegg.

Tomt

Eiet tomt: 1610 kvm.

Skrånende sydvendt tomt med flate partier etter opparbeidelse. Tomten vil bli pent opparbeidet med plenarealer, trær og annen beplantning. Asfaltert gang- og kjøreadkomst fra Sørvangen. Mulig trappeadkomst fra Vækerø Terrasse. Hver seksjon vil få vedtektsfestet eksklusiv bruksrett til eget uteområde rundt boligen. Se oversiktsillustrasjon i FINN-annonsen og vedlagt i salgsoppgaven av arealfordelingen.

Eiendommen er i dag seksjonert i hhv. snr. 1 og snr. 2 - tilknyttet da eldre enebolig med separat del i kjeller som skal rives.

Utvikler vil besørge for at reseksjonering av eiendommen gjennomføres, hvor eiendommen da reseksjoneres i 6 seksjoner tilknyttet de 6 boligene som skal oppføres.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass i felles underjordisk garasjeanlegg til hver seksjon. Det vil bli levert to fjernkontroller til hver seksjon for åpning av den elektriske leddporten som monteres til anlegget. Garasjeplassen vil bli seksjonert som tilleggsdel til hver enkelt seksjon.

Som et tilvalg kan kjøper velge å få montert godkjent ladepunkt for lading av el-/hybridbil tilknyttet sin garasjeplass.
Følgende priser er innhentet av utbygger:
- 16A kontakt: kr 11.200,- inkl. mva.
- 32A kontakt: kr 16.000,- inkl. mva.

S-12 Utomhusplan
S-13 Vedtektfestet arealfordeling av uteområder
S-02 Oversikt 1.etg & 2.etg

Oppvarming

Boligen vil få elektrisk oppvarming. Våtrom leveres med elektrisk, termostatstyrt gulvvarme. Det leveres rentbrennende peisovn av type Jøtul F373 Advance som blir montert i stue, i sort eller hvit emalje. Evt. kan andre peisovner velges mot et tillegg etter avtale med utbygger.

Boligene vil bli levert med Flexit balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning. Dette systemet tar inn frisk luft, forvarmer denne og sender den videre ut i alle rom. Avtrekk fra våtrom og kjøkken sikrer et sunt inneklima uten fukt. Det vil bli bygget inn lydfeller i kanalene som reduserer støy.

Tilvalg og endringer

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene.

Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum og innenfor et definert utvalg i henhold til bustadoppføringslova § 9. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, og betales sammen med resterende kjøpesum senest 1 uke innen overtagelse. Alternativt vil leverandør av tilvalg utstede faktura direkte til kjøper for tilvalgs bestillinger, men dog med betalingsfrist etter overtagelse av boligen. Dette vil avklares på senere tidspunkt i prosessen. Selger forbeholder seg retten til å velge hvordan dette gjøres, ut fra hva som er mest hensiktsmessig for de og leverandør.

Endringer ut over de som fremkommer i tilvalgbrosjyren må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift.

Alternative planskisser til 1. etasje i boligene
S-03 Oversikt 2.etg & 3.etg

Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må interessent/kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpetilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger.

Konferer megler for nærmere informasjon.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum som sikkerhet for betaling, så fort bankgaranti fra selger er stilt, jfr. Avsnitt om garantier. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Beløpet kan ikke frigis til Selger uten at det stilles garanti iht. Buofl. § 47, og kan ikke frigjøres tilbake til Kjøper uten etter avtale eller ved dom.

Innbetalingen av 10 % skal være i form av ubundet egenkapital.

Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer