Skjettentoppen - Topp moderne leiligheter med unik beliggenhet øverst på Skjetten

Skjettentoppen - Topp moderne leiligheter med unik beliggenhet øverst på Skjetten

Nøkkelinfo

 • Pris
  2.600.000 – 13.000.000,–
 • Bruksareal
  35 – 148m2
 • Soverom
  1 – 4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Kort om prosjektet

Skjettentoppen - Topp moderne leiligheter og innflyttningsklare med unik beliggenhet øverst på Skjetten

Høydepunkter

Fantastisk mulighet på toppen av Skjetten!

Tre- og fireroms leiligheter som varierer fra 84 til 98 kvm BRA. Felles for dem alle er gode uteplasser, spektakulær utsikt, og en stor, felles takterrasse med fantastisk utsikt. Flere av de ledige leilighetene har to balkonger, separat vaskerom, og egen garasjeplass med opplegg for elbillader inkludert. (se prisliste)

Leilighetene er klare for innflytting! Angi ønsket overtagelse ved utfylling av kjøpetilbud.

Her vil du få daglivareforretning og apotek i samme bygg.

En tryggere bolighandel
Boliger som selges med dobbeltboligforsikring gir en ekstra økonomisk trygghet for kjøper. Forsikringen kjøpes og betales av selger, men det er kjøper som vil få utbetaling fra forsikringen. Boligene med dobbeltboligforsikring blir derfor mer attraktive i eiendomsmarkedet, og det vil bli tryggere for interessentene å legge inn bud.

Se https://eiendom.soderbergpartners.no/dobbeltboligforsikring

Skjettentoppen består av fire bygninger med totalt 64 leiligheter, parkering og tre næringslokaler. Næringsdelen danner en base i første etasje, og boligbyggene (hus A, B, C og D) settes i randsonen av basen med et grønt gårdsrom i midten. Næringslokalene har inngang fra fellestorget på bakkeplan i sørvest. Varelevering til næring er plassert under hus D i nordøstre hjørne. Næringsparkering er plassert i plan 1 ved siden av dagligvareforretningen, med adkomst under hus A.

Beboerparkering er plassert i plan U1 under næringsetasjen med innkjøring under hus A i øst. I U1 finnes også sportsboder til hver leilighet samt felles sykkelparkering. Boder, sykkelparkering og biloppstilling blir tilgjengelig via innkjøring og inngang i U1 mot øst eller trapp og heis i to av oppgangene i hus A.

I plan 6 i hus A blir det etablert felles takterrasse. Felles takterrasse blir tilgjengelig for alle beboere i sameiet og samtlige boligseksjoner vil dermed få tilgang til heis og trapperom for oppgang til terrassen i plan 6. Denne oppgangen leder også ut til bytoget i vest og til butikk.

Innvendige leiligheter:
• Gulv i tørre rom levert med 14 mm 3-stavs eikeparkett hvitpigmentert

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A207 5.900.000,-5.934.847,-85m279m222
B402 6.500.000,-6.535.337,-88m288m224
C403 8.700.000,-8.736.917,-98m294m234

Mer om eiendommen

• Våtrom leveres som standard med keramiske fliser lys grå farge på gulv. Flisformat ca. 30 x 30 cm. Nedsenket område i dusj med mindre flisformat ca. 10 X 10 cm eller 5 x 5 cm
• Vegger i våtrom levert som standard med lys grå keramiske fliser, samme farge som gulv. Flisformat 60 x 30 cm.
• Ikkebærende vegger i tørre rom leveres med gips som er strimlet, sparklet og malt. Bærende betongvegger leveres sparklet og malt til fullt dekk. Vegger leveres standard med farge bomull og samme farge i alle rom.
• Himlinger i oppholdsrom i hovedsak bli utført som malt betonghimling med synlig v-fuge.
• Det leveres innerdører i hvit glatt utførelse med vridere i børstet utførelse
• Våtrom leveres hovedsakelig i form av prefabrikkerte badekabiner

Innredning:
• Det leveres kjøkkeninnredning med innfreste grep med fronter i hvit utførelse.
• Det er avsatt plass for integrert stekeovn, plassert i arbeidsvennlig høyde (i høyskap) i de fleste 3 og 4-roms leiligheter, innfelt koketopp i benkeplate. Det leveres også høyskap for integrert kjøleskap i de fleste 3 og 4-roms leiligheter.
• I standardleveransen for 2 roms leiligheter medfølger garderobeskap med plassmulighet for 1 meter skap per tiltenkt sengeplass. I større leiligheter (3 og 4 -roms)

avsettes det plass til skyvedørsgarderobe. Mulig møblering av skap er vist med stiplet strek på tegning. Garderobe følger ikke med som en del av standardleveransen for disse leilighetene.
• Baderomsinnredning leveres med fronter i hvit MDF utførelse. Omfang av innredning som vist på kontrakts tegning. Det leveres ettgreps servantbatteri. Speil over servant. Det leveres standard dusjhjørne i glass med innfellbare dører, ettgreps blandebatteri med termostat og dusjgarnityr. Det leveres fast «takdusj» type Gustavsberg G1 eller tilsvarende på bad i 3 og 4-roms leiligheter. Det leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med strøm, vann og avløp på hovedbad.

Tekniske installasjoner:
• Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligene. Det blir installert aggregater i hver enkelt leilighet.

Spiseplass og stue - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402
Dette prosjektet har boligkjøperforsikring

• Oppvarming på bad og øvrige områder baseres på vannbåren gulvvarme med termostatstyring. Leiligheter med innvendig bod leveres uten gulvvarme i disse arealene.
• Sameiet vil bli tilknyttet fjernvarmeanlegg til Akershus Energi.
• Det elektriske anlegget utføres som hovedregel som skjult anlegg
• Det leveres 1 stk. utelampe med LED lyskilde og stikk på hver balkong
• Det leveres enkelt takarmatur i bod. På bad leveres det innfelte downlights med LED lyskilde i tak. Bad leveres med dimmer for downlights. Det leveres LED-belysning uten dimmer under overskap på kjøkken. I oppholdsrom leveres det ett stk. enkelt stikk i tak eller på vegg under tak per rom.
• Omfang av stikkontakter tilpasset kravene i aktuell NEK
• Det etableres 3 heiser i hus A og en heis i hvert av husene for B, C og D. (totalt 6 stk.)

Heis går fra inngang i gårdsrom til hver boligetasje/ leilighet. En heis i hus A og heis i hus B har direkte adkomst til bytorget utenfor plan 1. To av heisene i hus A går ned til parkeringsanlegget i kjeller.

Vedr. areal: Arealet i boligene er ikke kontrolloppmålt av bygningssakkyndig, og er hentet fra arkitektens tegninger. Av den grunn må det forventes avvik på oppgitt areal, og kjøper overtar ansvaret for dette.

Boligene er ferdigstilt og selges etter bestemmelsene i avhendingslova. Ved salg innen 6 mnd etter ferdigstillelse stilles garanti iht bustadoppføringslova § 12, jfr. avhendinglova § 2-11. Det foreligge midlertidig brukstillatelse datert 16.01.2023. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Beliggenhet

Skjetten er en småby med omtrent 10 000 innbyggere som ligger vest for Nitelva, med utsikt over den nordlige enden av Øyerndeltaet og Lillestrøm.

Skjetten fikk sitt liv i moderne tid med byggingen av Skjettenbyen, som var et resultat av en stor nordisk arkitektkonkurranse på sekstitallet. Den påfølgende utbyggingen mellom 1969 og 1973 reiste 1050 rekkehus og 750 blokkleiligheter og var et foregangsprosjekt for moderne byggemetoder.

Skjettentoppen_D501_Bad_v03
Stue - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402

Før den store boligutbyggingen av regionen var Skjetten preget av jordbruk, mens området rundt hadde mest tømmervirksomhet. Særlig i området sør for Skjetten, langs Sagelva som ligger omtrent en kilometer fra Skjettentoppen, lå det på 1800-tallet så mange som tretti sagbruk i tillegg til fem møller. Rett over veien for boligprosjektet Skjettentoppen ligger et av Skedsmos gamle arkitektoniske landemerker, kalt Kasjotten på folkemunne. Denne ærverdige murbygningen fra 1862 huset nemlig Stav distriktsfengsel i perioden 1863-1904, før den ble omgjort til pleiehjem frem til 1975, og så hotell. I 2018 ble eiendommen totalrenovert.

Det som i dag gjør Skjetten til et godt sted å bo, er både den gode, lett tilbaketrukne beliggenheten og at byen er en del av den store veksten i hele Romerike-regionen. Her bor du midt i smørøyet om du ønsker å ha rask og enkel tilgang til både storbyliv og hovedflyplass, samtidig som du bor i en hyggelig småby der folk nikker til hverandre når de treffes på gaten.

Stue - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402
Kjøkken og spiseplass - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402

Fra Skjettentoppen er det like kort avstand til det lokale friluftsbadet som det er til ett av Norges største kjøpesenter. Skole og barnehage ligger i gangavstand, det samme gjør Skjetten stadion og den lokale svømmehallen.

Du har også busstopp for flere ruter så å si utenfor stuedøren, og setter du deg på sykkelen, er Nebbursvollen friluftsbad og Lillestrøm sentrum
under ti minutter unna. Skal du ut og fly eller har lyst på litt storbyliv, ligger E6 mindre enn fem minutter unna med bil og tar deg til Gardermoen
eller Oslo på under en halvtime.

I det store og det hele mangler det ikke på muligheter om du bor på Skjettentoppen, bortsett fra at kanskje balkongen eller takterrassen frister mer...

Parkering

• Parkeringsanlegget vil bestå av ordinære biloppstillingsplasser på fast dekke. Noen leiligheter har garasjeplass inkludert, se prisliste for hvilke dette gjelder. Utbygger har i tillegg noen garasjeplasser for salg, konferer megler. Det er totalt 74 biloppstillingsplasser og 2 MC-plasser i det felles parkeringsanlegget i U1. Det blir tilrettelagt for el-billading frem til hver enkelt P-plass på alle plasser i U1. Det er tilrettelagt for el-billading for alle biloppstillingsplassene i anlegget, ladeboks og abonnement bestilles selv av den enkelte sameier gjennom Aneo.
• Det leveres 1 stk. sportsbod per bolig. Sportsbod plasseres i felles bodområde i forbindelse med parkeringsanlegget. Boder utføres som nettingboder type «Troax» eller tilsvarende.

Kjøkken - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402
Bad - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402
Bad - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402

Matrikkel

Gnr. 74 bnr. 24 i Lillestrøm kommune

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument.

Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Hovedsoverom - Bildet er tatt i vår flotte visningsleilighet B402
Skjettetoppen_B601_Utsikt_Fra_Kjokkenoi_v3

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer