3-roms med usjenert og fredelig beliggenhet uten gjenboere på langsiden av leiligheten. 2 soverom og bad i underetasjen. Stue med åpent kjøkken og hems i 1. etg.

Alnagata 11

Månedsleie 21.000,-
Totalpris 66.000,-
Primærrom 88m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

GAMLEBYEN - 3-roms hjørneleilighet over to etasjer med fredfull beliggenhet! Mye vinduer, høyt under taket og hems.

Beliggenhet

Fredelig og skjermet beliggenhet uten gjenboere på langsiden av leiligheten. Leiligheten ligger i en høy førsteetasje med lite innsyn. Det er ca. 20 min å gå til Oslo S, og buss og trikk er ikke langt unna. Kiwi og Bunnpris i nærheten. Kort vei til Ekebergsletta.

Matrikkel

Gnr. 233 bnr. 15, andelsnr. 38 i Borettslaget den norske skofabrik med orgnr. 988424587 i Oslo kommune

Innhold

Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, hems, 2 soverom og bad.

Oppdragsnummer

10-22-0029

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje + u. etg.: Primærrom utgjør totalt 88 kvm.

Innhold og standard

En 3-roms leilighet med særpreg i den gamle skofabrikken. Leiligheten ligger i et hjørne og får lys inn fra to sider gjennom flere høye vinduer. Dette sammen med takhøyde på ca. 3,3 meter og fritt utsyn gjør at det er en veldig god og rolig atmosfære i leiligheten! Leiligheten inneholder entré, mellomgang, rommelig stue med flott og innholdsrikt kjøkken fra 2018, trapp fra stuen opp til hems som kan brukes som tv-stue og/eller til overnatting. Trapp ned til underetasje der du finner gang, bad fra 2018 med dusj og vaskemaskin, hovedsoverom i hjørne med skyvedørsgarderobe, soverom 2. Hyggelig bakgård med benker og griller. Borettslaget har en Facebook-gruppe der alt av info om hva som skjer blir lagt ut.

Megler