Abbedikollen 13 B

Abbedikollen 13 B

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 150m2
Bruttoareal 157m2
Soverom 4
Boligtype Tomannsbolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ABBEDIKOLLEN/SKØYEN - Attraktiv bolig med solrik og skjermet beliggenhet - 3/4 sov - 2 bad - Barnevennlig

Beliggenhet

Abbedikollen er en rolig, grønn og sjarmerende kolle med storslått utsikt. Stille og veletablert villastrøk bestående av for det meste frittliggende boliger. Området er barnevennlig uten gjennomgangstrafikk. Flere lekeplasser i umiddelbar nærhet. Det er gangavstand til offentlig kommunikasjon (bane, trikk og buss) samt kort vei til skoler, barnehager, lekeplasser m.m. Nærmeste togstopp er Skøyen stasjon, trikkestopp er Abbediengen ca. 5 minutters gangavstand og det samme gjelder til buss på Ring 3. Kort vei til kjøpesenter på Skøyen, Sjølyst, Hoff eller CC Vest med alle servicetilbud.

Idylliske Vækerø park (Hydrostranda) er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda, som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill og lek. Det er også gangavstand til Mærradalen, en magisk perle som tar deg rett opp til Bogstad og Nordmarka.

Sjølyst, Bygdøy og Aker Brygge ligger også i gang- og sykkelavstand, med flott turterreng og fine badeplasser. Det er sykkelsti langs Bestumkilen og Frognerkilen inn til Aker Brygge.

Oppdragsnummer

10-19-0014

Mer om eiendommen

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

1. etasje: Primærrom utgjør ca 100 kvm som omfattes av: Entré, kjøkken, mellomgang, 3 soverom, bad og stue.
U. etasje: Primærrom utgjør ca 50 kvm som omfattes av: Gang, bad, vaskerom og kjellerstue/soverom.

Innhold og standard

Flott bolig over 2 plan med umiddelbar nærhet til "alt". Etterspurt og attraktiv beliggenhet.

1. etg:
Entré med fliser. Mellomgang med skyvedørsgarderobe med god plass til lagring. 3 romslige soverom hvor alle har garderobeløsning.

Kjøkken
Kjøkken

Pent flislagt bad med marmorfliser på gulv. Badekar, wc og søyleservant. Varme i gulv. Lekkert kjøkken med tidsriktige fronter. Alle hvitevarer fra Miele medfølger og er integrert i innredningen. Mye benk og lagringsplass. Hyggelig barløsning for frokostkaffen. Stor og luftig stue med utgang til solrik terrasse med utsikt. Det er god plass til både sofamøblement og spiseplass. Store vinduer slipper inn mye naturlig lys. Vedovn som kan brukes på kalde dager og gir god varme.

U. etg: Flislagt bad med dusjnisje, wc og søyleservant. Praktisk vaskerom med Miele vaskemaskin/tørketrommel og utslagsvask. I forkant av vaskerommet er det lagringsplass til praktiske ting som vaskemidler, vaskeutstyr, handklær etc. Romslig kjellerstue med peis og utgang til solrik terrasse som strekker seg rundt huset. Del av kjellerstuen kan benyttes som soverom 4.

Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som meget velholdt. Svært usjenert beliggenhet med lite innsyn.

Kjøkken: Lekkert kjøkken med integerte hvitevarer fra Miele.
Bad: Flislagte bad hvor det ene har marmor på gulv. Gulvvarme på begge bad.
Vegger: Fliser på bad, malte flater/panel i øvrige rom.
Gulv: Fliser, parkett og tregulv.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut delvis møblert, herunder med kombiskap, platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn, vaskemaskin og tørketrommel.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 28 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Biloppstillingsplass utenfor boligen Mulighet for leie av garasjeplass.Kontakt megler for nærmere informasjon

Planskisse underetasje
Multipure drikkevannsfilter som gir renset drikkevann

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Orange D
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Stue med utgang til balkong med trapp til forhave. Meget gode solforhold.
Stue med Contura peisovn som gir meget god varme

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse:Boligen er ledig nå
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.03.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.06.2020
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.03.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Hovedsoverom med garderobe
Soverom 2 med garderobe
Soverom

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Bad
Planskisse 1. etasje som er hovedetasjen

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer