VOLLEN - Nyoppførte arkitekttegnede boenheter med umiddelbar nærhet til marka, og kort vei til sjøen

VOLLEN - Nyoppførte arkitekttegnede boenheter med umiddelbar nærhet til marka, og kort vei til sjøen

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.500.000 – 9.600.000,–
 • Bruksareal
  70 – 204m2
 • Soverom
  2 – 3
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon

Utvikler

BRINGEBÆRHAGEN AS

Trond - Ivar Olsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Trond - Ivar Olsen

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Kort om prosjektet

Arkitekttegnede boliger med umiddelbar nærhet til marka, og kort vei til sjøen - Innflytting Q2 - 2019 - Kun 2 igjen

Høydepunkter

* Arkitekttegnede boliger med god planløsning
* Flere av boligene har sjøutsikt
* God takhøyde og store vindusflater
* Hurtigbåt fra Vollen til Aker-Brygge
* Balansert ventilasjon med varmegjennvinning

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Vollen med fjordutsikt og gode solforhold. Her bor du i et barne- og familievennlig område i rolige og trygge omgivelser. Fra boligen er det gangavstand til Vollen handelssted som byr på flere koselige kafeer og restauranter, sjarmerende forretninger og utallige servicetilbud. Området byr på flotte rekreasjonsmuligheter med flere badestrender og flott turterreng både om sommeren og vinteren.

Vollen betegnes som en "sørlandsperle" og våkner virkelig til liv om sommeren. Hyggelige forretninger, matbutikker, samt flere koselige spisesteder og kafeer er noe av det Vollen har å by på. Alt fra gallerier, båtmuseum, kystkulturstier, båtbyggeri til matbutikker, frisører, samt tannlege- og legekontor. Fra boligen er det gangavstand ned til sjøen med fine bademuligheter, sjarmerende Vollen marina, bryggeanlegg med mer. Fra Vollen er det ca. 10 minutter med bil til Asker sentrum og ca. 25 minutter med bil inn til Oslo sentrum.

En liten kjøretur unna finner du Asker sentrum som er et knutepunkt når det kommer til servicetilbud. Her finner du et bredt utvalg av handel og service, nytt kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, nyåpnet og fresh Egon, Fuji sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak!

Fra Vollen er det gode kommunikasjonsforhold med buss, samt hurtigbåt fra Vollen til Aker Brygge som bruker ca. 25 minutter. Reisetid med buss til Aker Brygge er ca. 30 minutter, Lysaker ca. 25 minutter.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedSoveromåpne ned
HUS 2 5.500.000,-5.543.722,-70m22
HUS 3 9.500.000,-9.543.722,-163m23

Mer om eiendommen

Faste løpende kostnader

Hver seksjon må dekke fellesutgifter, som er lagt opp til å dekke; renovasjon, vann- og avløpsavgifter, drift av evt. Felles pumpekummer, felles fullverdiforsikring, felles strøm til fellesarealer, samt drift av sameie m.v. Fellesutgiftene fordeles iht. eierbrøk. Sameiet skal etter konstituering vedta endelige fellesutgifter i forhold til hvor mange tjenester sameiet skal holde. Det må forventes en forskuddsinnbetaling av felleskostnadene tilsvarende 4 mnd. felleskostnader for å tilføre sameiet likviditet.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

I idylliske Vollen, med umiddelbar nærhet til marka, og kort vei til sjøen fi nner du boligprosjektet Bringebærhagen. Det består av totalt 4 boenheter fordelt på 2 boliger med seperate sekundærenheter (totalt 4 boenheter) og en tomannsbolig
Boligene vil bli levert med gjennomgående god standard på materialvalg som blant annet 1-stavs 14 mm eikeparkett, kjøkkeninnredning levert av Sigdal, baderomsinnredninger levert av Scala bad.

Forventet ferdigstillelse av prosjektet vil være i løpet av 2 kvartal 2019.

Bolig 3 (163 kvm):
1.etg: Vindfang, stort kjøkken med spiseplass, vaskerom, wc, sluse ut til garasje, trappegang. Stor dobbel garasje.
2.etg: Stue med utgang balkong, soverom med eget en suite baderom. 2(3) soverom, bad. Separat wc.
Kjeller: Stort disponibelt rom(bod) på ca 21 kvm.

Bolig 4 (70 kvm):
1.etg: Vindfang, allrom med åpen kjøkkenløsning.
2.etg: Trappegang med utgang til balkong, 2 soverom, bad.
Kjeller: Bod/teknisk rom på ca 9 kvm.

Se vedlagte leveransebeskrivelse for mer informasjon om boligenes standard.

Tomt

Felles bilveier leveres med asfalt og det legges kantstein der asfalt møter gress.

Hus 3 til venstre i bildet
Bildet viser hus 3 samt 5 og 6

Interne gangveier gruses. Hagearealer levers med ferdigplen der helning er mindre enn 30 grader. På hagearealer med større helning enn 30 grader leveres det bark og/eller synlig berg. Det leveres ikke beplantning som for eksempel hekk, trær, busker, blomster med mer. Utvendige trapper leveres i brettskurt utførelse.

Tomt er ca. 3.500 kvm. eiet tomt. Tomten vil deles i 4 tomter.

Bolig 1 og 2: 772,2 kvm
Bolig 3 og 4: 711 kvm
Bolig 5 og 6: 1.201,2 kvm

Tomtene vil organiseres som egne sameier. Arealene rundt boligene som er tilhørende hvert hus fremkommer av vedlagte utomhusplan. Arealene er regulert av vedtektene som vedtektsfestede bruksretter, og vil ikke være tinglyst som tilleggsdeler i grunn. Det vises for øvrig til sameienes vedtekter.

Parkering

Bolig 3 (Stor):
Dobbel garasje.

Bolig 4 (Liten):
Biloppstillingsplass.

Skoler

Stiftelsen Vollen Montessori, 1.4 km.
Blakstad skole (1-7 kl), 1.7 km.
Sjøskolen (9-10 kl), 2.3 km.
Stordammen skole (9-10 kl), 2.5 km.
Vollen ungdomsskole (8-10 kl), 3.1 km

Barnehager
Østenstad Menighetsbarnehage, 1.2 km
Nilsemarka barnehage 0-5 år, 1.2 km

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Bringebærhagen
Oversiktsbilde
Stue med god takhøyde
Stue med god takhøyde
Bringebærhagen
Bringebærhagen
Bringebærhagen
Bringebærhagen
Hus 3 - 1- etasje

Meglere

Portrettbilde av Trond - Ivar Olsen

Trond - Ivar Olsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Trond - Ivar på e-post
trond@sem-johnsen.no

Kontakt Trond - Ivar på telefon
97 54 02 47

Olsen startet sin meglerkarriere i 1999 og har jobbet med Oslo Vest-markedet siden år 2000. Mennesker, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Han ønsket seg en jobb med en variert og selvstyrt arbeidsdag, der tillit og innsats ble belønnet med lojale kunder, gode referanser og nye oppdrag. Etter 16 år i bransjen har Olsen bistått i mer enn 1000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har 29 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 3000 omsetninger og har i løpet av de ti siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer