Østensjøporten - B104O

Østensjøporten - B104O

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.970.000 – 4.970.000,–
 • Bruksareal
  57m2
 • Soverom
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Kort om prosjektet

Østensjøporten- Spleis på bolig med OSLOBOLIG- fra kr 2.485.000,- 3-roms

Høydepunkter

Salgstart var 15.september i år og vi har allerede solgt 29 av 45 leiligheter i prosjektet. Byggestart er rett rundt hjørnet og vi antar ferdistillelse 1 el 2.kvrtal 2024.

Denne leiligheten, B104O, ligger i 1.etg og har en super effektiv planløsning med stue på 25 m2 med åpent kjøkken og utgang vestevendt balkong, romslig entre, 2 soverom med plass til garderobe og utgang stor terrasse (12 kvm) og bad med dusj og opplegg vaskemaskin. Leiligheten har balkong mot vest og terrasse mot øst.

Boligen er en av 9 boliger som kan kjøpes gjennom det nye tilbudet Oslobolig.

Hva tilbyr Oslobolig?
OsloBolig tilbyr et utvalg nye boliger i Oslo, som de har kjøpt fra forskjellige utbyggere. I Østensjøporten har Oslobolig kjøpt 9 boliger i forskjellige størrelser og prisklasser.

Når du har funnet drømmeboligen din blant disse 9 leiligheten, trenger du ikke å kjøpe mer enn halvparten av den - OsloBolig spleiser med deg på resten. For den delen av boligen du foreløpig ikke eier, betaler du et månedlig beløp basert på markedsleie. Se egen prisliste som kan lastes ned på hjemmesiden til prosjektet www.østensjøporten.no

Må jeg ha egenkapital?
Ja, det trenger du. Hvor mye du må ha i egenkapital er avhengig av hva boligen koster. Hovedregelen er at du må ha 15 % av den totale kjøpesummen (inkludert fellesgjeld) i egenkapital. Men om du spleiser med OsloBolig, så trenger du bare egenkapital på halvparten av boligen. For eksempel: Skal du kjøpe en ny bolig som koster fire millioner, trenger du bare egenkapital på 300.000 kr.

Må jeg ha finansieringsbevis?
Ja, det må du ha, og det får du gjennom banken din. Et finansieringsbevis er en bekreftelse fra banken på hvor mye du kan låne. OsloBolig samarbeider med DNB, som kan hjelpe deg med finansieringsbeviset ditt. Det er viktig at banken får beskjed om at kjøpet gjøres sammen med OsloBolig.

Les mer på hjemmesiden
www.oslobolig.no/ofte-stilte-sporsmal/

Beliggenhet

PORTEN TIL MARKA. PORTEN TIL SENTRUM.

Mer om eiendommen

Østensjøporten blir et moderne boligprosjekt skapt for deg som vil leve et aktivt liv, men som også vil bo med kort reiseavstand til sentrum. Her har du Østensjøvannet med sitt rike fugleliv og mange naturopplevelser, og hele Østmarka med et omfattende nett av stier og turløyper. Og bare noen minutters gange unna ligger T-banen som tar deg til sentrum på bare 21 minutter. Vi kaller det å bo naturbant.

ØSTENSJØVANNET
Østensjøvannet er et vernet naturreservat med et rikt og unikt fugleliv. Turen rundt er 4,5 km, tar du med Klopptjern like nedenfor Østensjøporten er den på 7 km. Det er asfalt eller grusdekke, og egner seg derfor for både sykkel-, jogge- og fotturer. På vinteren er det skiløyper.

MARKA PÅ SYKKEL
Trives du best på to hjul? Østmarka er preget av rygger og høydedrag - og mange flotte vann. Du kan sykle på både grusveier og stier med lett til middels vanskelighetsgrad. Ikke langt unna Østensjøporten ligger «Pioneren», Oslos første og tilrettelagte stitur for sykling.

NØKLEVANN
Nøklevann er en idyll i Østmarka og inviterer til bading og padling, fisking og fotturer. Ruta begynner på merket gangvei fra Ulsrud stasjon. Derfra er det fin turvei rundt Nøklevann. Den går forbi historiske Sarabråten og flere vakre steder.

Turen er ca. 10 kilometer lang og går i kupert terreng.

MARKA PÅ SKI
Bor du i Østensjøporten har du masse muligheter som skiløper. Start gjerne fra Skullerudstua der det er egen konkurranseløype. Men det kjøres også opp løyper i andre retninger, blant annet til Grønmo, Rustadsaga, Skraperudtjern og Øgården. Pass på å legge turen innom en av markastuene, for en kanelsnurr og en kopp kaffe.

KORTREIST FISKELYKKE
Prøv fiskelykken i Østmarka. I skogene finnes mange fiskevann som kan by på et spennende fiske etter fin ørret, eller andre fiskearter. Er du heldig kan du komme i kontakt med kilosfisk. Faktisk er det nærliggende Nøklevann et av de beste fiskevannene i Østmarka.

PLUKK DIN EGEN SOPP
Østensjøporten er også porten til sanking av bær og sopp. Om du er usikker på om soppen du har plukket er spiselig, er det jevnlig gratis soppkontroll på Rustadsaga ved Nøklevann.

Østensjøporten - B104O
Leilighet har en fin beliggenhet på vestsiden av prosjektet

Sjekk kalenderen på soppognyttevekster.no

Bebyggelse

TO BYGG MED SPENNENDE SÆRPREG I GRØNNE OMGIVELSER
Østensjøporten blir et prosjekt du legger merke til, samtidig som det føyer seg naturlig inn i boligmiljøet rundt og den flotte skogen i skråningen ned mot Klopptjern. Det blir to lave hus, Hus Syd og Hus Nord, begge med tre som fasadedekning. Treverket varierer i leggeretning, dimensjoner og farge, slik blir det et spill i fasaden som speiler skogens forskjellige farger. Alle leilighetene har store vinduer, egen balkong/terrasse (unntatt en av 2-roms lelighetene) og tilgang til takterrasse. Det er det anerkjente arkitektkontoret Delta Arkitekter som står bak utformingen av Østensjøporten.

45 AREALEFFEKTIVE LEILIGHETER

Østensjøporten består av 45 to- til femroms leiligheter fordelt på to hus. Størrelsen varierer mellom 35 og 94 m2 BRA slik at du enkelt kan finne en bolig som passer ditt behov. Felles for dem er at de er arealeffektive, det vil si at de utnytter plassen godt og er enkle å møblere. Det er solide materialvalg med 3-stavs eikeparkett og kjøkken- og baderomsløsninger fra anerkjente leverandører. For detaljer på de enkelte rommene anbefaler vi at du leser romskjemaet senere i prospektet. Hver leilighet får en egen sportsbod i kjelleren der du kan lagre ski, sykkel, dekk og andre ting.

EGET HOBBYROM MED SMØREBENK OG SYKKELVASK
Østensjøporten får et innholdsrikt hobbyrom på ca 20 m2. Her kan du mekke sykkelen før tur og rengjøre den i sykkelvasken når du er tilbake.

På vinteren kan du preppe ski. Og har du andre ting som skal fikses, er det også mulig her. Kanskje treffer du også en nabo som kan hjelpe deg?

Tomt

GODE UTEOMRÅDER
Vi har lagt stort vekt på å lage et utemiljø som skaper trivsel for alle. Mellom Hus Nord og Syd kommer det et eget tun med busker og trær, ikke minst et eget tuntre.

Baderom med lyse og delikate farger og materialer
Leilighetene i prosjektet har en gjennomgående god standard

Det blir en hellelagt sti, solplass og sandkasse med et lite lekehus for de minste. Foran inngangene har vi satt av plass til sykkelparkering og det går et trygt og godt fortau langs Bogerudveien som er lite trafikkert. Mot vest blir det naturhage.

På plenen mot skogen vil det komme egne fastmonterte treningsapparater du kan bruke når du vil. Det blir en variasjon av apparater som gjør at du enkelt kan trene samtidig som du får frisk luft. Slik kan du kombinere styrkeøvelser med kondisjonstrening i marka, om du vil.

FLOTTE, FELLES TAKTERRASSER
Alle vil få tilgang til takterrassene, to av dem på hvert hus. Her har vi satt av soner både for privatliv og felleskap. Det blir plantekasser som skjermer, og egne områder der du kan samle familien, venner og naboer, eller bare slappe av i solen. På de felles takterrassene, vil du også få anledning til å drive yoga på egne matter.

Begge byggene har flotte takterrasser til felles bruk for beboerne
Leiligheten ligger mot et friområde i vest

Her monterer vi også ribbevegger som gir mulighet for både variert trening og uttøyning

Parkering

Det er underjordisk garasjekjeller med heis opp til alle leilighetsplan. Garasjeplass kjøper separat fra leiligheten og koster kr. 380 000,-. 4-roms og store 3-roms har prioritet på kjøp av garasjeplass i tilknyttet felles garasjeanlegg.

Østesjøporten ligger i Bogerudveien, en stille og rolig villavei
Østensjøporten4
Østensjøporten5 ? Kopi
Østensjøporten ligger i kort gangavstand til Bogerud T-bane stasjon
Byggene har fin arkitektur