"PAA HOLTET"/NORDSTRAND - 26 eksklusive prosjekterte leiligheter i 3 moderne bygg m/heis, garasje og

"PAA HOLTET"/NORDSTRAND - 26 eksklusive prosjekterte leiligheter i 3 moderne bygg m/heis, garasje og

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.600.000 – 22.500.000,–
 • Bruksareal
  47 – 167m2
 • Soverom
  1 – 4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Kristian Bull

Kort om prosjektet

"PAA HOLTET"/NORDSTRAND - 26 eksklusive prosjekterte leiligheter i 3 moderne bygg m/heis, garasje og balkonger/terrasser

Høydepunkter

- Eksklusivt og koselig boligprosjekt fordelt på 3 bygg / 26 selveierleiligheter
- Heis, terrasser/balkonger og store vindusflater
- Spektakulær bilheis fra bakkeplan ned til garasjekjeller
- Særpreget moderne arkitektur tegnet av Helling arkitekter
- Diverse spennende planløsninger, godt med lys og enkelte boliger med ekstra takhøyder
- Gjennomgående høy standard
- Særdeles sentralt og fint beliggende på Holtet med nærhet til både byen og fjorden, samt offentlig kommunikasjon og butikker m.m.

NB!
Det er viktig å ha lest prospektets del 1 og 2 før budgivning. Klikk inn på boligenheten du ønsker å by på. I første avsnitt inne i annonsen for den enkelte enhet finnes nettadressen til det elektroniske budskjemaet som skal benyttes for den spesifikke enheten.

Beliggenhet

Holtet er et attraktivt strøk med kort vei til både by og fjord. Med anerkjente barnehager og skoler i nærheten er det et trygt sted å vokse opp. Dagligvarehandelen gjør du enten på Joker eller i delikatessebutikken Jacobs. Frisør og blomsterhandel er andre fasiliteter like ved. Ønsker du en lettvint middag er det både sushi og pizza rett i nærheten.

Fastpris

Leilighetene selges til fastpris.

Bud skal fortrinnsvis inngis elektronisk og hver boligenhet har hver sin unike URL-adresse (internett-link) til et elektronisk budskjema gjeldende kun for den respektive boligenheten. Denne URL-adressen finner du på nettsiden for den enkelte boligenheten. Interessenter kan ikke regne med at innsendt bud er registrert gyldig hos megler uten at skriftlig melding om dette er sendt til budgiver fra megler.

For link til boligvelger, må interessenter kopiere inn følgende URL-adresse og lime inn i nettleser: https://www.paaholtet.no/boligvelger/

Kort om Kongsveien 83 A-C

Paa Holtet blir et koselig sameie bestående av 26 selveierleiligheter, på sjarmerende Holtet, selve sentrumet til Bekkelaget.

Leilighetene varierer i størrelse fra 47 kvm til 167 kvm jevnt fordelt over tre bygg. Fellesnevner for alle er gode gjennomtenkte og skreddersydde planløsninger, med et moderne tilsnitt.

Byggene har et urbant uttrykk og er tilpasset et liv for familier, par eller enslige. Uttrykket med naturmaterialer i tegl, panel og perforerte stålplater, danner en flott ramme til ikke bare den frodige hagen tilhørende prosjektet, men også de grønne hagene du finner rundt på Holtet.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A8 4.950.000,-5.002.992,-47m213
C20 9.950.000,-10.002.992,-104m231
C26 21.950.000,-22.002.992,-162m244

Mer om eiendommen

Under de tre byggene ligger garasjekjelleren med parkeringsplasser og sportsboder. Det går heis og trapper opp i alle tre byggene, og bilen får en spektakulær og moderne heis ned til anlegget. Se prislisten i prospektet del 2 av 2 for nærmere info om hvilke enheter som er tildelt garasjeplass(er) og ikke. Dette kan også sees på prosjektets boligvelger med URL: https://www.paaholtet.no/boligvelger/

Sentrumsnær grønn lunge

Mellom de mursteins- og panelkledde byggene, finnes både private og felles uteplasser, lekesoner, piknikbenker og frukttrær. Den historiske frukthagen, som har vært på tomten siden tidlig på 1900-tallet, er videreført i fellesarealene. Nyplantede epletrær, bærbusker og andre spiselige planter gir både en prydverdi foruten ferske frukter og bær.

De historiske trekkene videreføres i materialbruk, belysning og møblering. Hyggelige små gangstier understreker hage-karakteren når den kombineres med en frodig beplanting fra adkomst til inngangsparti.

Plenen er prosjektets viktigste og mest solfylte fellesarena. I det ene hjørnet av tomten finner du lek- og oppholdsareal, mens du i den andre enden finner et koselig piknikområde.

Begge pent omkranset av en lund med blomstrende trær. De forskjellige tresortene blomstrer ved ulike årstider og skaper en spennende årsvariasjon.

Fellesarealene er nøye planlagt av landskapsarkitekter. Tanken er at hagen skal gi mulighet for rekreasjon, være en sosial samlingsplass for gode naboer, og en arena for selskapeligheter med familie og venner.

Høy standard

På Holtet - midt i et av byens beste nabolag planlegger vi 26 selveierleiligheter, fordelt over tre ulike bygg i Kongsveien 83. Fellesnevneren er gjennomtenkte og skreddersydde løsninger, med store vindusflater.

Her har vi gitt hver enkelt bolig et unikt preg - og det lille ekstra. For eksempel har toppleilighetene sjarmerende skråtak, med sjenerøs takhøyde og store takvinduer, som gjør leilighetene lyse og trivelige.

Flott ny bebyggelse med store balkonger/terrasser. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme
Toppetasjene får stor takhøyde og meget lysvennlige vindusflater. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme

Flere av leilighetene har dessuten et eget bad i tilknytning til hovedsoverommet. Der det er mulig, har vi valgt å bygge egne nisjer
til vaskemaskin og tørketrommel. Flere av leilighetene er fleksible, slik at man kan få et ekstra soverom på bekostning av et noe mindre
oppholdsrom eller omvendt.

Fasaden mot Kongsveien rammer naturlig inn bygaten og gir prosjektet et tydelig ytre mot omverdenen. Samtidig blir
fellesarealene mellom byggene, så lune og solfylte, at man fort glemmer hvor sentralt i byen man befinner seg. Byggenes ulike farger
på tegl og panel, er med på å gi de et karakteristisk og eksklusivt uttrykk.

Ferdigstillelse: Våren 2022

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING
GULV:
Alle rom med unntak av våtrom leveres med 1-stavs eikeparkett som standard. Gulvene på baderom blir belagt med 30x30 cm rettskåren flis type Trend fra Bergersen flis eller tilsvarende kvalitet.

Mosaikkfliser i dusjnisje. Det kan velges blant tre ulike flisfarger uten pristillegg.

VEGGER:
Innvendig vegger i alle oppholdsrom utføres med gips som sparkles og males. Det kan velges blant inntil 8 utvalgte farger på veggene uten pristillegg. Det er begrenset til en farge per oppholdsrom uten pristillegg. Vegger i våtrom flislegges helt opp til himling med 60 x 30 cm rettskåren flis type Trend fra Bergersen flis eller tilsvarende kvalitet.

HIMLINGER:
Det leveres generelt innvendig takhøyde på 2,50 m. Himlinger er i sparklet og malt betong. Der himling fôres ned i leiligheten leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, våtrom, bod og over kjøkkenskap. Leiligheter i 4.etg/toppetasjen vil få skråtak med takhøyde opp mot 5 meter på det høyeste.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra den anerkjente franske kjøkkenprodusenten Mobalpa. Benkeskap, høyskap og overskap leveres i modell Kiffa, matt sort utførelse. Det vil bli anledning til å velge mellom 13 ulike farger og 3 ulike trestrukturer i modellen Kiffa uten tillegg i pris.

Philia maduro håndtak på benk og høyskap.

Eksklusiv standard på både bad og kjøkken - levert fra Mobalpa. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme
Spennende moderne prosjekt med særdeles gode planløsninger og mye lys. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme

Overskap med integrert gripelist. Alle skuffer leveres med demping og dype skuffer leveres med høye sider i glass, og toppskuffer med innredning. 18 mm laminat benkeplater 386 oksydert bronse struktur. Det leveres oppvaskkum med nedfelt stålbeslag, type Blanco Andano. Sokkel i ståldekor med tetningslist mot gulv.

Kjøkkenleverandør vil utarbeide og overlevere egen kjøkkentegning tilhørende den enkelte bolig. Integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, komfyr og induksjonstopp leveres fra Siemens.

BADEROM
Baderomsinnredning leveres fra samme leverandør som kjøkkeninnredningen, Mobalpa. Det vil bli anledning til å velge mellom ulike farger. Størrelser på innredning varierer og tilpasses fra bad til bad, se plantegning.

Blandebatterier leveres som ettgreps armaturer.

Særdeles lyst og luftig i toppetasjen på hvert bygg. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme
Flott ny bebyggelse med bl.a. store balkonger/terrasser. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme

Alle toaletter leveres vegghengt, med soft close sete.

Dusjhjørne/dusjdører leveres med profil og klart glass. Dusjnisjer blir nedsenket. For de boenheter som har inntegnet badekar vil disse leveres som frittstående variant.

TERRASSER/BALKONGER
Alle leiligheter får syd- eller vestvendte uteareal. Markterrasser for leilighetene på bakkeplan, balkonger på plan 2 og 3, og takterrasser på øverste plan. I tillegg får de solrike og grønne fellesareal på bakkeplan.

HEIS
Det går heis og trapper opp i alle tre byggene, og bilen får en spektakulær og moderne heis ned til anlegget.

Se prospekt for ytterligere informasjon.

Faste løpende kostnader

Størrelsen på felleskostnaden er ikke endelig fastsatt men basert på erfaringstall og er stipulert til ca. kr 40,- pr. kvm BRA pr måned.

Felleskostnaden vil bl.a. avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse utgiftene. Felleskostnadene vil bli endelig fastsatt når alle tilbud er innhentet og fordelingsnøkkel er avklart.

Felleskostnadene er planlagt å dekke: Kommunale avgifter, forsikring, heiskontroll, snøbrøyting og grønt stell, felles strøm og vann, forretningsførsel, kabel-TV og bredbånd og avsetning til vedlikehold/vask fellesarealer. Varmt og kaldt tappevann og varmtvann til oppvarming av gulvvarme i hver leilighet avregnes etter forbruk og faktureres særskilt til hver seksjon.

Det er opp til sameiet/generalforsamlingen å endre ønsket servicetilbud og felleskostnader. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets generalforsamling. Kjøper er forpliktet til å være en del av sameiet og dekke sin forholdsmessige andel av sameiets fellesutgifter i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter.

Eksklusivt prosjekt med særdeles gode planløsninger og mye lys. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme
Kjøkkenillustrasjon - her med annet fargevalg på kjøkken. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme
Moderne og flott bebyggelse med bl.a. store balkonger/terrasser. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme

Det blir individuell avregning av energiforbruk.

Driftsutgifter for garasjeanlegg fordeles likt per parkeringsplass. Det må forventes en forskuddsinnbetaling av felleskostnader for å tilføre sameiet likviditet - se «kjøpsomkostninger».

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for prosjektet kunne innhentes hos megler eller utbygger.

Byggemåte

Paa Holtet er tegnet av Helling arkitekter og er inspirert av områdets historiske karakter med fargede trehus.

De tre byggene har fått hver sin farge, men har ellers lik form med saltak, lik historiske og typiske bygg i området. Det at byggene har ulike farger, i tillegg til at 1. etasje gis en teglfasade, gjør at prosjektets fremtoning skaleres ned.

Boligene oppføres med bærekonstruksjon og etasjeskiller i stål og betong. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger og kles med en kombinasjon av tegl og beiset trekledning. Hvert bygg får en unik farge. Innvendige vegger utføres i bindingsverk av tre og/eller stål, kledd med gipsplater. Leilighetsskillevegger oppføres i betong eller med dobbelt isolert bindingsverk og 2 lag gips på hver side.

Ferdigstillelse

Byggestart forventes 3. kvartal 2020. Forventet ferdigstillelse er 2. kvartal 2022, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende, og utløser ikke dagmulkt.

Prosjektet sett fra Kongsveien. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme
'Paa Holtet' - 26 eksklusive selveierleiligheter fordelt på 3 bygg. Kun ment som illustrasjon - avvik kan forekomme

Midlertidig brukstillatelse / Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe brukstillatelse og ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at ferdigattest ofte utstedes en tid etter overtagelse og avhenger blant annet av årstid knyttet til ferdigstillelse av utomhusområdene. Dette skal likevel ikke være til hinder for overtakelse og selgers oppgjør jfr. Bustadoppføringsloven. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper rett/plikt til å overta boligen og er ikke grunnlag for å holde tilbake penger i oppgjøret.

Megler anbefaler kjøper ikke å overta boligen uten at det foreligger midlertidig brukstillatelse/ferdigattest. Kjøper har heller ingen plikt til å overta før midlertidig brukstillatelse foreligger. Dersom kjøper likevel velger å overta, er det ulovlig å bebo boligen/ta boligen i bruk (kan flytte inn møbler, men ikke overnatte). Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Parkering

Under de tre byggene ligger garasjekjelleren med parkeringsplasser og sportsboder. Det går heis og trapper opp i alle tre byggene, og bilen får en spektakulær og moderne heis ned til anlegget. Det vil bli forberedt for ladestasjoner til hver parkeringsplass. Ladepunkter bestilles som tilvalg.

NB! Ikke alle enheter har tildelt garasjeplass - se prislisten i prospektet del 2 av 2 for nærmere info om hvilke enheter som er tildelt garasjeplass(er) og ikke. Dette kan også sees på prosjektets boligvelger med URL: https://www.paaholtet.no/boligvelger/

Oppvarming

Alle leiligheter i Paa Holtet boligsameie vil forsynes med miljøvennlig og kostnadseffektiv bergvarme. Boligene vil få sentral oppvarming via termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. Det leveres elektriske varmekabler på bad som ekstra komfort. Det leveres vannbårent varmeanlegg med gulvvarme i gang/trapperom i fellesområder innenfor hovedinngangsdørene. Det leveres energimålere for varmt tappevann og vann til oppvarming i hver enkelt leilighet.

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet. Kjøper aksepterer i så fall at selger står fritt til å velge forretningsfører.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at delinnbetaling (forskudd) på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet, samt at skriftlig dokumentasjon på finansiering skal fremlegges av kjøper. Beløpet er en sikkerhetsstillelse fra kjøper overfor selger for gjennomføring av oppgjøret og for dekking av ethvert eventuelt tap (forsinkelsesrenter og/eller erstatning) selger måtte lide dersom kjøper ikke oppfyller denne avtalen korrekt. Selger er derfor berettiget til å kreve ethvert tap kjøpers kontraktsbrudd har medført dekket av forskuddet. Kjøper forplikter seg ved denne avtalen til ikke å kreve beløpet tilbakeført til egen konto. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stillet garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for forskuddet. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Eventuelle tilvalg vil faktureres direkte fra entreprenør. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen med en ukes skriftlig varsel.

Alle innbetalinger skal skje til meglers klientkonto og merkes med adresse og oppdragsnummer. Kjøpesummen regnes ikke som betalt med befriende virkning for kjøperen før den er godskrevet (valutert) meglerens klientkonto. Denne dato er utgangspunkt for renteberegning mellom partene.

For den del av kjøpesummen som ikke måtte være betalt til megleren i rett tid, betaler kjøperen forsinkelsesrente etter forsinkelsesrenteloven til selgeren. Denne bestemmelse gir dog ikke kjøperen rett til å forlenge betalingsfristen ut over de frister som er avtalt. Ved vesentlig forsinket betaling vil selgeren også kunne stanse arbeidet og/eller heve kontrakten.

Den del av kjøpesummen som forfaller til betaling ved kontraktsinngåelsen vil bli innsatt på meglerens klientkonto. Beløpet kan bare utbetales til selgeren før overtagelse dersom tilfredsstillende selvskyldnergaranti, utstedt til kjøperen iht. bufl. § 47, foreligger. Dersom selvskyldnergaranti ikke fremlegges, vil oppgjør med selgeren først finne sted etter kjøperens overtagelse av seksjonen og skjøte er tinglyst med hjemmelsoverføring til kjøperen.

Dersom kjøperen ønsker å påberope seg mangler ved overtakelse eller noe av beløpet på annen måte er omtvistet ved overtakelse, kan ikke selgeren holde tilbake nøkler eller nekte å overlevere seksjonen, dersom kjøperen deponerer på meglerens klientkonto. Megleren skal kunne foreta utbetalinger fra kontoen i samsvar med rettskraftig dom eller annen avgjørelse som har virkning som rettskraftig dom.

Selgeren kan også kreve at beløpet utbetales fra megler dersom selgeren dokumenterer at arbeidene det deponerte beløpet er relatert til er utført, og kjøperen ikke lojalt medvirker til å få beløpet frigjort.

Dersom partene er uenige om størrelsen på eventuelt beløp som skal deponeres og/eller tilbakeholdes, kan partene avtale å engasjere en uavhengig takstmann eller lignende til å vurdere beløpets størrelse. Dersom konklusjonen til den engasjerte er rimelig i samsvar med det enten kjøperen eller selgeren har gjort gjeldende som et riktig beløp, skal den annen part dekke kostnadene til den engasjerte.

Selgeren tar forbehold om å heve avtalen som følge av manglende betaling også etter overtakelse eller etter at skjøte er gitt forbrukeren, jfr. Bufl. § 57 andre ledd.

Lovgivning / Garantier

Kjøpet følger Bustadsoppføringslova frem til midlertidig brukstillatelse er gitt, hvor selger bl.a. plikter å stille en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper, jfr. bufl. § 12. Garantien gjelder for selgers plikt til oppfyllelse av kjøpekontrakten og vil utstedes når det er gitt
igangsettingstillatelse, tilstrekkelig antall boliger er solgt og byggelånet er åpnet. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova.

Bankgarantien er på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Dette i henhold til bustadoppføringslova § 12. Garantien skal stilles senest 10 dager etter at alle selgers forbehold er løftet.

Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om
eierseksjon for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligene vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt som er vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse
av bud.

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer