SLEMDAL - 8 eksklusive leiligheter på en av områdets flotteste tomter - Snart ferdigstilt - Kun 1 le

SLEMDAL - 8 eksklusive leiligheter på en av områdets flotteste tomter - Snart ferdigstilt - Kun 1 le

Nøkkelinfo

 • Pris
  28.500.000 – 29.500.000,–
 • Bruksareal
  158 – 169m2
 • Soverom
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Kort om prosjektet

SLEMDAL - 8 eksklusive leiligheter på en av områdets flotteste tomter - Snart ferdigstilt - Kun 1 leilighet ledig

Høydepunkter

Lekre leiligheter med høy standard tegnet av arkitekt Jon Støre
Store uteplasser/terrasser
Peis
Heis
Attraktive planløsninger
Stilfull arkitektur.
2 garasjeplasser pr. leil.
Innerst i liten idyllisk villavei
Solrikt med utsikt, nær marka
Et av Oslos meste etterspurte områder

Beliggenhet

Heyerdahls vei er en idyllisk liten vei som går opp fra Slemdalsveien, mellom Ris og Slemdal. Øverst og innerst i denne veien ligger nr. 9, på en sydvendt skrånende tomt med sol fra morgen til kveld. Herfra er det kort vei til både Slemdal og Vinderen senter samt gangavstand til Marka med skiløyper og turstier. Umiddelbar nærhet til Ris stasjon på Holmenkollbanen. Beliggenheten må sies å være en av områdets beste.

Velkommen til Heyerdahls vei 9

Heyerdahls vei 9 er en sydvendt skråning som strekker seg i et avlangt belte fra enden av veien og videre oppover.
Med tomtens spesielle og avlange utforming som utgangspunkt, har målet vært at alle leilighetene skal nyte godt av den flotte og skjermede beliggenheten. Mot øst skimter man byen når solen står opp, mot syd ligger fjorden, og i vest går ikke solen ned bak Holmenkollåsen før godt utpå kvelden.

Her bygges det 8 romslige og moderne leiligheter fordelt på 4 bygg, koblet sammen 2 og 2 med felles inngangsparti med heis og trapp fra parkeringskjelleren. Byggene er på 2 etasjer og ligger i en kjede avtrappet langs etter kollen - 4 hageleiligheter og 4 toppleiligheter. Løsningen gir leilighetene vinduer i 4 himmelretninger - her blir det både morgen- og ettermiddagssol samt utsyn mot byen og fjorden.

Det er lagt vekt på store generøse romopplevelser der kjøkken, stue og bibliotek danner en romslig enhet. Det er vinduer fra gulv til tak i oppholdsrommene og skyvedører til terrassene.

Byggene får en dempet og diskret fremtoning med mørk, nesten sort mursten og mørke vindusprofiler. Terrengmurer og heller på terrasser og uteplasser utføres i granitt.

Innhold

Alle leilighetene inneholder:
Entré/garderobe. Stue/spisestue med gasspeis og åpen kjøkkenløsning. TV-stue/bibliotek. Soveromsavdeling med hovedsoverom og soverom 2 med direkte tilknytning til hvert sitt bad/wc.

Mer om eiendommen

Gang. Gjestetoalett. Vaskerom.
I tillegg har leilighetene A1, A2, C1 og C2 omkledningsrom i tilknytning til hovedsoverommet.

Alle leilighetene har sydvendte terrasser med god plass - utgang fra stue og kjøkken.
Hageleilighetene har i tillegg en vestvendt terrasse i tilknytning til hagen, mens toppleilighetene i 2. etasje har en balkong med utgang fra biblioteket/TV-stue.

Standard

Det er brukt mye tid og ressurser på å lage prosjektet Heyerdahls vei 9 til noe spesielt. I et ambisiøst prosjekt som dette har det vært ekstra viktig å ta de riktige valgene, slik at boligenes kvaliteter gjenspeiler eiendommens særdeles flotte beliggenhet.

Oppholdsrom:
Det er lagt vekt på store generøse romopplevelser der stue, spisestue og kjøkken danner en romslig enhet med sol og utsyn. Vinduene går fra gulv til tak og skyvedør- ene gjør overgangen mellom inne og ute sømløs. Med åpne skyvedører vil man nesten føle at man er ute selv når man er inne, og fra uteplassen er veien til kjøkkenet kort.

Generøs takhøyde bidrar til den luftige romfølelsen. Enkelte av leilighetene har hele tre meter takhøyde i de sosiale rommene.

I det store oppholdsrommet blir det montert en flott spesialdesignet gasspeis uten glass, med innsyn fra tre kanter.

TV-stuen/biblioteket som alternativt kan benyttes som soverom eller gjesteværelse, har skyvedør ut til en vestvendt markterrasse eller balkong.

Kjøkken:
Kvänum kjøkkeninnredning, en leverandør som utmerker seg med et klassisk, tidløst design og produkter av spesielt utvalgte materialer. Stammene er ekstra solide, og skuffene er av massiv eik.

Det er valgt innredning av typen Lindø Art Fenix med praktisk og lettstelt Caesarstone Piatra Grey 20 mm benkeplate og Miele hvitevarer av høy kvalitet, med blant annet 80 cm bred induksjonskoketopp og stekeovn med pyrolyse. Ventilasjon er integrert i induksjonskoketoppen med innsug nede i benken slik at systemet er helt usynlig både under bruk og ellers.

Kjøkkenet leveres med kjøleskap i full høyde og mulighet for ytterligere ett kjøle-/fryseskap.

Kjøkkeninnredningen i leilighetene vil tilfredsstille de fleste, men det er selvsagt opp til den enkelte gjennom tilvalg, å skreddersy innredningen i tråd med individuelle ønsker og behov. Innredningen kan spesialtilpasses med en lang rekke forskjellige design, farger, overflater og tilbehør.

Soveromsavdeling - soverom, ensuite bad og garderobe:
Soverommene har egne tilhørende bad og ligger skjermet fra de sosiale arealene med adkomst direkte fra entréen og ikke via kjøkken og stuer. Flere av leilighetene har romslige omkledningsrom i tilknytning til hovedsoverommet.

I A- og C-leilighetene er det lagt opp til romslige omkledningsrom. I D-leilighetene er det lagt opp til romslig garderobeplass i gangen mellom bad og soverom, og i B-leilighetene er det valgt en alternativ løsning med mulighet for garderobe integrert i soverommene.

Leilighetene leveres uten innbygde garderobeløsninger, men det er medtatt opplegg for etablering av belysning i garderobeskap. Spesialtilpassede garderober kan selvsagt leveres som en del av tilvalgsprosessen, eksempelvis fra Kvänum, som vil innkalle til egne tilvalgsmøter.

Vaskerommet er praktisk plassert nær inngangsdør og soveromsavdeling, og gjestetoalett/separat wc har skjermet adkomst fra entré.

Våtrom:
Hovedbad med innbygget badekar, underlimt i komposittplate eller tilpasset flis, iht. arkitektens spesifikasjoner. Gulv og vegger kles med store eksklusive Caesar Portraits fliser i format 120×60. Vindusutforinger utføres i samme type flis.

Det er valgt kvalitetsarmaturer fra Dornbracht med bl.a. rainshower dusjhode og stående armatur på badekarets kant. Servantskapene snekkerbygges iht. tegninger fra arkitekt.

Gulv og vegger i øvrige våtrom kles med Caesar Portraits fliser i store eksklusive formater. Gjestetoalett får parkettgulv som i beboelsesrom.

Gulv, dører, listverk, m.m.:
Alle rom unntatt våtrommene får vakre eikegulv. Soar Duo Natur er et enstavs eikegulv med brede bord. Gulvet er oljet for å bevare eiketreets gode følelse og naturlige utseende.

Gulvet egner seg godt til gulvvarme og er enkelt å vedlikeholde. Gulvet kan velges i mange farger og avslutninger, og finnes også i enda større bredder.

Det leveres solide snekkerbygde heltre dører i 230 cm høyde, bygget og malt iht. arkitektens spesifikasjoner. Vinduer får en stilren avslutning uten utforinger i tre. Vindusrutene er rammet inn av smale, mørke aluminiums-profiler og vinduskarmene vil bli stensatte for varighet, brukervennlighet og ikke minst en vakker avslutning.

Overgang mellom vegg og himling utføres listfritt og innkassing av tekniske føringer m.m., vil begrenses til et minimum i detaljprosjekteringsfasen. Det leveres innfelte el-støpsler i spesiallagde fotlister, produsert iht. arkitektens spesifikasjoner.

Oppvarming, lys og ventilasjon - energi, komfort og belysning:
Leilighetene blir behagelig oppvarmet av vannbåren gulvvarme i alle beboelsesrom.

Plantegning B1

Badene får enten elektriske varmekabler eller vannbåren varme i gulvene. En gedigen åpen gasspeis gir en lun og koselig atmosfære i stuen. Tilførsel av gass kommer fra en nedgravet felles tank med automatisk varsling til leverandør når påfylling nærmer seg.

Det etableres sirkulerende varmtvann, som reduserer tiden fra man åpner kranen, til vannet er varmt.

Fasader mot sydøst og sydvest utstyres med screens for å skjerme mot sollyset og redusere oppvarming på varme dager. Det installeres dessuten balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det er utarbeidet en egen belysningsplan for leilighetene, med bl.a. utstrakt bruk av svært eksklusive downlights - Diro ST OK i stue, spisestue og kjøkken, Sense S68R i øvrige rom og Fision Fixed 5 celler over uteplasser.

Det er lagt vekt på god lydisolering mellom leilighetene med tunge etasjeskiller, 40 mm trinnlydsplater under flytende påstøp i alle gulv, fleksibelt opphengt og isolert himling mellom etasjene, tung mineralsk isolasjon i innervegger, isolerte avløp, mm.

Bak gipsplatene i alle innervegger monteres trefiberplater, som i tillegg til akustiske egenskaper gir godt feste og full fleksibilitet i oppheng og plassering av bilder og innredning.

Garasjeanlegg:
Under bebyggelsen ligger et privat garasjeanlegg med varmekabler i nedkjøringsrampen. Her er det doble garasjer og romslige boder til alle leilighetene, samt heiser opp til leilighetenes inngangsdører.

Diverse:
Det installeres callingsystem koblet til hovedport og hovedinnganger på bakkeplan.

Tomt

Fellestomt: 3737 kvm.
Tomtearealet vil bli seksjonert som felles eiet. Hageleiligheter i 1. etasje som har avmerket markterrasse/ hage innenfor hekk i utomhusplan vil få dette arealet tinglyst som tilleggsdel til seksjonen.

Eiendommen vil bli parkmessig opparbeidet med frodige planter og vintergrønn vegetasjon. Gårdsplassen vil bli belagt med brostein, og interne adkomster til leilighetene vil bli belagt med asfalt og kantstein i naturlig grå granitt. Samme type granitt vil gå igjen i alle utvendige stein-elementer, det være seg portstolper, steinsatte uteplasser, trapper eller murer. Gangarealene vil bli godt belyst av lave lamper og rammes inn av bed med rhododendron.

Rundt de private hagene vil det bli plantet lave vintergrønne barlindhekker, mens det i tomtegrensene anlegges hekk av mer hurtigvoksende tuja smaragd - det vil også bli innslag av syriner og sjasminer. Privat inngjerdet felles hvile- og lekeareal nordøst på tomten vil bli opparbeidet med singlet gangsti og et klassisk blomsterbed + koselig benk.

Parkering

Leilighetene får parkering i felles privat underjordisk garasjeanlegg med adkomst via heis.
Hver leilighet får en egen romslig dobbeltgarasje med opplegg for lading av el-bil og hver sin romslige bod (fra ca. 7,8 til 17,3 kvm.). Det vil i tillegg bli etablert 4 gjesteparkeringsplasser på terreng.

Garasjeplassene og sportsbodene vil bli tinglyst som tilleggsdel til seksjonene.

Oppvarming

Leilighetene blir behagelig oppvarmet av vannbåren gulvvarme i alle beboelsesrom. Badene får enten elektriske varmekabler eller vannbåren varme i gulvene.

Sameiet

Boligsameiet vil bli organisert etter lov om eierseksjoner (eierseksjonsloven).
Sameiet vil bestå av totalt 8 boligseksjoner med eierbrøk iht. størrelse.

I henhold til eierseksjonslovens § 31 har de andre seksjonseierne panterett i seksjonen for krav mot seksjonseierne som følger av sameieforholdet. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
Utkast til vedtekter følger vedlagt prospekt. Disse vedtekter vedtas av byggherre før overtakelse og anses akseptert av kjøper ved inngivelse av bud.

Det gjøres oppmerksom på at iht. eierseksjonsloven § 23, 1. ledd er det ikke anledning til å erverve mer en to boligseksjoner i samme sameie.

Skoler

Sokner til Slemdal skole

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring.

Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Det skal innbetales et forskudd på 10% av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, likevel tidligst 1 uke etter at selger har presentert garantidokument
iht. buofl. § 12. Beløpet kan ikke frigis til selger uten at det stilles garanti iht. buofl. § 47.
Restkjøpesum, evt. tilvalg og omkostninger innbetales senest 1 uke før overtakelse. Kjøper må innbetale sluttoppgjøret fullt ut før kjøper kan få tilgang til bygget eller nøkler blir overlevert.

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 224 i Oslo kommune - sammenføyet med bnr. 1344.
Seksjonsnummer for hver bolig fastsettes i forbindelse med seksjoneringen.

Megler

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer