LØCHENVEIEN - 9 eksklusive leiligheter - Bygging er igang - 7 solgt

LØCHENVEIEN - 9 eksklusive leiligheter - Bygging er igang - 7 solgt

Nøkkelinfo

 • Pris
  35.000.000 – 38.000.000,–
 • Bruksareal
  171 – 242m2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Kort om prosjektet

LØCHENVEIEN 14 | Kun 2 leiligheter igjen | Elegante leiligheter i eksklusivt prosjekt med 9 leiligheter

Høydepunkter

Elegante leiligheter i eksklusivt prosjekt
Store uteplasser, terrasser og have
Luksuriøs standard og alle fasiliteter.
Poliform kjøkken og garderober
Arkitekt Jon Støre, interiør av Helene Hennie.
2 parkeringsplasser i p-kjeller med direkte heisadkomst

Beliggenhet

Særdeles flott beliggenhet i en fredelig og idyllisk villavei som løper nær sjøen langs ytre del av Langviksbukta, solrikt og tilbaktrukket.
Her er det badestrender, båthavner, seilforening, koselige serveringssteder og store turområder i tillegg til flere av våre unike muséer.

Innhold

Alle leilighetene har egen inngang og inneholder:
Entré. Hall. Stue/spisestue med åpent kjøkken, gasspeis og utgang terrasse. TV-stue. Gjestetoalett. Gang. 2 soverom med garderoberom og direkte adkomst hvert til sitt bad. Vaskerom.

I tillegg har leilighet A1 underetasje som inneholder:
Garderoberom, vaskerom, vinrom og 2 boder.

PROSJEKTETS STANDARD
Prosjektet består av kun 9 leiligheter fordelt på 4 bygg. Alle leiligheten får egen privat inngang. Det blir store terrasser og luftig takhøyde. De fleste leilighetene omfatter en hel etasje. Alle leiligheter får ekstra lagringsplass i boder i tilknytning til sine private p-plasser.

Interiørarkitekt Helene Hennie har stått for interiøret. Her er den minste detalj hensyntatt og interiøret er skreddersydd med blant annet møbelsnekker, kvalitetsleverandører som Expo Nova som leverer kjøkken- og garderobeinnredninger av typen Poliform.

Kjøkken:
Komplett kjøkkeninnredning fra den Italienske produsenten Poliform, levert av Expo Nova. Modellen, Alea, er kjent for sin tidløse design og høye kvalitet. Kjøkkenet er rikt på kvaliteter både innvendig og på utvendige overflater. Høyskapene kommer i tykke finérkvaliteter. Benkeplatene er Corian. Alle hvitevarer fra Miele og Bora.

Soverom og garderober:
Hovedsoverom med tilhørende garderobe og bad.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A1 38.000.000,-38.256.952,-242m221
B1 35.000.000,-35.183.016,-172m221

Mer om eiendommen

Garderobene blir også levert fra Poliform. Overflater, fargemuligheter, håndtak og gode mekaniske løsninger gir garderober av svært høy kvalitet. Alle gjesterom har tilhørende bad med egne fasiliteter.

Sanitær:
En anerkjent møbelsnekker, fra et av Norges beste snekkerier, leverer baderomsmøbler til hovedbad, gjestebad, separat wc og vaskerom. Christians & Hennie har designet en kvalitetsløsning eksklusivt for dette prosjektet med corianplater og eikemøbler. Vasker, badekar og toalett levers underlimt i hvitt porselen fra Duravit. Flaminia porselen på WC. Det leveres Adano stålvask på vaskerom. Toalettet leveres med trykk-knapp i krom og "soft-close" toalettsete. Armaturer i krom fra Dornbracht i serien Tara Classic, veggmontert badekararmatur med hånddusj i samme serie. Noen bad har innfliset badekar og noen har fritstående.

Gasspeis:
1 stk. åpen gasspeis pr. leilighet i moderne utførelse med åpning på 3 sider (noen leiligheter får åpning på 2 sider) og fjernkontroll for styring av peisen.

Sikkerhet:
Eiendommen gjerdes inn og har en fjernstyrt port man må gjennom for å komme inn på området. Det installeres porttelefon for å åpne hovedport ved inngangen. I tillegg installeres det callinganlegg/ringeknapp ved port samt ved de private inngangspartiene på bakkeplan slik at man kan se hvem som slippes inn på eiendommen.

Alle leilighetene har egne private garasjeporter foran sine 2 p-plasser i parkeringskjelleren, og det vil etableres callinganlegg ved felles inngangsdører fra garasjeanlegget.

Byggemåte

Byggene oppføres med bærekonstruksjoner i betong og stål. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger som forblendes med utvendig med lys tegl i langformat.

Tomt

Eiet tomt: 4863 kvm.

Landsskapsarkitektene Dronninga Landskap står for utformingen av tomten med blant annet et vakkert vannspeil med tilhørende felles parkanlegg med frodig beplantning. Private hager med direkte utgang fra boligen omkranser felleshagen.

Illustrasjon.
Stue, diverse innredningsdetaljer er tilvalg - illustrasjon

Parkering

Hver leilighet selges med 2 parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg. Det leveres 1 stk. ladestasjon pr. leilighet for lading av el-bil. Det vil i tillegg bli etablert 5 gjesteparkeringsplasser på terreng hvorav 1 plass er HC-plass.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme i alle rom i leilighetene (utenom elektrisk oppvarming i gulv på bad), og det er planlagt å benytte jordvarme som oppvarmingskilde. Det leveres fancoil/varmepumpe i hovedsoverom for kjøling.

Sameiet

Boligsameiet vil bli organisert etter eierseksjonsloven av 01.01.2018. Sameiet vil bestå av totalt 9 boligseksjoner (avhengig av garasjeplassenes tildeling/organisering).

Iht. eierseksjonslovens § 31 har de andre seksjonseierne panterett i seksjonen for krav mot seksjonseierne som følger av sameieforholdet. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp. Utkast til vedtekter følger vedlagt prospekt. Disse vedtekter vedtas av byggherre før overtakelse og anses akseptert av kjøper ved inngivelse av bud.

Det gjøres oppmerksom på at iht. eierseksjonsloven § 23, 1. ledd er det ikke anledning til å erverve mer en to boligseksjoner i samme sameie.

Skoler

Sokner til Bygdøy barneskole og Ruseløkka ungdomsskole

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.
10% av kjøpesummen innbetales ved kontrakt. Det resterende ved overtagelsen.

Garanti
Dersom kjøper er å anse som forbruker, vil kontraktsforholdet reguleres av bustadoppføringlovens regler.
Dersom kjøper ikke kan karakteriseres som forbruker, reguleres kjøpet av avhendingsloven.

Illustrasjon.
Stue, diverse innredningsdetaljer er tilvalg -illustrasjon

Selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakten en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% av kjøpesummen og står i 5 -fem- år etter overtakelsen, jfr. Buofl § 12.

Dersom det skal utbetales noen del av vederlaget fra meglers klientkonto før eiendommen er overskjøtet til kjøper, skal selger stille forskuddsgaranti i samsvar med buofl. § 47

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 958 i Oslo kommune
Seksjonsnummer for hver bolig fastsettes ifbm. seksjoneringen.

Kjøkken, diverse innredningsdetaljer er tilvalg - illustrasjon
Kontor, diverse innredningsdetaljer er tilvalg - illustrasjon
Spa underetasje A1 - all innredning er tilvalg - illustrasjon
Parkeringskjeller
Illustrasjon.
Illustrasjon.
Vinrom kjeller A1 - alternativ innredning er tilvalg - illustrasjon

Meglere

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer