HOLMENKOLLEN - Eksklusive 3- og 4-roms solrike utsiktsleiligheter fra 98 - 120 kvm. - 6 SOLGT!

HOLMENKOLLEN - Eksklusive 3- og 4-roms solrike utsiktsleiligheter fra 98 - 120 kvm. - 6 SOLGT!

Nøkkelinfo

 • Pris
  11.500.000 – 14.700.000,–
 • Bruksareal
  98.8 – 120.7m2
 • Soverom
  2 – 3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Kort om prosjektet

HOLMENKOLLEN - Eksklusive 3- og 4-roms solrike utsiktsleiligheter fra 98 - 120 kvm. BRA - 6 av 9 SOLGT!

Beliggenhet

Eiendommen har en god beliggenhet i et trygt og barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Holmenkollen uten gjennomgangstrafikk, ovenfor Voksen og Bogstad. Nærmeste handelssentrum er Røa sentrum som kan tilby alt av servicefasiliteter som dagligvareforretninger, Vinmonopol, bank, postkontor, bokhandel, sportsforretninger, lege, bydelssenter m.m. For et bredere utvalg er det kort vei til CC Vest på Lilleaker.

Dagligvarehandelen kan også gjøres på KIWI Bogstad - som også er søndagsåpen. Den gamle butikken er revet og det bygges i disse dager en helt ny butikk som blir nesten dobbelt så stor (ca. 650 kvm).

Området kan by på flere fine turmuligheter i Sørkedalen, Bogstad, Holmenkollen Ski arena, Frognerseteren, Bogstad gård og Nordmarkas fantastiske turområder sommer som vinter. Bogstadvannet grenser til en av Norges flotteste golfbaner, Bogstad golfklubb. Holmenkollen Restaurant, Holmenkollen Park Hotell og Frognerseteren kan by på spennende og tradisjonelle matopplevelser i flotte omgivelser med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Holmenkollen Park Hotell har også egen SPA avdeling og tilbyr mange aktiviteter i nærområdet.

Velkommen til Aslaug Vaas Veg 1 A-C

I Aslaug Vaas Veg har utvikler i samarbeid med anerkjente R21 Arkitekter tegnet 9 flotte leiligheter fordelt på tre leilighetsbygg. Adkomst og innkjøring skjer nedenifra til underjordisk garasjeanlegg - hvor man vil få mulighet til å disponere 2 garasjeplasser i et lukket anlegg.

Fra garasjen kommer man seg opp i hver enkelt bolig via heis, alternativt med trapp eventuelt utvendig sti i terreng. Med én leilighet på hvert plan, ligger de skjermet fra hverandre og med forskjellig kobling til bakken. De tre nederste boligene får egne hager, mens de øverste boligene får store takterrasser som også er tilknyttet terrenget. Alle leilighetene ligger høyt og fritt med flott utsikt mot byen og fjorden.

Dette er et helhetlig gjennomført boligprosjekt beliggende på en av Oslos flotteste utsiktstomter i et veletablert, rolig og barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Holmenkollen, ovenfor Voksen og Bogstad.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A1 13.700.000,-13.740.212,-119.2m2113m221
B1 13.500.000,-13.540.212,-114.6m2106.8m221
C2 13.700.000,-13.740.212,-98.9m293.6m232

Mer om eiendommen

Prosjektet har et sterkt og målbevisst fokus på arkitektur igjennom materialer av høy kvalitet og standard, bokvalitet og organisering. Fra disponeringen på tomten, landskapet og helt ned til hver enkelt bolig.

Området for øvrig kan by på flere fine turmuligheter i Sørkedalen, Bogstad, Holmenkollen Ski arena, Frognerseteren, Bogstad gård og Nordmarkas fantastiske turområder sommer som vinter. Bogstadvannet grenser til en av Norges flotteste golfbaner, Bogstad golfklubb.

Standard

Prosjektet er godt gjennomarbeidet med tanke på alt fra planer til teknisk løsninger. Det er valgt bruk av varige, vakre og tidløse materialer både i eksteriør og interiør. Dette gir boliger som er gode over tid, gir mindre vedlikehold og er miljøvennlige. Det er gode himlingshøyder i oppholdsrommene. Gjennomgående har vinduer og balkonger brystninger som sikrer skjerming for innsyn nedenifra. Dette gir følelsen av å være i en egen "verden" med fritt utsyn.

STUE:
Alle stuene har minst 2-sidig orientering mot lys, utsikt og uterom. Stuene har en form som sikrer generell og fleksibel møblering. Horisontale vindusbånd gir vid kontakt med den unike utsikten. Det leveres gasspeis.

Fine gulv og god himlingshøyde gir stuene en god følelse av et godt hjem.

KJØKKEN:
Boligene vil bli levert med kjøkken fra Drømmekjøkkenet av modellen Solid Hvit med svart benkeplate med sjetteringer i kompaktlaminat. Intra Baltic 500TH underlimt vaskekum blir montert til benkeplaten. Lysarmatur festes under overskap. Hvitevarer leveres fra Siemens og armatur fra Tapwell.

SOVEROM:
Hoveddelen av soverommene henvender seg mot overdekket balkong/uteplass. Dette gir noe skjerming mot sol samtidig som utsikten bevares. Soverommene får også god himlingshøyde og god kontakt med utsikten. Det leveres ikke garderobeskap.

BAD:
Badene får levert inventar fra Drømmekjøkkenet av modell Simple med 19 mm slett front i MDF, hvitmalt på overflater. Benkeplate leveres i lysegrå laminat på 30 mm i utførelse og rett fremkant.

Nils_collets_vei_v6_V2 (1)
Nils_Collet_vei_Stue_A4

Underskap leveres med heldekkende servant i porselen. Lysarmatur festes under overskap. Vegghengt klosett fra Duravit av type kompakt Duravit Rimless med krom skylleknapp. Dusjvegger i glass tilpasset hvert bad leveres fra Gustavsberg eller tilsvarende.

For øvrig informasjon rundt materialer, overflater, fargevalg etc. vises det til vedlagt leveransebeskrivelse i salgsoppgaven. Det vil bli anledning til tilvalg for enkelte rom i boligen etter nærmere avtale med utvikler og arkitekt. Se også eget avsnitt 'tilvalg og endringer'.

Bebyggelse

Bebyggelsen på eiendommen vil bestå av tre leilighetsbygg med tre leiligheter i hvert bygg. Byggene forbindes av felles underjordisk garasjeanlegg, underjordiske ganger og bodrom.

Tomt / Landskapsplan

Eiet tomt: 1834 kvm.

Tomten vil være eiet av sameiet, og det meste av denne vil utgjøre fellesareal.
Det blir levert beplantning på eiendommen tilpasset de ulike situasjonene. Dette utføres i samarbeid med gartner som velges av utvikler.
Det vil bli lagt brostein i granitt i innkjøringen til garasjeanlegget.
Det leveres plantekasser med betonginnramming med pussede overflater.

Private terrasser/utearealer:
Hver bolig vil få egen privat terrasse tilknyttet og terrassene vil så langt det er mulig tillegges seksjonene som tilleggsareal. På markterrassene vil det bli lagt lysegrå fliser. Det blir levert dobbel stikkontakt, samt utebelysning fra Flos. Leilighetene A1 og B1 vil få eksklusiv bruksrett i 30 år til privat hageparsell iht. vedtektsfestet arealfordeling. Dersom enkelte terrasser ikke lar seg seksjonere som tilleggsareal til hver seksjon, vil disse få vedtektsfestet bruksrett i 30 år iht. arealfordelingen.

Parkering

Det vil bli etablert et underjordisk garasjeanlegg hvor alle leilighetene får adkomst via heis eller trapp.

Nils_Collet_vei_Stue_II_A4191202
Utomhusplan

Innkjøring til anlegget vil skje fra nedsiden av hus A og hus B. Leilighetene får i tillegg innvendige boder i eget bodrom som vil befinne seg i kjellerplan til hus C. Dette ligger med enkel adkomst fra hovedinngangen. Det er tilsammen 15 P-plasser i parkeringskjelleren. Garasjeanlegget vil bli etablert som en egen næringsseksjon i sameiet, hvor hver leilighet får ideell andel i seksjonen med eierbrøk basert på antall plasser som medfølger boligen. Toppleilighetene (A3, B3 og C3) vil få tildelt 2 parkeringsplasser, mens de resterende leilighetene vil få tildelt 1 parkeringsplass. Det er mulighet for kjøp av 2 ekstra parkeringsplasser til kr 500 00,- per plass (førstemann-til-mølla). Fordeling av parkeringsplassene skjer etter egen intern fordelingsliste utarbeidet av utvikler. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Leilighet A1
Leilighet B1

Oppvarming / Ventilasjon

For hver leilighet leveres en gasspeis av typen Planika Monroe 900 eller tilsvarende. Peisen får en base i betong og innsats dekkes med vinkelstål. Det vil bli montert vannbåren gulvvarme i alle boliger, samt radiatorer i fellesområdene basert på samme sentralvarmeanlegg. Varmtvannsbereder integreres i hvert bolig.

Det blir installert balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner til hver leilighet. Friskluft tilføres oppholdsrom, mens avtrekk skjer via bad, toalett, vaskerom og bod. Leilighetene vil ha tilført friskluftsmengder som er i henhold til teknisk forskrift (TEK 17), som krav til passivhus. Takaggregat blir plassert i bod til hver leilighet, med inntak i yttervegg og utkast over tak.

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Felleskostnader er ut fra blant annet erfaringstall stipulert til kr 30 per kvm BRA per md/ for første driftsår. Fellesutgiftene skal dekke blant annet felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift, vedlikehold og renhold av fellesarealer/utomhusarealer (vaktmester/gartner).

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets fellesutgifter i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter.

Leilighet C2
Garasjeanlegg
Boder (Kjeller - Hus C)

Det presiseres at driftsutgifter for garasje fordeles likt per parkeringsplass.

Energi til varmeanlegg og forbruksvann til hver seksjon fra fellesforsyning, fordeles etter målt forbruk over eget forbruksregnskap. Estimert månedlig kostnad til dette vil være avhengig av bruksmønster og er anslått til å kunne beløpe seg til ca. kr 5,- til kr 10,- per kvm BRA/md. Beløpet innbetales månedlig som en forskuddsvis, a konto innbetaling.

Seksjonseier må i tillegg dekke strømabonnement, innboforsikring, abonnement for internettilgang, eiendomsskatt og alle øvrige kostnader relatert til egen seksjon.

Tilvalg og endringer

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum og innenfor et definert utvalg i henhold til bustadoppføringslova § 9. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, og betales sammen med resterende kjøpesum senest 1 uke innen overtagelse.

Alternativt vil leverandør av tilvalg utstede faktura direkte til kjøper for tilvalgs bestillinger, men dog med betalingsfrist etter overtagelse av boligen. Dette vil avklares på senere tidspunkt i prosessen. Selger forbeholder seg retten til å velge hvordan dette gjøres, ut fra hva som er mest hensiktsmessig for de og leverandør.

Endringer ut over de som fremkommer i tilvalgbrosjyren må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må interessent/kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått.

Det må da tas forbehold i kjøpetilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger.

Konferer megler for nærmere informasjon.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 1394 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer