Tomannsbolig Nordlia

Tomannsbolig Nordlia

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.600.000 – 6.700.000,–
 • Bruksareal
  159 – 159m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Kort om prosjektet

Tomannsbolig Nordlia

Høydepunkter

- Lyse, tiltalende boliger- nøkkelferdig med moderne standard.
- Gode planløsninger, barnevennlig og rolig beliggenhet
- Mulighet for tilvalg og endringer.
- Gode solforhold fra morgen til kveld.
- Garasje med port med portåpner
- To flislagte bad, vaskerom og stort kjøkken
- Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer.

Beliggenhet

Kjedet enebolig med garasje og hagedel beliggende på en svakt skrånende tomt med skogen som nærmeste nabo. Stille, solrikt og barnevennlig på Garderåsen i Fet kommune, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. På området er det blant annet fotballbane, ballbinge, lekeplass, badevann, skiløyper, golfbane og treningssenter.

Eiendommen sokner og har gangavstand til Garderåsen barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Østersund ungdomsskole. Kommunen har en aktiv kulturskole som tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst. I Fet finnes det totalt 14 barnehager. Kommunen har også et godt bibliotek med et trivelig miljø.

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til et aktivt friluftsliv. Boligen ligger i nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen kultur og idrett.

God offentlig kommunikasjon med buss i kort gangavstand fra boligene. Det er meget gode pendlermuligheter fra Fet togstasjon med hyppige avganger til Oslo som tar ca. 20 minutter.

Ny 4-felts vei mellom Lillestrøm og avkjøringen opp til Garderåsen gir god trafikkavvikling for området.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema1000 og Coop Extra i Fetsund. Fetsund sentrum har for øvrig et variert servicetilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Lillestrøm sentrum som innehar et godt og variert utvalg av butikker, shoppingsenter, post, bank, apotek, mote, vinmonopol, helsetilbud, cafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus etc.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
H103 6.600.000,-6.651.222,-159m2151m241
H104 6.700.000,-6.751.222,-159m2151m241

Mer om eiendommen

Strømmen storsenter med over 200 butikker, samt Lørenskog og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil.

Tidsavstander i bil: Fetsund ca. 3 min, Lillestrøm ca. 8 min, Strømmen ca. 11 min, Oslo ca. 22 min, Gardermoen ca. 30 min.

Faste løpende kostnader

Stipulerte årlige kommunale avgifter er kr 9.500,- inkludert vann/avløp, renovasjon og feieavgift. I tillegg er det stipulert fellesutgift på kr 500,- per mnd. Inklusive snørydding og forsikring. (basert på erfaringstall).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 76m2 som omfattes av gang/trappeløp, romslig bad/wc, stort soverom, stor stue med kjøkken med spiseplass og dør ut til veranda på 5,9m2

sekundærrom utgjør 3,7m2 som omfattes av bod/garderobe

U. etg: primærrom utgjør 76m2 som omfattes av trappegang/gang, tre gode soverom, stue/oppholdsrom, bad/wc, vaskerom

Utvendig sportsbod ved inngangspartiet på 5,7m2 og garasje med port med portåpner for en bil. Biloppstillingsplasser.

Byggemåte

Moderne eneboliger i kjede oppført etter TEK17 med siste tekniske løsninger. Meget energieffektive boliger med smarte planløsninger som gir god utnyttelse av arealene. Oppført i bindingsverk med utvendig liggende panel. Saltak i tre tekket med takstein. Tre i etasjeskiller. Frittstående garasje med automatisk port med fjernkontroll. Biloppstillingsplasser på sameiets grunn.

Bebyggelse

Inngangsparti:
Romslig gang/trappegang med god plass til garderobe. Parkettgulv. Vegger i malt gips. Lister og gerikter er flate med rett kant og hvitmalt.

-Fasade med hus 1 nærmest-
-Oversikt fra innkjøring - fellesareal og garasjer-

Synlige stifter. Hvite takplater.
Bod/garderoberom med parkettgulv, malte gipsplater og hvite takplater.

To store flislagt bad med dusjarmatur og 90x90 glassdører, veggmontert wc fra Grohe. Baderomsinnredning i hvit høyglans i 60/90 cm bredde med skuffer og heldekkende servant fra Viking Bad. Varmekabel i gulv.

Vaskerom i underetasje med fliser og varmekabel på gulv, malte gipsplater på vegg, hvite takplater. Lister og gerikter er flate med rett kant og hvitmalt. Synlige stifter. 200 liters varmtvannsbereder med ekspansjonskar, veggmontert utslagsvask i stål, opplegg for vaskemaskin.

Stue/kjøkken:
Meget romslig stue med store glassflater og verandadør ut til en veranda på 5,9m2 - peisovn med glassdør og dobbelmantlet stålrørspipe. Parkettgulv i lys, børstet eik, overflater i gips som er sparklet og malt og hvite takplater.

Lister og gerikter i hvitmalt flat utførelse. Synlige stifter.

Stue i underetasjen med store vindusflater og dobble glassdører ut til terrasse og hage.

Kjøkkeninnredning fra HTH i hvit glatt utførelse og laminat benkeplate. Hvitevarer er integrert og følger med i leveransen. Hvitevarer fra Simens/Boch/Wirpool av god kvalitet. Komiskap med kjøl/frys, oppvaskmaskin med vannsensor og komfyr og platetopp i induskjon. Ventilatorvifte. Grohe blandebatteri.

3/4 romslige soverom med parkettgulv, malte gipsplater på vegg og hvite takplater. Lister og gerikter er flate med rett kant og hvitmalt. Synlige stifter.

Sportsbod ved inngangspartiet med støpt gulv og sponplater på vegg. Umalt. Lys og stikk i bod. Utelys og frostsikker utekran.

Garasje med stålport med automatisk åpner og fjernkontroll.

Se forøvrig leveransebeskrivelse og valgmuligheter innenfor standardleveranse og med standard tilvalg.

Tomt

Felles eiet tomt med adkomstvei og biloppstillingsplasser i tilknytning til garasjene. Adkomstveie og parkeringsareal leveres asfaltert. Det blir ekslusive uteareal for hver bolig med gruset gangareal og hagedel som blir levert grovplanert med stedlige masser/jord.

-Fasade - inngangsparti-
-Interiørbilde - illustrasjon avvik forekommer-

Parkering

Garasjeplassen og parkeringsplassen blir i seksjoneringen lagt som tilleggsdel bygning til seksjonen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i begge bad og i vaskerom, panelovener i oppholdsrom og peisovn i stue med glassdør (Curve 100 med stålrørspipe).

Sameiet

Boligene blir et sameie med 4 enheter og reguleres av enkle vedlagte vedtekter.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

-Interiørbilde - illustrasjon avvik forekommer-
-Plantegning hovedetasje-

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper ikke kan tegne Boligkjøperforsikring siden dette er nye boliger som selges etter B.u oppf.l

Betalingsbetingelser

Kr. 100 000,- betales ved kontraktsinngåelse. Rest kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

-Plantegning - underetasje-
-Situasjonsplan-
Utkast hus 1 og 3

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer