Meglergården - Bekkestua

Meglergården - Bekkestua

Nøkkelinfo

  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Selveier

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Meglergården - Bekkestua

Beliggenhet

Bo på Bekkestua med full tilgang til både buss, T-bane og trikk. Bane nummer 3, Kolsåsbanen, går fra Kolsås i Bærum til Oslo sentrum. Lilleakertrikken, nummer 13, tar deg på skinner via Jar og over Lilleaker til Skøyen, Skarpsno og Solli plass og videre til Oslo sentrum. I tillegg har du busslinjene til Oslo bussterminal, til Kolsås, Sandvika eller Rykkinn og Snarøya.

Bekkestua regnes for å være snill mot bilister, og med et godt utbygd veinett kan du raskt rekke både lunsjen på Lysaker brygge og åpningstidene på IKEA Slependen. Andre velger å ta sykkelen til jobb på godt utbygde og tilrettelagte sykkelstier.

Bebyggelse

Byggets fasader er utført med en rustikk teglstein og danner en levende overflate med sitt helt spesielle fargespill. Etasjene med leilighetene ligger rundt et indre gårdsrom - et stort, åpent felles uteareal skjermet fra bylivet rundt.

Lund+Slaatto Arkitekter har som ambisjon å skape formsterk og bærekraftig arkitektur. Gjennom flere tiår har vi tegnet en rekke karakteristiske byggverk. Vi utformer hvert enkelt prosjekt med utgangspunkt i stedet og nærmiljøet for å gi deg den beste opplevelsen av det å bo og leve i hverdagen.

Tomt

Landskapsarkitektene Bjørbekk og Lindheim har hjulpet Stor-Oslo Eiendom og Lund+Slaatto Arkitekter med å utforme et hyggelig uterom. Takhagen, på taket av butikken, i det indre gårdsrommet er selve hjertet i prosjektet, der du kan slå av en prat med naboen eller finne din egen lune krok i solen med en god bok eller en kopp kaffe.

Parkering

I Meglergården kan du parkere trygt i et felles garasjeanlegg, men du bestemmer selv om du ønsker å kjøpe p-plass. Hver p-plass er tilrettelagt for elbil-lading (med ferdig ladeboks). Pris pr. plass er kr. 450.000,- For enkelte leiligheter i oppgang D og E må man bytte heis for å komme fra garasjeplan til leilighetsplan. (Se salgsoppgave og prislisten).

Oppvarming

Her kan du også gå den mørke årstiden varmt i møte. Oppvarming fra eget energibrønnanlegg og balansert ventilasjon vil sørge for et godt og lunt inneklima om høsten og i de vinterkalde månedene.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
B303 7.690.000,-7.720.577,-73m270m223
B406 6.950.000,-6.982.177,-77m272m224

Mer om eiendommen

Betalingsbetingelser

Det skal ved kontraktssignatur innbetales 10% av kjøpesummen. Beløpet som innbetales ved kontraktinngåelse er forskudd på kjøpesummen. Beløpet innbetales meglers klientkonto. Beløpet kan utbetales selger mot sat selger stiller garanti i hht. Bustadoppføringsloven §47 og §12.

Forskuddsbetalingen skal være fri egenkapital. Første innbetaling tjener som sikkerhet for gjennomføring av handelen. Det kan ikke tas pant i den kjøpte eiendommen for betaling av forskuddet. Restoppgjør samt omkostninger betales til meglers klientkonto innen overtagelsen.

Innvendig opparbeidet flott gårdstun.
01Fasade_4

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer