KLØFTA - 33 NYE KJEDEDE BOLIGER - REISOPTUNET

KLØFTA - 33 NYE KJEDEDE BOLIGER - REISOPTUNET

Nøkkelinfo

  • Pris
    5.100.000 – 6.600.000,–
  • Boligtype
    Rekkehus
  • Eierform
    Selveier

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om prosjektet

KLØFTA - 33 NYE KJEDEDE BOLIGER - REISOPTUNET - KUN 3 LEDIGE ENHETER IGJEN!!

Adresse

Reisopvegen
2040 Kløfta

Matrikkel

Gnr.29 Bnr.41 i Ullensaker kommune

Beliggenhet, adkomst

Reisoptunet ligger i landlige og barnevennlige omgivelser i kort avstand fra Kløfta sentrum i Ullensaker kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til nylig renoverte Bakke barneskole og Vesong ungdomsskole. Rett i nærheten finnes både Bakkedalen FUS barnehage og Mamma Mia barnehage.

Velkommen til din nye bolig på Kløfta!

https://www.reisoptunet.no/

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 2020

Standard

Det nærmere seg siste mulighet for å kjøpe på populære Reisoptunet!! De første boligene er satt opp og feltet begynner å ta form. Alle boligene har store vindusflater, solrike uteplasser, private hagedeler. Alle boligene er innholdsrike, moderne og har gjennomtenkte planløsninger. Det er parkering i egen garasje i hver enhet. Arkitekturen er moderne men likevel tradisjonell, og bygges opp som egne tun som skaper koselige gårdsrom for beboerne. Videre har man valgt utstrakt bruk av treverk i bebyggelsen, i varme jordfarger og ikke helt like på de ulike enhetene.
Standarden er gjennomgående solid, med detaljer som 3-stavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom. På badene blir det lekre lysegrå fliser på gulv og hvite, trukturerte 20x30 fliser på vegg. Kjøkken blir i hvit utførelse fra anerkjent nordisk leverandør, og inkluderer hvitevarer. I tillegg er det selvsagt mulighet for en rekke tilvalg, - så du kan skape din særegne drømmebolig!
Alle boligene får peisovn i stuen og elektrisk oppvarming i kjøkken, stue og gang, mens bad får elektriske varmekabler. Det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning, - godt for innemiljøet, og samtidig økonomisk. Sportsbod til ski og sykler innefor garasjen.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne ned
H16 5.515.000,-5.531.992,-146m2142m24
H21 5.415.000,-5.431.992,-146m2142m24
H27 6.250.000,-6.269.522,-169m2154.5m23

Mer om eiendommen

Parkering

Alle enhetene får garasje integret i bygningen og en parkeringsplass i oppkjørselen til boligen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 9 753 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

For uten opparbeidelse av tomten for oppføring av boligen, vil tomtene bli opparbeidet med asfalterte innkjøringer/biloppstillingsplasser samt ferdigplen (opparbeides etter årstid). Skråninger mot veiareal og lignende som er bratt kan bli opparbeidet med geoduk og pukk i stedet for ferdigplen. Høydesetting og høydetilpasninger mellom ulike arealer (bebyggelse, vei, fellesarealer)

er ikke endelig detaljprosjektert og kan derfor avvike fra situasjonsplan og bilder, vist i prospektet. Høydesprang tas fortrinnsvis opp med skråninger av pukk/sprengstein, men det kan også bli aktuelt med støttemurer.
Materialvalg for eventuell støttemur er ikke fastsatt.Utforming og omfang av støttemurer kan avvike fra illustrasjoner og/eller situasjonsplan. Skråninger/støttemurer kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene.Veigrøfter og sideareal på veiene kan bli liggende helt eller delvis på den enkelte tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning.

2129-01-BAK-e-03_Aerial_R03

Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon.

2129-01-BAK-i-11_Hus56_terrace_R02
2129-01-BAK-i-10_small_house_living_R03_crop

Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

2129-01-BAK-i-01_Hus56_living_R01
2129-01-BAK-i-02_Hus56_living_kitchen2_R02
2129-01-BAK-i-04_Hus56_living_R01
2129-01-BAK-i-03_Hus56_dining_R01
2129-01-BAK-i-09_small_house_dining_kitchen_R02
2129-01-BAK-i-05_Hus56_bedroom_R02
2129-01-BAK-i-07_small_house_bedroom_R02

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer