TRONDRUDMARKA - Hovedoppdrag

TRONDRUDMARKA - Hovedoppdrag

Nøkkelinfo

  • Pris
    1.500.000 – 3.100.000,–
  • Boligtype
    Hytte
  • Eierform
    Selveier

Christer Holmen

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Christer Holmen

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Kort om prosjektet

TRONDRUDMARKA - Hovedoppdrag

Høydepunkter

- Nystølkroken kafé ligger en liten spasertur unna.

- Gode solforhold.

- Førsteklasses turterreng, sommer som vinter.

- Milevis med skiløyper.

- Alpinanlegg og golfbane 10 min kjøretur unna.

- Perfekt for langrennsentusiaster.

- Gode bade- og fiskemuligheter

Beliggenhet

Tomten ligger i et rolig og meget attraktivt hytteområde på Nystølen, 925 moh. Eiendommen ligger sydvestvendt og har meget gode solforhold. Ikke nok med det, her kan du også ta på deg skiene inne på den fremtidige gårdsplassen og gå rett inn i vidda i et fantastisk løypenett.

Nystølen er et av de beste utgangspunktene på Nesfjellet for flott turterreng, sommer som vinter, med et stort utvalg av merkede stier. Fra tomten er det kun noen stavtak bort til nærmeste preparerte løype som er koblet på det milevis lange løypenettet. Her kan du blant annet ta turen til Åkrefjell, Storevarden og Hallingnatten.

Finansavisen og Dagbladet har blant annet kåret "Den Gule Runden" til Norges beste skiløype. Denne er en del av løypenettet like ved eiendommen og strekker seg bl.a. forbi Åkrefjell og Trommenatten. For den som ønsker seg en ekstra lang tur har løypenettet også direkte adkomst til Eventyrløypa som strekker seg fra Ustaoset i vest til Norefjell i øst. Se for øvrig www.skisporet.no for å planlegge skituren.

Det er anlagt flere sykkelstier i skogsterreng som det er generelt storsatsing på i Nesfjellet akkurat nå. Det er nylig vedtatt bygging om en 15 km lang sykkelsti som skal gå fra Syningen (1100 m.o.h. og ned til Nesbyen Sentrum. Stien blir en nordisk familieattraksjon med shuttlebuss fra sentrum og opp til fjellet. Det er planlagt at stien skal stå ferdig høsten 2021.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne ned
TRONDRUDMARKA 352 2.890.000,-2.977.892,-94m288m24
Trondrudmarka 344 - tomt 1.500.000,-1.553.142,-

Mer om eiendommen

Turområdet er også førsteklasses sommerstid. Merkede turstier til fjellvann og topper er blant populære aktiviteter sommer- og høstsesongen. For den fiskeglade er det flere fiskevann i nærheten. Området byr på flotte fiskemuligheter og fiskekort kan skaffes i butikkene i Nesbyen sentrum, på nett eller pr. tlf. Også gode bademuligheter, i nærheten finner du blant annet Bostjernene.

Ellers ligger Nystølkroken kafé en liten spasertur fra eiendommen, som også er et godt utgangspunkt for å starte eller avslutte skiturer samt et fint samlingssted for alle hytteeiere i området. Hva er ikke bedre enn å avslutte turen med enn en nystekt bolle og kakao? Kaféen tilbyr servering, catering, dagligvarer, utleie og salg av diverse skiutstyr, spark, pulk, kjelker. I tillegg til det daglige har de også diverse arrangementer som f.eks. konserter, vinsmaking m.m. i sesongene. Her finner du også en liten slalåmbakke/akebakke for de minste.

Nesfjellet Alpin og Nesfjellet Golf ligger ca. 10 minutters kjøring fra tomten. Nesfjellet Alpin tilbyr velpreparerte bakker i alle vanskelighetsgrader. Alpinsenteret har også et trygt område for barn og nybegynnere, samt en av Norges lengste trikse-parker. Lengste nedfart er hele 2,3 km.

Nesfjellet Golf er en meget flott fjellbane som også utgjør et hyggelig samlingspunkt sommerstid.

I tillegg til banens 9 hull har du også servering i golf-kafeen, og "driving range". Vinterstid benyttes banen til skiaktiviteter og flotte treningsløyper.

Lokale tilbud:
Nesbyen sentrum ligger ca. 20 minutters kjøring unna. Her finnes hyggelige spisesteder, kjøpesenter, vinmonopol, store byggevarehus og ellers alle servicefasiliteter. Kulturelt kan nevnes Hallingdal Folkemuseum samt Gamle Nes som gir et innblikk i 1800-tallets overklasse i Hallingdal. I nabokommunene finnes bl.a. Langedrag Naturpark og Bjørneparken i Flå.

Historikk:
Nesfjellet har i mange år vært blant landets mest populære hytteområder. Stikkord for suksessen er et meget kompakt aktivitetstilbud, topp turterreng, kombinert med flott beliggende tomter med sol og utsikt, og kort avstand til Oslo. Alpinsentret holder et meget tilfredsstillende nivå med 5 heiser og 13 nedfarter.

DSC_3029
DSC_3031

Skistua er blant landets flotteste og inneholder bl.a. servering/afterski, skibutikk og skiutleie.

Kjørevei:
Avstanden fra Oslo og Drammen er ca. 16 mil eller ca. 2,5 timers kjøring helt frem til hyttedøren. Til Bergen er det ca. 35 mil.

Adresse

TRONDRUDMARKA 350, 352 og 358
3540 Nesbyen

Prisantydning inkludert omkostninger

2 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
2 850 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Faste løpende kostnader

Faste løpende kostnader ved bebygget tomt:
Renovasjon: ca. kr 1 335,- per 2021
Velforening/skiløyper: kr 1 400,- per 2021
Vei Trondrudvegen: kr. 900,- per 2021
Vei Trondrudmarkavegen: kr. 900,- pr 2021
Øvrige veier: ca. kr. 1 800,- per 2021

Årsgebyret for avløp er todelt, bestående av et fast abonnementsgebyr og et variabelt forbruksgebyr. Abonnementsgebyret er satt lik kr 390 inkl. mva., (kr 247 eks. mva.) og forbruksgebyret lik 14,51 kr. pr. m3 inkl. mva., 10,88 kr.pr.m3 eks mva.) i 2021.

Årsgebyret for vann er todelt, bestående av et fast abonnementsgebyr og et variabelt forbruksgebyr. Abonnementsgebyret er satt lik kr 1593 inkl. mva. (1197 eks. mva.) Forbruksgebyret satt lik kr 32,48 kr pr. m3 inkl. mva. (25,99 eks mva.) i 2021.

Det kan i tillegg leveres nøkkelferdig hytte etter avtale med selger.

Det er pliktig medlemsskap i Trondrudmarka veg- og velforening.

Kjøper plikter å tegne vann- og/eller avløpsabonnement der Trondrudmarka Vann og Avløp står for leveransen.

trommenatten
DSC_3033

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Areal

.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.

Boligen har soverom.

Type eiendom

Selveier, Hytte

DSC_3036
DSC_3037

Byggeår

Boligen ble oppført i
Boligen er modernisert i ;modernisert.oppdrag¤

Energimerke

Selger har, til tross for krav om energimerking, valgt å ikke etterkomme kravet og boligen er derfor ikke energimerket. Kjøper kan kreve boligen energimerket for selgers regning og risiko.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør xx m2 som omfattes av
sekundærrom utgjør xx m2 som omfattes av
2. etg: primærrom utgjør xx m2 som omfattes av
sekundærrom utgjør xx m2 som omfattes av

Eiendommens tilstand

I henhold til takstmanns tilstandsrapport har følgende fått tilstandsgrad 2 eller 3:

Overnevnte tilstandsgrad kan innebære nødvendig utbedring, se tilstandsrapport med takstmanns kommentarer. Det gjøres oppmerksom på at tilstandsgrad 1 ikke er kommentert her, men kun fremgår av vedlagte tilstandsrapport.

Tomt

Eiet tomt: kvm.

Andre forhold

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene.

DSC_3043
DSC_3044
DSC03915

Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

DSC_2384
DSC_2427

Matrikkel

Gnr. 62 bnr. 226 i Nesbyen kommune

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet vann- og/eller avløpsabonnement der Trondrudmarka Vann og Avløp står for leveransen.

Eier

Trollhyttene AS

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr per
Formuesverdi som sekundærbolig kr per

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå.

Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse.

Konsesjonsplikt

Ervervet må godkjennes ved "Egenerklæring om konsesjonsfrihet", da Nes kommune har konsesjonsgrense 0.

Forbehold

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen bygningsforsikring og innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 9.900,-, visninger kr 3.000,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Vika
Postboks 1613 Vika, 0119 OSLO
0119 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 998387361

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer