Kallarberget 27 og 29, Olestadvegen 20 og 22

Kallarberget 27 og 29, Olestadvegen 20 og 22

Nøkkelinfo

  • Pris
    1.500.000 – 1.500.000,–
  • Boligtype
    Hyttetomt
  • Eierform
    Selveier

Christer Holmen

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Christer Holmen

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Kort om prosjektet

NESBYEN/NYSTØLEN - 4 tomter beliggende med "alt" fjellet har å by på innen kort avstand

Beliggenhet

Tomten ligger i et rolig og meget attraktivt hytteområde på Nystølen, 925 moh. Eiendommen ligger sydvestvendt og har meget gode solforhold. Ikke nok med det, her kan du også ta på deg skiene inne på den fremtidige gårdsplassen og gå rett inn i vidda i et fantastisk løypenett.

Nystølen er et av de beste utgangspunktene på Nesfjellet for flott turterreng, sommer som vinter, med et stort utvalg av merkede stier. Fra tomten er det kun noen stavtak bort til nærmeste preparerte løype som er koblet på det milevis lange løypenettet. Her kan du blant annet ta turen til Åkrefjell, Storevarden og Hallingnatten.

Finansavisen og Dagbladet har blant annet kåret "Den Gule Runden" til Norges beste skiløype. Denne er en del av løypenettet like ved eiendommen og strekker seg bl.a. forbi Åkrefjell og Trommenatten. For den som ønsker seg en ekstra lang tur har løypenettet også direkte adkomst til Eventyrløypa som strekker seg fra Ustaoset i vest til Norefjell i øst. Se for øvrig www.skisporet.no for å planlegge skituren.

Det er anlagt flere sykkelstier i skogsterreng som det er generelt storsatsing på i Nesfjellet akkurat nå. Det er nylig vedtatt bygging om en 15 km lang sykkelsti som skal gå fra Syningen (1100 m.o.h. og ned til Nesbyen Sentrum. Stien blir en nordisk familieattraksjon med shuttlebuss fra sentrum og opp til fjellet. Det er planlagt at stien skal stå ferdig høsten 2021.

Turområdet er også førsteklasses sommerstid. Merkede turstier til fjellvann og topper er blant populære aktiviteter sommer- og høstsesongen. For den fiskeglade er det flere fiskevann i nærheten. Området byr på flotte fiskemuligheter og fiskekort kan skaffes i butikkene i Nesbyen sentrum, på nett eller pr. tlf. Også gode bademuligheter, i nærheten finner du blant annet Bostjernene.

Ellers ligger Nystølkroken kafé en liten spasertur fra eiendommen, som også er et godt utgangspunkt for å starte eller avslutte skiturer samt et fint samlingssted for alle hytteeiere i området. Hva er ikke bedre enn å avslutte turen med enn en nystekt bolle og kakao? Kaféen tilbyr servering, catering, dagligvarer, utleie og salg av diverse skiutstyr, spark, pulk, kjelker.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne ned
Olestadvegen 20 1.500.000,-1.553.142,-
Kallarberget 29 1.500.000,-1.553.142,-

Mer om eiendommen

I tillegg til det daglige har de også diverse arrangementer som f.eks. konserter, vinsmaking m.m. i sesongene. Her finner du også en liten slalåmbakke/akebakke for de minste.

Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf ligger ca. 10 minutters kjøring fra tomten. Nesfjellet Alpin tilbyr velpreparerte bakker i alle vanskelighetsgrader. Alpinsenteret har også et trygt område for barn og nybegynnere, samt en av Norges lengste trikse-parker. Lengste nedfart er hele 2,3 km.

Nesfjellet Golf er en meget flott fjellbane som også utgjør et hyggelig samlingspunkt sommerstid. I tillegg til banens 9 hull har du også servering i golf-kafeen, og "driving range". Vinterstid benyttes banen til skiaktiviteter og flotte treningsløyper.

Lokale tilbud:
Nesbyen sentrum ligger ca. 20 minutters kjøring unna. Her finnes hyggelige spisesteder, kjøpesenter, vinmonopol, store byggevarehus og ellers alle servicefasiliteter. Kulturelt kan nevnes Hallingdal Folkemuseum samt Gamle Nes som gir et innblikk i 1800-tallets overklasse i Hallingdal. I nabokommunene finnes bl.a. Langedrag Naturpark og Bjørneparken i Flå.

Historikk:
Nesfjellet har i mange år vært blant landets mest populære hytteområder. Stikkord for suksessen er et meget kompakt aktivitetstilbud, topp turterreng, kombinert med flott beliggende tomter med sol og utsikt, og kort avstand til Oslo.

Alpinsentret holder et meget tilfredsstillende nivå med 5 heiser og 13 nedfarter. Skistua er blant landets flotteste og inneholder bl.a. servering/afterski, skibutikk og skiutleie.

Kjørevei:
Avstanden fra Oslo og Drammen er ca. 16 mil eller ca. 2,5 timers kjøring helt frem til hyttedøren. Til Bergen er det ca. 35 mil.

Faste løpende kostnader

Faste løpende kostnader ved bebygget tomt:
Kloakkavgift: ca. kr 7 000,- per 2021
Renovasjon: ca. kr 1 335,- per 2021
Velforening/skiløyper: kr 1 400,- per 2021
Vei Trondrudvegen: 750,- per 2021
Øvrige veier: ca. 1 800,- per 2021

Det er pliktig medlemsskap i Trondrudmarka veg- og velforening.

Årsgebyret for avløp er todelt, bestående av et fast abonnementsgebyr og et variabelt forbruksgebyr.

Nystølen Kafé
DSC_2384

Abonnementsgebyret er satt lik kr 390 inkl. mva., (kr 247 eks. mva.) og forbruksgebyret lik 14,51 kr. pr. m3 inkl. mva., 10,88 kr.pr.m3 eks mva.) i 2021.

Årsgebyret for vann er todelt, bestående av et fast abonnementsgebyr og et variabelt forbruksgebyr. Abonnementsgebyret er satt lik kr 1593 inkl. mva. (1197 eks. mva.) Forbruksgebyret satt lik kr 32,48 kr pr. m3 inkl. mva. (25,99 eks mva.) i 2021.

Ved byggemelding påløper tilkoblingskostnad for avløp til Nes kommune på 70 000,- + evt. kr 7 000,- per påbegynte 20 kvm utover 120 kvm.

For komplett infrastruktur (vei, vann, avløp og strøm), så påløper det kr. 100.000, -.

Nesbyen kommune gjør oppmerksom på at eiendomsskatt vil bli innført fra 01.01.2021.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Tomten er ubebygd.

Byggemåte

Tomten er ubebygd.

Bebyggelse

Tomten er ubebygd.

Tomt

Eiet tomt: kvm.

Parkering

På tomten skal det opparbeides egne parkeringsplasser for inntil to biler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart).

Kallarberget 29
Nes Golfklubb

Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Skiløyper
Nærområdet

Matrikkel

Gnr. 58 bnr. 623 i Nesbyen kommune

Nærområdet
Nesfjellet Alpin
wngetbilde.ashx-4
Olestadvegen 20
Olestadvegen 22

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer