Skjettentoppen - 64 topp moderne leiligheter med unik beliggenhet øverst på Skjetten

Skjettentoppen - 64 topp moderne leiligheter med unik beliggenhet øverst på Skjetten

Nøkkelinfo

 • Pris
  2.600.000 – 13.000.000,–
 • Bruksareal
  35 – 148m2
 • Soverom
  1 – 4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Visningstider

 • Tirsdag 31. mai
  Kl. 13.30 – 14.30

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om prosjektet

Skjettentoppen - 64 topp moderne leiligheter med unik beliggenhet øverst på Skjetten

Høydepunkter

Fantastisk mulighet på toppen av Skjetten!

Skjettentoppen vil bestå av fire bygninger med totalt 64 leiligheter, parkering og to næringslokaler. Næringsdelen danner en base i første etasje, og boligbyggene (hus A, B, C og D) settes i randsonen av basen med et grønt gårdsrom i midten.
Næringslokalene har inngang fra fellestorget på bakkeplan i sørvest. Varelevering til næring er plassert under hus D i nordøstre hjørne. Næringsparkering er plassert i plan 1 ved siden av dagligvareforretningen, med adkomst under hus A.

Beboerparkering er plassert i plan U1 under næringsetasjen med innkjøring under hus A i øst. I U1 finnes også sportsboder til hver leilighet samt felles sykkelparkering.
Boder, sykkelparkering og biloppstilling blir tilgjengelig via innkjøring og inngang i U1 mot øst eller trapp og heis i to av oppgangene i hus A.

I plan 6 i hus A blir det etablert felles takterrasse. Felles takterrasse blir tilgjengelig for alle beboere i sameiet og samtlige boligseksjoner vil dermed få tilgang til heis og trapperom for oppgang til terrassen i plan 6. Denne oppgangen leder også ut til bytoget i vest og til butikk.

Innvendige leiligheter:
• Gulv i tørre rom leveres med 14 mm 3-stavs eikeparkett hvitpigmentert
• Våtrom leveres som standard med keramiske fliser lys grå farge på gulv. Flisformat ca. 30 x 30 cm. Nedsenket område i dusj med mindre flisformat ca. 10 X 10 cm eller 5 x 5 cm
• Vegger i våtrom leveres som standard med lys grå keramiske fliser, samme farge som gulv. Flisformat 60 x 30 cm.
• Ikkebærende vegger i tørre rom leveres med gips som er strimlet, sparklet og malt. Bærende betongvegger leveres sparklet og malt til fullt dekk. Vegger leveres standard med farge bomull og samme farge i alle rom.
• Himlinger i oppholdsrom vil i hovedsak bli utført som malt betonghimling med synlig v-fuge.
• Det leveres innerdører i hvit glatt utførelse med vridere i børstet utførelse
• Våtrom leveres hovedsakelig i form av prefabrikkerte badekabiner

Innredning:
• Det leveres kjøkkeninnredning med innfreste grep med fronter i hvit utførelse.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A203 6.200.000,-6.228.047,-85m279m222
A206 6.200.000,-6.228.047,-85m279m222
A207 6.200.000,-6.228.047,-85m279m222
A503 6.900.000,-6.928.297,-88m283m225
B302 6.300.000,-6.328.297,-88m288m223
B402 6.500.000,-6.528.297,-88m288m224
B502 6.900.000,-6.928.297,-86m286m225
C203 7.700.000,-7.729.077,-98m294m232
C301 7.100.000,-7.127.942,-84m284m233
C403 8.700.000,-8.729.077,-98m294m234

Mer om eiendommen

• Det er avsatt plass for integrert stekeovn, plassert i arbeidsvennlig høyde (i høyskap) i de fleste 3 og 4-roms leiligheter, innfelt koketopp i benkeplate. Det leveres også høyskap for integrert kjøleskap i de fleste 3 og 4-roms leiligheter.
• I standardleveransen for 2 roms leiligheter medfølger garderobeskap med plassmulighet for 1 meter skap per tiltenkt sengeplass. I større leiligheter (3 og 4 -roms) avsettes det plass til skyvedørsgarderobe. Mulig møblering av skap er vist med stiplet strek på tegning. Garderobe følger ikke med som en del av standardleveransen for disse leilighetene.
• Baderomsinnredning leveres med fronter i hvit MDF utførelse. Omfang av innredning som vist på kontrakts tegning. Det leveres ettgreps servantbatteri. Speil over servant. Det leveres standard dusjhjørne i glass med innfellbare dører, ettgreps blandebatteri med termostat og dusjgarnityr. Det leveres fast «takdusj» type Gustavsberg G1 eller tilsvarende på bad i 3 og 4-roms leiligheter. Det leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med strøm, vann og avløp på hovedbad.

Tekniske installasjoner:
• Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligene. Det blir installert aggregater i hver enkelt leilighet.
• Oppvarming på bad og øvrige områder baseres på vannbåren gulvvarme med termostatstyring.

Leiligheter med innvendig bod leveres uten gulvvarme i disse arealene.
• Sameiet vil bli tilknyttet fjernvarmeanlegg til Akershus Energi.
• Det elektriske anlegget utføres som hovedregel som skjult anlegg
• Det leveres 1 stk. utelampe med LED lyskilde og stikk på hver balkong
• Det leveres enkelt takarmatur i bod. På bad leveres det innfelte downlights med LED lyskilde i tak. Bad leveres med dimmer for downlights. Det leveres LED-belysning uten dimmer under overskap på kjøkken. I oppholdsrom leveres det ett stk. enkelt stikk i tak eller på vegg under tak per rom.
• Omfang av stikkontakter tilpasset kravene i aktuell NEK
• Det etableres 3 heiser i hus A og en heis i hvert av husene for B, C og D. (totalt 6 stk.) Heis går fra inngang i gårdsrom til hver boligetasje/ leilighet. En heis i hus A og heis i hus B har direkte adkomst til bytorget utenfor plan 1. To av heisene i hus A går ned til parkeringsanlegget i kjeller.

Skjettentoppen_Balkong_A504

Tilvalg:
• Det er lagt opp til enkelte kostnadsfrie valgmuligheter i prospektet.

- 3 forskjellige flisalternativ inkl. standardtype- Lys grå, Beige og mørk grå
- 2 forskjellige parketter og gulvlister inkl. standardtype (hvitpigmentert og natur)

• Alternativ planløsning med ekstra vaskerom for 3-roms Hus A

- I enkelte leiligheter i prospektet foreligger det en alternativ løsning for disponibelt rom/bod plassert vegg- i vegg med Kjøkkenet. Alternativ planløsning kan bestilles for et tillegg i prisen. Prisen inkluderer: Flislagt gulv med sokkelflis, taklampe, toalett, vask samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

• Øvrige tilvalgsmuligheter:
- Utover de valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger og endringer mot et tillegg i pris.

Totalentreprenøren vil sette en frist for kjøpers tilvalg som er tilpasset fremdriften i byggeprosjektet. Det blir utarbeidet en standard tilvalgsmeny med priser og alternative produkter. Det kan ikke påregnes tilvalg eller endringer etter angitte frister.

Beliggenhet

Skjetten er en småby med omtrent 10 000 innbyggere som ligger vest for Nitelva, med utsikt over den nordlige enden av Øyerndeltaet og Lillestrøm.

Skjetten fikk sitt liv i moderne tid med byggingen av Skjettenbyen, som var et resultat av en stor nordisk arkitektkonkurranse på sekstitallet. Den påfølgende utbyggingen mellom 1969 og 1973 reiste 1050 rekkehus og 750 blokkleiligheter og var et foregangsprosjekt for moderne byggemetoder.

Før den store boligutbyggingen av regionen var Skjetten preget av jordbruk, mens området rundt hadde mest tømmervirksomhet. Særlig i området sør for Skjetten, langs Sagelva som ligger omtrent en kilometer fra Skjettentoppen, lå det på 1800-tallet så mange som tretti sagbruk i tillegg til fem møller. Rett over veien for boligprosjektet Skjettentoppen ligger et av Skedsmos gamle arkitektoniske landemerker, kalt Kasjotten på folkemunne.

Skjettentoppen_D501_Bad_v03

Denne ærverdige murbygningen fra 1862 huset nemlig Stav distriktsfengsel i perioden 1863-1904, før den ble omgjort til pleiehjem frem til 1975, og så hotell. I 2018 ble eiendommen totalrenovert.

Det som i dag gjør Skjetten til et godt sted å bo, er både den gode, lett tilbaketrukne beliggenheten og at byen er en del av den store veksten i hele Romerike-regionen. Her bor du midt i smørøyet om du ønsker å ha rask og enkel tilgang til både storbyliv og hovedflyplass, samtidig som du bor i en hyggelig småby der folk nikker til hverandre når de treffes på gaten.

Fra Skjettentoppen er det like kort avstand til det lokale friluftsbadet som det er til ett av Norges største kjøpesenter. Skole og barnehage ligger i gangavstand, det samme gjør Skjetten stadion og den lokale svømmehallen.

Du har også busstopp for flere ruter så å si utenfor stuedøren, og setter du deg på sykkelen, er Nebbursvollen friluftsbad og Lillestrøm sentrum

under ti minutter unna. Skal du ut og fly eller har lyst på litt storbyliv, ligger E6 mindre enn fem minutter unna med bil og tar deg til Gardermoen
eller Oslo på under en halvtime.

I det store og det hele mangler det ikke på muligheter om du bor på Skjettentoppen, bortsett fra at kanskje balkongen eller takterrassen frister mer...

Tomt

Eiet tomt: kvm.

Parkering

• Parkeringsanlegget vil bestå av ordinære biloppstillingsplasser på fast dekke. 1 stk. parkeringsplass er inkludert i 3 og 4-roms leiligheter. For to-roms leiligheter kjøpes parkeringsplass separat. Det er totalt ca. mellom 70 til 75 parkeringsplasser i det felles parkeringsanlegget i U1. Det blir tilrettelagt for el-billading frem til hver enkelt P-plass på alle plasser i U1. Ladeboks for elbillading medfølger ikke, men kan bestilles ifm.

tilvalg.
• Det leveres 1 stk. sportsbod per bolig. Sportsbod plasseres i felles bodområde i forbindelse med parkeringsanlegget. Boder utføres som nettingboder type «Troax» eller tilsvarende.

Matrikkel

Gnr. 74 bnr. 24 i Lillestrøm kommune

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument.

Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Skjettetoppen_B601_Utsikt_Fra_Kjokkenoi_v3

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer