BoKlok Engelsrudhagen, Nannestad

BoKlok Engelsrudhagen, Nannestad

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.490.000 – 4.850.000,–
 • Bruksareal
  99 – 99m2
 • Soverom
  3
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om prosjektet

BoKlok Engelsrudhagen, Nannestad - Kom deg inn på boligmarkedet med kr. 0,- i forskudd og flytt inn våren 2023!

Høydepunkter

For deg som ikke vil bo deg i hjel
På boligjakt? Boligene på Engelsrudhagen i Nannestad er klar for innflytting våren 2023. Grip muligheten og oppfyll drømmen om å eie egen bolig i dag! Dette er for deg som vil bo godt, men likevel ha penger til overs. Vi ønsker deg velkommen til Engelsrudhagen hvor du kan nyte det gode liv, med mer til tid rekreasjon og hverdagsro.

Bare 35 minutter unna Oslo og Lillestrøm med egentid i bilen ligger Engelsrudhagen, i naturskjønne omgivelser med gode solforhold rett utenfor døren. Dette er for deg som drømmer om å bo landing. Du som drømmer om egen terrasse og magiske turløyper i skog og mark.

Vi ønsker deg velkommen til en helt ny bydel hvor du kan nyte det gode liv, med mer til tid rekreasjon og hverdagsro.

Kort om boligene:
Boligene er lyse og romslige, med store vinduer som sørger for godt lysinnslipp. Første etasje består av entre og wc, med adskilt kjøkken og stue som kan forlenges på markterassen og videre ut i hagen. Trappen opp til andre etasje viser vei til tre soverom, bad og bod. Alle boligene har også egen carport og sportsbod på utsiden.

Boligene kommer med installert varmepumpe og har installering av peisovn og el-ladepunkt til bilen som tilvalg for en billig penge.

Noen høydepunkter:
- Markterrasse
- Hage
- Moderne og tidsriktig IKEA-kjøkken
- Pent flislagt bad
- Separat toalett
- 3 soverom
- Mulighet for å bestille vedovn
- Balansert ventilasjon
- Carport i tilknytning til eget inngangsparti
- God gjesteparkering
- Utvendig bod med gode oppbevaringsmuligheter

Spar penger med et nybygd hjem fra BoKlok
- Ingen forskudd ved signering av kontrakt
- Lavere dokumentavgjft (2,5% av tomteverdien)
- Lovfestet reklamasjonsrett på 5 år
- Vinduer som minimerer varmetap
- Lavspylende kraner, dusjer og toaletter
- Isolasjon med lydisolering og redusert støyforstyrrelse

Beliggenhet:
Ullensaker og områdene rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de mest attraktive områdene i Osloregionen med høy befolkningsvekst.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne ned
01 4.850.000,-4.864.742,-99m295m23
04 4.490.000,-4.504.742,-99m295m23
05 4.850.000,-4.864.742,-99m295m23
07 4.490.000,-4.504.742,-99m295m23
08 4.490.000,-4.504.742,-99m295m23
09 4.850.000,-4.864.742,-99m295m23

Mer om eiendommen

Etter pandemien søker enda flere etter naturen og et roligere liv. Kan vi friste med en skogstur i Romerriksåsen på sommeren, eller milevis med nykjørte langrennsløyper på vinteren? Dette er plassen for deg med en aktiv livsstil. Idrettsmiljøet er stort, her kan du for eksempel spille fotball, håndball, volleyball eller kjøre aplint i Åslia.

Engelsrudhagen er et perfekt sted for deg som er aktiv og glad i naturen eller setter pris på bo i rolige omgivelser. I sentrum av Nannestad kan du gjøre unna daglige innkjøp, eller kjøre til Jessheim storsenter på 15 minutter for et enda større tilbud av handel, spisesteder - og kultur.

Fremdrift:
Vi jobber for en byggestart 4. kvartal 2022 slik at du kan flytte inn våren 2023! Men dette er et foreløpig estimat og ikke bindende, og utløser derfor ikke dagmulkt. Ved senere byggestart endres overtagelse tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt støp av plate til det aktuelle hus faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid.

Betalingsbetingelser:
Vi har en stor nyhet å dele med deg! På Engelsrudhagen betaler du ingen forskudd ved kjøp! Kr. 0 i forskudd! Kjøpesum, omkostninger og kjøpers eventuelle tilvalg skal innbetales i sin helhet til meglers klientkonto senest en uke før overtakelse.

Hvem er BoKlok?
I de siste tiårene har boligprisene steget mer enn lønnsveksten. Særlig i de største byene. Det har gitt et boligmarked uten plass for mennesker med helt vanlige inntekter. For å løse dette, trengs modige politikere. Men også løsningsorienterte boligbyggere. BoKlok er en slik boligbygger. Vi vil gi flere muligheten til å eie sin egen bolig.

Vi bygger boliger som folk har råd til å bo i. Vi åpner dørene for de som ønsker seg inn i boligmarkedet. Enten det er førstegangskjøpere eller familier i etableringsfasen. Eller andre som ønsker å bo enkelt, bærekraftig og trendy. BoKlok er løsningen for deg som vil bo godt, men likevel ha penger til overs.

BoKlok er et samarbeid mellom Skanska og IKEA. Skanska vet hvordan vi bygger. Ikea vet hvordan vi vil bo. Sammen bygger vi litt klokere og innreder litt smartere, slik at boutgiftene dine blir lavere.

Velkommen til BoKlok Engelsrudhagen
Oversiktsbilde

Med på kjøpet får du et hjem med personlighet. Med skandinavisk design, funksjon og kvalitet. Med smarte løsninger, som gjør en travel hverdag enklere. Med grønne og sosiale utemiljøer.

Hver bolig får sin egen markterrasse og hage
Boligene leveres med en moderne og tidsriktig standard
Balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima
Boligene leveres med moderne kjøkkeninnredning fra IKEA - Hvitevarer er ikke en del av standard leveranse
Kjøkken
Boligene bygges med gjennomtenkte planløsninger
Den gjennomgående løsningen med store vindusflater sørger for et godt og naturlig lysinnslipp i boligene
Stue
Mulighet for å bestille peisovn som tilvalg

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer