Arnebråtveien 22

Arnebråtveien 22

Nøkkelinfo

 • Pris
  14.500.000 – 14.500.000,–
 • Bruksareal
  218.5m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kort om prosjektet

HOLMEN/MAKRELLBEKKEN - 1 SOLGT - Nye tomannsboliger med hage, takterrasse og balkonger. Mulighet for praktikantdel.

Høydepunkter

- Nye prosjekterte tomannsboliger
- Moderne arkitektur og store vindusflater
- Skjermet med hage mot friareale
- Stor takterrasse med gode solforhold
- Integrert carport i boligen
- Barnevennlig beliggenhet
- Bygges etter TEK-17
- Kjøkken og baderomsinnredning fra JKE eller Sigdal
- Moderne fliser med nedsenk og mosaikk i dusjsone
- Downlights på baderom
- Innvendige vegger med gipsplatekledning
- 14 mm 1- stavs parkett fra Boen Adante
- Elko+ brytere og stikk
- Listefri utførelse
- Balansert ventilasjon

TEGNET AV STRAND/LØKEN ARKITEKTER AS

FORVENTET FERDIGSTILLELSE Q2/Q3 2021, MED BYGGESTART Q3 2020.

Beliggenhet

Boligene ligger attraktivt, skjermet og solrikt til i et barnevennlig området mellom Makrellbekken og Gressbanen. Området består av hovedsakelig av villabebyggelse. Kort vei til dagligvare med Matkroken ved siden av Gressbanen, Rema Holmen, Coop Ekstra ved Njårdhallen og søndagsåpen Joker Holmenhavna. Vinderen, Slemdal, Røa og Majorstuen ligger kun en kort biltur unna med alt av servicetilbud og butikker.

Det er ca. 10-12 min å gå til det flotte parkanlegget ved Holmendammen med fine turstier for rekreasjon. Selve dammen ligger nederst i anlegget og byr på gode fiskemuligheter. Området har også kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, golfbane (Bogstad), idrettshall (Njårdhallen), SATS-Elixia og stort tennisanlegg m.m. Holmenkollen Park hotell byr i tillegg på treningssenter, spa og svømmebasseng. Kort gangavstand til offentlig transport med Holmen T-banestopp kun et par hundre meter unna eiendommen som bruker få minutter til sentrum. Videre er det buss både i Sørkedalsveien og Holmenkollveien.

Marka i umiddelbar nærhet (med innganger både fra Midtstuen, Bogstad og øverst i Holmenkollveien) med gode turmuligheter både sommer og vinter. Det er ca. 2 km til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann skisenter og klatrepark. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
2 14.500.000,-14.551.342,-218.5m24

Mer om eiendommen

Det er ca. 4 km til Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Her ligger også Bogstad gård med kafé og kulturaktiviteter, kunstutstillinger og gårdsopplevelser.

Eiendommen sogner til nye Holmen barneskole. Videre er det flere barnehager i området.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 21.139,48,- for 2020.
Eiendomsskatt utgjør kr. 9.142,- for 2020.
Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Dette er for eiendommen slik den står i dag, med eksisterende hus.

Eiere av de to seksjonene bestemmer i fellesskap hva som skal inngå i eventuelle fellesutgifter. Kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Underetasje:
BRA 70,2 m² som omfatter gang, kjellerstue, vaskerom/teknisk rom, 2 store boder og baderom.

Egen inngang til kjelleretasjen.

1. etasje:
BRA 69,7 m² som omfatter hovedsoverom med eget walk-in-closet og baderom, stort baderom med badekar, 2 soverom og gang.

2. etasje:
BRA 15,1 m² som omfatter hall og wc. Inngang fra carport til boligen.

3. etasje:
BRA 63,5 m² som omfatter romslig stue med stort kjøkken og spisestue. Soverom/kontor med inngang fra kjøkkenet. Utgang til balkong på ca. 8 m² fra stuen.

Takterrasse:
Stor takterrasse med gode solforhold på ca. 37,7 m². Rikelig med plass til utemøbler og lagring.

Samlet BRA på totalt 218,5 m².

Kort om Arnebråtveien 22

Arnebråtveien er 2 nye prosjekterte tomannsboliger av generøs størrelse med integrert carport til boligen, hage og balkong.

Illustrasjon - Moderne og smakfulle boliger med takterrasse
Illustrasjon - Skjermet med fine utearealer

God planløsning med totalt 4 soverom, 3 baderom, wc-rom og vaskerom. Til underetasjen er det egen inngang fra bakkeplan. Underetasjen består av kjellerstue, 2 boder, vaskerom/teknisk rom og baderom. 1. etasje har et romslig hovedsoverom med garderobe og eget bad. Videre 2 soverom og baderom med badekar i tillegg til gang. 2. etasje er inngangspartiet med hall og wc med adkomst fra parkering/carport. Utgang fra hall også til balkong på ca. 4,1 m². Stor stue med god plass til spisestue i tilknytning til åpen kjøkkenløsning. Rikelig med skap- og benkeplass. Adkomst til soverom/kontor fra kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 8 m². Stor takterrasse på ca. 37,7 m² med god plass til utemøbler og lagring.

Alt i alt en gjennomgående god bolig med gode og ettertraktede fasiliteter. En sjelden mulighet med skjermet beliggenhet og hage.

Standard

Kjøkkeninnredning leveres fra JKE eller Sigdal etter kundens valg til en verdi av kr. 100.000,- inkl. mva og montering. Hvitevarer er inkludert. Platetopp, stekeovn og integrerte hvitevarer må kjøpes fra valgt kjøkkenleverandør.

Baderomsinnredning er inkludert med servant og speil med lys fra JKE eller Sigdal til en verdi av kr. 15.000,- inkl. mva og montering pr. bad. Det leveres kun vask til wc-rom. Vegger og gulv i baderom får standardfliser av god kvalitet. Røropplegg legges forskriftsmessig og i stor grad som "rør-i-rør" system. Det leveres vegghengt klosett. Dusjvegger medfølger på bad, der det er tegnet inn bad og badekar.

Det leveres frittstående peisovn med stålpipe til boligen. Varmekabler leveres i bad/vaskerom/wc med termostat og gulvføler. I stue/kjøkken og soverom leveres varmeovn.

Det leveres 14 mm 1- stavs parkett av type Boen Adante og hvit slett foltlist i alle rom med parkett.

Se leveransebeskrivelse som vedlegg i komplett salgsoppgave.

Trygge visninger
Illustrasjon - Direkte adkomst til inngang og 2 p-plasser

Landskapsplan

Felles bilveier asfalteres. Gangveier gruses. Det legges kantstein i granitt i overganger mellom asfalt og plen og gangvei plen. Det anlegges ferdigplen. I bratte skråninger med vanskelige forhold for plen legges bark. Øvrige utvendige arbeider (som for eks. hekk, planter, støttemurer, lekeapparater) er ikke inkl. så fremt ikke dette er konkret angitt. Det tas forbehold om at tekniske innretninger (som for eks. kumlokk, stoppekraner, annet) kan bli plassert på tomta til den enkelte bolig.

Parkering

Integrert carport i boligen.

Illustrasjon - Romslig stue med gode innredningsmuligheter
Illustrasjon - Fantastisk takterrasse med meget gode solforhold

Sameiet

Boligen blir en del av et sameie bestående av eksisterende hus i Arnebråtveien 22 og de to tomannsboligene. Sameiet vil bestå av 3 seksjoner. Eiere av de tre seksjonene bestemmer i fellesskap hva som skal inngå i fellesutgifter

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jfr. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Lovgivning/Garantier

Kjøpet følger Bustadsoppføringslova frem til midlertidig brukstillatelse er gitt, hvor selger bl.a. plikter å stille en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper, jfr. bufl. § 12. Garantien gjelder for selgers plikt til oppfyllelse av kjøpekontrakten og vil utstedes når det er gitt igangsettingstillatelse, tilstrekkelig antall boliger er solgt og byggelånet er åpnet. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova.

Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt som er vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Illustrasjon - Delikat kjøkkeninnredning
Illustrasjon - Baderom
Illustrasjon - Soverom med god plass til garderobe

Betalingsbetingelser

10 % innbetales så snart fullførelsesgaranti iht Bufl §12 er stillet overfor kjøper.
Resterende beløp + omkostninger og tilvalg forfaller til betaling før ferdigstillelse/overtakelse. Alle beløp betales til meglers klientkonto.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 388 i Oslo kommune

Illustrasjon - Eiendommens beliggenhet i området
Underetasje

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer