Abbedikollen 13 B

Abbedikollen 13 B

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 150m2
Bruttoareal 157m2
Soverom 4
Boligtype Tomannsbolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ABBEDIKOLLEN/SKØYEN - Attraktiv bolig med solrik og skjermet beliggenhet - 3/4 sov - 2 bad - Barnevennlig

Beliggenhet

Abbedikollen er en rolig, grønn og sjarmerende kolle med storslått utsikt. Stille og veletablert villastrøk bestående av for det meste frittliggende boliger. Området er barnevennlig uten gjennomgangstrafikk. Flere lekeplasser i umiddelbar nærhet. Det er gangavstand til offentlig kommunikasjon (bane, trikk og buss) samt kort vei til skoler, barnehager, lekeplasser m.m. Nærmeste togstopp er Skøyen stasjon, trikkestopp er Abbediengen ca. 5 minutters gangavstand og det samme gjelder til buss på Ring 3. Kort vei til kjøpesenter på Skøyen, Sjølyst, Hoff eller CC Vest med alle servicetilbud.

Idylliske Vækerø park (Hydrostranda) er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda, som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill og lek. Det er også gangavstand til Mærradalen, en magisk perle som tar deg rett opp til Bogstad og Nordmarka.

Sjølyst, Bygdøy og Aker Brygge ligger også i gang- og sykkelavstand, med flott turterreng og fine badeplasser. Det er sykkelsti langs Bestumkilen og Frognerkilen inn til Aker Brygge.

Oppdragsnummer

10-19-0014

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

1. etasje: Primærrom utgjør ca 100 kvm som omfattes av: Entré, kjøkken, mellomgang, 3 soverom, bad og stue.
U. etasje: Primærrom utgjør ca 50 kvm som omfattes av: Gang, bad, vaskerom og kjellerstue/soverom.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer