33 Nye leiligheter i særklasse i hyggelige omgivelser, sentralt på Bekkestua

VILLA BEKKESTUENE

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.690.000 – 17.400.000,–
 • Bruksareal
  52m2
 • Soverom
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Utvikler

Bærumsveien Bolig AS

Trygve Formo Hermansen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Trygve Formo Hermansen

Tonje Adolphson

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Tonje Adolphson

Kort om prosjektet

Bekkestua - 3-roms hjørneleil. - 16 kvm sydvestvendt markterrasse - Heis - Garasjemulighet - Fastpris - Ferdig Q4 2020

Beliggenhet

Leilighetene ligger sentralt til på Bekkestua. Her finner du det meste av servicetilbud som kaféer, vinmonopol, flere matbutikker og ellers det meste en måtte trenge av servicetilbud. Bekkestua Senter ligger 200 meter unna og har et bredt utvalg av butikker.

Det er god kommunikasjon til Oslo sentrum med bil eller offentlig transport. T-banestasjonen Gjønnes ligger ca 300 m unna og blåtrikken fra Bekkestua tar deg til sentrum på ca. 20 minutter. T-banelinjen har linjer til Majorstuen/Oslo sentrum med overgang til alle øvrige linjer. Det går ekspressbusser med hyppige avganger i rushtiden til Oslo og Sandvika. Flybussen tar deg direkte fra Bekkestua til Gardermoen.

Friluftsaktiviteter er det mer enn nok av i nærheten. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, golfbane og treningssenter m.m.

Bærum har natur som byr på en rekke turmuligheter både sommer som vinter. Fra Bekkestua er det kort vei til marka med fine turmuligheter fra Øverland gård og Grini. Høvik med sin fine strandlinje kan også by på trivelige turmuligheter.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Mer om eiendommen

Innhold

LEVERANSEBESKRIVELSE
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:
De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17. Under detaljprosjektering kan det bli mindre endringer ved prosjektet. Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold. Enkelte illustrasjoner i salgsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. 3D-tegninger er kun av illustrativ art og det er leveringsbeskrivelsen som inngår i salgsoppgaven som er gjeldende. Kjøper bes gjøre seg kjent med innholdet i leveransebeskrivelsen.

Vinduenes plassering, format og mål i den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer og fasader, som følge av blant annet den arkitektoniske utforming og/eller tekniske løsninger og avhengigheter. Enheter som ikke er utformet for tilgjengelighet fremgår av leilighetsoversikt/prislisten.

KONSTRUKSJON OG FASADE
Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med kombinasjon av tegl og tre.

GULV
1 stavs eikparkett, minimumsbredde 130 mm tilnærmet "kvistfri" 1 sortering, minimum tykkelse 13 mm, kundevalg uten priskonsekvens mellom mattlakert hvit, hvitlasert oljet eller natur mattlakkert i stue/kjøkken, soverom, gang/entré, wc-rom og bod. Rettkant eikelist, 15x50 mm i lakkert utførelse tilpasses parkettvalget mht.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon

farge. Mot tillegg i pris (tilvalg) kan et utvalg av andre parkett typer og gulvlistprofiler velges.
Det kan velges utvalgt flis i gang og bod i stedet for parkett, uten tillegg i pris.
Det leveres gulvfliser på bad, vaskerom og gang av typen Fk Pro trav Black Ma 30x30 cm eller tilsvarende. Fk Pro trav Black Ma 3x3 cm eller tilsvarende nedfelt i dusjsonen. Utvalgte farger på flis og andre flistyper er mulig som tilvalg. Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt. Andre leggemåter vil kunne bestilles som tilvalg. Leiligheter som eventuelt har eget vaskerom har sokkelflis av samme flistype som gulvet.

VEGGER
Vegger utføres som sparklet og malt betong og/eller malte gipsvegger. Veggene males i fargen 1624 Letthet. Det kan velges mellom 7 andre utvalgte farger uten pristillegg, begrenset til en farge pr rom.

Veggene oppfyller forskriftskrav med hensyn til lydreduksjon og brannspredning. Vegger i baderom og wc-rom er isolerte. Innvendige vegger mellom leilighetene og mot korridorer er isolerte mht. lyd- og brann iht. gjeldende krav. Keramiske veggfliser på bad av typen FK Pro Uni White Matt 30x10 cm eller tilsvarende på baderom. Det kan velges samme flis med blank overflate uten pristillegg. Sementbasert fuge i farge tilpasset flisvalg. Utvalgte farger på flis og andre flistyper er mulig som tilvalg.
Standard settemåte er rettsatt liggende format. Andre settemåter vil kunne bestilles som tilvalg. WC-rom og vaskerom har malte vegger.

HIMLING
Malt betong i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom, eventuelt med synlige V-fuger. Der himling av tekniske årsaker må nedfores helt eller delvis i oppholdsrom, blir gipsplatehimling sparklet og malt. Typisk eksempel er innkassing/nedhimling av føringsvei for ventilasjonskanaler og sprinkelrør langs takenes sider og delflater. Mellom kjøkken overskap og tak leveres Sigdal takforing.
Nedsenket heldekkende sparklet og malt gipshimling i bad, wc-rom, vaskerom, gang/entré og bod med netto takhøyde ca. 2,30 m. Under takmontert ventilasjonsaggregat i bod eller gang vil høyde bli ca. 2,3 m.

Planskisse C201
Kunstnerisk illustrasjon

Alle leiligheter leveres med downlights i nedforet gipshimling på bad og hall/entrè. Overgang tak/vegg leveres listløse, sparklet, fuget og malt. Takets hvitfarge males ca. 2 cm ned på vegg. Himlingshøyden i stue/kjøkken, soverom og evt. andre oppholdsrom er ca. 2,60 m. Det kan i slike rom velges nedforet gipshimling, sparklet og malt som tilvalg. Dette reduserer himlinghøyden til ca. 2,4 - 2,5 m avhengig av sprinkelsystem og byggehøyde på type downlights og lignende som evt. tilvelges.

ENTRÉDØRER/TERRASSEDØRER
Entrédørene til leilighetene leveres i fabrikkmalt utførelse iht. arkitektens fargevalg med samme farge på begge sider, med dørkikkert og FG-godkjent sikkerhetslås og i henhold til gjeldende teknisk forskrift mht. lyd og brann. Det leveres skyvedør med glass til balkong/ terrasse med fabrikkmalt karm/ramme av tre med utvendig lakkert aluminiumsbekledning.

Kunstnerisk illustrasjon
Kunstnerisk illustrasjon - A-303 stue

Enkelte leiligheter leveres med slagdør av tre med glass og utvendig lakkert aluminiumsbekledning til balkong/terrasse, det fremgår av salgstegningene hvilke leiligheter dette gjelder.

VINDUER OG INNVENDIGE DØRER
Vinduer leveres som fabrikkmalte hvite trevinduer med utvendig lakkert aluminiumsbeslag. Vinduene har ca. 20 cm brystning i stue. Det leveres energiglass iht. TEK 17. Innvendige dører leveres med 1 speil kompaktdør, Sweedor Unique 01L, fabrikkmalt hvit NCS S 0502-Y, farge Bomull,
vitrinedør mellom gang og stue/kjøkken med hvite karmer og dørhåndtak i børstet eller blank stålutførelse. Dørene leveres med flat terskel for luftespalte for ventilasjon. Hvitmalte listverk og utforing rundt innvendige dører og vinduer. Listverk og utforinger leveres fabrikkmalt hvit NCS S 0502-Y, med synlig stift. Det er minimum 1 åpningsbart vindu og/eller balkong/terrassedør pr. oppholdsrom.

Pga. byggets arkitektur og utforming må deler av vindusvasken påregnes som rutinemessig fellesvask for sameiet håndtert fra utsiden med egnet utstyr for tilkomst.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning leveres av Sigdal i type Horisont Palett eller Herregaard Palett som standard, med hvit eller sort homogen laminat benkeplate, eller hvitlasert eik benkeplate, uten tillegg i pris. Sigdal Horisont har slette fronter og innfreste grep som markerer denne oppgraderte modellens linjerene design. Sigdal Herregaard har klassiske profilerte fronter. Begge kjøkken kan leveres i flere Palett farger som tilvalg, inkludert i prisen. Det kan velges blant 30 farger og mønstre for laminat benkeplate uten pristillegg. Som tilvalg kan det velges blant Sigdal sine andre kjøkkenmodeller så langt det passer leilighetens planløsning og romhøyde.

Kunstnerisk illustrasjon - A-303 kjøkken
Kunstnerisk illustrasjon

I leveransen inngår:
• Benkelengde og plassering iht. plantegning.
• Plassering og hvitevarer iht. plantegning, ferdig tilkoblet.
• 2 underskap som skuffeseksjon. (kan fravikes i mindre leiligheter).
• Takhøye overskap med høyde ca. 228 cm fra gulv, iht. plantegning. Oppforing til tak/avslutningslist. Sigdal takforing med
høyde ca. 32 cm mellom kjøkken overskap og tak.
• 1 vitrineskap som går ned til benk, med liten skuff, leveres til Herregaardskjøkken som avslutning på enden av benk.
Bredde 40 cm. I enkelte av de minste leilighetene leveres ikke vitrineskap ned til benk på grunn av plassmangel.
Det henvises til egne kjøkkentegninger.
• Høyskap og benkeskap forberedt for integrerte hvitevarer, med fronter.
• Integrerte hvitevarer fra Siemens, ferdig montert:
Induksjon platetopp, stekeovn i høyskap (stekeovn leveres i benkeskap i mindre leiligheter hvor det ikke leveres høyskap i

kjøkkenleveransen), helintegrert oppvaskmaskin og kjøl/frys kombiskap.
• Oppvaskbenk med nedfelt stålvask
• Kjøkkenbatteri type Grohe Eurosmart Cosmopolitan, høy tut
• Innfelte LED spotter i overskap, leveres av Sigdal (kode: SP1) og ID led downlight børstet stål (kode: 3697180020) med
dimmer (kode: 3697390000)
• Kjøkken leveres med egen skuff til stekeplater
• Til Sigdal Horisont leveres ventilator av type Slimline Røros 602-12 Safe, med intergrert komfyrvakt eller tilsvarende med
potenisialfritt signal, under overskap over platetopp levert og montert av ventilasjonsentreprenør.
• Til Sigdal Herregaard leveres ventilator type Røros Symfoni med integrert komfyrvakt. Røros Symfoni har LED lys og tilpasses
ventilasjonssystemet.
• Kjøkkenhette leveres med lys, timerfunksjon, spjeld og potenisalfritt signal.

Kjøkkenomfanget på de minste leilighetene og enkelte andre leiligheter kan på grunn av tilgjengelig plass være redusert i forhold til minimumsleveransen som står beskrevet i listen over. Slike unntak fra overnevnte kjøkkenleveranse fremgår av den enkelte leilighets plantegning og kjøkkentegninger. Det utarbeides egne kjøkkentegninger for den enkelte leilighet. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel. Som tilvalg kan det velges blant Sigdal sine andre kjøkkenmodeller så langt det passer leilighetens planløsning og
romhøyde. Som tilvalg kan det leveres Miele hvitevarer innenfor samme målbegrensninger. Det vil bli utarbeidet egne pristilbud på slike tilvalg. Som tilvalg kan det også velges blant andre type kjøkkenbatterier.

GARDEROBE
Det leveres 1 meter Sigdal eller tilsvarende garderobeskap pr. sengeplass, type glatt hvit med høyde i underkant ca. 2,07 m. Skyvedørsgarderober kan bestilles som tilvalg hos Sigdal, mot tillegg i pris.

BAD
På bad leveres baderomsinnredning med brede skuffer og heldekkende vask i bredde 60, 90 eller 120 cm. Bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig plantegning av leiligheten og hensyntar krav til tilgjengelighet og plassbehov til dusj, toalett, vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Speilskap leveres over baderomsmøbel i samme bredde som underskap. Det leveres integrert lys og stikkontakt tilpasset
baderomsinnredningens bredde. Stikkontakt kan bli plassert til siden for speilet i stedet for i speilet. Vegghengt toalett med innbygget med skjult cisterne fra Geberit, toalettskål Villeroy et Boch ONOVO med ONOVo kompakt slimline sete med soft lock toalett lokk. Dusjhjørne 90 x 90 cm med innfellbare hengslede dører type Alterna Picto eller tilsvarende. Dusjhode/garnityr på stang type Gustavsberg Nautic eller tilsvarende. Ett-greps dusj blandebatteri type Grohe Eurosmart Cosmopolitan, eller tilsvarende. Ett-greps servantbatteri type Grohe Eurosmart Cosmopolitan eller tilsvarende. I de minste leilighetene og enkelte andre leiligheter vil det bli levert dusjhjørne 80 x 80 cm på grunn av plassbegrensninger.
Det er avsatt plass til og leveres vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Bad inneholder dusj, wc, baderomsinnredning med servant og speil med lys og stikk samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I leiligheter som har eget vaskerom er det avsatt plass til vaskemaskin og kondenstørketrommel i vaskerommet og ikke på badet. I enkelte leiligheter er det avsatt plass til vaskemaskin og kondenstørketrommel i bod i stedet for på badet. Hvilke leiligheter det gjelder fremgår av salgstegningene. I wc-rom leveres vegghengt toalett av samme type som på bad. I wc-rom leveres også håndvask av porselen, speil på vegg over håndvask, stikkontakt og el.uttak for lys. Som tilvalg er det mulig å velge blant andre toalett veggskåler, dusjvegger, dusjbatterier/-garnityr, servantbatterier og servantmøbler.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Tekniske anlegg, rør, føringsveier og sjakter blir ikke tegnet inn på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det vil være nedsenket heldekkende himling på bad, wc-rom, i gang/entre og i bod på grunn av tekniske føringer. Himling på bad, wc-rom og i gang/entre leveres med LED downlights. Det leveres minimum 3 stk. LED downlights i entrè/hall og bad. I WC rom leveres det minimum 2 stk. LED downlights. Høyde fra gulv til nedsenket himling blir ca. 2,3m. Nedforinger og innkassinger på grunn av tekniske fremføringer kan forekomme der det er hensiktsmessig og nødvendig i leiligheten og vil dermed lokalt kunne gjøre nettohøyde lavere enn oppholdsrommenes 2,6m og de øvrige rommenes 2,3m.

BALANSERT VENTILASJON MED VARMEGJENVINNING
Leilighetene skal ha behovsstyrt balansert mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad/wc, kott og kjøkken. Tilluft på soverom, stue/kjøkken. Det vil bli levert ett ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og elektrisk ettervarming av luften i hver leilighet. Aggregatet vil i hovedsak bli plassert i tak i bod. I leiligheter uten innvendig bod, vil aggregat bli plassert i gang. Det vil bli tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk fra våtrommene og kjøkken. I tillegg vil det være forsert kjøkkenavtrekk via slimline ventilator under overskap over platetopp til kjøkken. Innredningsentreprenør leverer kjøkkenhette. Grensesnittet mellom totalentreprise og innredningsentreprenør, er i overgang mellom spiro og branngodkjent fleksibel kanal. Minimum luftmengde målt i kjøkkenhette skal være minimum 165m3/h og minimum 75 % osoppfang.

SPRINKLERANLEGG
Hele bygget med fellesarealer, leiligheter og garasje blir fullsprinklet. Sprinklerhoder kan bli plassert både i tak og i vegg oppunder tak, samt på balkong/terrasser. Det kan i noen tilfeller være nødvendig å bygge rørføringer i synlige delhimlinger, innkassinger og/eller nedkassinger.

ENERGIMÅLERE
Alle leilighetene utstyres med målere for registrering av strømforbruk og energiforbruk til varmt tappevann og vannbåren gulvvarme. Forbruk av energi til varmt tappevann og vannbåren gulvvarme avleses av leilighetseierne og avregnes i sameiet.

STRØM OG LYS
Alle leiligheter utstyres i samsvar med gjeldende forskrifter og normer for elektro på tidspunkt for prosjektering og anmeldelse. Antall El-punkter vil være i henhold til gjeldende regelverk. I tillegg til lyspunkter inne i leilighetene, leveres lyspunkt inklusiv lysarmatur og dobbelt stikk på balkong. Kombinert sikringsskap og skap til fiberboks for bredbåndskabel og WIFI plasseres i gang/entre eller bod i hver enkelt leilighet. Annen plassering kan forekomme der det er hensiktsmessig eller nødvendig. Det leveres avstillingsknapp for brannalarm i felles korridor/svalgang i hver etasje og i boligparkering etasjen.

INTERNETT, TV OG TLF
Utbygger vil fremforhandle avtale med anerkjent fiberleverandør, om opplegg for leveranse av Internett/bredbånd, TV/radio og IP-telefoni.
Avtalen vil sikre leveranse av signaler til TV og bredbånd. Fremforhandlet avtale vil bli overført til sameie.

PORTTELEFON
Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør til hvert leilighetsbygg og ved innkjøring til garasjeplan. I hver leilighet leveres det porttelefon med monitor. I tillegg leveres ordinær ringeklokke utenfor inngangsdør til hver leilighet.

BALKONGER/ TERRASSER
Balkonger utføres med flislagt gulv. Terrasser utføres med gulv av type Møre Royal, med riller opp. Møre Royal leveres i fargen brun som standard. Balkonger/terrasser har trinnfri adkomst. Balkongrekkverk leveres med klart glass og skjult dekkeforkant. Der det er skillevegger mellom balkonger og/eller endevegger på balkong leveres disse i glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel/spilekledning avhengig av forskriftskrav og arkitektens valg. Det leveres utvendig belysning på balkong/terrasse av type Spike 1100 LED + kontakt. Det forberedes for solskjerming, trekkrør på venstre side av balkong/terrasse.

BODER
I tillegg til evt. innvendig bod og/eller skapplass i leiligheten får samtlige leiligheter sportsbod plassert i felles innvendig bodanlegg som blir tildelt av utbygger i forbindelse med seksjonering. Innvendig bod og/eller avsatt plass til garderobeskap vil fremgå av salgstegningen for hver leilighet. Ventilasjonsaggregat plasseres i tak i leiligheter med innvendig bod. Sportsbodene leveres med himling og gulv av støvbundet betong, systemvegger av lakkerte stålrammer med netting og dør inn til hver bod. Skillevegger mellom sportsbodene vil bli utført av hele nettingvegger eller tette vegger med øverste del med netting for gjennomgående branndetektering, belysning, kabelføring, sprinkling og avfukting/ ventilasjon.

GASSPEIS
Der det er vist gasspeis på salgstegningen for leiligheten leveres dette med leiligheten inkludert i prisen, og tilknyttes felles rør- og tankanlegg med fordelingsskap med gassforbruksmåler for hver leilighet, plassert på vegg på balkong/terrasse. Det leveres ikke gasspeis i 2-roms og noen 3-roms leiligheter. Gasspeisene er tilpasset bruk av biogass som brensel etter de nye reglene av 2017.

FELLESAREALER, INNGANSPARTI, TRAPPER OG GANGER
Inngangsparti/lobby, trapper og felles ganger innvendig etableres med representativ utførelse med gulvfliser av type LB Taurus Rio Negro 69S 30x30 eller tilsvarende etter arkitektens valg med fargeavstemte fuger. Sparklede og malte vegger i avstemte farger. Felles trapper leveres som prefabrikerte betongelement trappeløp med keramiske fliser i inn- og opptrinn og på repos. Trappeløpene har natureloksert eller fargelakkert aluminium system spilerekkverk med håndlist av lakkert aluminium, oljet eik eller rustfritt stål etter arkitektens valg. Trappeforkanter med Probasic sort pvc 11 mm, eller tilsvarende kontrast trappenese keramisk flis med riller. Felles ganger leveres med keramiske gulvfliser og sparklede og malte fargeavstemte gipsplatevegger og betongvegger. Inngangsparti/lobby, felles trapper og ganger har sokkelflis med samme flis som gulv/trappetrinn. Låsbare postkasser plasseres på yttervegg i tilknytning til garasjeanlegg. Trapperom utstyres med lydabsorberende hvite himlingsplater under repos og/eller veggplater for demping av etterklang og støy. Inngangsparti/lobby og felles ganger har hvit systemhimling med 60 x 60 cm himlingsplater med E-kant.

HEIS
Heis til alle boligetasjer fra parkeringsetasje. Byggene får maskinromløse wireheiser av anerkjent fabrikat til samtlige leilighetsetasjer. Heisen er godkjent som båreheis og har heisstol med grunnmål ca. 1,1 x 2,1m. Serviceavtale og innredningsplan skal godkjennes av selger.

AVFALLSHÅNDTERING
Det er avsatt plass ute til felles nedgravde kontainerløsninger for restavfall og papp/papir med nedkast og tilkomst for tømmebil fra renovasjonsvesen. Forbehold om endelig valg av avfallsløsning etter avklaring med renovasjonsvesen.

FELLES UTEOMRÅDE
Det opparbeides felles uteområde på eiendommen iht. gjeldende reguleringsplan for lek og rekreasjon. Det leveres utendørbelysning i parkanlegg av type Hydro boulevard 03360 LED. Endelig utomhusplan er ikke ferdig behandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg.

KJØPERS ENDRINGER OG TILVALG
Innenfor gitte rammer og tidsfrister vil det være mulig å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Mulighet for tilvalg og endringer kan medføre tillegg i pris. Selger/totalentreprenør vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning og bestilling vil fremkomme samt eventuell betydning for overtakelsestidspunktet. Etter at byggingen har startet, tas det forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da innkjøpene og byggingen kan ha kommet for langt. Det kan ikke gjøres endringer på byggenes tak, fasade, vinduer, utvendige dører, balkonger, terrasser og fellesarealer inne og ute. Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler, elektro, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende ved kjøp av tilleggstjenester/endringer enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet. Dersom kjøper ønsker å få utført endringer og/eller tilleggsarbeider, skal dette bestilles skriftlig av selger eller den selger måtte oppnevne. Selger er ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som endrer vederlaget med 15 % eller mer. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger og som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringen eller tilleggsarbeidet. Alle tilleggsbestillinger/endringer skal faktureres av Selger eller den Selger måtte oppnevne. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jfr. bustadoppføringslovas §44. Selger har ikke rett eller plikt til å utføre endringer/tilleggsbestillinger (tilvalg) som medfører konsekvenser for øvrige kjøpere. Endringer og tilvalg må bestilles skriftlig innen de frister Selger eller den Selger måtte oppnevne av hensyn til prosjektets fremdrift setter. Endringer og tilvalg faktureres ihht entreprenørens bestemmelser.

TILVALG VED KJØPETILBUD
Selger vil forberede noen enkle tilvalg som kan velges av kjøper ved inngåelse av kjøpetilbud. Disse tilvalgene vil skje til fast pris uten ytterligere påslag til leverandøren. Selger tar forbehold om at prisene på disse tilvalg vil kunne bli høyere dersom disse tilvalgene etterbestilles eller ikke fremkommer av kjøpetilbudet. Se skjema for kjøpetilbud for nærmere opplysninger.

FORVALTNING, DRIFT OG VEDLIKEHOLD, (FDV)
Ved overtakelse vil det bli overlevert en leilighetstilpasset FDV-dokumentasjon (brukerveiledning) til hver enkelt boenhet. FDV-dokumentasjon kan leveres web basert. Det vil også bli overlevert en prosjekttilpasset FDV-dokumentasjon for eiendommens fellesarealer og tekniske anlegg. For tekniske anlegg kreves det inngått drifts- og serviceavtaler for å oppnå tilfredsstillende drift og ivaretakelse av garantiforutsetninger. Slike avtaler vil derfor bli fremforhandlet og inngått av utbygger på vegne av eierseksjonssameiene med de aktuelle leverandører før overtakelse for å sikre tilfredsstillende drift og garantiforutsetninger fra det tidspunkt anleggene tas i bruk. Avtalene inngås med kort oppsigelsesfrist 30 dager gjennom de 3 første måneder fra overtakelse slik at eierseksjonssameiene evt. kan velge å inngå drifts- og serviceavtale med andre leverandører.

Byggemåte

Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med kombinasjon av tegl og tre.

Tomt

Fellestomt: 4193 kvm.

Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling og eventuell sammenslåing. For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon, organiseres som et realsameie eller anleggseiendom.

Parkering

Felles bilgarasje i parkeringsetasje under leilighetsbyggene hvor det vil bli anledning til å kjøpe parkeringsplass med ladepunkt for el bil for kr. 428.000,- pr. plass. Begrenset antall plasser. Selger forbeholder seg retten til å fordele parkeringsplassene. Det gjøres særskilt oppmerksom på at det ved organisering av parkeringsanlegg kan, på grunn av organisasjonsform og/eller byggeløsning, gis rett for styret eller sameiermøte til å kunne omfordele plasser dersom dette er nødvendig pga. funksjonshemning eller andre særlige grunner.
Dekke av betong eller asfalt i kjørebanen i garasjen. Vegger og tak av plasstøpt eller prefabrikert betong støvbundet hvit. Netto høyde minimum 2,10 m.
Det leveres 1 stk. portåpner pr. garasjeplass for automatisk åpning av garasjeport.

SYKKELPARKERING
Det vil bli avsatt areal til sykkelparkering i sykkelboder, tilknyttet felles bodavdelinger, første etasje i leilighetsbyggene og/eller i parkeringskjelleren.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming av varmt tappevann og romoppvarming dekkes ved etablering av geobrønner med jordvarme og spisslast med elkraft. Energibehov til romoppvarming dekkes ved termostatstyrt vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, gang/ entré. Varme til den vannbårne gulvvarmen produseres lokalt i hver leilighet ved varmeveksling med egen ringledning varmtvannskurs. Varmeveksleren er plassert i kombi rør i rør skap som vender inn mot innvendig bod der det er mulig. Der plassering i bod ikke er mulig vil rør i rør skapet vende inn mot badet, gangen eller et soverom i denne prioriterte rekkefølgen. Det leveres elektriske varmekabler på bad (ikke i wc-rom eller rene vaskerom).
Det leveres gasspeis i noen 3-roms og alle 4-roms leiligheter, type Vision Line Superior 55 L. Peisen leveres med sort innramming som standard. Det kan velges mellom andre alternative omramminger etter nærmere avtale, uten pristillegg. Der det er vist gasspeis på salgstegningen for leiligheten leveres dette med leiligheten inkludert i prisen. Om ikke mange år, vil det kreves at all boligoppvarming i Norge skal skje uten bruk av fossilt brennstoff. Derfor er alle gasspeiser i prosjektet forberedt for å benytte biopropan, en miljøvennlig gasstype som er laget av biologisk materiale. De nye gasspeisene vil også kunne regulere flammehøyde og har et nytt tiltalende design.

Sameiet

Leilighetene kan bli inndelt i flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil ha delt eierskap gjennom realsameiet til felles leke- og oppholdsareal. Eierseksjonen/selveierleiligheten med tilhørende parkeringsplass/bruksrett til parkering og sportsbod vil tilhøre et sameie.
Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor
eiendommen. Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter/eierseksjoner. Parkeringsplasser, takterrasser, bod og lignede kan bli
organisert som bruksretter.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Garantier

Selgeren skal stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. Bustadsoppføringsloven § 12. Entreprenør skal stille garanti før byggearbeidet igangsettes. For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget. fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget. Dersom selger stiller § 47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører. Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Betalingsbetingelser

Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt av vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Innbetaling må være fri egenkapital.
Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales innen overtakelse.
Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. Bustadoppføringsloven § 47.

Meglere

Portrettbilde av Trygve Formo Hermansen

Trygve Formo Hermansen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Trygve Formo på e-post
tfh@sem-johnsen.no

Kontakt Trygve Formo på telefon
92 44 98 42

Trygve er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2007. Han har gjennom sin karriere bistått med over 1000 salg innenfor brukt- og prosjektmegling. Trygve har de siste årene i hovedsak jobbet med større nyboligprosjekter, men arbeider også med bruktsalg med hovedvekt på Oslo Vest, Asker og Bærum.

Les mer
Portrettbilde av Tonje Adolphson

Tonje Adolphson

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Tonje på e-post
ta@sem-johnsen.no

Kontakt Tonje på telefon
93 65 07 81

Tonje Adolphson er utdannet siviløkonom, og har i tillegg bachelor i eiendomsmegling fra BI. Hun har tidligere bakgrunn som bl.a. økonomisjef i 10 år. I 2013 startet hun sin meglerkarriere, og har i løpet av kort tid hatt over 1000 boligsalg innen både bruktbolig og prosjektsalg. Tonje ble kåret til årets megler i Sem & Johnsen i 2016. Tonje er født- og oppvokst i nærområdet, og har derfor god kunnskap om lokale forhold som kan være avgjørende for et godt salg.

Les mer