Yachtværftet

Yachtværftet

Kort om prosjektet

Holmen Yachtværft - Rekkehus.Innflytting i september/oktober. Kun 1 enderekkehus igjen (304). Sjøgløtt fra terrassen.

Adresse

Nesbukta 6
1394 Nesbru

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag

Antall rom (evt. senger)

BOLIG 101-304
Denne lekre fjordboligen har en forhage med en praktisk, utvendig sportsbod og inngangsparti på nederste plan. Fra entréen kommer du til en romslig gang, stort bad med både dusj og badekar, ekstra bod og eget, avdelt vaskerom.

2. etasje møter deg med et gedigen, gjennomgående stue-/kjøkken på hele 60 m2. Kjøkkenet er fra Varenna, Expo Nova, og på gulvene er det enstavs parkett, det gir etasjen et moderne og eksklusivt uttrykk. Her er det god plass til både langbord, sittegruppe og TV-hjørne. Fra kjøkkenet går du direkte ut på en privat terrasse som er delvis overbygget med pergola for å gi en koselig og lun uteplass.

Fortsetter du til 3. etasje, møter du den romslige soveromsavdelingen. Vi har valgt å gi barneværelset noen ekstra kvadratmeter slik at det er plass for opphold, ikke bare skap og seng. Hovedsoverommet har god garderobeplass og utgang til stor og solrik takterrasse.

BOLIG 401-606
FJORDBOLIGEN SOM KAN ENDRE SEG MED LIVSLØPET
Denne romslige fjordboligen kan ha hele fem soverom i tillegg til loftstue. Planløsningen er fleksibel. Det gir deg mulighet til å endre bruk av rom og etasjer etterhvert som alder og livsfase endres.

Fra forhagen som har en egen, utvendig sportsbod kommer du rett inn i hovedetasjen. Her møter du en romslig entré med god garderobeplass og WC. Stuen og kjøkkenet er ett, stort og gjennomlyst rom med store vindusflater som gir mye lys og god romfølelse. Sitteøy på kjøkkenet er standard, men det
er også mulighet for andre løsninger, for eksempel rettveggskjøkken med stort langbord. Høyskap i en nisje foran trappen kan evt tilpasses. Fra stuen er det direkte utgang til markterrasse.

I 2. etasje møter du soveromsavdelingen med tre soverom og et stort bad med både badekar og dusj. I etasjen er det et allrom som evt kan fradeles og bli et fjerde soverom. Barnesoverommet er litt større enn vanlig med god plass til venner på besøk, seng, skap og leksepult.

På øverste planet møter du loftstuen med utgang til en solrik takterrasse i tillegg til et kontor som evt kan være gjesterom.

Arealer og fordeling per etasje

MED BLIKK FOR DETALJER OG GODE LØSNINGER
På Yachtværftet er vi opptatt av kvalitet i materialvalg og praktiske løsninger. Det blir enstavs, hvitlasert eikeparkett på gulvene og en romhøyde på hele 2,5 meter. Det blir også felles gasstank på tomten for de som ønsker gasspeis som tilvalg.

Møblering / utstyr

VI LEGGER VEKT PÅ DE ROMMENE DU BRUKER MEST

Mer om eiendommen

Husene har 1 eller 2 hageparseller, og i tillegg takterrasse.

Bad og kjøkken er de rommene man ofte vurderer en boligs kvalitet ut fra. Derfor har vi valgt leverandører som innfrir de høye ambisjonene vi har med Yachtværftet. Kjøkken er Varenna fra Expo Nova - et stilrent og elegant kjøkken med funksjonell utforming og tidløst design. De integrerte hvitevarene er fra Miele. På badet kan du trå inn på sandstenfargede Porcellenato fliser, kjent for sitt levende uttrykk, lave vannopptak og enkle renhold.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme fra felles varmesentral. Egen avlesing og kostnadsfordeling etter faktisk forbruk.

Parkering

Det blir felles garasjekjeller. 1 plass er inkl. i kjøpesummen.

Ekstra plass kan kjøpes for kr. 290 000,-

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Diverse opplysninger

Andelsnr.:
Kjøper bestemmer selv hvor stor andel fellesgjeld man ønsker - opp til 70% av kjøpesummen. Det er individuell nedbetaling av fellesgjeld, slik at du også senere kan betale ned hele eller deler av boligens andel av fellesgjeld. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond slik at borettslaget er sikret mot evnt. manglende betaling av fellesutgifter. Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.

Rett ned mot sjøen er Yachtverftet fortsatt i full drift.
Nesbukta - idyll

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i prospekt som har forslag til vedtekter og budsjett. (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det vil være regler knyttet til utleie av hele boligen. Utleie av del av bolig er ikke søknadspliktig overfor borettslagtet.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett ved salgsstart eller ved senere overdragelser.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tegning.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk.

Ved verftet har de vedlikehold av noen av fjordens vakreste båter.
cam1 natt

Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Ved ferdigstillelse.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim.

cam2 dag
cam4 natt

Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Kajakkrom_ps
Rekkehus-B-terrasse_pergola-web
Rekkehus-A-stue web
Rekkehus A loftstue
Rekkehus A kjøkken

Megler

Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer