Maridalsveien 8

Maridalsveien 8

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.200.000 – 10.500.000,–
 • Bruksareal
  55 – 87m2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Kort om prosjektet

Maridalsveien 8, Fredensborg - Infillprosjekt. 13 nye og eksklusive leiligheter. Ferdig Q1. UTSOLGT!

Innhold

I Maridalsveien 8 oppføres det nå et lite og unikt leilighetsbygg over 6 etasjer. I prosjektet, som består av 13 leiligeter, kan du velge mellom 2- til 4-roms i varierende størrelser fra 55 kvm til 87 kvm. Leilighetene blir beliggende i 2.-6. etasje. På toppen av bygget blir det en felles takterrasse med gode sol- og utsiktsorhold. Det er også mulighet for kjøp av takhage/-parsell for rekreasjon og evt. dyrking av grønnsaker. I 1. etasje blir det et næringslokale og 1 stk. sportsbod på 5 kvm til hver leilighet. De fleste leilighetene får meget store vindusflater med sittebenker, samt balkong eller fransk balkong. Toppleiligheten får privat takterrasse.

Leilighetene har arealeffektive planløsninger og vil holde en gjennomgående god standard. Her kan nevnes lekre kjøkken- og baderomsinnredninger fra den tyske toppkvalitetprodusenten Poggenpohl, hvitevarer fra Siemens med induksjon koketopp, innbyggingskomfyr, kjøl-/ fryseskap og oppvaskmaskin, flott 1-stavs hvit/matt lakk eikeparkett på gulv samt delikate og pent flislagte baderom. Prosjektet har en arkitektur med særpreg, tegnet av det prisvinnende arkitektkontoret Element arkitekter. Leilighetene vil bli tilknyttet fjernvarme. Dette medfører prisgunstig oppvarming med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og bad.

Beliggenhet
Eiendommen har en svært attraktiv og sentral beliggenhet i Maridalsveien 8 på Fredensborg nær Oslo sentrum med umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter og servicetilbud. Herfra er det få minutters gange til både Grünerløkka, Vulkan, St. Hanshaugen og Oslo sentrum.

Nærheten til nettopp Grünerløkka og Vulkan gir deg svært enkel tilgang til et bredt utvalg av sosiale samlingsplasser, serveringssteder og kulturelle opplevelser. På få minutter er du innenfor dørene på Mathallen der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten. Her ligger også BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre ved nærbutikkene KIWI og REMA1000. Like om hjørnet finner du Blå, byens kanskje mest renommerte scene for jazz og electronica. Stedet har etter eget utsagn også Oslos fineste uteservering. Besøk også DogA, Norsk Design- og Arkitektursenter, med skiftende design- og arkitekturutstillinger i tillegg til debatter og aktiviteter for barn.

Gode restauranter i nærområdet inkluderer kritikerroste Bon Lío og Chez Colin og Kontrast. Rimelig pizza får du på Den gode café, mens Døgnvill Bar & Burger er blant byens beste burger joints. Foretrekker du å spise inne, er det både thai, sushi, indisk og vegansk å få kjøpt i gatene omkring. Noen få kvartaler lenger ned venter Torggata, byens nye trendgate som er renovert, pyntet opp og forfrisket med en rekke nye spisesteder og butikker.

Mer om eiendommen

Det er flere parker og turmuligheter i nærområdet. Rett på andre siden av Akerselva ligger nye Nedre Foss Park, et helt nytt og flott uterom med stort gressområde og mulighet for å slappe av i solen tett på elven. Gangveiene langs Akerselva kan du følge videre helt opp til Maridalsvannet om du vil, og er i tillegg ypperlige for hverdagslige treningsturer - året gjennom.

Til Torggata, Youngstorget og St. Hanshaugen går du på få minutter, det samme gjelder for sentrumskjernen og byens kollektive knutepunkt Oslo S med bussterminal, t-bane, tog og trikk. Alternativt kan du fra holdeplassen rett utenfor i Maridalsveien ta buss 34 Tåsen-Ekeberg eller 54 Kjelsås-Aker Brygge som frakter deg til sentrum i løpet av få minutter.

Fremdrift, økonomi og lovgrunnlag
Byggingen er godt igang og forventet ferdigstillelse er 1. kvartal 2021.

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun mellom kr 54.374,- til kr 82.374,- (avhengig av boligstørrelsen).

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av prisen for disse ytelsene. Erfaringsmessig vil felleskostnadene beløpe seg til ca. kr 35 pr. m2 BRA/mnd.

Fellesutgiftene skal blant annet dekke varmtvann, felles fullverdiforsikring av bygget, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer.

Det forutsettes at 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og evt. tilvalg) innbetales én uke før overtagelse av boligen.

Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper (gjelder kun kjøpere som er forbrukere). Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Boligene selges til fast pris etter prinsippet om førstemann til mølla.

På toppen av bygget blir det felles takterrasse samt mulighet for å kjøpe privat hageparsell. Kun ment som illustrasjon
Fra leilighet 502. Kun ment som illustrasjon
Fra leilighet 503. Kun ment som illustrasjon
Fra leilighet 501. Kun ment som illustrasjon
Gode restauranter i nærområdet inkluderer kritikerroste Bon Lío og Chez Colin.
Vulkan og populære Mathallen ligger i kort gangavstand fra eiendommen.
Det er flere parker og turmuligheter i nærområdet.

Megler

Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer