Jessheim sentrum - Saga Terrasse. Effektive og prisgunstige 2- og 3-roms leiligheter samt flotte top

Jessheim sentrum - Saga Terrasse. Effektive og prisgunstige 2- og 3-roms leiligheter samt flotte top

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.995.000 – 4.995.000,–
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Visningstider

 • Tirsdag 10. aug.
  Kl. 16.00 – 17.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om prosjektet

Jessheim sentrum - Saga Terrasse. Prisgunstige 2- og 3-roms leiligheter samt flotte toppleiligheter! Kun 1 igjen!

Beliggenhet

G3 vil bestå av 47 moderne og effektive 2-roms leiligheter på ca. 35 og 49 kvm BRA samt 3-roms på ca. 59 kvm BRA. Det blir også noen flotte toppleiligheter i de øverste etasjer på 108 kvm BRA, med store, private terrasser på 45 og 73 kvm.
Bygget vil få innvendige oppganger og alle balkonger blir overbygd. G3 vil ligge langsmed Dampsaga Allè, bli på åtte etasjer, og flere leiligheter vil vende mot et hyggelig gårdsrom mot vest.

Felles for alle leilighetene er at de får romslige balkonger / uteplasser, vannbåren gulvvarme og det vil medfølge hvitevarer på kjøkken.
De største leilighetene i de øverste etasjer får garasjeplass inkludert i prisen. Øvrige må kjøpe for kr. 300.000,-.

Forskudd på 5 % av kjøpesum og resterende del av kjøpesum ved overtagelse som antas å bli ila. 3. kvartal 2022. Byggestart er vedtatt!

Sagabyen/Saga Terrasse ligger rett ved Jessheim sentrum, med togstasjon like ved. I umiddelbar nærhet finner du også treningssenter, dagligvareforretning, legesenter m.m. Det er planlagt ny overgang til stasjonen som vil gjøre veien over til Storgata og storsenteret på Jessheim enda kortere enn hva den er i dag. Saga Terrasse vil få fine park- og uteområder samt eget smørerom for ski og mekkerom for sykler. Det vil bli et stort garasjeanlegg med gode parkeringsmuligheter! Med kun 5 minutter å gå til turstier og skogsområder må en si at alt en trenger er innen rekkevidde.

Leilighetene vil få en god standard med vannbåren gulvvarme, parkettgulv, flislagte bad med downlights i tak og varme i gulv, rette dusjvegger i glass, vegghengt toalett med dempesete, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør, hvitevarer på kjøkken, lyslist med downlights monteres under overskap på kjøkken og downlights i entrè. En kan sette ditt eget preg på leiligheten gjennom tilvalg.

Registrer din interesse på sagabyen.no og vi vil holde deg orientert om salgsprosessen.

Dobbeltboligforsikring
I dette boligprosjektet har selger tegnet dobbeltboligforsikring på usolgte enheter. Med dobbeltboligforsikring har kjøperen en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
G3702 4.995.000,-5.024.527,-71m227

Mer om eiendommen

Dobbeltboligforsikringen dekker kjøpers ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder (3 måneders karenstid) dersom kjøper ikke får solgt sin nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med megler for mer informasjon om vilkår.

Dobbeltboligforsikring
Dobbeltboligforsikring
G3 fra Dampsaga alle. Kun ment som illustrasjon
Kun ment som illustrasjon
Kun ment som illustrasjon

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer