Bråtejordet, Strømmen - Nye, flotte og romslige rekkehus på 160 kvm er nå for salg!

Bråtejordet, Strømmen - Nye, flotte og romslige rekkehus på 160 kvm er nå for salg!

Nøkkelinfo

 • Pris
  7.990.000 – 8.490.000,–
 • Bruksareal
  161m2
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon

Visningstider

 • Tirsdag 26. okt.
  Kl. 13.00 – 14.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om prosjektet

Bråtejordet, Strømmen - Nye, flotte og romslige rekkehus på 160 kvm er nå for salg!

Innhold

8 nye og flotte rekkehus på Bråtejordet; rekke I og J, er nå for salg! Dette er en helt ny og romslig rekkehustype på rett over 160 kvm BRA.

Boligen går over tre plan med en svært god planløsning. Du kommer inn i underetasjen i en fin entre med god plass til garderobe. Videre går du inn i en romslig gang med mer plass til skap og kanskje et hobbyverksted eller et hjemmekontor. I denne etasjen finner du også et stort vaskerom, bod, et romslig bad og et stort soverom. Opp i 1. etasje ligger stuen vestvendt med utgang til fin solrik terrasse og grøntområde. Motsatt finner du et stort kjøkken med god plass til spisebord og opphold og utgang til en trivelig frokostbalkong. I 2. etasje er det et stort hovedsoverom med tilknyttet omkledningsrom, ytterligere to fine soverom, samt hovedbadet. Dette er virkelig en fin familiebolig med god plass til å leve.

Rekkehusene får egen privat markterrasse og balkong, og vil holde en gjennomgående god standard. Boligene får moderne kjøkken- og baderomsinnredninger fra anerkjent leverandør, pent flislagte bad, hvitpigmentert eikeparkett og vannbåren varme i gulv. Underveis i prosessen vil det bli mulighet for å gjøre tilvalg slik at du kan sette ditt personlige preg på din nye bolig.

Beliggenhet
På Bråtejordet ligger alt til rette for mer kvalitetstid for hele familien - store som små. Med grønn og naturskjønn beliggenhet på Strømmen vokser et nytt og levende boligområde frem, med moderne rekkehus og leiligheter. Her bor man luftig og fritt med barnehage, barneskole, ungdomsskole og idrettsanlegg innen gangavstand. Her ligger også flotte naturområder rett utenfor stuedøren, mens Strømmen sentrum bare er en liten rusletur unna. Jobber du i byen har du gangavstand til både tog og buss, med 24 minutters reisetid til Oslo S. På Bråtejordet er det trygt å vokse opp. Her er det bilfrie tun og store, åpne lekeområder. Her vil familien trives. Her vil dere kjenne dere fri.

Gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole. Gangavstand til fotballbaner, svømmehall, lysløyper og treningsanlegg for liten og stor. På Bråtejordet er omgivelsene skapt for alle som setter mer pris på kvalitetstid enn døtid.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne ned
I1 8.390.000,-8.420.348,-164m2157.5m24
I4 8.490.000,-8.520.348,-167.5m2161.5m24
J1 8.490.000,-8.520.348,-164m2157.5m24
J4 8.490.000,-8.520.348,-167.5m2161.5m24

Mer om eiendommen

Rett over veien for boligene ligger ungdomsskolen som ble ferdigstilt i 2014. Noen hundre meter mot nord ligger barneskolen. Også barnehage ligger fint til på Bråtejordet, med skogen som nærmeste nabo. Med slik beliggenhet blir det enkelt å få familielogistikken til å gå opp.

Selv om alle daglige behov er dekket innen gangavstand fra Bråtejordet, er det en herlig bonus å vite at storbyens tilbud er så lett tilgjengelige. Strømmen stasjon ligger kun en kort rusle- eller sykkeltur fra ditt nye hjem. Alternativt kan du hoppe på busslinje 385, som går fra Bråtejordet to ganger i timen og tar deg til Strømmen stasjon på to minutter. Fra stasjonen bruker toget bare 24 minutter til Oslo S, med opptil syv avgangen i timen. Til Lillestrøm tar togturen fem minutter, og du kommer deg til Gardermoen på under halvtimen. Like ved stasjonen ligger Norges største kjøpesenter. Strømmen Storsenter har 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Med Strømmen sentrum og urbane kvaliteter på den ene siden av boligområdet, er det ren luksus å ha frodig skog og lysløype på den andre siden. Slik har man det her. Bråteskogen og den 2,8 km lange lysløypa egner seg like godt for nypreppede ski på vinteren som for lette joggesko resten av året. Fra Bråtejordet er veien også kort til enda større turområder i

Østmarka, med mengder av turmuligheter og variert terreng. Her finnes gang- og sykkelveier samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva, som også er rike på gode fiske- og båtmuligheter. Andre fine fritidstilbud i nærområdet er Nebbursvollen Friluftsbad og Marikollen Idrettspark.

Fremdrift og økonomi
Antatt ferdigstillelse er i løpet av 4. kvartal 2022.

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun kr. 30.353,-. Dette da det kun betales dokumentavgift av andel tomteverdi.

Det forutsettes at 5 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse. Resterende del av kjøpesum og omkostninger innbetales 7 dager før overtagelse.

Boligene selges til faste priser etter prinsippet om førstemann til mølla.

Størrelsen på fellesutgiftene er enda ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter.

Fasader. Kun ment som illustrasjon
Oversiktsbilde. Kun ment som illustrasjon

Hvor store kostnadene blir vil blant annet avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse utgiftene. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 15,- per kvm. BRA/mnd. I tillegg kommer fjernvarme og varmtvann som er stipulert til ca. kr. 9,- per kvm. BRA/mnd. For drift/vedlikehold av garasjeanlegget kommer ca. kr. 200,- per garasjeplass per måned. Fellesutgiftene skal dekke felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, vedlikehold av fellesarealer m.m.

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme i dette prosjektet. Oppvarming av boligene leveres med vannbåren varme i samtlige rom i rekkehuset, unntatt i bod. Det leveres gulvvarme som primærop-varming, og radiatorer der det er prosjektert behov. Det leveres individuell vannmåler for fjernavlesning av varmt og kaldt tappevann i hver bolig.

Rekkehuset leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Separat aggregat plasseres i hver bolig.

Boligene selges som eierseksjoner og vil bli organisert i eierseksjonssameie. Det vil i ettertid bli opprettet en felles velforening for hele utbyggingen Bråtejordet B7.

Oversiktsbilde. Kun ment som illustrasjon
Stue med utgang til terrasse og grøntområde. Kun ment som illustrasjon
Romslig og lyst kjøkken med god plass til spisebord og utgang til trivelig frokostbalkong. Kun ment som illustrasjon
Romslig og moderne kjøkken. Kun ment som illustrasjon
I underetasjen er det god plass til eget hjemmekontor. Kun ment som illustrasjon
Delikat og pent flislagt baderom. Kun ment som illustrasjon

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer