Rykkinntoppen

Rykkinntoppen

Nøkkelinfo

 • Pris
  7.990.000,–
 • Bruksareal
  57 – 109m2
 • Soverom
  1 – 3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om prosjektet

Rykkinntoppen - Nytt og flott boligprosjekt med fantastisk beliggenhet på Rykkinn. 90 % solgt! Faste priser!

Beliggenhet

Rykkinntoppen ligger på en høyde øverst i Rykkinnveien. Sammen med FRAM-senteret vil bebyggelsen skape et hyggelig tun med benker og beplantning. Fra samtlige enheter tar heisen deg ned på bakkeplan. Herfra rusler du direkte ut på tunet hvor du kan slå deg ned i fred og ro med en bok eller for en god samtale med naboene dine. Med underjordisk garasje og egen gjesteparkering til besøkende på senteret, sørges det også for at det ikke blir den store støyen på området. Skal du selv ut på farten er det ikke noe problem om du ikke kjører bil. Bussen stopper like ved boligen og tar deg til Rykkinn senter og dagligvareforretning. Er du av den aktive typen er det ikke langt til en rekke sportsaktiviteter som passer for alle. Det finnes både tennisbaner, svømmehall og golfbane i nærheten. Her kan du holde kroppen i gang samtidig som hodet får koblet av.

Rykinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Her finnes turstier i øst og vest, for ikke å nevne nord. Fra din nye bolig kan du for eksempel gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk, og setter du kursen mot nord kan du legge turen over toppen på Eineåsen. Her får du fantastisk utsikt over Gommerud og Indre Oslofjord som belønning, før du kan snu eller ta turen videre inn i marka. Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier, så her finner alle noe de trives med. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten til Rykkinntoppen, så her er det umiddelbar nærhet til marka. Det er ikke bare naturen som er like i nærheten på Rykkinntoppen. Med bil bruker du snaue 5 minutter ned til Rykkinn senter. Her finner du alt du trenger i det daglige med 38 inspirerende butikker. Skulle du ha lyst til å bevege deg lenger er det kun 10 minutter videre til et av Norges største kjøpesentre, Sandvika Storsenter. Her kan du boltre deg i alle mulige butikker og servicefasiliteter. Rykkinn og omgivelsene rundt skaper flotte rammer for aktivitet, shopping og kos for alle!

Innhold

I skogslinjen på Rykkinn skal det nå oppføres to bygninger som skal huse noen av de flotteste og mest moderne leilighetene Rykkinn har å by på. Prosjektet bygges rundt det eksisterende Unicare FRAM-senteret, noe som gir beboerne tilgang til suverene fasiliteter. I den solfylte hellinga blir det utsikt over hele området du er så glad i, uten at det er langt å ta seg dit. Rykkinntoppen er stedet for de som ikke klarer å velge mellom naturens avslappende egenskaper og tilbudet på Rykkinn.

Rykkinntoppen består av 65 selveierleiligheter fordelt på to salgstrinn og to bygningskropper.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A1112 6.390.000,-6.410.897,-94.7m288m231
B2101 6.290.000,-6.310.897,-117.5m293.5m232
B2102 3.590.000,-3.604.697,-57m252.7m212
B2202 3.790.000,-3.804.697,-57m252.7m213
B2302 4.290.000,-4.304.574,-57m252.7m214

Mer om eiendommen

Det blir flotte 2-,3- og 4-romsleiligheter med arealer fra 57 til 109 kvm. Leilighetene vil holde god standard og fremstå som lyse og moderne. Alle leilighetene får blant annet balkong/terrasse, stilren kjøkkeninnredning, pent flislagt og innbydende baderom, eikeparkett på gulv, balansert ventilasjon og vannbåren varme.

Det presiseres at tilvalgsfristen er utløpt og at det ikke lenger er mulighet for å gjøre noen tilvalg eller endringer i boligene.

Fremdrift og økonomi

Ferdigstillelse er senest i løpet av 4. kvartal 2020.

Det forutsettes at 10 % av kjøpesum innbetales ved kontraktinngåelse. Hovedoppgjør (restkjøpesum, kjøpsomkostninger og evt. tilvalg) skal innbetales senest én uke før overtagelse.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring, varmtvann, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 30,- til 40,- pr. kvm. BRA/mnd.

Boligene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova, herunder 5 års garanti iht.

lovens §12. Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Boligene på Rykkinntoppen kan kun erverves av eller overdras til personer som har fylt 60 år eller personer som på grunn av bevegelseshemning, funksjonsnedsettelse eller sykdom har eller vil få behov for å bo i en bolig med særskilte behovstilpassede løsninger.

Besøk også prosjektets hjemmeside (www.rykkinntoppen.no) hvor du kan laste ned salgsdokumenter og manøvrere deg rundt i vår boligvelger.

Rykkinntoppen er et boligprosjekt i regi av SPG og Bakke AS.

Høst på Rykkinntoppen. Kun ment som illustrasjon.
Fugleperspektiv. Kun ment som illustrasjon.
Type 2 - bad. Kun ment som illustrasjon.
Salgstrinn 1 med 47 leiligheter. Kun ment som illustrasjon.
Salgstrinn 2 med 18 leiligheter. Kun ment som illustrasjon.
Fasade Hus B. Utgang til hyggelige terrasser. Kun ment som illustrasjon.
Type 1A - stue. Kun ment som illustrasjon.
Type 1A - kjøkken. Kun ment som illustrasjon.
Type 12 - terrasse. Kun ment som illustrasjon.
Type 12 - stue. Kun ment som illustrasjon.
Type 12 - kjøkken. Kun ment som illustrasjon.

Meglere

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer
Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer