Fire flotte halvpart tomannsboliger under oppføring i grønne omgivelser på Finnkollen, Eidsvoll

Fire flotte halvpart tomannsboliger under oppføring i grønne omgivelser på Finnkollen, Eidsvoll

Nøkkelinfo

  • Boligtype
    Tomannsbolig
  • Eierform
    Eierseksjon

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Kort om prosjektet

Fire flotte halvpart tomannsboliger under oppføring i grønne omgivelser på Finnkollen, Eidsvoll | Allerede 1 solgt!

Høydepunkter

I Gamle Gullverksvegen bygges nå fire flotte halvpart tomannsboliger i naturskjønne og grønne omgivelser på Finnkollen, Eidsvoll.

Boligene kommer i to ulike størrelser på henholdsvis på 184 kvm og 128 kvm.

Alle boligene får en gjennomgående god standard og byr blant annet på følgende kvaliteter:
- Privat takterrasse
- Flott utsikt
- Kjøkken fra den anerkjente leverandøren Aubo med hvitevarer fra Electrolux
- Lekre flislagte bad med baderomsinnredning fra Aubo
- Enstavs eikeparkett
- Downlights i kjøkken/stue og bad (se spesifikasjon i leveransebeskrivelse)
- Peisovn i stue
- Flotte turløyper som starter allerede på tomtegrensen

Se leveransebeskrivelse og romskjema vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eidsvoll er en jord- og skogbrukskommune, ligger på Øvre Romerike, helt nord i Viken (Akershus). Kommunen grenser i nord til Østre Toten og Stange, i øst til Nord-Odal og Nes, i sør til Ullensaker og i vest til Nannestad og Hurdal. Kommunen ligger også svært sentralt plassert, midt mellom Oslo - Gjøvik - Hamar - Kongsvinger, og bare 15 km fra den hovedflyplassen på Gardermoen.

Området har opplevd stor vekst i forbindelse med hovedflyplassen på Gardemoen. Nå merkes ytterligere tilstrømming av nye tilflyttere.

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et rolig og barnevennlig område nær Sundet i Eidsvoll kommune. Det er kort vei til sentrum hvor man finner bl.a. skole, barnehage, offentlig transport og ulike servicetilbud.

I Sundet finnes mangeartede butikker, vinmonopol, apotek, cafeer ect, samt idrettshall, idrettsanlegg, treningssenter, bibliotek, alle skoletrinn og barnehager. Til Råholt er det ca 15 min med bil, hvor det finnes bl.a. badeland, bank, cafeer og et nyåpnet kjøpesenter.

Finnkollen:
Lysløype på 2,6 km. Kjøres skispor på vinterstid.
BMX bane.
Kunstgressbane.
Gapahuk med bålplass.
Hinderløype i skogen.
Akebakke med belysning.
Lekestativ med sklie og huske, balansebom og klatrestativ.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne ned
1A 6.950.000,-6.966.962,-184m2137m24
1B 6.950.000,-6.966.962,-184m2137m24
2B 5.950.000,-5.966.962,-128m2118m24

Mer om eiendommen

Mange fine turstier med utgangspunkt i Finnkollen. Man kan gå Finnkolleden, eller inn i Hestdalen og langs Fløyta, samt opp til Tynsåktoppen og Werglandsutsikten.
Finnkollen IL arrangerer julegrantenning, øving til 17-mai tog med boller og brus til barna, skirenn og mange andre hyggelige aktiviteter for hele familien.

Tynsåktoppen:
Fint turmål for hele familien. Turen går på sti opp til en gapahuk etter ca 0,7 km, hvor det er utsikt over Eidsvoll. Videre kan man gå videre på Finnkollrunden til Gullverkutsikten. Hele turen er en rundtur på ca. 4 km.

Bokkedalen:
Fin familietur i lett turterreng, som har gapahuken i Bokkedalen som mål for turen. Der kan man grille, se på fuglelivet og ofte står kaffekjelen på bålet.

Transport:
Sykkelvei fra Finnbråtavegen og til Eidsvoll sentrum, Eidsvoll togstasjon, samt til Vilberg barneskole, Vilberg ungdomsskole og Eidsvoll videregående. Dette gir også en trygg skolevei til barneskolen.

12 min å sykle til Eidsvoll stasjon, 50 minutter å gå (3.9 km)

Buss:
Ca. 12 min å gå til bussholdeplass fra Finnbråtavegen. Derfra går det to rutebusser, 121 og 442. Det tar 7 minutter med buss til Eidsvoll togstasjon.

Tog:
Det går både InterCity tog og regionaltog fra Eidsvoll, både nordover og sørover.

Tre tog i timen, fire tog i rushtimene, sørover. Ett tog i timen nordover.

Eidsvoll - OSL 11 min
Eidsvoll - Oslo s 36 min
Eidsvoll - Hamar 39 min

Innhold

Hus 1A og 1B
Underetasje:
- Garasje
- Bod / Sluse
- Vaskerom
- Entré / Trapperom

1. etasje:
- Gang / Trapp
- Tre soverom
- Tv-stue
- Bad
- Teknisk rom

2. etasje:
- Stue
- Kjøkken
- Separat toalett
- Kontor

Husene har takterrasse med adkomst via trapp fra balkongen i 2. etasje.

Hus 2A og 2B:
1. etasje:
- Entré
- Stue
- Kjøkken
- Bad / Vaskerom

2. etasje:
- Fire soverom
- Bad

Huset har takterrasse med adkomst via trapp fra balkongen i 2. etasje.

Bildet er ment som en illustrasjon og avvik vil forekomme
Bildet er ment som en illustrasjon og avvik vil forekomme

Byggemåte

Tomannsboliger med sokkel i mur og trebindingsverk med flat takkonstruksjon med takterrasser. Støpt såle. Yttervegger med panelkledning, etasjeskiller i tre og folierte tak. Nybygg etter TEK 17 som innebærer meget god isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir en unik energieffektiv bolig med sunt og godt inneklima.

Tomt

Fellestomt Hus 1 A og B: ca. 2079,3 kvm
Fellestomt Hus 2 A og B: ca. 1769,9 kvm

Sameiet

Boligen blir en del av et sameie bestående av 4 seksjoner, utkast til vedtekter er enda ikke utarbeidet.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jfr. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på kr. 100.000 kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto etter avtaleinngåelse og at utbygger har stilt garanti iht §12 i Bustadoppføringslova. Skriftlig dokumentasjon på finansiering må fremlegges av kjøper.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold.

Bildet er ment som en illustrasjon og avvik vil forekomme
Bildet er ment som en illustrasjon og avvik vil forekomme

Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Matrikkel

Gnr. 18 bnr. 155 i Eidsvoll kommune

Andel fellesgjeld

Ingen.

Hvitvaskingsloven

Megler er rapporteringspliktig etter Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, "hvitvaskingsloven". Megler er derfor forpliktet til å gjennomføre kundetiltak for både oppdragsgiver og kjøper, som blant annet innebærer plikt til å gjøre tiltak for å få bekreftet identiteten til kjøper og eventuelle "reelle rettighetshavere".

Bildet er ment som en illustrasjon og avvik vil forekomme

Normalt skjer bekreftelse av en persons identitet ved fremvisning av gyldig legitimasjonsdokument (ved personlig fremmøte), ved bruk av BankID, eller ved fremleggelse av en bekreftet kopi av et legitimasjonsdokument. Dersom kjøper er en juridisk person (AS, ANS, eller øvrige selskapsformer) må det foretas "egnede tiltak" for å kartlegge "reelle rettighetshavere" av kjøper.
Kjøper er forpliktet til å bidra til gjennomføring av de kundetiltak som initieres av Sem & Johnsen.

Dersom kjøper ikke bidrar til at Sem & Johnsen får gjennomført tilfredsstillende kundetiltak, kan ikke Sem & Johnsen gjennomføre transaksjonen, jfr. hvitvaskingsloven § 21. Manglende bidrag til gjennomføring av tilfredsstillende kundetiltak er å betrakte som mislighold av avtalen med selger. Etter 30 dager anses misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer