Tomannsbolig Vardeveien 56

Tomannsbolig Vardeveien 56

Nøkkelinfo

 • Pris
  12.900.000 – 12.900.000,–
 • Bruksareal
  227 – 227m2
 • Soverom
  4
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Utvikler

Bien Eiendom AS

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kort om prosjektet

EKEBERG - 1 SOLGT - Ny tomannsbolig/enebolig i rekke - Moderne bygg. Store vindusflater og terrasser. Gode planløsn.

Høydepunkter

- Nytt boligprosjekt på Ekeberg. To store familieboliger i attraktivt strøk
- Stor entré med god plass til garderobe
- 227 m² BRA
- 3 bad. Ett med badekar og ett med dobbelvask
- Gode planløsninger
- Mulighet for 4 soverom
- Skjermet kjøkken med åpen løsning mot stue
- Kjøkkeninnredning fra Mobalpa eller Sigdal etter kundens valg
- Rikelig med lagringsplass. Stort lagringsloft
- Kjeller med god plass og store muligheter
- Beliggende på høydedrag med gode solforhold. Sørvestvendte uteplasser
- Terrasse både i boligens hovedplan og 2. etasje
- Bruksvennlig hage med adkomst fra terrasse
- 2 biloppstillingsplasser til hver bolig i forkant av husene
- Ventilasjonsanlegg med balansert varmegjenvinning
- Boligene leveres innflytningsklare etter TEK10
- Mulighet for tilpasning gjennom tilvalg

FORVENTET FERDIGSTILLELSE 4. KVARTAL 2019

Utbygger: Bien Eiendom AS

Kort om Vardeveien 56 A + B

Vardeveien 56 er et nytt prosjekt med to enheter i form av en tomannsbolig/kjedet enebolig på populære Ekeberg i Oslo. Boligene vil få store vindusflater og gode planløsninger med mulighet for 4 soverom. Gode materialvalg, mulighet for vannbåren gulvvarme som tilvalg. Boligene fremstår som attraktive med gode lys- og solforhold. De vil få en romslig og god hovedetasje med stor stue i tilknytning til kjøkken med spiseplass.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
1 12.900.000,-13.003.722,-227m24

Mer om eiendommen

Det leveres kjøkkeninnredning fra Mobalpa eller Sigdal med en kostnadsramme på totalt kr. 150.000,-. Hovedetasjen bringer deg ut til terrasse med videre adkomst til hagen. For å skape en riktig god atmosfære installeres det også peis i hovedetasjen. I boligens andre etasje er det mulighet for 4 soverom grunnet stort areal og god planløsning. Med 3 baderom totalt, ett med badekar, gjør dette boligen til en attraktiv familiebolig som har alt. Kjelleren har mye god lagringsplass med muligheter for utvikling.

Utbygger av prosjektet er Bien Eiendom AS som har gjennomført en rekke vellykkede prosjekter i bydel Nordstrand gjennom mange år.

Boligene har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert og meget populært boligområde på Ekeberg. Tomten er svakt skrånende mot sørvest, noe som gir meget gode solforhold. Det er lagt stor vekt på arealeffektive og funksjonelle planløsninger. Området har nærhet til skoler i alle trinn, samt barnehager, offentlig kommunikasjon, kjøpesenter, ballbaner, idrettsanlegg og et rikt servicetilbud i Oslo sentrum.

Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna.

Det er også kort vei fra boligen til fasjonable Ekebergrestauranten, med fantastisk utsikt over fjorden og byen med Operahuset.

Brannfjell ved Ekebergsletta er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ved flotte Sørenga sjøbad kan solfylte sommerdager nytes. Her er det et åpent basseng, stort sjøbad og et eget barnebasseng. Det er for øvrig kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya.

Innhold

Hus A
Underetasje: 3 boder, teknisk rom og bad/vaskerom.
1. etasje: Stue med åpen løsning mot spisestue og kjøkken, entré og wc.

V65-001-hage-r2
V65-009-terr1etg-r2

2. etasje: Stue, hovedsoverom med eget walk-in-closet og bad, 2 soverom og bad.

Hus B
Underetasje: 2 boder, teknisk rom, bad og vaskerom.
1. etasje: Stue med åpen løsning mot spisestue og kjøkken, entré og wc.
2. etasje: Stue, hovedsoverom med eget walk-in-closet og bad, 3 soverom og bad.

Standard

Kjøkkeninnredning leveres fra Mobalpa eller Sigdal etter kundens valg. Det utarbeides en egen kjøkkentegning og beskrivelse i samarbeid med kjøper. Hovedkjøkken leveres med en kostnadsramme på totalt kr 150.000,- veiledende pris inkl. mva og montering. Hvitevarer kan inngå i dette.

Sanitærutstyr leveres ihht spesifikasjon fra rørlegger. Som baderomsinnredning leveres Vikingbad MIE 120 dobbelvask og MIE 60 enkeltvask med speil og lys ihht.

tegning. Blandebatterier fra Oras og waterguard. Dusjvegger i baderom vil være i glass fra Vikingbad og toaletter med innebygd sisterne fra Gustavsberg eller tilsvarende. Utvendige vil det bli montert frostikker utekran med kaldtvann

Det leveres ferdig lagt parkett i alle tørre rom bortsett fra entré, av typen 1- stavs eik Antium. Gulvfliser fra Bergersen Flis for inntil kr. 200 pr. m². Ved valg av store fliser vil det komme et tillegg for ekstra arbeid. I boder i kjeller leveres parkett. Det leveres varmekabler i alle rom i kjeller, samt i entre / hall og wc i 1. etasje. Og begge bad i 2. etasje.

Se leveransebeskrivelse som vedlegg i komplett salgsoppgave.

Tomt

Fellestomt: 1050 m².

Den felles eide tomten på 1050 m² inndeles i fellesarealer og egne områder for hver seksjon som disponeres med eksklusiv bruksrett for hver enkelt sameier. Adkomstvei, gårdsplass, snuplass samt areal for søppelcontainere og postkasser skal være fellesareal. De øvrige deler av tomten er inndelt i eksklusive bruksområder for den enkelte seksjon.

V65-009-terr2etg-r2
V65-004-stue1-allrom-r2

Parkering

Seksjon 1 og 2 disponerer 2 parkeringsplasser hver i forkant av boligen, ved innkjøring. Se vedlagte situasjonsplan i komplett salgsoppgave.

Oppvarming

Boligene vil i hovedsak varmes opp via elektrisitet. Det leveres varmekabelanlegg i alle flislagte rom samt i hele kjelleretasjen i henhold til romskjema. Det vil også leveres 4 panelovner i tillegg til peisovn.

Som tilvalg og ekstra kostnad kan det leveres vannbåren varme med eller uten energibrønn. Gjelder bare dersom byggearbeidene ikke har kommet for langt.

V65-004-stue2-allrom-r3
V65-004-stue3-allrom-r3

Sameiet

Sameiet er ikke stiftet enda, men det vil bli sendt seksjoneringsbægjering til Plan- og bygningsetaten.

Boligene vil bli en del av Sameiet Vardeveien 56 . Sameiet består av 2 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtektene som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Lovgivning / Garantier

Kjøpet følger Bustadsoppføringslova frem til midlertidig brukstillatelse er gitt, hvor selger bl.a. plikter å stille en garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon til kjøper, jfr. bufl.

§ 12. Garantien gjelder for selgers plikt til oppfyllelse av kjøpekontrakten og vil utstedes når det er gitt igangsettingstillatelse, tilstrekkelig antall boliger er solgt og byggelånet er åpnet. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova.

Bankgarantien er på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper. Dette i henhold til bustadoppføringslova § 12. Garantien skal stilles senest 10 dager etter at alle selgers forbehold er løftet.

Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger.

V65-005-kj-allrom-r3
V65-006-stue2-etg-r2
Situasjonsplan

For øvrig gjelder Lov om eierseksjon for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligene vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt som er vedlegg til salgsoppgaven. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at delinnbetaling (forskudd) på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet, samt at skriftlig dokumentasjon på finansiering skal fremlegges av kjøper. Beløpet er en sikkerhetsstillelse fra kjøper overfor selger for gjennomføring av oppgjøret og for dekking av ethvert eventuelt tap (forsinkelsesrenter og/eller erstatning) selger måtte lide dersom kjøper ikke oppfyller denne avtalen korrekt. Selger er derfor berettiget til å kreve ethvert tap kjøpers kontraktsbrudd har medført dekket av forskuddet. Kjøper forplikter seg ved denne avtalen til ikke å kreve beløpet tilbakeført til egen konto. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stillet garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper.

Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for forskuddet. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Eventuelle tilvalg vil faktureres direkte fra entreprenør. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen med en ukes skriftlig varsel.

Alle innbetalinger skal skje til meglers klientkonto og merkes med adresse og oppdragsnummer. Kjøpesummen regnes ikke som betalt med befriende virkning for kjøperen før den er godskrevet (valutert) meglerens klientkonto. Denne dato er utgangspunkt for renteberegning mellom partene.

For den del av kjøpesummen som ikke måtte være betalt til megleren i rett tid, betaler kjøperen forsinkelsesrente etter forsinkelsesrenteloven til selgeren. Denne bestemmelse gir dog ikke kjøperen rett til å forlenge betalingsfristen ut over de frister som er avtalt. Ved vesentlig forsinket betaling vil selgeren også kunne stanse arbeidet og/eller heve kontrakten.

Den del av kjøpesummen som forfaller til betaling ved kontraktsinngåelsen vil bli innsatt på meglerens klientkonto.

Beløpet kan bare utbetales til selgeren før overtagelse dersom tilfredsstillende selvskyldnergaranti, utstedt til kjøperen iht. bufl. § 47, foreligger. Dersom selvskyldnergaranti ikke fremlegges, vil oppgjør med selgeren først finne sted etter kjøperens overtagelse av seksjonen og skjøte er tinglyst med hjemmelsoverføring til kjøperen.

Dersom kjøperen ønsker å påberope seg mangler ved overtakelse eller noe av beløpet på annen måte er omtvistet ved overtakelse, kan ikke selgeren holde tilbake nøkler eller nekte å overlevere seksjonen, dersom kjøperen deponerer på meglerens klientkonto. Megleren skal kunne foreta utbetalinger fra kontoen i samsvar med rettskraftig dom eller annen avgjørelse som har virkning som rettskraftig dom.

Selgeren kan også kreve at beløpet utbetales fra megler dersom selgeren dokumenterer at arbeidene det deponerte beløpet er relatert til er utført, og kjøperen ikke lojalt medvirker til å få beløpet frigjort.

Dersom partene er uenige om størrelsen på eventuelt beløp som skal deponeres og/eller tilbakeholdes, kan partene avtale å engasjere en uavhengig takstmann eller lignende til å vurdere beløpets størrelse. Dersom konklusjonen til den engasjerte er rimelig i samsvar med det enten kjøperen eller selgeren har gjort gjeldende som et riktig beløp, skal den annen part dekke kostnadene til den engasjerte.

Selgeren tar forbehold om å heve avtalen som følge av manglende betaling også etter overtakelse eller etter at skjøte er gitt forbrukeren, jfr. Bufl. § 57 andre ledd.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har 29 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 3000 omsetninger og har i løpet av de ti siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer