Byggingen er i full gang. 3 ledige leiligheter med flott utsikt.

Holtekilen Front

Nøkkelinfo

 • Pris
  8.500.000 – 8.970.000,–
 • Bruksareal
  48.4 – 117.9m2
 • Soverom
  1 – 3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Holtekilen Front - KJENN SJØLUFTEN FRA FJORDEN

Adresse

Holtekilen - Oksenøyveien 39
1366 Lysaker

Matrikkel

Gnr. 14 bnr. 539 i Bærum kommune

Beliggenhet, adkomst

Innerst i Holtekilen fører vi opp 40 moderne fjordleiligheter på en av de siste ledige sjøtomtene i Bærum. Her bor du tett på fjorden og store grønne friarealer i et etablert boligområde. Kyststien inviterer til rekreasjon, fjorden til båtliv. Og litt lenger borti veien har du Fornebu med barne- og ungdomsskole, barnehager, badeplass, park og kjøpesenter. Innerst i Holtekilen, nær vannkanten og uten noen annen bebyggelse som sperrer for utsikten, kommer Holtekilen Front. Foran ligger bare store, åpne gressletter, siv med yrende fugleliv, fredelig løvskog og kysstien som tar deg utover mot Fornebulandet og innover mot marinaen og Strand. Allerede tidlig om morgenen treffer sola Holtekilen Front og setter stemningen for dagen.

Nærområdet

Holtekilen Front ligger for seg selv et stykke unna utbyggingen på Fornebu, og med en etablert bebyggelse i nabolaget. Her har folk bodd lenge og nabolaget har satt seg. Gå med barnatil fotballplassen rett bortenfor, sett deg ned på benken langs kyststien, ta deg en tur til nærbutikken rundt hjørnet. Skal du gjøre større innkjøp, er det kort vei til både Fornebu Senter og CC Vest. Det går busser langs E18 og Lilløyveien og tog fra Lysaker. Og både barnehage- og skoletilbudet er godt i området. Holtekilen Front er sentralt, men fredelig.

Type, eierform og byggeår

Byggeår 2019 -2020. Planlagt fremdrift er at boligene leveres Q4 2020.
Boligene vil bli organisert som et eierseksjonssameie etter eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.

Bygninger og byggemåte

Holtekilen Front vil bestå av 4 leilighetsbygg med til sammen 40 leiligheter med tilhørende inn- og utvendige fellesarealer samt felles underjordisk garasjeanlegg.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
C201 8.500.000,-8.537.012,-91.5m287.4m222
C301 8.970.000,-9.007.012,-91.5m287.4m223

Mer om eiendommen

Dataillustrasjon av hvordan bebyggelsen vil fremtre

Prosjektet er tegnet av Neptune Arkitekter AS i samarbeid med Takle/Thørud arkitekter AS. Felles garasjekjeller er planlagt å bestå av 40 sportsboder, 72 parkeringsplasser og sykkelparkering. 31 av parkeringsplassene skal disponeres av seksjonseiere i Holtekilskrenten Boligsameie. De skal også ha rett til atkomst samt å benytte heis i bygg B mellom utgang i 5. etasje og garasjekjeller, og skal betale sin andel av driftsog vedlikeholdskostnader for garasjekjeller og heis. Selger forbeholder seg retten til å beslutte endelig organisering av de 31 parkeringsplassene (egen næringsseksjon, tinglyst bruksrett e.l.).

Bokvalitet handler først og fremst om det som skjer innenfor husets fire vegger og kontakten du har med omgivelsene. Derfor har vi store vinduer som henter inn lyset og viser deg utsikten utover Holtekilen og Fornebulandet.

Det rene uttrykket i leilighetene forsterkes av de listfrie vinduene og dørene ut mot de store balkongene. På gulvene er det hvitlasert, enstavs eikeparkett og den lune og gode varmen kommer fra vannbåren gulvvarme.

Vegger består av betong eller stenderverk av stål/tre kledd med gips som er sparklet og malt. Alle innervegger i lett konstruksjon leveres med isolasjon. Alle himlinger er i gips eller sparklet betong. Innvendig takhøyde er ca. 250 cm. Rom med downlights og/eller tekniske føringer kan ha nedfôret gipshimling, eventuelt innkassing av tekniske føringer. Både nedfôret gipshimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. I rom med downlights eller tekniske føringer kan takhøyden være minimum 220 cm.

Vinduer, balkong- og terrassedør leveres med energiglass, hvite innvendig og i henhold til arkitektens fargevalg utvendig.

Høydefoto av byggeplass februar 2020.
Dataillustrasjon av hvordan bebyggelsen vil fremtre ferdig.

Utførelse, inndeling og slagretning avhenger av hvilke tekniske krav de enkelte vinduer har, herunder i forhold til støy, brannkrav osv. Det kan forekomme nivåforskjell/terskel
mellom rom, og fra innvendige arealer til balkong/takterrasse/markterrasse. Moderne vinduer isolerer langt bedre enn eldre vinduer, noe som fører til at vinduene blir kaldere på utsiden fordi varmen ikke trekker ut. De kalde utvendige flatene kan gi kondens på utsiden av vinduet.

Innvendige dører modell Swedoor Unique 01 eller tilsvarende, hvit, ett speil, med hvite karmer og dørvridere i blank eller børstet utførelse. Dør mellom entré/gang og stue/kjøkken leveres med glass. Dørterskel i tilnærmet samme farge som parketten. De fleste dører leveres med flate terskler for å sikre luftstrømning gjennom leiligheten slik at ventilasjonsanlegget fungerer optimalt.

Vindussmyg og verandadør leveres listfritt med sparklet og malt gipsforing. Innvendige dører leveres med fabrikkmalte hvite foringer og gerikter. Spikerhull sparkles og males. Gerikter leveres slette i ca. 12 x 58 mm.

I leiligheter hvor ventilasjonsaggregatet er plassert i entré/gang leveres det hvit skyvedørsgarderobe uten innredning. Det leveres ikke garderobeskap eller klesskap utover dette, men det er avsatt plass til skap i entré og på soverom.
Alle malte flater innvendig, dører og vindusdetaljer i farge NCS S0502Y. Det gis ikke garanti mot kvistgulning på fabrikkmalte produkter.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 1 til 3

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 48,40 kvm - 117,90 kvm

Standard

Det er stor variasjon i leilighetstyper i Holtekilen Front, alt fra en romslig 2-roms med stor, sydvestvendt balkong mot Holtekilen til en storslått penthouse med heis rett opp i leiligheten og stor privat takterrasse.

Foto av byggeplass februar 2020. Bygg A ligger lengst til venstre i bildet - bygg D helt til høyre.
Dataillustrasjon av fremtidig bebyggelse

Mange av leilighetene har to bad, noen har i tillegg et separat vaskerom. Store soverom, mye lys og romslige balkonger.

Vi legger vekt på et representativt inngangsparti med belegningsstein, skifer, busker og klatrevekster. Det gjør at du og gjester føler seg velkommen til Holtekilen Front. I gangen møter du gråmelert flis. Her er det lagt opp til en åpen og innbydende opplevelse der du kan sette deg ned og snakke med naboer eller bare slappe av.

Leilighetene har en åpen stue/kjøkkenløsning med store vinduer som viser deg utsikten mot Holtekilen og landskapet utenfor. Fra stuen går du rett ut på en romslig terrasse. Takhøyden er på ca. 2,5 meter og forsterker den gode og luftige følelsen av å bo i Holtekilen Front.

Kjøkkenet er fra HTH og er i hvit eikefinér med freste håndtaksspor i kombinasjon med hvite overskap.

Foto fra byggeplass februar 2020
Omtrentlig utsikt hus C - 2. etg.

Det stilrene inntrykket blir forsterket av den hvite benkeplaten. De helintegrerte hvitevarene er fra Siemens og innebefatter kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn.
Trå inn på badet på sandstenfargede Porcellenato fliser, kjent for sin slitestyrke, lave vannopptak og enkle renhold. Baderomsinnredningen er fra HTH med heldekkende servantplate og skuffer. Toalettet er vegghengt.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med vannbåren gulvvarme fra sentralanlegg med forbruksmåler til hver bolig. Varmekabler eller vannbåren gulvvarme på bad. Det planlegges med felles berederanlegg plassert i teknisk rom med vannmåler for varmtvann til hver leilighet.

Parkering

Parkeringeplass i felles garasjeanlegg kan kjøpes for kr. 500.000 (det er ikke p-plass inkl i kjøpesum for leilighet). Det er tilrettelagt for elbillading (adapter må monteres)

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 750 kvm, Eierform: Eiet tomt

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen er i dag regulert til boligformål iht. reguleringsbestemmelse PlanID2014022. Det er regulert kjørbar adkomst vei til marina foran (mot sjøen)

Omtrentlig utsikt hus B fra 3. etg.
Det blir representative fellesområder
Tiltalende inngangssoner

boligene. Denne er også en del av regulert kyststi/ turvei for allmenheten. Langs Holtekilen er det offentlig friareal. Det er også gangvei for allmenheten i eiendommens nordlige del mot eiendom i Oksenøyveien 37.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
Dagboknr. 1957/1571-1/100, tinglyst 22.02.1957
Bestemmelse om vann/kloakkledning. Overført fra: knr:
0219, gnr: 14, bnr: 539. Kan ikke slettes uten samtykke fra
kommunen. Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 1964/306190-1/100, tinglyst 12.11.1964
Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: knr 0219, gnr: 14,
bnr: 165. Overfør fra: knr: 0219, hnr: 14, bnr: 539. Gjelder
denne registerenheten med flere.

Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas å
kun ha historisk betydning, eller som vedrører en
matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til
denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.
Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen
før fradelingsdatoen, eller før eventuelle areal overføringer,
er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften
til hovedbruket/avgivereiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Romslige oppganger.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Det er planlagt overtagelse årsskiftet 2020/21.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder.

Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Megler

Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer