Villa Sæter - D406

Villa Sæter - D406

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.750.000 – 5.750.000,–
 • Bruksareal
  47m2
 • Soverom
  1
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Borettslag

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Megler: Karianne Nagell Prytz

Kort om prosjektet

Norstrand/Villa Sæter- Hyggelig 2-roms med balkong og heis! Seniorsenter i 1.etg

Høydepunkter

SALGSUKSESS! Salgsstart var 5.oktober i år og vi har allerede solgt 10 av 20 leiligheter. Bygging er igangsatt og innflytting blir høsten 2024.

Beliggenhet

Midt på Sæter, med Poppelstien seniorsenter på gateplan, kommer nå et nybygg med 20 flotte og praktiske leiligheter. Bo midt i smørøyet på vakre Sæter, Nordstrand - verdens beste nabolag med sjarmerende butikker, et levende torg og hyggelige mennesker som hilser på hverandre.

Du har alt i umiddelbar nærhet
På Sæter har du alle de daglige servicefunksjoner i umiddelbar nærhet.

I Villa Sæter kan du leve godt uten å være avhengig av bil i det daglige. Sæter har alt du trenger, skulle du likevel ønske deg en bytur, ligger trikkestoppet bare tre minutter unna. Derfra kommer du deg til Oslo sentrum på under tyve minutter. Og noen hundre meter ned i veien ligger den vakre Nordstrand stasjon med lokaltogene.

Bak utbyggingen står Neptune og Monolith Properties. Dette er 2 selskaper som har lang erfaring fra andre boligprosjekter, blant annet Poppelhagen og Sæter Hage på Nordstrand.

Innhold

Denne leiligheten ligger i 4.etg og har en skjermet beliggenhet mot indre tun. Inneholder stue/åpent kjøkken med utgang skjermet balkong, soverom med plass til garderobe, entre/gang med skyvedørsgarderobe og baderom med dusj og opplegg vaskemaskin.

Standard

Leilighetene er moderne, lettstelte og gir en god romfølelse. Det er høy kvalitetsstandard med vannbåren gulvvarme, og alle leilighetene har egne terrasser eller markterrasser.
Vår interiørdesigner har utviklet en fargepalett med nøye sammensatte farger og materialer. Fargene er dempet, slik lar de seg lett kombinere med møblene dine. Stilen er lys og naturlig med innslag av fargetonen mørk sand. Sammen legger de fundamentet for en lun og harmonisk atmosfære. Det blir HTH kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens, bad med gulv- og veggfliser med porcellanato kvalitet i størrelsen 60x60 og ekstra store soverom.

I Villa Sæter kan du velge mellom noen nøye utvalgte fronter på kjøkken, benkeplater og veggfarger uten ekstra kostnad.

Mer om eiendommen

Bebyggelse

Et flott bygg med den gode villafølelsen
Villa kommer fra latin og betyr egentlig hus på landet, oftest med et gedigent hageanlegg. Og det er jo nettopp det Villa Sæter er, her vi ligger i behagelig avstand fra sentrum med den store, frodige hagen.

Tomten har flere kvaliteter. Den er både stor, skrånende og sydvestvendt. Slik blir solforholdene gode. Her fører vi opp et moderne leilighetsbygg på fire etasjer. Med sine to bygningskropper og skrånende tak får Villa Sæter et spennende og levende arkitektonisk uttrykk.

Den lyse fasaden speiler omgivelsene og består av teglstein med høy keramisk kvalitet. De er robuste, vakre og klassiske og tåler tidens tann.

Terrassene er romslige og solrike, noen av dem er inntrukne fra
fasaden og oppleves derfor som private og lune. Det er selvsagt heis i bygget, og i første etasje vil det nye, moderne Seniorsenteret på Nordstrand ligge.

Velkommen som gjest i seniorsenteret
I første etasje etablerer Nordstrand Bydel et helt nytt seniorsenter. Det vil få den samme betjeningen som i dag driver Poppelstien seniorsenter, men her i Villa Sæter får de helt nye, tidsriktige og flotte lokaler.

Det vil bli kafé med servering, hyggelige uteplasser og spesialrom for aktiviteter.

Det er også satt av plass til helserelaterte tilbud som frisør, hud- og fotpleie. Du får ingen særfordeler ved å bo i Villa Sæter, men er du over 62 år er du hjertelig velkommen ned til seniorsenteret. Det sosiale samværet der, kaféen, konserter og foredrag er bare noen etasjer unna.

Velkommen inn i Hagevillaen
Sæter-Hjørnet, den lille klyngen med sjarmerende hvite trehus, ligger like ved siden av Villa Sæter. Det gjør også den majestetiske, gamle sveitservillaen på tomten. Den blir pusset opp til en flott Hagevilla med innholdsrike fellesrom i 1. etasje og kjeller. Det blir lounge og spisestue, kjøkken og kaffebar - fasiliteter som alle beboerne i Poppelhagen og Villa Sæter kan benytte seg av.

Ta imot ekstra overnattingsbesøk

Villa Sæter med D406
Romslig balkong mot indre tun

Med leilighet i Villa Sæter, får du tilgang til de to gjesterommene i Poppelhagen. Hver av dem har sengeplass for 2-3 personer og eget baderom.

Tomt

Tomten til Villa Sæter har hyggelige inngangssoner, adkomst til garasjeanlegg (seniorsenter) og utearealer for seniorsenterets brukere.

En frodig hage med sildrende bekk, pergola med klatreplanter og vakre vekster
Villa Sæter kommer i hjørnet til det nye boligprosjektet Poppelhagen. Husene ligger i tunform rundt et frodig og flott opparbeidet hageanlegg. Her er målet å gjenskape følelsen av de gamle villahagene på Nordstrand.

De som bor i Villa Sæter har også bruksrett til prosjektets stor hagetun. Det kommer vakre vekster, sildrende bekk og fredelig vannspeil.

Hagen får også solstoler, benker, bord og pergola med klatreplanter. I kjøkkenhagen kan du dyrke dine egne urter.

Parkering

Det følger ikke garasjeplass med boligene, men p-plass kan kjøpes separat. Parkeringsplass med ferdig ladeboks for elbil kster kr. 620 000,-

Garasjen er felles med Poppelhagen, med innkjøring fra Ekebergveien. Man går fra garasjeplassen underjordisk helt inn til heisen, som tar deg opp i alle leilighetsplan i Villa Sæter.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i oppholdsrom (unntatt soverom) og varmekabler på bad.

Det er sentralvarmeanlegg for oppvarming og tappevann. Det er måler i hver bolig for avlesing av faktisk forbruk. Man betaler et à kontobeløp hver måned som avregnes minst en gang hvert år, mot faktisk forbruk.

Borettslaget

Borettslaget (under stiftelse) er planlagt å bestå av totalt 20 andeler (antallet andeler kan bli justert i forbindelse med utbyggingen). Borettslaget vil bli organisert iht.

Planøsning
Vinterstemning i Villa Sæter og Poppelhagen

lov om burettslag av 06.06.2003 nr. 39, borettslagsloven.

Dette er et frittstående borettslag uten forkjøpsretter eller andre begrensninger i omsetning av leilighetene etter overtagelse.

Andel fellesgjeld

Man kan selv velge hvor stor andel fellesgjeld man ønsker - fra 0% og opp til 60% fellesgjeld av den oppgitte kjøpesummen. For en leilighet som koster 8 millioner kan man betale hele kjøpesummen, eller velge å la inntil kr. 4,8 mill finansieres gjennom fellesgjeld, og da betale kun et innskudd på kr. 3,2 mill. Velger man en slik finansiering, vil man få høyere fellesutgifter ved at renter på andel fellesgjeld kommer i tillegg til fellesutgifter som dekker drift av eiendommen. Hvor stor, eller liten andel fellesgjeld man ønsker, det trenger man ikke beslutte før overtagelse.

Villa Sæter mot vest
Nordstrand Seniorsenter vil flytte inn i 1. og 2.etg.

I prislisten er det oppgitt fellesutgifter ved forskjellige andel fellesgjeld for alle leiligheter.

Velger man å ta med en andel fellesgjeld ved overtagelse, kan denne senere nedkvitteres 2 ganger i året. Har man først valgt å nedkvittere, og ved dette betale forhåndsmessig mindre kaptalutgifter (renter), kan man senere ikke reversere dette og låne opp igjen.

Man er sikret mot å "betale naboens husleie" ved at borettslaget gjennom forretningsfører tilknyttes et sikringsfond, slik at borettslaget får sine penger, selv om noen skulle unnlate å betale husleien.

Evt. mulighet for utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med godkjenning fra styret kan andelseieren overlate boligen til andre for opp til tre år dersom andelseier selv eller et medlem av husstanden har bodd i boligen i minst ett av de to siste år.

Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til dette. Andre tilfeller vil kunne bli godkjent dersom det foreligger særlige grunner i medhold av Lov om Borettslag §5-6. Se forøvrig borettslagets vedtekter og konferer megler.

Megler

Portrettbilde av Karianne Nagell Prytz

Karianne Nagell Prytz

Eiendomsmegler

Kontakt Karianne Nagell på e-post
knp@sem-johnsen.no

Kontakt Karianne Nagell på telefon
41 43 89 31

Karianne har jobbet i eiendomsbransjen siden hun gikk ut fra Eiendomsmeglerstudiet i 2000. De siste 9 årene har hun jobbet med prosjektsalg hos OBOS Nye Hjem. Hun har vært ansvarlig for prosjektene på Fornebu og en rekke andre prosjekter i Oslo og Viken, som Middelthunet, Bjørnegårdsvingen, Lillebergtunet, Søndre Bondi Terrasse og Hoffsveien Hage.

Les mer