2 attraktive utsiktsleiligheter er ledige til listepris. Klikk på hver leilighet for å se bilder av leiligheten. Innflyttingsklare. Flott utsikt, spennende arkitektur, optimale solforhold. Gjennomført moderne standard med hvitevarer inkl. Solrike felles takterrasser med utsikt over byen og fjorden.

Ensjøhøyden

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.641.000 – 7.562.000,–
 • Bruksareal
  40 – 103m2
 • Soverom
  1 – 3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Borettslag

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Ensjøhøyden. Kanskje flotteste beliggenhet og prosjekt på Ensjø? Innflyttingsklare leiligheter med utsikt.

Adresse

Ensjøhøyden, Stålverksveien 1
0661 Oslo

Matrikkel

Gnr. 130 bnr. 105 i Oslo kommune

Beliggenhet, adkomst

Boligprosjektet Ensjøhøyden ligger sentralt til med kort vei til enten Helsfyr eller Ensjø t-bane stasjon. Ensjøhøyden ligger på en høyde i Malerhaugveien/ Stålverksveien med fine sol- og utsiktsforhold. Byggene er ferddigstillet og leilighetene er innflyttingsklare. Veidekke har vært totalentreprenør.

Nærområdet

Bare fem minutter med T-banen fra Oslo sentrum er Ensjøbyen i ferd med å ta form. Det har blitt svært populært å bo her, ikke bare fordi det er så nært byen, men også fordi Ensjøbyen er en grønn og levende bydel med gateliv og rekreasjon - og med mange spennende planer. Ensjø er et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Fra den nye T-banestasjonen går det hele tre T-banelinjer. Ta bussen fra terminalen på Helsfyr og du kommer deg til både sentrum og Oslo Lufthavn.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2019

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 7 130 kvm, Eierform: Eiet tomt

Diverse opplysninger

Ytterligere informasjon om felleslån fremkommer av prislisten og salgsoppgaven. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det utarbeides vedtekter for borettslaget.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedAndel fellesgjeldåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
1403 6.641.000,-699.000,-7.346.282,-83m279.2m234

Mer om eiendommen

Forkjøpsrett

Leiligheter selges til faste priser rett fra utbygger - og førstemann til mølla prinsippet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht Avhendingslovens bestemmelser og dens bestemmelser i hht. § 2-11 om garanti i 5 år etter overtagelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Innflyttingsklare leiligheter.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fritt og solrikt på en høyde
Bygget ser flott ut, der det ligger på en solrik høyde.
Alle leiligheter har romslige balkonger og terrasser.
Bad
Ensjø t-bane 5

Megler

Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer