54 leiligheter med Den Norske Opera & Ballett og det nye Munch Museet som nærmeste naboer.

Operagata 20 - Bjørvika

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.550.000 – 20.750.000,–
 • Bruksareal
  41 – 145m2
 • Soverom
  1 – 3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Finn Bragnes

Salgs- og markedsansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Utvikler

Skanska Eiendomsutvikling AS

Kort om prosjektet

Operagata 20 - Prosjektet er utsolgt.

Beliggenhet

Nå selges den siste leiligheten i Operagata 20. Den ligger høyt, solrikt med fint utsyn. Den har 2 soverom mot stille side og stor balkong. Leiligheten blir ekstra lys ved at den ligger i nest øverste etasje, og etasjen over er inntrukket.

Hele prosjektet Operagata 20 består av 54 elegante leiligheter som bygges sammen med det nye Nordic Choice hotellet i Bjørvika. Det blir leiligheter fra kompakte 2-roms på 41 m2 opp til inntrukket toppleilighet på 140 m2.

Det er hovedvekt på leiligheter mellom 65 og 105 m2. Alle får store balkonger og tilgang på felles takterrasse.

Her står estetikk og komfort i høysetet. Opplev den fristende blandingen av moderne arkitektur og lyse og delikate hjem. Her får du hverdagsluksus rett ved fjorden. Ta del i det urbane livet midt blant landets mest distingverte kulturinstitusjoner, trekk deg tilbake til den private bakhagen eller finn roen på den felles takterrassen.

Oppdragsansvarlig

Finn Bragnes - Sem & Johnsen Prosjektmegling - Nyeboliger

Selger/Utbygger

B1 Bolig AS - datterselskap av Skanska Eiendomsutvikling AS

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Her kan du finne ro og glede i urbane omgivelser. I tillegg til en ny badestrand rett utenfor Operaen, kan kjøperne av boligene i Operagata 20 glede seg over en hyggelig bakhage, nydelig takterrasse og hver sin flotte balkong. Her lever du lunt og skjermet med storbyen rett på utsiden. Her står estetikk og komfort i høysetet.

Bjørvika har rukket å bli en trivelig og levende bydel, og er i stadig utvikling. Her bor man i gangavstand til Oslo sentralstasjon. Du har et mangfold av restauranter i umiddelbar nærhet. Kritikerroste Vaaghals ligger på den andre siden av gaten, og vil du ha mat i verdensklasse er det heller ikke langt til for eksempel Maaemo, og mat fra alle verdenshjørner ligger i kort avstand på Grønland og i Gamlebyen. I tillegg til alt man kan nyte i nåtiden, så er fremtiden rett rundt hjørnet og man kan ikke annet enn å glede seg til hvordan Bjørvika vil framstå når leilighetene er klare til innflytning. Akerselvalmenningen vil befinne seg rett ved Operagata 20.

Mer om eiendommen

C-801 fasade

Dette blir et trivelig uteområde for rekreasjon hvor du kan nyte både kunst og natur. Om et par år skal det ikke være nødvendig å forlate denne bydelen. Alt av butikker og servicetilbud vil befinne seg her. Og kanskje det endelig kommer en gondolbane, slik at du kan spise lunsj på Ekebergrestauranten i forbindelse med en liten tur i det blå, isteden for å måtte ta blåtrikken? Skulpturparken trenger du ikke å vente på, og Ekebergskogen rundt som kombinerer kunstopplevelser med friluftsliv er den nærmeste marka til Bjørvika.

Bygninger

Det er ett bygg som består av en sokkel som dekker hele eiendommen. I sokkel er det resepsjon og lobbyområder til hotellet, butikker, restauranter og annen næring rettet mot omliggende gater og torv.

Oppe på sokkeletasjen - som er ca. 6 meter høy, er det 2 bygningskropper - et boligbygg med 54 selveierleiligheter fra 41 til 140 m2 og et hotell med ca. 300 rom. Mellom byggene - på taket av sokkeletasjen etableres en takhage. Helt på toppen av boligbygget blir det en takterrasse kun for beboere.

Byggemåte

Bygget er fundamentert på pæler. Bygget oppføres med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller er i betong. Fasadene består av isolerte klimavegger med innvendig gipsplatekledning. Fasadematerialet er i hovedsak aluminiumspaneler.

Standard

Det leveres vannbåren gulvvarme, 1-stavs parkett, delikate plassbygde bad med storformat fliser og vegghengt WC.

Leilighetene mot Operagata har store balkonger og meget gode solforhold. Se solfilm.
Leilighetene ligger høyt over gateplan. Operagta er blindvei - uten gjenneomgangstrafikk.

HTH er leverandør av kjøkken og baderomsinnredning. Det er frem til november 2018 mulig å velge kjøkkenfronter. Det er slette gipshimlinger (ingen V-fuger).

Oppvarming

Vannbåren fjernvarme fra Hafslund - som legges i gulv.

Parkering / Garasje

Det er garasjeanlegg i underetasje. Alle garasjeplasser er solgt.

Adkomst

Eiendommen ligger med kjøreadkomst fra Operagt. - som er offentlig vei.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Faste, løpende kostnader

Basert på erfaringstall fra 2018 antas fellesutgifter uten eget energibehov å ligge på ca. kr. 34/m2 pr. mnd.

Alternativ løsning
Mellom byggene og Akerselva oppparbeides Akerselvaallmenningen med beplantning, utsmykning og sitteplasser

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.

Leilighetene i Operagata 20 ligger mot Stasjonsallmenningen eller Akerselvaallmenningen.
Flott vestvendt beliggenhet mot Akerselva og Operaen.

Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Salget er i full gang og byggingen er igangsatt. Kjøpstilbud på seksjoner skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også i boligvelger på hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig. Boligene selges til faste priser.

Kjøpstilbud bør ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Dette selv om vanlige frister for bud ikke gjelder ved salg av prosjektert bolig med profesjonell selger. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiverkan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Felles takterrasse med optimale sol og utsiktsforhold.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Salgs- og markedsansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler og salgs- og markedsansvarlig for nybygg.


Les mer