Østensjøporten - B401

Østensjøporten - B401

Nøkkelinfo

 • Pris
  9.800.000 – 9.800.000,–
 • Bruksareal
  81.5m2
 • Soverom
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Nagell Prytz

Kort om prosjektet

Østensjøporten- Topplelighet med 2 bad og takterrasse mot vest! Heis og mulighet for p-plass

Høydepunkter

Prosjektet skal byggestartes og skal være klart for overtakelse i perioden april - juni 2024.

Beliggenhet

PORTEN TIL MARKA. PORTEN TIL SENTRUM.
Østensjøporten blir et moderne boligprosjekt skapt for deg som vil leve et aktivt liv, men som også vil bo med kort reiseavstand til sentrum. Her har du Østensjøvannet med sitt rike fugleliv og mange naturopplevelser, og hele Østmarka med et omfattende nett av stier og turløyper. Og bare noen minutters gange unna ligger T-banen som tar deg til sentrum på bare 21 minutter. Vi kaller det å bo naturbant.

ØSTENSJØVANNET
Østensjøvannet er et vernet naturreservat med et rikt og unikt fugleliv. Turen rundt er 4,5 km, tar du med Klopptjern like nedenfor Østensjøporten er den på 7 km. Det er asfalt eller grusdekke, og egner seg derfor for både sykkel-, jogge- og fotturer. På vinteren er det skiløyper.

Faste løpende kostnader

Fyring er inkludert i

Innhold

Denne leiligheten ligger i toppetasjen og er en gjennomgående endeleilighet. Inneholder romslig entre med plass til garderobe, stor stue/kjøkken med utgang syd/vestvendt takterrasse, 2 soverom og 2 bad/WC. En innholdsrik og flott toppleilighet med gode lys og solforhold.

Standard

Det er solide materialvalg med 3-stavs eikeparkett og tidsriktig kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Vår interiørarkitekt har utviklet to stilsikre interiørkonsepter som kommer til uttrykk i farger og materialvalg i leiligheten. Velg det konseptet du tror du vil kjenne deg mest igjen i. Det lyse interiørkonseptet er inkludert i prisen for leiligheten, det mørke er tilvalg, se bilder. Badet er det første du møter om morgenen. Vi legger vekt på at det skal gi deg den gode følelsen og kvalitetsopplevelsen. Det har sandstenfargede Porcellenato fliser, kjent for sin slitestyrke, lave vannopptak og enkle renhold. Baderomsinnredningen er fra Sigdal med heldekkende servantplate og skuffer. Toalettet er vegghengt. Badet er plassbygd, og dermed optimalt tilpasset

Mer om eiendommen

Bebyggelse

TO BYGG MED SPENNENDE SÆRPREG I GRØNNE OMGIVELSER
Østensjøporten blir et prosjekt du legger merke til, samtidig som det føyer seg naturlig inn i boligmiljøet rundt og den flotte skogen i skråningen ned mot Klopptjern. Det blir to lave hus, Hus Syd og Hus Nord, begge med tre som fasadedekning. Treverket varierer i leggeretning, dimensjoner og farge, slik blir det et spill i fasaden som speiler skogens forskjellige farger. Alle leilighetene har store vinduer, egen balkong/terrasse (unntatt en av 2-roms lelighetene) og tilgang til takterrasse. Det er det anerkjente arkitektkontoret Delta Arkitekter som står bak utformingen av Østensjøporten.

45 AREALEFFEKTIVE LEILIGHETER
Østensjøporten består av 45 to- til femroms leiligheter fordelt på to hus. Størrelsen varierer mellom 35 og 94 m2 BRA slik at du enkelt kan finne en bolig som passer ditt behov. Felles for dem er at de er arealeffektive, det vil si at de utnytter plassen godt og er enkle å møblere.

EGET HOBBYROM MED SMØREBENK OG SYKKELVASK
Østensjøporten får et innholdsrikt hobbyrom på ca 20 m2. Her kan du mekke sykkelen før tur og rengjøre den i sykkelvasken når du er tilbake.

På vinteren kan du preppe ski. Og har du andre ting som skal fikses, er det også mulig her. Kanskje treffer du også en nabo som kan hjelpe deg?

Tomt

GODE UTEOMRÅDER
Vi har lagt stort vekt på å lage et utemiljø som skaper trivsel for alle. Mellom Hus Nord og Syd kommer det et eget tun med busker og trær, ikke minst et eget tuntre. Det blir en hellelagt sti, solplass og sandkasse med et lite lekehus for de minste. Foran inngangene har vi satt av plass til sykkelparkering og det går et trygt og godt fortau langs Bogerudveien som er lite trafikkert. Mot vest blir det naturhage.

På plenen mot skogen vil det komme egne fastmonterte treningsapparater du kan bruke når du vil. Det blir en variasjon av apparater som gjør at du enkelt kan trene samtidig som du får frisk luft.

Østensjøporten - Leilighet B401 fra vest
Østensjøporten - Leilighet B401 fra øst

Slik kan du kombinere styrkeøvelser med kondisjonstrening i marka, om du vil.

FLOTTE, FELLES TAKTERRASSER
Alle vil få tilgang til takterrassene, to av dem på hvert hus. Her har vi satt av soner både for privatliv og felleskap. Det blir plantekasser som skjermer, og egne områder der du kan samle familien, venner og naboer, eller bare slappe av i solen. På de felles takterrassene, vil du også få anledning til å drive yoga på egne matter. Her monterer vi også ribbevegger som gir mulighet for både variert trening og uttøyning

Parkering

Det er underjordisk garasjekjeller med heis opp til alle leilighetsplan. Garasjeplass kjøpes separat fra leiligheten og koster kr 400.000,-.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Et akonto beløp er lagt til estimerte felleskostnader.

TIdsriktig baderom
Kveldstemning i Bogerudveien 15
Østensjøporten består av 45 leiligheter i ulike størrelser
Østensjøporten er tegnet av Delta Arkitekter
Fin arkitektur og gode materialvalg
Bogerudveien er en stille og rolig gate
Prosjektet grenser mot grønt friområde i vest
Begge bygg har takterrasser til felles benyttelse for beboerne
Soverom med plass til garderobe

Megler

Portrettbilde av Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne Nagell på e-post
knp@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne Nagell på telefon
41 43 89 31

Karianne har jobbet i eiendomsbransjen siden hun gikk ut fra Eiendomsmeglerstudiet i 2000. De siste 9 årene har hun jobbet med prosjektsalg hos OBOS Nye Hjem. Hun har vært ansvarlig for prosjektene på Fornebu og en rekke andre prosjekter i Oslo og Viken, som Middelthunet, Bjørnegårdsvingen, Lillebergtunet, Søndre Bondi Terrasse og Hoffsveien Hage.

Les mer