3050 Solsiden - Innflyttningsklare moderne leiligheter med unik beligenhet på Stadion.

3050 Solsiden - Innflyttningsklare moderne leiligheter med unik beligenhet på Stadion.

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.090.000 – 4.090.000,–
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Visningstider

 • Torsdag 3. des.
  Kl. 12.00 – 17.00

Meld deg på visning her

Martin Tobias Strand

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Martin Tobias Strand

Maria Hayati

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Maria Hayati

Kort om prosjektet

3050 Solsiden - Innflyttningsklare moderne leiligheter med unik beligenhet på Stadion.

Beliggenhet

I hjertet av Mjøndalen ligger Consto Arena hvor vi nå har gleden av å presentere 60 nye og moderne leiligheter, med gode solforhold og "orkesterplass" til fotballbanen. I Prosjektet 3050 Solsiden får du din egen private balkong mot vest hvor du har mulighet til å se hjemmekamper, og følge med på livet på banen hele året med utsikt mot kunstgressbanen og kort vei til alt du trenger av daglige innkjøp. Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny mer aktiv livsstil. Alle som er kjent i Mjøndalen kjenner mulighetene som byr seg i den umiddelbare nærhet: Butikker, servicefunksjoner, kollektivtrafikk, fine turområder og ett hyggelig nabolag. Besøk prosjektets hjemmeside for å ta en titt på boligvelgeren: https://www.3050solsiden.no/

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.

Innhold

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjekteres uten forhåndsvarsel til kjøperne. Endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan. Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Under detaljprosjektering kan det bli mindre endringer ved prosjektet.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A405 4.090.000,-4.098.842,-69m269m234

Mer om eiendommen

3d-tegninger er kun av illustrativ art og det er leveringsbeskrivelsen som er gjeldende. Kjøper bes gjøre seg kjent med innholdet i leveransebeskrivelsen, herunder at det kan endres underleverandører til prosjektet så som kjøkken, bad, parkett etc. Selger står fritt til å endre prisen på usolgte enheter.

Selger tar forbehold om trykkfeil i salgsprospektet. det gjøres oppmerksom på at salgsprospektet ikke er et juridisk bindende dokument. I de tilfeller der salgsprospektet og salgsoppgave avviker fra hverandre, er det salgsoppgaven som er gjeldende. Salgsoppgaven benyttes som vedlegg til bindende kjøpstilbud og er å regne som det bindende juridiske dokumentet. bindende kjøpstilbud og salgsoppgave skal være av samme dato.

Beskrivelsen angir standardleveranse på samtlige leiligheter og fellesarealer. Arbeidene utføres etter gjeldende tekniske forskrifter (teK 17). Det kan forekomme avvik mellom tegninger og beskrivelse. Enkelte illustrasjoner i salgsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen.

Nedenfor beskrives byggenes hovedelementer med angivelse av typer og kvalitet:

KONSTRUKSJON OG FASADE:
bygningen vil bli utført med bærekonstruksjon i betong. Etasjeskillere utføres i betong eller betongelementer.

Fasadevegger bygges opp som isolerte stenderverksvegger eller bærende betongskiver i hovedsak med utvendig kledning av tegl og trepanel Møre royal eller tilsvarende.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING:

GULV:
3-stavs lakkert eikeparkett type «Shade milky white» i stue/kjøkken, soverom, gang/hall og bod. Keramiske gulvfliser på bad, av typen Grespor Minos Night Matt 30x30 cm eller tilsvarende med Grespor Minos Night Matt 5x5 cm eller tilsvarende i dusjsonen. Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt.

VEGGER:
Vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger. Veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er ivaretatt mht. lyd- og brann iht. gjeldende krav.

Keramiske veggfliser på hovedbad og bad av typen Vitra Arkitekt White Matt 30x10 cm. Sementbasert fuge i fargetilpasset flisvalg. Standard settemåte er rettsatt liggende format. WC-rom og vaskerom har malte vegger.

HIMLING:
Malte flater. Nedsenket heldekkende sparklet og malt gipshimling i bad, hall/gang/entre (evt stålhimling, betong eller gips i bad). Synlig V-fuge. Deler av taket i andre rom kan bli nedsenket pga. tekniske installasjoner og rørføringer. Typiske eksempler er mellom kjøkken overskap og tak samt føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinklerrør langs takets sider. I entre vil himling ha synlig luke til ventilasjonsaggregat med lokal nedsenk. Alle leiligheter leveres med downlights i hovedbad, bad og hall/gang/entre. Overgang tak/vegg leveres listløse, sparklet, fuget og malt. takmalingen trekkes ca.2-3 cm ned på vegg i rett linje.

Entredører leveres i fabrikkmalt utførelse iht. arkitektens fargevalg (samme farge utvendig og innvending), og i henhold til gjeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. Det leveres slagdør på balkong med fabrikkmalt karm/ramme av tre med lakkert aluminiumskledning på utsiden.

VINDUER OG INNVENDIGE DØRER:
Vinduer levers som fabrikkmalte trevinduer med samme farge utvendig og innvending. innvendige dører type «Sweedor Style 03 hvit», håndtak i børstet rustfritt stål type eller tilsvarende. Dørene leveres med flat terskel med luftespalte forventilasjon. Hvitmalte utforinger og listverk rundt dører. Listverk og utforing rundt dører leveres fabrikkmalt hvit MdF utforinger NCS S 0502-Y med synlig stift. Vindussmyg leveres med utforinger og listverk. Det er minimum 1 åpningsbart vindu og/eller balkongdør pr. oppholdsrom. Pga. byggets arkitektur og utforming må deler av vindusvasken påregnes som rutinemessig fellessak for sameiet håndtert fra utsiden med egnet utstyr for tilkomst.

HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET:
Hovedinngangsdør i malt utførelse fra fabrikk med dørkikkert. FG-godkjent sikkerhetslås leveres.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal. Her leveres kjøkkenfronter av typen Sigdal Horisont som standard.

_DSC0895

Kjøkkenet leveres i hvit som standard. Benkeplate leveres som mørk grå kvarts laminat eller hvit laminat benkeplate. Det utarbeides egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet.

I leveransen inngår:
• benkeplate ihht plantegning.
• 1 underskap som skuffeseksjon.
• «takhøye» skap som avsluttes med oppforing mot tak med tekniske installasjoner bak foring.
• Oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag.
• Skap for integrerte hvitevarer.

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer montert hvor følgende inngår:
• Komfyr
• induksjonstopp
• Kombi kjøl/frys
• Oppvaskmaskin 45 cm bredde

NB: Tilvalg på kjøkken er utgått og kjøkken leveres derfor som standard.

BAD:
Baderomsinnredning type space interiør, LINE 920, eller til-svarende fra annen leverandør i bredde 90 cm med heldekkende vask i porselen eller tilsvarende, speil med lys og stikk over.

Aktuell bredde fremgår av salgstegning. Overskap 1 stk og speil 60 cm skal følge samme bredde som underskap. Vegghengt toalett med innebygget skjult cisterne. Dusjhjørne 90 x 90 cm med innfellbare hengslede dører. Dusjhode på stang og ett-greps blande- batteri. Bad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning (benkeskap med skuffer) med servant, speil, lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad planlegges produsert på fabrikk etter strenge kvalitetskrav, og blir levert som komplette baderompå byggeplass.

GARDEROBE:
Det leveres 1 meter garderobeskap pr sengeplass, type glatt hvit med høyde ca. 2,07 m. Det er avsatt plass til kundens egne garderobeløsning i hall/gang/entre, dette medfølger ikke som standardleveranse.

BALKONG:
Balkongene utføres i betong og leveres med tredekke av type Møre royal brun eller tilsvarende.

Balkongene har trinnfri adkomst. Balkongrekkverk leveres i overflatebehandlet aluminium, stål eller glass (lakkert eller eloksert). Balkongelementer leveres i betong med eventuelle skråstag festet til vegg. Vann samles og føres i nedløp. Privat uteoppholdsareal på dekke over næringsetasje leveres med platting av type Møre royal brun eller lignende, som angitt på tegningene.

TILVALG:
Merk at tilvalgsrunden er avsluttet og leilighetene leveres med standard leveranse.

Bebyggelse

Prosjektet omfatter 60 leiligheter over 1. etasje med næringslokaler hvor MIF fotball vil ha kontorer, garderober og fysioterapi. Bodareal til boligene blir også i 1. etasje. Garasjeanlegg med 64 p-plasser ligger "halvt nedgravd". Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling.

For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon.

Tomt

Fellestomt på ca 2.200 kvm.

Eiendommen består i dag av to tomter med gnr 13, bnr 523 og gnr 13, bnr 542. Disse skal sammenføyes samt grensesjusteres. Endelig tomtestørrelse vil først foreligge ved overtagelse og kan avvike fra estimat.

Det opparbeides felles uteområde på eiendommen iht. gjeldende reguleringsplan for lek og rekreasjon.

Parkering

Felles bilgarasje med vegger og tak av plasstøpt betong støvbundet hvit. Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport.

Ladestasjoner til elbil kan leveres som tilvalg, dog begrenset omfang grunnet transformatorkapasitet.

Oppvarming

Det blir levert vannbåren varme i stue, kjøkken, bad og hall.

Sameiet

Leiligheten er en del av Stadion og vedtektene vil inneholde spesielle bestemmelser i forhold til dette. Se salgsoppgave for spesifisert liste over bestemmelser.

Prosjektet omfatter 60 leiligheter over 1. etasje med næringslokaler hvor MIF fotball vil ha kontorer, garderober og fysioterapi. Bodareal til boligene blir også i 1. etasje. Garasjeanlegg med 64 p-plasser ligger "halvt nedgravd". Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling.

For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Skoler

Mjøndalen Skole (Barneskole) i umiddelbar nærhet.
Veiavangen Ungdomskole i gangavstand.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Innbetaling må være fri egenkapital.
Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales innen overtakelse. Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. Bustadoppføringsloven § 47.

Boligene selges til faste priser. Innlevert kjøpstilbud er bindende for kjøper. Selger har rett til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler vil meddele eventuell aksept skriftlig til kjøper. Selger har rett til å endre priser på usolgte boliger til enhver tid.

GARANTIER
Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadsoppføringsloven § 12. Entreprenør skal stille garanti før byggearbeidet igangsettes. For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget. fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget. Dersom selger stiller § 47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører. Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

AVBESTILLING/VIDERESALG
Kjøper kan avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted. Ved avbestilling kommer reglene i Bustadoppføringslova kapittel VI til anvendelse. Lovens utgangspunkt er at utbygger skal holdes skadesløs ved avbestilling. Det vil si at den som avbestiller må dekke alle tap som måtte oppstå på selgers hånd. Selger kan alternativt velge å fremsette et tilbud om et fast avbestillingsgebyr som, om det aksepteres av kjøper, vil utgjøre grunnlaget for et endelig oppgjør mellom partene. Størrelsen på avbestillingsgebyret vil i tilfelle bli beregnet i det enkelte tilfelle. Salg av kontraktsposisjoner er kun tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slik godkjenning og overskjøte eiendommen til opprinnelig kjøper. Om slikt samtykke gis, vil selger normalt kreve at opprinnelig kjøper er solidarisk ansvarlig inntil ny kjøper har gjort opp kjøpesummen i sin helhet i forbindelse med endelig overtakelse/ferdigstillelse av boligen. Selger vil fastsette et transportgebyr i de tilfeller hvor samtykke gis. Transportgebyr vil normalt utgjøre kr 100 000,- for dette prosjektet. Utbygger står fritt til å fastsette dette i det enkelte tilfellet. Salg av kontraktsposisjon vil normalt uansett ikke skje tett opp mot ferdigstillelse.

Matrikkel

Gnr. 213 bnr. 523 i Drammen kommune

#ProfierAS

Meglere

Portrettbilde av Martin Tobias Strand

Martin Tobias Strand

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Martin Tobias på e-post
mts@sem-johnsen.no

Kontakt Martin Tobias på telefon
98 13 52 80

Les mer