VESTBLOKKA TORSHOVHØYDEN 28 nye 3- og 4-roms selveierleiligheter. Balkonger og terrasser. Heis.

VESTBLOKKA TORSHOVHØYDEN 28 nye 3- og 4-roms selveierleiligheter. Balkonger og terrasser. Heis.

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.300.000 – 14.200.000,–
 • Bruksareal
  58.5 – 97.5m2
 • Soverom
  2 – 3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Kort om prosjektet

SISTE SJANSE I VESTBLOKKA TORSHOVHØYDEN 27/28 solgt! 28 nye 3- og 4-roms selveierleiligheter. Balkong. Heis.

Beliggenhet

Vestblokka blir et frittstående leilighetsbygg med en unik plassering på Torshovhøyden øst for Akerselva og Lilleborgbebyggelsen. Den frie plasseringen gir leilighetene en åpen utsikt mot vest og utover byhorisonten og de omkringliggende åser. Prosjektet får kun 28 leiligheter hvor de fleste får glede av den vestvendte beliggenheten.
Torshovhøyden ligger sentralt og solrikt til i et attraktiv område på Torshov med gangavstand til de fleste fasiliteter. Her finner du svært mange hyggelige kaféer og en rekke spisesteder å velge mellom. Torshov har blitt en av Oslos mest populære bydeler blant annet grunnet vakre omgivelser med brede gater, fasjonable bygårder, nesten utallige grønne lunger og parker, og til slutt og ikke minst den flotte beliggenheten - høyt og fritt i en rolig atmosfære.

Torshovhøyden vil kunne by på et variert servicetilbud med en rekke restauranter og kaféer som Åpent Bakeri, Kaffebrenneriet, tapas, sushi, osv. i umiddelbar nærhet. Det finnes spennende kulturtilbud i området og vi kan bl.a. nevne Soria Moria, med konserter, bar/restaurant og teater, samt flotte gallerier. Dagligvare, apotek, yoga og treningssentre, samt flere skoler og barnehager finnes også i umiddelbar nærhet. God offentlig kommunikasjon med bl.a. trikk- og bussruter tar deg videre ned til sentrum og Aker Brygge, eller videre opp til Nydalen og Handelshøyskolen BI. Vi tør nesten påstå at Torshovhøyden har alt du drømmer om - her bor du høyt og fritt på byens tak, men samtidig meget sentralt. Torshovhøyden ligger midt oppi alt dette, samtidig som det er tilbaketrukket og opp fra Oslo-gryta.

Du vil trives med å Bo I Byen www.boibyen.no

Innhold

Vestblokka på Torshovhøyden får tilsammen 28 godt gjennomtenkte leiligheter fordelt på åtte etasjer. Boligene er 3-, 3,5- og 4-roms selveierleiligheter med gode planløsninger. Se plantegninger for respektive leilighet ved å klikke på leilighetsnummer, eller bruk boligvelgeren på www.torshovhøyden.no.

Alle leilighetene får integrerte hvitevarer fra Siemens eller annen anerkjent leverandør, og i oppholdsrommene blir det hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A2702 11.300.000,-11.338.862,-77.5m277.5m237

Mer om eiendommen

På badet legges keramiske fliser i gråtoner. Gulvvarme og balansert ventilasjon er behagelig og ikke minst økonomisk, noe som slår ut på boutgiftene. Alle etasjene får adkomst med heis, og i underetasjen blir det bygget en praktisk bod til hver leilighet.

Byggemåte

Et spennende nytt boligområde bygges på Torshovhøyden. Boligprosjektet etablerer seg rundt den etablerte parken i krysset mellom Vogts gate og Sandakerveien. Tomten ligger høyt og fritt med god utsikt utover Oslo. Andre bygg i denne boligutbyggingen er Vestblokka.
Arkitektonisk planlegges prosjektet utført med høyverdige materialer med lys tegl i kombinasjon med treverk som hovedmateriale. Materialbruken vil binde sammen eksisterende bebyggelse med nytt leilighetsbygg. Romslige balkonger mot syd og vest er plassert i rolige soner og bidrar til å gi prosjektet en høy kvalitet med god funksjonalitet.

Bebyggelse

Torshovhøyden planlegges å bestå av totalt ca. 130 leiligheter fordelt på 2 nyoppførte og 2 rehabiliterte bygninger. Sydblokka merket Bygg B på Utomhusplan, og Administrasjonsblokka merket Bygg C på utomhusplan, vil i sin helhet bestå av leiligheter med tilhørende boder og fellesarealer.

Høyblokka og Vestblokka, på Utomhusplan omtalt som Bygg A1 og A2, vil i hovedsak være i kombinasjon næring på gateplan og bolig i øvrige etasjer.

Torshov har blitt en av Oslos mest populære bydeler blant annet grunnet vakre omgivelser med brede gater, fasjonable bygårder, nesten utallige grønne lunger og parker, og til slutt og ikke minst den flotte beliggenheten - høyt og fritt i en rolig atmosfære. Her bor du i en pulserende bydel, men samtidig litt rolig og tilbaketrukket. Vogts gate, som er selve pulsåren på Torshov, har en rekke små spisesteder og hyggelige kaféer, og nye kommer stadig til. Her finner du også gamle ærverdige Soria Moria kino og kulturhus og Strøm Larsen Kjøtt og delikatesse. Hit valfarter folk fra hele hovedstaden for å skaffe seg akkurat den spesielle godbiten.

Vestblokka sett fra vest, med takterrassene til A2-801 og A2-802 øverst. Kun ment som illustrasjon
Privat takterrasse til leil. A2-801. Herlig utsikt. Kun ment som illustrasjon.

Tomt

Arealet for hele kvartalet er oppgitt å være ca. 9 163 m². Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Vestblokka blir bygning A2 lengst nord på tomten, og strekker seg også lengst mot vest av prosjektets fire bygninger. Vestblokka vil naturlig knytte seg til en videreutvikling av parkarealene på Torshovhøyden.

Felles utearealer vil skapes i stille soner vest for eksisterende høyhus og i godt etablerte parkarealer mot Sandakerveien. Den flotte parken sydøst på tomten blir bevart. Sameiets tomteareal avhenger av om sameiet blir bestående av en eller flere bygninger. hver seksjon vil bestå av en sameieandel ihht. oppdelingsbegjæringen. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Fellesområder vil bli utført med grøntarealer og med belysning av gangveier som vist på utomhusplan. Selger forbeholder seg her spesielt retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg. Eksisterende park øst for bygg B er regulert til offentlig park.

Parkering

Garasjeplass inngår ikke i prisen av leilighetene og kjøpes separat på egne betingelser iht. prisliste tilgjengelig på www.torshovhøyden.no. Underjordisk garasjeanlegg får innkjøring fra Sandakerveien og blir liggende under Vestblokka lengst nord på tomten. Overtagelse på garasjeplass må påregnes når Høyblokka ferdigstilles. Adkomst til anlegget blir via felles oppgang med heis i Høyblokka eller Vestblokka. Det bemerkes at disse kan bli klare til bruk først senere i prosjektet. Det blir etablert innvendig sykkelparkering i tillegg til utendørs sykkeloppstillingsplasser. Etablering av innvendige plasser vil bli i garasjekjeller under eksisterende bebyggelse. Det må påregnes midlertidighet inntil prosjektet i sin helhet er ferdigstilt.

Vestblokka sett fra øst, med bygningens felles takterrasse nærmest i illustrasjonen og privat takterrasse til A2-701 bortenfor.
Privat takterrasse til leil. A2-802. Kun ment som illustrasjon.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i entré/gang, soverom, stue, kjøkken og på bad. Bygget vil få energimerke minimum klasse C.

Sameiet

Selger tar forbehold om organisering av utbyggingen. Vestblokka kan bli organisert som eget seksjonssameie, evt. sammen med kommende salgstrinn. Eierseksjonssameiet kan komme til å bestå av både bolig- og næringsseksjoner. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16. juni 2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Se prospekt tilgjengelig på www.torshovhøyden.no for mer info.

Illustrasjonsbilde av stue og kjøkken i leilighetstype på 97,5 kvm, eks. A2-801. Legg merke til vindusflatene.
Lys og luftig stue til leilighetstype på 77,5 kvm, eks. A2-802. Kun ment som illustrasjon.

Matrikkel

Gnr. 224 bnr. 343 i Oslo kommune

Boligene får stilrene baderom med flotte fliser og innredninger. Illustrasjon.
Torshovhøyden - på byens tak. Kun ment som illustrasjon
Vestblokka til venstre og bevaringsverdige Laboremus til høyre i illustrasjonsbildet
Illustrasjon av tenkt miljø utenfor Høyblokka og Administrasjonsblokka, ved dagens visningssenter.
Vestblokka sett fra øst og gateplan. Næringslokaler på gateplan i Vestblokka. Illustrasjondbilde.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47371031

Christopher Lejonberg har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Han har primært arbeidet med formidling av boliger under oppføring.

Christopher Lejonberg har bistått i mer enn 2 000 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) samt en rekke mindre og mellomstore boligprosjekter i Oslo og Bærum.

Les mer