Lilleaker Vest - Fåbroparken - 78 nye, lyse og luftige leiligheter - Ingen budrunde - Romslige balkonger/terrasser - Garasje - Heis

Lilleaker Vest - Fåbroparken, bygg C, D, G

Nøkkelinfo

  • Pris
    3.090.000 – 13.900.000,–
  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Eierseksjon

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Utvikler

Lilleaker Boligutvikling AS

Kort om prosjektet

Lilleaker Vest - Fåbroparken, bygg C, D og G! 208 nye, lyse og luftige leiligheter - Ingen budrunde - Romslige balkonger/terrasser - Garasje - Heis

Høydepunkter

Eiendommen ligger i Lilleakerveien i Oslo kommune. Lilleaker vest - Fåbroparken omfatter 208 leiligheter fordelt på 7 bygg. Alle leiligheter har enten balkong, takterrasse eller markterrasse. Uteplassene og balkongene er romslige.

Lilleaker Vest - kort fortalt:
- Ferdigstillelse/overtakelse er planlagt til 1 kvartal 2020.
- Fastpris - ingen budrunde
- Velegnet til utleie og som pendlerleilighet.
- Balkong, takterrasse eller markterrasse.
- Heis.
- Lave fellesutgifter.
- Solrik beliggenhet.
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal.
- Integrert hvitevarepakke fra Siemens inkludert.
- Vannbåren varme.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Enstavs parket i alle rom.
- Sentral og attraktiv beliggenhet.

Beliggenhet

Lilleaker Vest har en svært sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Lilleaker anses som et svært godt sted å bo og vokse opp.

Noen få minutters gange fra boligen finner man både buss og trikk, og disse bruker henholdsvis 15 og 20 minutter til Oslo sentrum. 13-trikken fra Nasjonalteateret, 32-bussen fra Tollboden eller 23 bussen fra Sinsen tar deg enkelt til boligen fra Oslo Sentrum. Lysaker stasjon er et kollektivt knutepunkt, og tilbyr bl.a. tog og flytog, noe som gjør at beliggenheten egner seg svært godt for pendlere.

På Lilleaker finner man alle tenkelige servicefasiliteter innen svært kort rekkevidde. Blant annet kan nevnes flere matbutikker, sushirestaurant, frisør, apotek samt populære Kafè Grønn på Lilleaker Torg. CC Vest har utviklet seg til å bli et av de foretrukne handlesentrum på Oslo Vest, og kan, i tillegg til et meget rikt utvalg butikker, tilby både vinmonopol, legesenter og treningssenteret Sats Elixia.

Mer om eiendommen

Av tur- og rekreasjonmuligheter går det bl.a. tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad, og videre inn i marka. I sommerhalvåret er det flotte bademuligheter på Sollerudstranda/Hydrostranda, samt både strand- og parkområder på Fornebu.

For den aktive har Ullern Idrettsforening et godt tilbud, og de er særlige store innen fotball, håndball, basketball og bandy. De har idrettshall på Øraker, hvor også Øraker ungdomsskole ligger. I tillegg til Lilleaker barneskole og nye Bjørnsletta barne- og ungdomsskole, kan man finne flere barnehager i området.

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 2 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundær bolig. Beregningsgrunnlaget kan finnes på Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt.
Satsen for for beregningsgrunnlaget til eiendomsskatten blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Innhold

Byggemåte
Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med tegl og tre-panel. Leilighetene bygges i henhold til TEK 10.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Sigdal. det leveres kjøkkenfronter av typen Sigdal Horisont eller Sigdal Scala som standard. Kjøkkenet leveres i hvit som standard. Flere farger kan leveres som tilvalg, mot tillegg i pris. Benkeplate i heltre eik eller laminat, type mørk grå kvarts / Hvit laminat benkeplate uten pristillegg.

Våtrom
Baderomsinnredning type Amfi gråmalt eik fra Sigdal, eller tilsvarende fra annen leverandør i bredde 60 eller 80, 100 eller 120 cm med vask i porselen, speil og lyslist med stikk.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig tegning av leiligheten. benkeplate leveres i høyglans laminat, med underlimt servant. Overskap og speil skap følger samme bredde som underskap. Det leveres overskap over vask. Aktuell bredde fremgår av salgstegning. Vegghengt toalett med innebygget skjult cisterne. Dusjhode på stang og ett-greps blandebatteri. Det er avsatt plass til og leveres vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel.

Med hovedbad menes det største badet dersom det er flere bad i leiligheten. Hovedbad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant, speil, lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. De fleste baderom i prosjektet vil plassbygges.

Vegger
Du kan velge mellom flere forskjellige farger/maling på veggene.

Terrasse
Balkongene og terrasser på bakkeplan utføres i betong med tredekke i Møre Royal eller lignende.

Det gjelder også terrasser og balkonger på bakkeplanTakterrasser leveres med tremmegulv i kompositt i grå uførelse. balkongene har trinnfri adkomst. balkongrekkverk leveres i klart glass. Der det er skillevegger mellom balkonger leveres disse i opakt glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel/trespiler.

Garderobe
Det leveres 1 meter Sigdal eller tilsvarende kombi garderobeskap pr sengeplass, type glatt hvit med høyde i underkant 2,1 m.

Boder
I tillegg til evt. bod eller skapplass i leiligheten, får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles bodanlegg i parkeringskjeller.

Balansert ventiliasjon med varmegjenvinning
Det vil bli levert balansert ventiliasjon med varmegjenvinning i alle leilighetene.

Gulv
1-stavs parkett Shade eik Sandy Grey, mattlakkert i stue/kjøkken, soverom, gang/entré og bod. det vil bli anledning å velge alternativ 1-stavs eik robust parkett naturmatt eller hvitoljet, uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). Lakkerte gulvlister i eik, tilpasses parkettvalg. Gulvlister leveres som rettkant lister.

Keramiske gulvfliser på bad av typen Fk Pro trav black Ma 30x30 cm eller tilsvarende med Fk Pro trav black Ma 3x3 cm eller tilsvarende nedfelt i dusjsonen.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Utvalgte farger på flis er mulig som tilvalg. Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt.

Tomt

Eiet tomt: kvm.

Parkering

Fellesparkeringskjeller under bakken mellom/ under byggene.
Dekke av asfalt/ betong i kjørebanen i garasjen. Vegger og tak av plasstøpt betong støvbundet hvit. Netto høyde ca. 2,20 m.
Stikk for elbil kan bestilles i tilvalgsmøte mot pristillegg. Bruksretter til parkeringsplasser/parkeringsrettigheter kan kjøpes for kr. 325 000,- per. plass.

Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport.
Det leveres totalt antall garasjeplasser i henhold til parkeringsnorm vedtatt i reguleringsplan for projektet.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Sykkelparkering
Det vil bli avsatt et areal til sykkelparkering i boder, utenfor byggene og evt. i parkeringskjelleren

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes ihht teK10. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank i energisentralen.

På hovedbad, bad, vaskerom og WC-rom leveres det termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme i gulvet for komfortvarme. det leveres ikke gulvarme i innvendige boder. 3 og 4 roms leiligheter leveres med gasspeis av type Heat and Glo SL350 eller tilsvarende.

Sameiet

Utviklingsområdet Mustad Nord, delfelt b2, er planlagt bygget ut med til sammen syv leilighetsbygg, som er planlagt å danne ett sameie. Det vil bli etablert ytterligere ett eller flere sameier i forbindelse med videre utbygging av Mustad Nord. Selger tar forbehold om annen organisering av sameiene.

Mustad eiendom aS ønsker å etablere og opprettholde en god standard på uteområdene, både Sameiets eget utendørs fellesareal og uteområder som er felles for alle eiendommene i Mustad Nord. Sameiet har ansvar for drift og vedlikehold av egne fellesarealer innenfor eget (eksklusivt) utbyggingsområde. Selger vil på vegne av Sameiet inngå avtale med Mustad eiendomsdrift AS vedrørende levering av teknisk drift og forvaltning.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Boligsameiet vil være medlem av Mustad Nord Gårdeierforening, som skal ha ansvar for drift og vedlikehold av de felles uteområdene utenfor Sameiets eget utbyggingsområde. Dette gjelder felles grøntområder, herunder «bydelsparken» (sentralt grøntområde), felles private samferdselsanlegg og offentlige trafikkanlegg, frem til disse eventuelt overtas av stat eller kommune. Gårdeierforeningen vil på markedsmessige vilkår inngå driftsavtale med Mustad eiendomsdrift aS, som utfører drifts- og vedlikeholdsarbeid for foreningen.

Hensikten er at alle felles uteområder skal driftes og vedlikeholdes slik at det opprettholdes en god standard på de felles utearealene. For å sikre dette vil Mustad eiendom AS tinglyse en erklæring hvoretter hjemmelshavere/gårdeiere innenfor området er pliktige medlemmer av Gårdeierforeningen.

Servitutten forplikter altså Sameiet, men ikke den enkelte sameier/seksjonseier i prosjektet, til medlemskap i Mustad Nord Gårdeierforening.

Andre forhold

Tilvalg:
Innenfor gitte rammer og tidsfrister, og mot et tillegg i pris vil det være mulig å skreddersy sitt eget preg på leiligheten utover de valgmulighetene salgsprospektet gir uten pristillegg. det vil bli gjennomført personlige endringsmøter. etter at byggingen har startet tar vi forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da byggingen kan ha kommet for langt. det kan ikke gjøres endringer på byggets fasade, vinduer, utv. dører, balkonger eller fellesarealer. det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler, vann og avløp. det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet ved kjøp av tilleggstjenester/endringer.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

Lovanvendelse:
Boligene selges etter bestemmelsene i bustadoppføringslova (lov av 13. juni 1997 nr. 43). Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr.§3. bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/ investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som er vedlegg til denne salgsoppgaven. dersom vedlegget mangler bes kjøper å ta kontakt med megler for å få dette og sette seg inn i kjøpekontakt før bud inngis. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Kr.

Sameiet/Borettslaget/Aksjelaget har lån i X
Restgjeld kr X pr X
Rente X% pr X
Restløpetid: X år X mnd
Avdragsfrihet:
IN-ordning: ja/nei

Sameiet/Borettslaget/Aksjelaget skal ta opp ytterligere lån i forbindelse med X og nevnte fellesgjeld og felleskostnader vil øke f.o.m. X.

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer