2 attraktive utsiktsleiligheter er ledige til listepris. Klikk på hver leilighet for å se bilder av leiligheten. Innflyttingsklare. Flott utsikt, spennende arkitektur, optimale solforhold. Gjennomført moderne standard med hvitevarer inkl. Solrike felles takterrasser med utsikt over byen og fjorden.

Ensjøhøyden

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.391.000 – 7.562.000,–
 • Bruksareal
  40 – 103m2
 • Soverom
  1 – 3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Borettslag

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Ensjøhøyden. Kanskje flotteste beliggenhet og prosjekt på Ensjø? Innflyttingsklare leiligheter med utsikt.

Adresse

Ensjøhøyden, Stålverksveien 1
0661 Oslo

Matrikkel

Gnr.130 Bnr.105 i Oslo kommune

Beliggenhet, adkomst

Boligprosjektet Ensjøhøyden ligger sentralt til med kort vei til enten Helsfyr eller Ensjø t-bane stasjon. Ensjøhøyden ligger på en høyde i Malerhaugveien/ Stålverksveien med fine sol- og utsiktsforhold. Byggene er ferddigstillet og leilighetene er innflyttingsklare. Veidekke har vært totalentreprenør.

Nærområdet

Bare fem minutter med T-banen fra Oslo sentrum er Ensjøbyen i ferd med å ta form. Det har blitt svært populært å bo her, ikke bare fordi det er så nært byen, men også fordi Ensjøbyen er en grønn og levende bydel med gateliv og rekreasjon - og med mange spennende planer. Ensjø er et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Fra den nye T-banestasjonen går det hele tre T-banelinjer. Ta bussen fra terminalen på Helsfyr og du kommer deg til både sentrum og Oslo Lufthavn.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2019

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 7 130 kvm, Eierform: Eiet tomt

Diverse opplysninger

Ytterligere informasjon om felleslån fremkommer av prislisten og salgsoppgaven. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det utarbeides vedtekter for borettslaget.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedAndel fellesgjeldåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
1202 5.391.000,-599.000,-5.996.282,-82m278m232
1403 6.641.000,-699.000,-7.346.282,-83m279.2m234

Mer om eiendommen

900fasade

Forkjøpsrett

Leiligheter selges til faste priser rett fra utbygger - og førstemann til mølla prinsippet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht Avhendingslovens bestemmelser og dens bestemmelser i hht. § 2-11 om garanti i 5 år etter overtagelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Innflyttingsklare leiligheter.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

941hoydefoto
01Fasade_17

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Fritt og solrikt på en høyde
922uteomrade
930hoydefoto
902fasade
Bygget ser fløott ut, der det ligger på en solrik høyde.
Alle leiligheter har romslige balkonger og terrasser.
Bad
Ensjø t-bane 5
52detalj

Megler