ÅRVOLL | 10 nye, lekre selveierleiligheter med store uteplasser og heis | Parkeringsmulighet med lad

ÅRVOLL | 10 nye, lekre selveierleiligheter med store uteplasser og heis | Parkeringsmulighet med lad

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.300.000 – 6.500.000,–
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Visningstider

 • Tirsdag 4. okt.
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Kort om prosjektet

ÅRVOLL | 5 nye, lekre selveierleiligheter med store uteplasser og heis | Ferdig oktober 2022

FASTE PRISER

Leilighetene selges til faste priser og etter førstemann til mølla prinsippet. Ta kontakt for å avtale visning på din neste leilighet.

LEILIGHETENE | PLANTEGNINGER | INFO

For å se de forskjellige leilighetene, plantegninger, prisantydninger, kjøpsomkostninger og felleskostnader, klikk deg inn på de forskjellige underoppdragene som er listet opp over her (klikk på tallene / bolignummerne)

NYE KVALITETSLEILIGHETER

10 leiligheter ser snart dagens lys i Årvollveien 23. Disse 10 leilighetene ligger i et ombygget og konvertert næringsbygg fra 1999. Leilighetene blir bygget etter TEK10 med en moderne standard hva angår generell standard, inneklima med balansert ventilasjon, kjøkken fra HTH og moderne baderom med bl.a. regnfallsdusj. Felles for alle leilighetene er at de får store, solrike uteplasser mot syd, heisadkomst og mulighet for leie av garasje på langtidskontrakt.

Terrenget på utsiden av leilighetene er svært skråndende. Dvs. at førsteetasjen ligger høyt og fritt med balkonger og underetasjen får store, solrike markterrasser. Det er god avstand til den omkringliggende bebyggelsen så i underetasjen vil du få hagefølelse.

Dette blir 10 lyse og luftige leiligheter med godt gjennomtenkte løsninger. Gode rom, kombinert med at leilighetene har store, flotte uteplasser og store vindusflater gjør dette til lyse fine leiligheter det er lett å trives i. Den åpne kjøkkenløsningen er levert fra den annerkjente kjøkkenleverandøren HTH og godt med oppbevaringsplass i takhøye overskap og fronter i hvit høytrykkslaminat. Benkeplatene får god belysning fra downlights under skapene, så dette blir en perfekt boltreplass for hobbykokken.

Baderommene får lyse, flislagte gulv og vegger og følgelig varme i gulvet. Regnfallsdusj og dusjvegger i herdet glass. Det blir også et flott servantskap med overliggende lysarmatur. Alle andre rom får tidsriktig og elegant 3-stavs parkett i matt hvit eik med lister i tilsvarende utførelse.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
01 5.400.000,-5.546.342,-67m21
02 5.300.000,-5.443.842,-71m21
03 5.300.000,-5.443.842,-71m21
04 5.300.000,-5.443.842,-71m21
05 6.500.000,-6.673.842,-74m22

Mer om eiendommen

Det blir flotte inngangsdører til hver leilighet med yale doorman kodelås og følgelig også porttelefon med kamera.

PERFEKT BELIGGENHET MELLOM BYEN OG MARKA

Årvoll er et veletablert, og svært populært boligområde rett nord for Oslo sentrum. Det ligger høyt og fritt over Hovedstaden med marka i umiddelbar nærhet. Dette er et svært ettertraktet område hvor det sjelden bygges og etableres nye leiligheter som her i Årvollveien 23. Nærområdet preges av små og rolige villaveier med koselige hager rundt. Som nabo til Årvollveien 23 ligger Årvoll senter med blant annet dagligvareforretning, apotek, frisør og en lite kafè. Tar du heisen ned i parkeringsplanet kan du gå tørrskodd under tak, direkte inn i senteret.

Ønsker du flere butikker eller nye kulturopplevelser er ikke veien ned til Oslo sentrum lang. Bussen stopper rett utenfor døren og tar deg ned på ca. et kvarter. Buss nr 31 går til sentrum og tilbake døgnet rundt. Med andre ord er alle storbyens fasiliteter tilgjengelig for deg til enhver tid. Det er god infrastruktur og flere skoler og barnehager i gangavstand fra boligprosjektet. Innenfor en radius på 2 kilometer ligger f.eks Årvoll skole, Refstad skole, Tonsenhagen skole og Disen skole.

Det som allikevel gjør området helt unikt er den umiddelbare nærheten til marka. Om du går knappe 500 meter opp Steinbakken og videre til Sølsvegen er du inne i Lillomarka. Her er det milevis med tur- sykkelstier. Om vinteren kan vi friste med både Grefsen alpinanlegg og milevis med skiløyper både med og uten lys. Tar du fiskestangen og rusler er du ikke langt unna ditt neste fiskevann. Du bor med andre ord rett ved porten til ditt nye friluftsparadis.

Velkommen til ditt nye hjem - Velkommen til Årvoll.

DET BESTE AV TO VERDNER

Årvoll har det meste av det du trenger i en travel eller rolig hverdag - Alt innen rimelig avstand, enten det gjelder innkjøp eller gjøremål andre steder i byen. Du kommer deg til de fleste destinasjoner til fots eller med bussen som går 100 meter fra din nye leilighet.

Alle leilighetene er bygget opp fra bunnen av etter TEK10.
Store sydvendte uteplasser og god avstand til nabogårdene gir fantastiske lysforhold inne i hver bolig.

Under følger endel praktiske opplysninger:

Handel:
REMA1000: 0,1 km
Boots apotek: 0,1 km
Årvoll senter: 0,3 km
Kiwi Bjerke: 0,7 km
Linderud Vinmonopol: 2,4 km

Reisetider med bil:
Årvollveien 23 - Storo storsenter: 9 min // 4,5 km
Årvollveien 23 - Oslo S: 16 min // 7,4 km
Årvollveien 23 - Majorstuen: 18 min // 8,2 km
Årvollveien 23 - Nationaltheateret: 19 min // 8,4 km

Med offentlig transport:
Årvollveien 23 - Storo Storsenter: 14 min
Årvollveien 23 - Oslo S: 19 min
Årvollveien 23 - Nationaltheateret: 22 min
Årvollvieen 23 - Majorstuen: 23 min

LEVERANSEBESKRIVELSE

Se komplett leveransebeskrivelse som vedlegg i salgsoppgave. Kjøper bes gjøre seg kjent med innholdet i leveransebeskrivelsen.

Vinduenes plassering, format og mål i den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer og fasader, som følge av blant annet den arkitektoniske utforming og/eller tekniske løsninger og avhengigheter.

TILVALG OG TILVALGSMULIGHTER FRA ENTREPRENØR

Tilvalgsmuligheten for prosjektet er utgått og det vil ikke bli mulighet for ytterligere tilvalg i leilighetene før ferdigstillelse.

Tomt

Sameiets tomt er opprettet med egen matrikkel. Tomtens areal er på ca 1180 kvm. Tomten er felles for hele sameiet Årvollveien 23.

Parkering

Det er mulig å leie garasjeplass på langtidskontrakt i byggenes underetasje. Kontraktene vil ha 3 måneders gjensidige oppsigelse og koster pr 23.03.2022 kr 1 370,- pr mnd. Det er montert ladere på flere plasser med eget abonnement. Det betales á-konto kr 400,- for strøm til laderen. Dette avregnes en gang pr år.

Leilighetene ligger i et ombygget næringsbygg fra 1999 og er totalrehabilitert og ombygget til leiligheter nå i 2022.
Leilighetene som er igjen er fra 67 - 74 kvadratmeter. 4 leiligheter har 1 soverom og en leilighet har 2 soverom

Sameiet

Disse 10 leilighetene blir en del av Sameiet Årvollveien 23. Totalt består sameiet av 36 leiligheter og reguleres av prospektets vedlagte vedtekter og husordensregler. Det gjøres oppmerksom på at etasje 2 og 3 i dette bygget eies av Oslo kommune og forvaltes og leies ut av kommunen. Husdyrhold i sameiet er tillatt, men vi oppfordrer seksjonseier til å melde ifra til styret.

Husdyrhold i sameiet er tillatt, men vi oppfordrer seksjonseier til å melde ifra til styret.

Skoler

Området sokner til Årvoll skole. Det er flere barnehager i området.

Leiligheten som er avbildet i denne annonsen er prosjektets største og er en fire-roms på 100 kvm. Denne leiligheten er solgt.
Lekre og nye kjøkken fra HTH gjennomgående i alle leilighetene.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales et forskudd på 10% av kjøpesummen, for selskaper eller juridiske personer vil forskudd være 20%, med 14 dagers frist. Innbetalingen må være fri egenkapital (beløpet må evnt. ha sikkerhet i annen eiendom). Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesummen og restoppgjør.

Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper frem til skjøtet er tinglyst. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger) innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og ved vesentlig forsinkelse for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen.

Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Garantier: Selger skal straks etter at avtale er inngått, stille garanti etter buofl. § 12. Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti, har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger.

Garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse.

Leilighetene leveres uten hvitevarer så her står man fritt til å velge leverandør.
Alle leilighetene har balansert ventilasjon som sikrer godt inneklima.
EKSEMPELBILDE AV SOLGT LEILIGHET

Matrikkel

Gnr. 87 bnr. 50 snr. 11 i Oslo kommune

UTLEIE

Utleie av seksjonene er tillatt.

Andel fellesgjeld

Det blir ingen fellesgjeld i sameiet.

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument. Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Alle leilighetene får store uteplasser. Leilighetene som er beliggende i førsteetasje får balkonger og leilighetene nede får store markterrasser. Her er balkongene i 2.etasje vist
Det er lekre trestavs, hvitpigmenterte eikeparketter i alle leilighetene.

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer