Villa P er et moderne utformet boligprosjekt, basert på gjennomtenkt bruk av klassiske fasadematerialer: tegl i sokkeletasjen kombinert med presist treverk i de øvre etasjene. Underjordisk garasje og heis til alle leilighetsplan. Alle balkonger og terrasser vender mot vest.

Villa P - Bekkestua

Nøkkelinfo

  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Selveier

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Villa P - 20 nye leiligheter i Bekkestua sentrum. Tegnet av Lund + Slaatto arkitekter. Bygging i gang - ferdig 2021.

Høydepunkter

moderne arktektur med fasader i tegl og tre
optimal beliggenhet i sentrum, med utsikt til Presterud Gård
vestvendte balkonger og terrasser
gjennomtenke innredningsløsninger
representative fellesarealer

Beliggenhet

Villa P ligger i Gamle Ringeriks vei 47 - på andre siden av Bibliotektet og rett foran den internasjonale skolen. Eiendomsprosjektet omfatter både Villa P og Meglergården (Gamle Ringeriksvei 43) rett over gaten.

Prosjektet er et godt samarbeid mellom Bærum kommune, Coop Vestviken og Stor-Oslo Eiendom. Målet er at det skal bidra til å videreutvikle Bekkestua til et enda bedre og mer personlig sted å bo og handle.

Villa P er et moderne utformet boligprosjekt, basert på gjennomtenkt bruk av klassiske fasadematerialer: tegl i sokkeletasjen kombinert med presist treverk i de øvre etasjene. De typiske knekkene i vestfasaden gir Villa P en spesiell karakter - og ikke minst godt skjermede uteplasser. Hovedfasaden mot vest danner en naturlig overgang til de grønne omgivelsene og utsikten til Presterud gård. Fra de luftige balkongene i Villa P kan man se over til Presterud gård, og det er herfra P-en kommer. Den historiske gården ble nylig kjøpt av Bærum kommune og skal bli et kulturminne alle kan besøke. Carl Herman Haug kjøpte gården i 1932 og forsøkte da å få stasjonsnavnet til å bli Presterud og ikke Bekkestua. Han tapte saken, men navnet finnes fremdeles igjen i gaten Presterud allé. Og minnet er inkludert i navnet på din nye, vakre leilighet.

På Bekkestua har du full tilgang til både buss, T-bane og trikk. Bane nummer 3, Kolsåsbanen, går fra Kolsås i Bærum til Oslo sentrum. Lilleakertrikken, nummer 13, tar deg på skinner via Jar og over Lilleaker til Skøyen, Skarpsno og Solli plass og videre til Oslo sentrum.

I tillegg har du busslinjene til Oslo bussterminal, til Kolsås, Sandvika eller Rykkinn og Snarøya. Bekkestua regnes for å være snill mot bilister, og med et godt utbygd veinett kan du raskt rekke både lunsjen på Lysaker brygge og åpningstidene på IKEA Slependen.

Andre velger å ta sykkelen til jobb på godt utbygde og tilrettelagte sykkelstier.

Nye Bekkestua senter har over tjue butikker, apotek,vinmonopol, lege, tannlege, eldresenter, post, bank, bibliotek, helsestasjon, treningssentre, kafeer ogrestauranter. Mulighetene for tur og frisk luft er like gode: I Bærumsmarka og på Fossum kan du lange ut på ski, sykle om kapp med en kompis i oppoverbakkene eller plukke steinsopp og kantareller. Eller hva med å ta en tur på Nadderud for å se Stabæk-kampen og kjøpe med deg blomsterkrukker fra Ballerud Hagemøbler på hjemveien?

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A202 7.695.000,-7.719.174,-74m269m222
B102 4.890.000,-4.907.974,-54m248m211
B203 10.195.000,-10.226.304,-97m294m222

Mer om eiendommen

Golfbanene på Ballerud, Grini og Haga finner du også like i nærheten, og på Nadderud, Stabekk eller Eiksmarka kan du spille tennis. Vil du bli populær i en fei, tar du med deg barn eller barnebarn til Nadderudhallen, som har flere svømmebasseng, sklier og stupebrett. Du bor også rett ved Oslofjordens fineste steder, som Kalvøya og Snarøya. Avtal lunsj med familien på Strand restaurant, som har fått mye ros for maten sin, og slapp av med utsikt til alle seilbåtmastene. Om vinteren kan du gå på isen utenfor fantastiske Henie Onstad på Høvik, før du får med deg kunstutstillingene og avslutter hos Bølgen og Moi med et glass vin og noe varmt fra kjøkkenet. Alt dette er bare en 15 minutters biltur unna din nye, fine villaleilighet på Bekkestua.

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt. Erfaringsmessig vil felleskostnadene beløpe seg til ca. kr 35 til kr 40,- pr. kvm BRA/mnd.

Fellesutgiftene skal bl.a. dekke forsikring, forretningsførsel, kabel-TV/internett, felles strøm og nettleie og kommunale avgifter.

Seksjonseier må i tillegg dekke eget energiforbruk (varmt vann), strømabonnement, innboforsikring, abonnement for internettilgang (om dette ikke tegnes for alle seksjoner samlet), eiendomsskatt og alle øvrige kostnader relatert til egen seksjon.

Dokumentavgift til staten:
2,5 % beregnet av andel tomteverdi, ca. kr 310,- pr. kvm BRA. Gebyr for tinglysning av skjøte: kr 525,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån: kr 727,- pr. obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til
hjemmelsovergang finner sted.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i plasstøpt betong og/eller betongelementer og stål, evt. tre der det er hensiktsmessig. Etasjeskiller vil være utført i betong eller betongelementer.

Fasadeveggene utføres dels med bindingsverk, tegl, mur, tre, dels med stål og betong isolert med mineralull. Utvendig blir veggene hovedsakelig i tegl, tre, panel- og platekledning.

Som nærmeste nabo har man Presterud Gård med store majestetiske trær.
Også fra gaten er det vektlagt at inngangssonene skal være representative.

Innslag av panel/ plater/ stål/ aluminium/ båndtekking/ glass i fasader, balkonger og inngangspartier kan forekomme.

Balkongene leveres med tremmegulv i impregnert treverk. Det tas forbehold om at enkelte balkonger støydempes i taket/undersiden av balkongdekket, eller blir kledd inn av arkitektoniske grunner. Rekkverk på balkong oppføres i materialene aluminium/ glass/betong/stål i henhold til forskriftene og illustrasjoner. Det tas forbehold om at enkelte balkonger utføres med tett glassrekkverk pga. lydkrav. Balkonger kan bli oppsatt med utvendig synlige søyler og forankring. På sammenkoblede balkonger/ terrasser vil det bli levert en form for skillevegger mellom boenhetene.

Terrassene på bakkeplan vil få treplatting i impregnert treverk. Innvendige vegger av betong eller tre-/stålstendere og kledd med gipsplater.

Veggene mot bad/wc/dusjbad/vaskerom isoleres med mineralull. Leilighetsskillevegger oppføres enten av betongvegger og/eller av stål/gips/mineralull.

Yttertak utføres i betong eller tre, belagt med isolasjon og taktekking.

Hver leilighet får 1 stk. sportsbod på ca. 5 kvm. som ligger i garasjeplan. Bodene leveres med vegger av tre/netting/gips/betong. Overflatene leveres ubehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme den enkelte leilighets plassering av bod.

Parkering

Bilen parkerer du i det felles garasjeanlegget. Og hver p-plass er forberedt for elbil-lading. Garasjeplass er IKKE inkl. i kjøpesummen for leiligheten. Kjøp av garasje er frivillig. Hver plass koster kr. 450 000,- (inkl. ferdig ladaboks)

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme fra felles varmesentral som leverer varmt vann både til oppvarming og tappevann. Det er måling av forbruk i hver seksjon som avregnes i forhold til innbetalte à konto beløp.

Visning mars
Det planlegges representative fellesarealer som vi gi en god "Velkommen hjem følelse".
VIllaP blir en fin overgang mellom tunbebyggelsen i Presterud Gård og den nye Bekkestua bysentrum
A-102. For leilighetene på bakkeplan er det store private markterrsser
De fleste hovedsoverom har direkte tilgang til eget bad
A-203. Boligene har fint utsyn mot Presterud Gård
Leilighet A101 - har fått høysittende vinduer mot syd for å gi gjennomlys i stue.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer