Østensjøporten - B302

Østensjøporten - B302

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.920.000 – 4.920.000,–
 • Bruksareal
  50m2
 • Soverom
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Kort om prosjektet

Østensjøporten/Bogerud- 3-roms leilighet i 3-etg med vestvendt balkong!

Høydepunkter

Salgstart var 15.september i år og vi har allerede solgt 29 av 45 leiligheter i prosjektet. Byggestart er rett rundt hjørnet og vi antar ferdistillelse 1 el 2.kvrtal 2024.

PORTEN TIL MARKA. PORTEN TIL SENTRUM.
Østensjøporten blir et moderne boligprosjekt skapt for deg som vil leve et aktivt liv, men som også vil bo med kort reiseavstand til sentrum. Her har du Østensjøvannet med sitt rike fugleliv og mange naturopplevelser, og hele Østmarka med et omfattende nett av stier og turløyper. Og bare noen minutters gange unna ligger T-banen som tar deg til sentrum på bare 21 minutter. Vi kaller det å bo naturbant.

ØSTENSJØVANNET
Østensjøvannet er et vernet naturreservat med et rikt og unikt fugleliv. Turen rundt er 4,5 km, tar du med Klopptjern like nedenfor Østensjøporten er den på 7 km. Det er asfalt eller grusdekke, og egner seg derfor for både sykkel-, jogge- og fotturer. På vinteren er det skiløyper.

Innhold

Denne leiligheten ligger i 3.etg og har balkong mot vest. Leiligheten består av entre, baderom med dusj og opplegg vaskemaskin, 2 soverom med plass til garderobe og stue/lkjøkken med utgang balkong. Usjenert beliggenhet med kun friareal som nabo i vest.

Standard

Det er solide materialvalg med 3-stavs eikeparkett og tidsriktig kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Vår interiørarkitekt har utviklet to stilsikre interiørkonsepter som kommer til uttrykk i farger og materialvalg i leiligheten. Velg det konseptet du tror du vil kjenne deg mest igjen i. Det lyse interiørkonseptet er inkludert i prisen for leiligheten, det mørke er tilvalg, se bilder. Badet er det første du møter om morgenen. Vi legger vekt på at det skal gi deg den gode følelsen og kvalitetsopplevelsen. Det har sandstenfargede Porcellenato fliser, kjent for sin slitestyrke, lave vannopptak og enkle renhold. Baderomsinnredningen er fra Sigdal med heldekkende servantplate og skuffer. Toalettet er vegghengt. Badet er plassbygd, og dermed optimalt tilpasset

Mer om eiendommen

Bebyggelse

TO BYGG MED SPENNENDE SÆRPREG I GRØNNE OMGIVELSER
Østensjøporten blir et prosjekt du legger merke til, samtidig som det føyer seg naturlig inn i boligmiljøet rundt og den flotte skogen i skråningen ned mot Klopptjern. Det blir to lave hus, Hus Syd og Hus Nord, begge med tre som fasadedekning. Treverket varierer i leggeretning, dimensjoner og farge, slik blir det et spill i fasaden som speiler skogens forskjellige farger. Alle leilighetene har store vinduer, egen balkong/terrasse (unntatt en av 2-roms lelighetene) og tilgang til takterrasse. Det er det anerkjente arkitektkontoret Delta Arkitekter som står bak utformingen av Østensjøporten.

45 AREALEFFEKTIVE LEILIGHETER
Østensjøporten består av 45 to- til femroms leiligheter fordelt på to hus. Størrelsen varierer mellom 35 og 94 m2 BRA slik at du enkelt kan finne en bolig som passer ditt behov. Felles for dem er at de er arealeffektive, det vil si at de utnytter plassen godt og er enkle å møblere.

EGET HOBBYROM MED SMØREBENK OG SYKKELVASK
Østensjøporten får et innholdsrikt hobbyrom på ca 20 m2. Her kan du mekke sykkelen før tur og rengjøre den i sykkelvasken når du er tilbake.

På vinteren kan du preppe ski. Og har du andre ting som skal fikses, er det også mulig her. Kanskje treffer du også en nabo som kan hjelpe deg?

Parkering

Parkeringsplass i fellesgarasje kjøpes separat. Hver plass koster kr. 380 000,- og driftsutgifter estimeres til kr. 200/mnd. pr. plass. 4-roms og store 3-roms har prioritet på kjøp av garasjeplass i tilknyttet felles garasjeanlegg.

Begge bygg har felles takterrasser til fri benyttelse for beboerne
Kveldstemning i Bogerudveien 15
Lyse og delikate baderom
Østensjøporten er tegnet av Delta Arkitekter
Østensjøporten består av 45 leiligheter i ulike størrelser
Soverom med plass til garderobe
Bogerudveien er en stille og rolig gate
Fin arktitektur og gode materialvalg
Praktiske planløsninger og gjennomtenkte løsninger
Kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
Mulig å få kjøkken levert i grått, mot et lite tillegg i pris