Tennisveien 23 B

Tennisveien 23 B

Nøkkelinfo

  • Pris
    12.000.000 – 23.000.000,–
  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Eierseksjon

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Kort om prosjektet

9 eksklusive leiligheter tegnet av R21. Høy standard, flott hageanlegg, heis, peis uteplass og garasje. 6 solgt!

Høydepunkter

- 9 eksklusive leiligheter tegnet av R21 arkitekter
- Fritt beliggende på Slemdal på det høyeste punktet i Tennisveien
- Størrelser fra 131 - 159 m², alle leiligheter over ett plan med heisadkomst
- Fin utsikt mot Holmenkollen og byen
- Private terrasser på tak eller mark
- Høy standard og god kvalitet
- Egen inngang fra bakkeplan i tillegg til heisadkomst
- Peis
- Vannbåren bergvarme
- God garasjekapasitet, 2 plasser til hver leilighet inkludert
- Store sportsboder på 10 m²
- Tilvalgsmuligheter, tilpass etter eget ønske

Kort om Tennisveien 23 B

Tennisveien 23 B ligger på det høyeste punktet i Tennisveien med flott utsikt til Holmenkollen i vest og Oslo sentrum i øst. Gode solforhold og nærhet til blant annet T-bane, Hemingbanen, skoler, barnehager gjør beliggenheten sjeldent god. Prosjektet har et nøye gjennomtenkt konsept, der bygningsarkitekturen henger nøye sammen med landskaps- og interiørarkitekturen. Du vil legge merke til store vindusflater, spesielt gode planløsninger, eksteriørdetaljer i sedertre, samt et generelt eksklusivt materialvalg.

Det er lagt vekt på gode utearealer som sikrer behovet for privatlivets fred, men samtidig fremstår i en helhet. Sammen med praktiske finesser gjør dette hverdagen din enkel og behagelig, uansett alder. Eksempelvis nevnes heis, vannbåren bergvarme, samt nøkkelfrie leiligheter og boder. Selve leilighetene har takhøyder opp til 2,6 m og er utformet med gode lys- og utsiktsforhold.

Klassiske kvaliteter

Prosjektet består av 9 leiligheter, hvor 3 ligger i eiendommens opprinnelige bygg. De øvrige 6 er fordelt mellom to mindre nybygg. Samtlige leiligheter strekker seg over hele etasjeplan, hvilket gir sjeldent gode planløsninger og lysforhold samt egne innganger fra mark (i tillegg til direkte fra garasjen).

Utformingen av nybyggene er gjort med henblikk på å skape en harmoni mellom nytt og gammelt, men likevel slik at den gamle bygningen har ivaretatt fordums storhet og nybyggene et moderne uttrykk. Likheten ligger i pussede fasader og relativt likt volum. Forskjellene følger byggeåret; større vinduer, flatt tak og et strammere eksteriørt uttrykk for nybyggene, og mer takhøyde og klassisk uttryk for leilighetene i den oprinnelige bygningen.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
B1 15.200.000,-15.290.922,-143m2140m231
H1 22.000.000,-22.102.622,-156m2156m231
H2 23.000.000,-23.104.572,-159m2159m232

Mer om eiendommen

Opp til deg hva du liker!.

Leilighetene er organisert i to soner, med en oppholdsdel og en soveromsdel. Det er store oppholdsrom med lys og utsyn til tre sider slik at man får følelsen av en enebolig. Her ligger kjøkken, spisestue og stue i forskjellige soner innenfor det romslige oppholdsrommet.

Standard

Du kan føle deg trygg på valgene som er lagt til grunn i prosjektet er av høy standard: Grunnstrukturer som varmekonsept, parkeingsanlegg, ventilasjon, og konstruksjon forøvrig er i svært god kvalitet. Valgene som er gjort på interiørsiden er også gode, med lekre gulv, kjøkken- og baderomsinnredning, god kvalitet på dører og øvrige byggematerialer.

Kjøkkenet er plassert med umiddelbar tilgang til stuen, spisestuen og uteplassen, slik at det er enkelt å bruke av flere. Det skal være rom for alle anledninger. Kjøkkenet frir til resten av rommene, de fleste av leilighetene har en øy som fremstår som et flott møbel belagt med heldekkende komposittlaminat.

Baderommene er utformet med en nøytral og stilren fargepalett, og flisalgt i varme gråtoner. Takmontert dusj fra Tapwell, og for øvrig innredning som står i stil med fliser og øvrig innredning.

Hovedsoverommet er plassert skjermet fra entré og oppholdsrom, og har flere innganger. Det er todelt rom, der den ene delen gir hovedrollen til en stor seng for ro og avslapping, mens den andre delen har en romslig plass for garderobe og direkte adkomst til et privat baderom. Alle soverommene er lyse, med den samme dør- og vindusinnrammingen som i resten av leiligheten. Det vil være mulig å tilpasse bad- og soveromsplanene til å inkludere walk-in, samt endre størrelser og inndeling.

Alle rom utenom bad og wc leveres med 1-stavs eikeparkett matt lakkert i 18 cm bredde. På baderom og wc legges porselensfliser av typen One Gesso fra Cæsar i format 60x60 cm. Minos Day fra Grespor i format 60x60 cm format på gulv og vegger. I dusjene legges elegante sluk fra Unidrain.

Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme foruten bad som vil ha elektriske varmekabler for å sikre en ekstra høy komfortvarme.

Hus B sett fra øst.

Det installeres målere for forbruk knyttet til oppvarming og forbruksvann, slik at man kun betaler for reelt forbruk.

For hver leilighet leveres innebygget, ensidig innmurt peisinnsats for vedfyring. Peisen er lokalisert godt synlig i stuen, og vil bli levert med en praktisk nisje for vedkubber, Mulighet til for å oppgradere til gasspeis som tilvalg om ønskelig.

Hver enkelt leilighet får hver sin store bod på ca. 10 kvm, tørt og pent opparbeidet og med innendørs adkomst. Det legges opp til en felles smørebod.

Lanskapsplan

Uteområdene har fått mye fokus, og er prosjektert i samarbeid med landskapsarkitekt. Det er utarbeidet en detaljert utomhus- og beplantningsplan, slik at hele prosjektet får en helhetlig preg ved ferdigstillelse.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader er stipulert til å utgjøre ca. 25,- pr kvm. I tillegg kommer a konto innbetaling for varme og varmtvann på ca. 5,- til 10,- pr kvm.

Parkering

Det etableres en underjordisk parkeringskjeller, som får direkte adkomst til husene. Trinnfri adkomst herfra til hageleilighetene, og heis direkte inn i leilighetene i 2. og 3.etasje i nybygggene samt toppetasjen i det opprinnelige bygget. Det medfølger 2 plasser pr leilighet og det er mulighet for å kjøpe ekstra parkeringsplass. Det vil avsettes plasser for gjesteparkering.

Oppvarming

Prosjektet leveres med et felles bergvarmeanlegg med varmepumpe. Det bores fire varmebrønner med 160 meter aktiv dybde per hull som forsyner samtlige ni enheter
i prosjektet. Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme foruten bad som vil ha elektriske varmekabler for å sikre en ekstra høy komfortvarme.

Utsikt mot Holmenkollen i vest og byen i øst.

Betalingsbetingelser

10% av kjøpesummen innbetales ved kontraktsunderskrift. Restoppgjør og omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Stue H2.
Kjøkken H2.
Stue H3.
Utomhusplan.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer