Utsikten - Nesodden

Utsikten - Nesodden

Nøkkelinfo

  • Pris
    11.000.000,–
  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Eierseksjon

Vegar Skredlund

Prosjektleder / Eiendomsmegler

Megler: Vegar Skredlund

Kort om prosjektet

Utsikten - Nesodden

Adresse

Utsikten - Steinveien 12 - 14
1453 Bjørnemyr

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon

Bygninger og byggemåte

Boligprosjektet Utsikten Nesodden består av 24 spektakulære selveierleiligheter fordelt på tre bygningskropper.

Vi inviterer til forhåndsvisninger i vårt nyetablerte visningssenter på tomten i Steinveien 12-14 som følger:
Søndag 14. januar kl. 12-14
Mandag 15. januar kl. 18-19

Salget starter tirsdag 16. januar. Alle kjøpetilbud mottatt innen tirsdag 16. januar kl. 12:00 anses som samtidige og vil være med i loddtrekningen/tildelingen (loddtrekning kun ved flere bud på samme bolig). Det er faste priser i prosjektet.

Registrer din interesse i dag eller kontakt megler for nærmere informasjon om prosjektet og salgsprosessen.

OM UTSIKTEN
Utsikten har en storslagen beliggenhet ved Oslofjorden og har særdeles gode sol- og lysforhold, både på utvendige fellesarealer og på de private balkonger og takterrasser. I utviklingen av Utsikten er det brukt mye tid på gode arkitektoniske løsninger, kanskje særlig rundt fasader og balkonger, der det benyttes ulike materialer som harmonerer og forsterker hverandre i et felles elegant uttrykk. Det er også lagt mye ressurser i de innvendige arealene, ikke minst inngangs- partiene, som har spennende materialvalg. Målet har hele tiden vært å skape boliger det er hyggelig både å komme hjem til og på besøk til.

Det er ikke bare fasader og fellesarealer vi har brukt tid og ressurser på. Mennesker oppholder seg jo for en stor del innendørs i landet vårt, og derfor har vi lagt minst like mye energi i å finne interiør og materialer som gir en moderne og komfortabel bokvalitet.

Kjøkken
Kiffa Sepia fra den franske kvalitetsleverandøren Mobalpa, med matte fronter i et grepfritt design er i seg selv et meget elegant kjøkken. Akkompagnert av en moderne benkeplate i 18 mm laminat med betongstruktur samt belysning under overskap, vil kjøkkenet fremstå som ikke bare elegant, men kanskje som ett av boligens aller flotteste møblement.

Mer om eiendommen

1467-03-SOL-e-02_corner_view_R01

Ditt nye kjøkken har også godt med benkeplass. Både for kjøkkenmaskiner, kniver og annet samt arbeidsplass for å lage både enkelt bakverk og smakfulle måltider. Skuffer leveres med fullt uttrekk og demping. Det forberedes for installasjon av stekeovn i høyskap, ikke under benkeplaten. Det er det to praktiske årsaker til; man slipper å stå med bøyd rygg for å tilberede maten, og man slipper å frykte at barn eller barnebarn skal brenne seg på stekeovnsglasset.

Vi har valgt fronter i en moderne jordbrun farge som grunnstandard. Skulle du ønske andre fronter eller farger, vil vår dedikerte kundebehandler hos Mobalpa hjelpe deg med å tilpasse dette. Det er for eksempel 13 valgfrie farger i samme modell, og i tillegg 3 fronter med ulike trestrukturer. Med andre ord har du totalt 16 forskjellige kjøkkenfronter å velge mellom, uten tillegg i pris.

Og mot vederlag kan man selvsagt velge andre modeller fra Mobalpa. På kjøkkenet har vi også inkludert ytterligere en kvalitetsleverandør i form av kjøkkenbatteri med uttrekksarmatur fra Tapwell. Den italienske fabrikken har etter vårt skjønn et godt forsprang på sine konkurrenter gjennom sitt stilrene design.

Baderom
Vi har også lagt listen høyt på baderommene med innredninger fra Mobalpa i modellen Loa matt Kashmir. Her vil det bli anledning til å velge mellom 9 ulike farger av modellen Loa, uten tillegg i pris. Speilet over baderomsinnredningene leveres i innredningens bredde og med ramme i samme farge som baderoms- innredningen. Heldekkende servantplate i hvitt glass og lekkert servantbatteri fra Tapwell. Dette gir sammen et meget elegant helhetsinntrykk.

Rette dusjvegger med glass- og aluminiumprofiler samt moderne dusjarmatur med både toppdusj/rainshower og håndholdt løsning fra Tapwell.

1467-03-SOL-e-07_summerstorm_R02
1467-03-SOL-e-01_front_R02

Veggmontert klosett i hvitt porselen med dempesete og moderne trykkplate.

Tiden med lysstoffrør er forbi, og her får du downlights både som spesifikk belysning over innredning og speil og som generell belysning på baderommet. LED -downlights er standard både i entre´ og baderom.

Med godt belyste baderom er det viktig med tiltalende fliser. Her har vi gått mange runder og mener å ha funnet frem til meget flotte farger og formater. På gulvet kan du velge porselens fliser i 30×30 cm i lys grå, mørk grå eller mørk sandstein/beige utførelse, og samme flistype legges på gulvet i dusjsonen som mosaikk i 3×3 cm. Også på veggene finner du de samme lekre flisene i samme fargevariasjoner, men i 30×60 cm. Flisene er fra den italienske og anerkjente flisleverandøren Imola Ceramica, serie Re-micron. De delikat flislagte baderommene med de lekre innredningene vil fremstå som særdeles innbydende.

Entreen
I entreen har valget falt på store fliser, format 60×60 cm, i grå utførelse. I himlingen leveres LED-downlights, noe som vil få frem de flotte nyansene og sjatteringene i de moderne italienske flisene.

Gulv og oppvarming
På alle gulv som ikke flislegges, kan du velge mellom to ulike parkettgulv. Standardparketten er en moderne 1-stavs hvitlasert eikeparkett, mens det vederlagsfrie alternativet er en mer klassisk 1-stavs natur eikeparkett.

Under både fliser og parkett blir det vannbåren gulvvarme. Denne oppvarmingsformen har vi valgt av tre hovedårsaker; Dette er en svært behagelig oppvarming som «bare er der» uten å stjele plass eller legge noen føringer for møbleringen. Det er på føttene man først blir kald, og ikke minst ville det vært for dumt å bryte den fantastiske utsikten mot Oslo fjorden med noen store og kjedelige radiatorer ved stue- vinduene i vest.

Vegger
Du kan påvirke veggfargen i stor grad og kan fritt velge mellom åtte moderne veggfarger, begrenset til e´n farge per rom. Mot et lite vederlag er mulighetene langt flere.

Innvendige dører
Når det gjelder innvendige dører har vi også her valgt å legge oss på et meget anstendig kvalitetsnivå.

1467-03-SOL-i-07_Penthouse-A-North_Bathroom_R02
1467-03-SOL-e-03_side_view_R02

Her får du kompaktdører av typen Unique 01L fra Swedoor som standard. Alle boligene fra 1. etasje og opp leveres med glassdør mellom entre/gang og oppholdssonen. Dette slik at du møter den vakre utsikten allerede i det du tråkker inn i leilighetens entre.

Du får det som du vil
Det finnes også mange valgmuligheter utover det vi her har nevnt, og du kan bestille ytterligere farger og materialer mot et vederlag. Vi velger likevel å tro at våre standarder og mange vederlagsfrie valgmuligheter dekker de fleste ønsker og behov.

UTSIKTEN - NY FORESTILLING HVER DAG
Få ting er så fint som å stå opp en lørdags morgen, tøfle ut på kjøkkenet og sette på kaffen mens vinterstormen pisker fjorden hvit. Kikke ut på galskapen fra ditt lune rede mens du blar i en avis og venter på at resten skal våkne.

1467-03-SOL-e-09_nightview_R02
1467-03-SOL-e-06_hill_sundown_R02

Det måtte i så fall være en sommerkveld med ferske reker og hyggelig selskap med en flammende solnedgang over Skaugumsåsen. Eller kanskje en helt vanlig onsdag der du kommer hjem etter jobb, spiser noe enkelt og setter deg i godstolen foran de store vinduene i stuen og sovner med en god bok i fanget.

Slik bor du på Utsikten. Behagelig tilbaketrukket, men likevel midt i. De store vindusflatene og den deilige balkongen, de gjennomtenkte detaljene og den høye kvaliteten på materialene gjør at Utsikten ikke bare er sted å leve, men også et sted å oppleve. Du merker det når du får gjester som det er vanskelig å få inn fra balkongen. Du merker det når du legger deg etter at stjernehimmelen er det siste du har sett. Og du merker det når du setter på egg til frokost etter at du har lest avisen og drukket en kopp kaffe en morgen når høststormen herjer med båtfolket.

Til tross for at det kun bor i underkant av 20 000 mennesker i hele kommunen, har Nesodden et usedvanlig rikt kunst- og kulturliv. Kunstnere, forfattere, musikere og skuespillere har til alle tider blitt tiltrukket av det vakre og ville landskapet her, og dette har satt sitt preg på hele samfunnet. Det er alltid noe som foregår. Kunstutstillinger, teater, festivaler og andre kulturopplevelser står i kø, og er en hyggelig måte å treffe andre kulturinteresserte på. Det er også gode muligheter til å dyrke dine egne kreative ambisjoner, enten du spiller, danser, maler eller synger.

FREMDRIFT, ØKONOMI OG LOVGGRUNNLAG
Oppstart antas 2. kvartal 2018, og ferdigstillelse antas 4. kvartal 2019.

Det forutsettes at kr 200.000,- av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto. Ved vedtatt byggestart innbetales 10 % av kjøpesum til meglers klientkonto med fradrag for delinnbetalingen på kr 200.000,-.

1467-03-SOL-e-04_hillside_R02
1467-03-SOL-e-08_corner_high_R02
1467-03-SOL-e-10_morningview_R02

Kjøpsomkostninger per bolig beløper seg til kun mellom kr 13.004,- til kr 20.154,- (avhengig av boligstørrelsen). Se eksakt beløp for den enkelte bolig i prisliste fra megler.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Erfaringsmessig vil felleskostnadene beløpe seg til ca. kr 33,- til kr 38,- per kvm BRA per måned. Fellesutgiftene skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og adkomstvei.

Boligene selges iht. bestemmelsene i bustadoppføringslova, herunder 5 års garanti iht.

lovens §12. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner (Eierseksjonsloven) for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Denne annonsen er ingen fullgod eller uttømmende presentasjon av prosjektet/eiendommen. Det er derfor viktig at interessenter kontakter megler for å få tilsendt komplett salgsdokumentasjon og går nøye gjennom dette før inngivelse av kjøpetilbud.

Utsikten Nesodden er et boligprosjekt i regi av Solon Eiendom ASA (www.soloneiendom.no). Kontakt megler eller besøk prosjektets hjemmeside www.utsiktennesodden.no for komplett oversikt over alle boligene i prosjektet.

NESODDEN - BELIGGENHET
Det er fort gjort å tenke at det tar lang tid å komme seg til og fra Nesodden, siden man må ta båt dit. Det stemmer ikke. For det første er båtturen veldig mye hyggeligere enn både trikk, buss og t-bane til sammen, og for det andre står det alltid en buss klar på kaia og venter på å ta deg dit du skal.

1467-03-SOL-i-05_Penthouse-A-North_terrace_R02
Ferge_close

Faktisk er ikke reisetiden fra Aker Brygge til Utsikten ved Sunnaas særlig mye lengre enn om du tar t-banen til Nationaltheatret fra Holmenkollen.

Tar du bussen opp fra Tangen og videre over Flaskebekk ned langs vestkysten mot Utsikten ved Sunnaas og videre mot Fjellstrand, kjører du først gjennom koselig småhusbebyggelse før landskapet bretter seg ut og blir vilt og vakkert ved toppen av Vardebakken. Den høye himmelen og det spesielle lyset som har fått malere og kunstnere til å søke hit i hundrevis av år, gjør at du trekker pusten litt dypere og fester blikket litt lenger frem enn du gjør i byen.

Til høyre for deg når du kjører sørover, ligger fjorden, som er like vakker sommer som vinter, og man skal ikke ha bodd lenge på Nesodden før man får lyst på båt i en eller annen form. Liker du deg bedre under vann enn over, kan Indre Oslofjord undervannsklubb friste med ypperlige dykkeforhold og hyggelig sosialt miljø.

Til venstre ligger Nesoddmarka. Her kan du vandre uforstyrret på hemmelige stier blant aksveronika, krattalant og nikkesmeller, eller sette ny pers på smartklokken langs milevis av lysløyper. Eller hvorfor ikke oppleve marka fra hesteryggen? Uansett hva du liker å bruke fritiden din på, er det få steder det er bedre å bruke den enn på Nesodden.

Megler