Gregers Kvartal

Gregers Kvartal

Nøkkelinfo

  • Pris
    2.340.000,–
  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Borettslag

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Gregers Kvartal - Bygg B - fortsatt ledige leiligheter.

Høydepunkter

Takterrasse med pergola, utekjøkken og flere forskjellige sitteplasser med flott utsikt over byen. Byggene har høy arkitektonisk utforming med uttrukne fasader med balkonger i 1. og 2. etasje. Dette, sammen med inntrekninger i øverste etasjer, gir byggene et spennende atrkitektonisk uttrykk. I tillegg er det også variasjon i teglfarger mellom byggene. I sum gir dette vesentlig mindre inntrykk av "tunge" bygg med monotone fasader, og gir en helt annen opplevelse når man kommer inn i gårdstunet.

Bygningstekniske løsninger som gir boligene ekstra kvaliteter;
Plassbygde bad (ikke prefabrikkerte kabiner) som gir kjøperene langt større valgmuligheter i fliser og utstyr, og ikke minst gir en helt annen kvalitetsfølelse.
Etasjeskiller (plattendekker) som gir mulighet for slette himlinger som tilvalg (uten V-fuge) og ekstra god takhøyde (opp til ca. 2,6 meter).
Oppvarming med termostatstyrt vannbåren varme i gulv, med ekstra sløyfer for at badegulv får ekstra god varme.
Oppgradert prosjektkjøkken fra Sigdal med Siemens hvitevarer er standard i alle leiligheter.
1-stavs parkett i alle oppholdsrom.

Beliggenhet

Gregers Kvartal ligger midt i den nye bydelen Løren mellom Lørenveien og Alnabanen. Fra Gregers Kvartal er ikke langt til bydeler som Grünerløkka og Storo eller resten av byen.

Byggene dannet et kvartal som grenser mot Alnabanen, Lørenvangen (opparbeides til bilfritt bytorg) og Lørenveien.

Når du bor på Løren kan du gå, sykle eller ta kollektivtransport når du vil komme deg enkelt og raskt rundt i hovedstaden.

Gregers Kvartal ligger 2 minutter fra T-banestoppet Løren. Hasle stasjon er heller ikke lange gåturen unna og på omkringliggende gater er det godt med bussforbindelse til resten av byen. Området er godt tilrettelagt for sykling og sykkelrute 9 går fra Løren, gjennom Grünerløkka og helt ned til Rådhusplassen.

En viktig ting når du bor så sentralt i en stor by, er at nærområdet er grønt og trivelig. For mange er det avgjørende med fine turområder like ved, og det har du her på Løren. Fra Gregers Kvartal kan du for eksempel rusle bort til Hovindammen eller spasere til Lørenparken.

Lørenparken er nesten som en skulpturpark å regne. Den kalles også Peer Gynt-parken og ble etablert i Ibsenåret 2006 av Selvaag. Kjente billedhuggere nasjonalt og internasjonalt har tolket hver sin del av det kjente skuespillet. Skulptursamlingen består både av bestillingsverk, og av vinnerverk fra en internasjonal skulpturkonkurranse og teller totalt 20 skulpturer.

Enten du liker å holde formen på treningsstudio eller ute i det fri er det mange muligheter. På Løren torg ligger SATS og Sterk treningsstuio. For idrettsinteresserte er både Oslo tennissenter, Oslo turnarena og Valhall Arena rett i nærheten.

Det er kort vei til fine turområder på Bjerke, eller du kan stikke bort til grønne Torshovdalen, som er områdets største park.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedAndel fellesgjeldåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
B1204 2.976.000,-4.464.000,-7.510.321,-80.3m278.1m222
B1303 2.340.000,-3.510.000,-5.903.145,-57.7m257.7m223
B1304 3.160.000,-4.740.000,-7.970.321,-80.3m280.3m233
B1403 2.372.000,-3.558.000,-5.983.145,-57.7m257.7m224
B1404 3.186.000,-4.779.000,-8.035.321,-80.3m280.3m234
B1704 3.688.000,-5.532.000,-9.298.909,-91.6m291.6m237

Mer om eiendommen

Her er det så frodig og flott om våren og sommeren, og du kan dessuten spille både tennis og frisbeegolf her. Midt i blinken for deg som liker å ha en aktiv fritid!

Tomt

Gårdsrommet blir bilfritt, og "hagen" til de som bor i Gregers Kvartal. Når man kommer utenfra vil gårdsrommet få et hyggelig hagepreg og være en innbydende velkomst. Her ledes man til trygge opplyste inngangssoner med sykkelparkering rett rundt hjørne. Her vil det finnes flere oppholdssoner med varierende utforming og sittemøbler for store og små sammenkomster, i meget frodige omgivelser. Gårdsrommet vil bli et hvilested og naturlig møteplass for beboere og besøkende.

Det største felles oppholdsarealet vil ligge sentralt i gårdsrommet. I tillegg til sitteplasser vil det her bli tilrettelagt for aktiviteter som sandkasse, bordtennins og lek på en skulpturell lekeinstallasjon. I skillet mellom barnehagens- og felles utearealer i gårdsrommet, vil en større pergola fungere som et romdannende element og et visuelt skille. Barnehagen vil få flotte lekefasiliteter for de minste barna, og med tilgang gjennom porter fra fellesarealene, kan dette utearealet brukes utenom barnehagens åpningstid.

Gårdsrommet vil få en omfattende beplantning av både trær, busker og frodige stauder. Klatreplanter skal vokse både over gjerder, pergola og noen utvalgte steder på fasader. Mange plantefelt blir avgrenset av synlige stålkanter i en varm fargetone som harmonerer fint med vegetasjonen og materialbruk for øvrig. Regnvann samles i fine renner av murt teglstein som leder vannet til frodig beplantede "regnbed".

I bygg B kan du også glede deg over en superfin takterrasse med majestetisk utsikt. På takterrassene vil det bli lagt til rette for mange sosiale soner, her blir det trivelige sittegrupper, pergola, og mulighetene for å dyrke frem bugnende blomsterkasser, samt et praktisk utekjøkken. Vil du være mer privat, kan du nyte fine dager ute på din egen balkong, markterrasse eller takterrasse.

Bygg B vestfasade. Barnehagen ligger i 1. etg.
Gårdstunet gir alle boligene masse lys og flott utsyn. Bygg B til venstre i bildet.

Parkering

Under byggene og indre bygård etableres det en felles parkeringskjeller for hele prosjektet. IKKE PARKERINGSSYSTEM, men faste plasser på oppmerket garasjegulv. Selger tar sikte på å gjøre garasjeanlegget til en egen underjordisk eiendom. Adkomst fra Lørenveien og ned langs bygg C sin nordfasade. (se utomhusplan). Heis fra garasjeplan til alle boligetasjer. Det vil ved salgsstart kun være større leiligheter som kan kjøpe fast plass. Evnt. usolgte plasser vil tilbys først etter at prosjektet er, eller nærmer seg sluttsolgt.

Oppvarming

Alle oppholdsrom varmes opp med vannbåren gulvvarme og styres med termostat plassert i rommet.

Varmtvann oppvarmes med fjernvarme. Det er individuell måling av forbruk og man avregner en gang i året for faktisk forbruk.

Det leveres sentralt anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregatet plasseres i kjeller med kanalføringer frem til hver leilighet. Det blir avtrekk fa kjøkken og våtrom, og tilluft til hvert oppholdsrom.

Borettslaget

Bygg B er et eierseksjonssameie som består av næringsseksjoner i 1. etg. og boliger fra 2. etg. og opp. Boligene organiseres som et frittstående borettslag uten forkjøpsretter. Det er tegnet en tidsbegrenset forretningsføreravtale med USBL.

Utleie av boligen reguleres av borettslagsloven §§5-3 til 5-10. Styret ønsker å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden selger er representert i styret i borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden kunne gi samtykke til å leie ut leilighetene i inntil 3 år fra overtagelse, selv om vilkårene for utleie i §§5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. §5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret før ferdigstillelse/overlevering og det er opp til styret om utleien godkjennes. For andelseiere som selv bor i boligen, så er det ubegrenset adgang til å leie ut deler av boligen til andre.

Inne i gårdstunet blir det fordrøyningsbasseng for regnvann som gir små vannspeil.
Gregers Kvartal ligger inn mot Alnabanen (kun godstog). Broen er en gang/sykkelvei gjennom området.

I tillegg kan andelseier leie ut hele boligen i opptil 30 døgn i løpet av året.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales 100.000,- av kjøpesum. Når byggestart vedtas betales 10% av kjøpesum fratrukket de 100.000,- allerede innbetalt. Resterende del av kjøpesum, tilvalg og omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. Det kan bli stilt krav om innbetaling av tilvalg/endringer. ved bekreftet bestilling.

Andel fellesgjeld

Fremkommer av prislisten. Borettslaget vil bli finansiert med 60% fellesgjeld og 40% innskudd.

Mellom Gregers Kvartal og Brødfabrikken kommer nytt bilfritt gatetun. Bygg A og Lørenveien til høyre, Bygg B i rød tegl til venstre.
Alle bygg får felles takterrasser med optimale solforhold og flott utsikt.

Sikringsfond

Borettslaget vil bli sikret i finansieringsselskapet Klare finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser, fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Premien er lagt inn i felleskostnader.

Inne i Gregers Kvartal opparbeides et flott parkmessig gårdstun. Man ser Bygg C til venstre og bygg A i lys tegl med portalen ut i Lørenveien.
Bygg F kommer som salgstrinn 2.
B1608
B1305
I nærområdet er det flere barne- og ungdomsskoler.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer