Villa P - Bekkestua

Villa P - Bekkestua

Nøkkelinfo

 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Selveier

Visningstider

 • Torsdag 13. juni
  Kl. 17.00 – 18.00
 • Torsdag 20. juni
  Kl. 17.00 – 18.00
 • Torsdag 27. juni
  Kl. 17.00 – 18.00

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Utvikler

Gamle Ringeriksvei 47 AS

Kort om prosjektet

Villa P - Bekkestua - lekre selveierleiligheter med moderne arkitektur av Lund + Slaatto - vestvendte terrasser

Beliggenhet

Villa P ligger i Gamle Ringeriks vei 47 - på andre siden av Bibliotektet og rett foran den internasjonale skolen. Eiendomsprosjektet omfatter både Villa P og Meglergården (Gamle Ringeriksvei 43) rett over gaten.

Prosjektet er et godt samarbeid mellom Bærum kommune, Coop Vestviken og Stor-Oslo Eiendom. Målet er at det skal bidra til å videreutvikle Bekkestua til et enda bedre og mer personlig sted å bo og handle.

Villa P er et moderne utformet boligprosjekt, basert på gjennomtenkt bruk av klassiske fasadematerialer: tegl i sokkeletasjen kombinert med presist treverk i de øvre etasjene. De typiske knekkene i vestfasaden gir Villa P en spesiell karakter - og ikke minst godt skjermede uteplasser. Hovedfasaden mot vest danner en naturlig overgang til de grønne omgivelsene og utsikten til Presterud gård. Fra de luftige balkongene i Villa P kan man se over til Presterud gård, og det er herfra P-en kommer. Den historiske gården ble nylig kjøpt av Bærum kommune og skal bli et kulturminne alle kan besøke. Carl Herman Haug kjøpte gården i 1932 og forsøkte da å få stasjonsnavnet til å bli Presterud og ikke Bekkestua. Han tapte saken, men navnet finnes fremdeles igjen i gaten Presterud allé. Og minnet er inkludert i navnet på din nye, vakre leilighet.

På Bekkestua har du full tilgang til både buss, T-bane og trikk. Bane nummer 3, Kolsåsbanen, går fra Kolsås i Bærum til Oslo sentrum. Lilleakertrikken, nummer 13, tar deg på skinner via Jar og over Lilleaker til Skøyen, Skarpsno og Solli plass og videre til Oslo sentrum.

I tillegg har du busslinjene til Oslo bussterminal, til Kolsås, Sandvika eller Rykkinn og Snarøya. Bekkestua regnes for å være snill mot bilister, og med et godt utbygd veinett kan du raskt rekke både lunsjen på Lysaker brygge og åpningstidene på IKEA Slependen.

Andre velger å ta sykkelen til jobb på godt utbygde og tilrettelagte sykkelstier.

Oppdragsansvarlig

Stor-Oslo Eiendom AS / Finn Bragnes

Selger/Utbygger

Gamle Ringeriksvei 47 AS

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Nye Bekkestua senter har over tjue butikker, apotek,vinmonopol, lege, tannlege, eldresenter, post, bank, bibliotek, helsestasjon, treningssentre, kafeer ogrestauranter. Mulighetene for tur og frisk luft er like gode: I Bærumsmarka og på Fossum kan du lange ut på ski, sykle om kapp med en kompis i oppoverbakkene eller plukke steinsopp og kantareller. Eller hva med å ta en tur på Nadderud for å se Stabæk-kampen og kjøpe med deg blomsterkrukker fra Ballerud Hagemøbler på hjemveien?

Golfbanene på Ballerud, Grini og Haga finner du også like i nærheten, og på Nadderud, Stabekk eller Eiksmarka kan du spille tennis. Vil du bli populær i en fei, tar du med deg barn eller barnebarn til Nadderudhallen, som har flere svømmebasseng, sklier og stupebrett.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A101 9.975.000,-10.007.854,-102m298m231
A102 11.800.000,-11.838.454,-120m2115m231
A202 7.695.000,-7.719.174,-74m269m222
B101 8.950.000,-8.980.074,-93m287m221
B102 4.890.000,-4.907.974,-54m248m211
B202 7.775.000,-7.799.804,-76m273m222
B203 10.195.000,-10.226.304,-97m294m232
B302 8.330.000,-8.354.804,-76m273m223
Boligvelger

Mer om eiendommen

VIlla P - sett med Meglergården og bibliotek i bakgrunnen

Du bor også rett ved Oslofjordens fineste steder, som Kalvøya og Snarøya. Avtal lunsj med familien på Strand restaurant, som har fått mye ros for maten sin, og slapp av med utsikt til alle seilbåtmastene. Om vinteren kan du gå på isen utenfor fantastiske Henie Onstad på Høvik, før du får med deg kunstutstillingene og avslutter hos Bølgen og Moi med et glass vin og noe varmt fra kjøkkenet. Alt dette er bare en 15 minutters biltur unna din nye, fine villaleilighet på Bekkestua.

Bygninger

Eiendommen ligger i Gamle Ringeriksvei 47 i Bærum kommune, med betegnelse gnr. 19, bnr. 358. Eiet tomt i dag på ca. 1400 kvm iht. arealbekreftelse innhentet fra Bærum kommune. For sameiet vil tomten bli et fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon.

Prosjektet omfatter 20 boliger fordelt på 1 bygg med 2 oppganger, samt parkeringsanlegg i kjeller. Bygget/prosjektet er benevnt som Villa P.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i plasstøpt betong og/eller betongelementer og stål, evt. tre der det er hensiktsmessig. Etasjeskiller vil være utført i betong eller betongelementer.

Fasadeveggene utføres dels med bindingsverk, tegl, mur, tre, dels med stål og betong isolert med mineralull. Utvendig blir veggene hovedsakelig i tegl, tre, panel- og platekledning. Innslag av panel/ plater/ stål/ aluminium/ båndtekking/ glass i fasader, balkonger og inngangspartier kan forekomme.

Balkongene leveres med tremmegulv i impregnert treverk. Det tas forbehold om at enkelte balkonger støydempes i taket/undersiden av balkongdekket, eller blir kledd inn av arkitektoniske grunner.

Leiligheten på bakkeplan for egen markterrasse
Mange av hovedsoverommene har eget dusjbad.

Rekkverk på balkong oppføres i materialene aluminium/ glass/betong/stål i henhold til forskriftene og illustrasjoner. Det tas forbehold om at enkelte balkonger utføres med tett
glassrekkverk pga. lydkrav. Balkonger kan bli oppsatt med utvendig synlige søyler og forankring. På sammenkoblede balkonger/ terrasser vil det bli levert en form for skillevegger mellom boenhetene.

Terrassene på bakkeplan vil få treplatting i impregnert treverk. Innvendige vegger av betong eller tre-/stålstendere og kledd med gipsplater. Veggene mot bad/wc/dusjbad/vaskerom isoleres med mineralull. Leilighetsskillevegger oppføres enten av betongvegger og/eller av stål/gips/mineralull.

Yttertak utføres i betong eller tre, belagt med isolasjon og taktekking.

Hver leilighet får 1 stk. sportsbod på ca. 5 kvm. som ligger i garasjeplan.

Bodene leveres med vegger av tre/netting/gips/betong. Overflatene leveres ubehandlet. Selger forbeholder seg retten til å bestemme den enkelte leilighets plassering av bod.

Standard

For kundene på Villa P ønsker vi at overgangen til ny bolig skal bli så smidig og effektiv som mulig. Derfor har vi inkludert en rekke kostnadsfrie tilvalgsmuligheter som del av leilighetskjøpet.

Som boligkjøper på Villa P kan du velge mellom flere ulike kjøkkenfronter i ulike farger så som f.eks. støvgrå, hvit, leire og koksgrå, med tilhørende benkeplater. På badene er det på forhånd valgt tre ulike flispakker og en tilhørende baderomsinnredning. Fargene på baderomsinnredningen er nøye avstemt med flisene og står dessuten i stil til kjøkkenet slik at det kan skapes en rød tråd gjennom interiøret i alle rom. Disse valgene er alle uten ekstra kostnad.

Leiligheten blir malt i hvit som standard. Men du kan sette ditt preg på leiligheten din ved å velge én av våre kostnadsfrie veggfarger. Alle produkter er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrige interiør. Uansett vil prosjektes interiørkonsulent og tilvalgsansvarlige, Gitte Rimstad, kunne gi sine råd og vink til dere i tilvalgsprosessen om hva som kan funger best i forhold til din smak.

Stue i A-203 (med forbehold om unøyaktig utsikt).
Stue i A-401 - med forbehold om unøyaktig utsikt

Alle boligkjøpere på Villa P får naturligvis også tilbud om en normal tilvalgsprosess hvor man kan gjøre individuelle tilpasninger av planløsning, gulv, fliser,kjøkken etc, mot et tillegg i prisen.

Utstyr

Velkommen inn. I de største leilighetene kobler vi hovedsoverommet til et eget privat bad i en en suite-løsning. Hovedsoverommet har gjerne en egen bod som kan brukes som utvidet garderobe. Alle leilighetene i Villa P har for øvrig noen centimeter ekstra takhøyde som gjør dem enda mer romslige.

Kjøkken og stue ligger i leilighetens hjerte og har god plass til middager og gjester, med egen balkong eller uteplass.

Vi har også lagt vekt på å levere gode kvaliteter på overflatene i Villa P. Standarden er hvitpigmentert, enstavs eikeparkett på gulvene i alle rom.

Stue i A-402 - med forbehold om unøyaktig utsikt
Badene har moderne storformat flier, innfelt belysning og veggheng WC.

Badene har store fliser på 60 x 60 cm, og kjøkkenet er stilsikkert og moderne, med tøffe grep og integrerte hvitevarer. Vi har også tenkt på mange av de små detaljene, som å løfte elektroleveransen et hakk, med ELKO Pluss som standard. I tillegg er alle listene uten de synlige
spikerhullene som man ofte finner på overlevering av nye boliger.

Når du velger en bolig i Villa P, får du også en predefinert, kostnadsfri tilvalgspakke, utviklet av interiørkonsulent Gitte Rimstad. Pakken gir deg inntil tre mulige valg av veggfarge, flere fargevalg på baderoms- og kjøkkeninnredningen og flere muligheter til å endre flistyper. Kontakt megleren for å få mer informasjon om de kostnadsfrie tilvalgsmulighetene

Eiendommens historie

Fra de luftige balkongene i Villa P kan man se over til Presterud gård, og det er herfra P-en kommer. Den historiske gården ble nylig kjøpt av Bærum kommune og skal bli et kulturminne alle kan besøke. Carl Herman Haug kjøpte gården i 1932 og forsøkte da å få stasjonsnavnet til å bli Presterud og ikke Bekkestua. Han tapte saken, men navnet finnes fremdeles igjen i gaten Presterud allé.

Adkomst

Inngangspartiene i Villa P sveiper med seg elegansen fra fasaden inn i bygget sammen med gjennomtenkte detaljer og høy materialkvalitet. I din villaleilighet går du alle årstider varmt i møte, også den mørke.

B-202
B-203 - gavl leilighet med mye lys gjennom store vinduer
B 203 - delvis avdel kjøkken.

Det er 2 oppganger med heis til alle boligetasjer og garasje/boder.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Før overtagelse vil det foreligge ferdigattest eller midertidig brukstillatelse.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Utbygging og fortetting med boliger, omsorgsboliger, forretning, kontor og bevertning. PlanID: 2016030 (Reguleringsplan for Gamle Ringeriksvei 39,41,43,47) Ikrafttredelsedato: 30.05.2018

A 101
Det legfges vekt på å utforme representative inngangssoner.

Rammesøknad-, tegninger, reguleringskart med tilhørende bestemmelser oppbevares hos megler og kan utleveres ved forespørsel.

Det foreligger følgende konkrete reguleringsplaner eller byggeplaner som berører eiendommen direkte;
• Gamle Ringeriks Vei 39/41: Coop Eiendommen omreguleres til bolig og næringsareal
• Gamle Ringeriks Vei 43: Meglergården - 50 boliger (12 omsorgsboliger) og handelsareal

Faste, løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene. Erfaringsmessig vil felleskostnadene beløpe seg til ca. kr 35 til kr 40,- pr. kvm BRA/mnd. Avsetning til vedlikehold vil da
normalt ikke være inkludert.

Fellesutgiftene skal bl.a. dekke forsikring, forretningsførsel, kabel-TV/internett, felles strøm og nettleie og kommunale avgifter. Endelig fellesutgifter fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte.

Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets fellesutgifter iht. til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter. Beløpet innbetales
månedlig som en forskuddsvis, a-konto innbetaling.

Seksjonseier betaler 3 måneder felleskostnader ved overtagelse som oppstartskapital for sameiet. Seksjonseier må i tillegg dekke eget energiforbruk (varmt vann), strømabonnement, innboforsikring, abonnement for internettilgang (om dette ikke tegnes for alle seksjoner samlet), eiendomsskatt og alle øvrige kostnader relatert til egen seksjon.

Oppgjør

Oppgjør besørges av meglers oppgjørsavdeling. Det innbetales 10% av kjøpesum kort tid etter avtaleinngåelse. Resterende del av kjøpesummen innbetales noen dager før overtagelse. Det stilles garantier etter Budstadoppføringsloven.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Dokumentavgift til staten: 2,5 % beregnet av andel tomteverdi, ca. kr 310,- pr. kvm BRA. Gebyr for tinglysning av skjøte: kr 525,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån: kr 727,- pr. obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til
hjemmelsovergang finner sted.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier har full råderett over egen seksjon og kan fritt leie den ut til boligformål. Ved utleie må sameiets styre/forretningsfører få informasjon om hvem som bebor leiligheten. Eier av leiligheten er ansvarlig for at leietagers bruk er i samsvar med sameiets vedtekter og ev. trivselsregler.

Planlagt overtagelse

Boligene er planleg ferdigstillet i perioden Q4 2021 - Q1 2022.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris. FRist for å legge bud ved salgsstart er 10. januar kl. 12. Om flere ønsker å kjøpe samme leilighet avholdes loddtrekning.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud bør ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer