Skogtunet

Skogtunet

Kort om prosjektet

Skogtunet på Kruttverket. Stor endeleilighet 4-roms med to bad, garasje, balkong og hvitevarer. Fantastisk beliggenhet ved marka. Husbank.

Beliggenhet

Skogtunet ligger sentralt til på Kruttverket ved Rotnes i Nittedal. Herfra er det kort vei til det meste du trenger i hverdagen. Rotnes er kommunesenter i Nittedal, og det finnes derfor en mengde tilbud i området: Barne- og ungdomsskole, helsesenter, kulturhus, kjøpesenter, bank, kafeer og legesenter i umiddelbar nærhet. Utvalget av fritidsaktiviteter i Nittedal er omfattende. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning, golfbane, Varingskollen alpinanlegg og treningssenter m.m. Her er det ingen grunn til å engste seg for at det skal være lite å finne på.

Det tar kun 15-20 min med bil fra Kruttverket og inn til Oslo sentrum. Mange som etablerer seg på Kruttverket arbeider i Oslo. Det er derfor godt tilrettelagt for offentlig kommunikasjon. Ekspressbussen tar deg til Grorud på 18 minutter, Sinsenkrysset 26 minutter eller 28 til Carl Berners plass. Kun 8-10 min gange fra Kruttverket ligger også Nittedal togstasjon, 26 minutter senere kan du kan gå av toget på Oslo Sentralbanestasjon.

Oppdragsansvarlig

Nyeboliger AS / Tom Z. Bliksmark

Selger/Utbygger

Romeriksåsen AS

Betegnelse

Gnr. 13 Bnr. 242 og Gnr. 13 Bnr. 242 Snr. 89 og Gnr. 13 Bnr. 242 Snr. 90 i Nittedal kommune

Byggeår

2016

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon er utført i betong fundamentert på grunn for kjeller og trappehus, mens hovedkonstruksjonen over p-kjeller har bæresystem i tre. Byggene oppføres i moduler, med etasjeskiller og leilighetsskiller som del av modulkonstruksjonen.

Innhold

Skogtunet på Kruttverket vil bestå av totalt 88 selveierleiligheter fordelt på 3 bygg.
Prosjektet har vært en ubetinget salgssuksess med allerde over 90% solgte leiligheter! A-bygget er utsolgt!

Prosjektet består av gjennomgående selveierleiligheter med sørvendt eller vestvendt balkong, altså med optimale solforhold!
Velg blant 2, 3 og 4-roms leiligheter i størrelsen 59-85 kvm BRA, de største med sep. wc i tillegg til bad.
Alle leiligheter vil få balkong/terrasse, hvitevarer og garasjeplass inkludert i kjøpesummen!
Det vil selvfølgelig bli heis i bygget, fra garasjeanlegget, og opp i hver enkelt etasje. Alle leiligheter blir gjennomgående, med optimale lys- og solforhold.

Prosjektet er godkjent for lån i Husbanken med inntil 80 % av kjøpesum. Meget gunstige lånebetingelser gir deg som kjøper, svært forutsigbare bokostnader.

Standard

På bad leveres baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende servanttopp, overskap med speil/lys/stikkontakt. Flislagt gulv med standard grå flis 10x10. Standard lys grå flis 30x60 på vegg.
Kjøkkeninnredning leveres av anerkjent nordisk fabrikat, med hvitevarer. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet. Standard kjøkken i hvit utførelse. Det leveres hvitevarepakke bestående av innbygningskomfyr med keramisk koketopp, kjøl/frys som er delvis innebygget, og oppvaskmaskin fra anerkjent produsent i rustfritt stål.
3-stavs eikeparkett, lys hvitpigmentert, på gulv. Malte gipsvegger.

Oppvarming

Oppvarming er basert på varme via varmesentral i kjeller. Det legges vannbåren gulvvarme i bad og radiator i øvrige oppholdsrom.

Parkering / Garasje

1 garasjeplass er inkludert i prisen.

Mer om eiendommen

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om kommunale sandfangkummer
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Oppgjør

Det forutsettes at delinnbetaling av kr 100.000,- innbetales til meglers klientkonto ved kontraktssignering.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Dokumentavgift vil være kr. 91 pr. kvm BRA for den enkelte bolig.

Andre omkostninger:
Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysningsgebyr pr obligasjon kr. 525,-
Attestgebyr kr. 172,-
Oppstartskapital Sameiet kr. 3.000,- (er
ikke endelig fastsatt)
Tilkoblingsavgift Tv/Internett ca. kr. 5.000,-

Private uteplasser med gode solforhold
Balkong i skumring

Planlagt overtagelse

Antatt overtagelse vil være 2. / 3. kvartal 2017. Dette under forutsetning av byggestart 2. / 3. kvartal 2016.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Nå legges det første bygget ut for salg!
Leiligheter med solrike uteplasser.

Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....

De første 32 leilighetene ligger i A-bygget
Leilighetene får en gjennomgående god standard.
Lys stue med god plass til sofa- og spisegruppe
Hvitevarer er inkludert.
Kjøkken fra anerkjent nordisk leverandør
Soverom
Delikat og pent flislagt bad.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer