Smestadtunet

Smestadtunet

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.690.000 – 5.990.000,–
 • Bruksareal
  79 – 139m2
 • Soverom
  3 – 4
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon

Visningstider

 • Mandag 10. aug.
  Kl. 17.00

Meld deg på visning her

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Lene Markegård

Kort om prosjektet

Smestadtunet - Nye og moderne nøkkelferdige familieboliger med hvitevarer inkl og parkering

Adresse

Smestadtunet
2008 Fjerdingby

Matrikkel

Gnr. 96 bnr. 373 i Rælingen kommune

Beliggenhet, adkomst

Går det an å få i både pose og sekk? Ja, hvis du flytter inn i Smestadtunet på Rælingen. Her ligger de trivelige familieboligene på rekke og rad med opp til fire soverom, markterrasser ut mot det grønne og Østmarka utenfor døra. Her er det fritt frem for morgenstemning med bare tær på solvarme tregulv, lange middager i lyse, trivelige rom - og kort vei til byliv og kafeer.

Boligene på Smestadtunet ligger på en tomt som delvis består av naturarealer med synlige knauser. Rett utenfor er det gressplen og en stor markterrasse. Husene blir malt i nyanser av grå antikk og tjærebrun- farge som glir perfekt inn i de grønne omgivelsene. Boligene er som skapt for småbarnsfamilier: moderne innredet med god kvalitet i alle materialer.

Rælingen har en sentral og attraktiv beliggenhet på Nedre Romerike. Nærheten til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen gjør at du har frihet til å jobbe og pendle, selv om du bor i idylliske omgivelser tett på naturen. Her er full barnehagedekning og gode skoler fra første klasse til videregående. Smestad skole ligger få hundremeter fra boligene, samt de to trivelige barnehagene på området. Rælingen er en kommune som investerer i de som bor her, fra noe av det bedre tekniske utstyret på skolene til tilrettelagt omsorg for de eldre.

Om sommeren sykler dere med nistekurven til badeplasser ved Nitelva eller innsjøen Øyeren. Om vinteren er skiløypene lange og mange, og dere kan suse nedover alpinbakken. Marikollen ungdomsskole har gressbane og alle fasiliteter, samt et innbydende familiebad.

Drømmer du om en stilren bolig med litt mer armslag enn det du får i en byleilighet? Har du lyst på et liv der turutstyret ofte blir brukt og det er kort vei til alle aktiviteter? Velkommen til trygge omgivelser på Smestadtunet, der naboen sannsynligvis er akkurat som deg.

Standard

Boligene inneholder åpen stue og kjøkkenløsning med bad i hver etasje og leveres nøkkelferdige med hvitevarer og sentralstøvsuger. Det blir lekre bad med fliser i lyse toner på vegger og gulv.

Mer om eiendommen

Innredningen har nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Det blir downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk med andre ord.

Alle boligene leveres med følgende kvaliteter:
• Hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett
• Tidsriktig kjøkken med hvitevarer inkludert
• Delikate flislagte baderom
• Flislagt gang med garderobe
• Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning
• Utgang til privat og trivelig uteplass
• Sentralstøvsuger - for et bedre inneklima
• Garasje i bolig eller parkering i p-anlegg - her står bilen tørt og trygt!

Boligene leveres med gjennomgående god standard men det vil i en tidsbestemt periode være mulig å bestille definerte stilpakker som tilvalg i tillegg til ordinære tilvalg. Stilpakkene vil omhandle leveranse av kjøkken, gulv, innvendige dører og farge på vegger.

Oppvarming

Det leveres luft til vann varmepumpe(innklimasentral). Boligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme i plan 1 og radiatorer/konvektorer i plan 2. På bad og flislagte rom leveres vannbåren varme.

Parkering

Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Det medfølger 1 garasjeplass til alle boliger. Evt. ekstra plasser kan kjøpes iht. prisliste.

Prisantydning

3 690 000,- - 5 990 000,- (Fast pris)

Oppgjør

100.000,- kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.
Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Antatt overtagelse er 4. kvartal 2021. Dette under forutsetning av byggestart 1. kvartal 2021.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim.

Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler Nybygg / Prosjektleder

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer